«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ανέκδοτο της ημέρας!

Οι εθνοπατέρες ανακοίνωσαν ότι  αν χρειαστεί να κάνουν στάση πληρωμών στο εσωτερικό, αυτοί θα δώσουν το καλό παράδειγμα και δεν θα…… παρουν τον μισθο τους για να πληρωθούν οι ανεργοι και συνταξιούχοι!!!!!!!

Μπράβο στους εθνοπατέρες!!!!!

Αρχίζει η έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου – Εγκρίνονται τα μέτρα και κόβονται μισθοί και συντάξεις
– Μόνιμη η απειλή εσωτερικής στάσης πληρωμών – Θα πάρουμε λεφτά μόνο για το χρέος
– Ελλείμματα και λειτουργία του κράτους θα είναι πλέον αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης
– Για συμφωνία της κυβέρνησης στον ειδικό λογαριασμό γράφει γερμανική εφημερίδα
– Συγκρατημένη αισιοδοξία από Μέρκελ, Σαρκοζί και Μόντι για το Eurogroup της Δευτέρας
Εκτάκτως συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο για να εγκρίνει το πρώτο πακέτο μέτρων με μειώσεις μισθών και συντάξεων, ενώ ολόενα ενισχύονται οι πληροφορίες πως η κυβέρνηση θα περάσει αυτό τοι σκόπελο με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
Ουσιαστικά σήμερα η ελληνική κυβέρνηση προχωρά στις προαπαιτούμενες ενέργειες ώστε να εγκριθεί το δεύτερο πακέτο στήριξης και το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων PSI, και από εκεί και μετά όλα θα κριθούν στο Eurogroup της Δευτέρας.
Στη συνεδρίαση θα τεθεί επίσης και το νομοσχέδιο για το πρόγραμμα «Ηλιος» και την ανάπτυξη του Ελληνικού. Το σχετικό νομοσχέδιο, με τις ρυθμίσεις για αυτά τα δύο θέματα, θα παρουσιάσει στην κυβέρνηση ο υπουργός Περιβάλλοντος.
Θα ζούμε συνεχώς με την απειλή εσωτερικής χρεοκοπίας
Απο δω και στο εξής η Ελλάδα θα βρίσκεται συνεχώς υπο την απειλή εσωτερικής στάσης πληρωμών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Ημερησίας”, στο πλαίσιο των όρων για την έγκριση του ελληνικού προγράμματος απο το Eurogroup, η κάλυψη των ελλειμμάτων θα είναι αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων, καθώς δεν επιτρέπονται άμεσα εσωτερικές ανακατανομές της βοήθειας που παίρνει η χώρα για την κάλυψη πρόσθετων αναγκών, που τυχόν προκύψουν, ακόμη κι αν αυτές αφορούν στην πληρωμή μισθών και συντάξεων.
Αυτό σημαίνει οτι είναι αναγκαστική η επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων, ωστε το δημόσιο να καλύπτει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του.
Σύμφωνα επίσης με γερμανικό δημοσίευμα, “κλειδί” για την αίσια έκβαση στο Εurogroup της Δευτέρας είναι η έγκριση που έδωσε η κυβέρνηση στη σύσταση ειδικού λογαριασμού, όπου θα δεσμευθούν τα κεφάλαια του νέου πακέτου εκτός ελληνικής δικαιοδοσίας.
Η ΕΕ θα επιβάλει να εκταμιεύονται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα τα χρηματα που προορίζονται για αποπληρωμή των εξωτερικών υποχρεώσεων της χώρας, ενώ για την κάλυψη τυχόν αποκλίσεων δεν θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης εκταμίευσης χωρίς την έγκριση της τρόικας, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης το ενδεχόμενο εσωτερική στάσης πληρωμών, αναπάσα στιγμή ώστε είτε να λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα ή να “τρέχουν” αυτά που έχουν ήδη συμφωνηθεί.
Αισιόδοξοι για Δευτέρα
Χθες, η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι και ο Λουκάς Παπαδήμος εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα του Eurogroup της Δευτέρας.
«Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα και οι τρεις συμμετέχοντες προσδοκούν ότι το Eurogroup τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του θα καταλήξει σε αποφάσεις για την Ελλάδα» ανέφερε σχετική ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.
Ωστόσο,λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μια δήλωση του Προέδρου του Γιουρογκρουπ, Ζαν Κλωντ Γιουνκερ πάγωσε τους πάντες: “Είμαστε πολύ μακριά από το στόχο του 120% για το ελληνικό χρέος. “Ελπίζω ότι οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης θα βρουν έναν τρόπο να πλησιάσουν το στόχο έως την Κυριακή το βράδι”, δήλωσε ο κ. Γιούνκερ.

Τελευταία νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>