«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Πουλήστε ακατοίκητα νησιά για να αλλάξετε το κλίμα στην Ευρώπη»

Αυστραλία σας διώχνουμε από τις δουλειές και φταίει η Ελλάδα!
CNN Ψηφίστε αν είναι οι Έλληνες τα κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης!
Γερμανία για όλα φταίνε οι Έλληνες, να φύγουν από την Ευρώπη!
Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Σουηδία, Αγγλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο και λοιπά αποβράσματα ηγετών σε συνεργασία επί δυο χρόνια με την προδοτική Ελληνική βουλή λοιδορούν, φτύνουν και περιφέρουν την Ελλάδα σαν αρκούδα με την αλυσίδα στη μύτη σε όλα τα διεθνή πρόστυχα παζάρια προς πώληση!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to «Πουλήστε ακατοίκητα νησιά για να αλλάξετε το κλίμα στην Ευρώπη»

  • dimitris

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 300 ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΟΚ ΣΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΑΜΕ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ. ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΟΙ 300 ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ. ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ . ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>