«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες και πατριώτισσες οι ημέρες που έρχονται θα είναι ιστορικές και άκρως επικίνδυνες!


Για αυτό θα αρχίσω με μια αληθινή και επικίνδυνη επισήμανση, το σάπιο ντόπιο και ξένο κατεστημένο καταρρέει και δεν θα παραδώσει αμαχητί τα όπλα. Για αυτό δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία. Είναι η μοναδική ευκαιρία να σωθούμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια ελεύθερη και δημοκρατική πατρίδα αντάξια των ιστορικών μας καταβολών και να την απολαύσουμε και εμείς όσο αντέξουμε!
Για αυτό κάνω πατριωτική έκκληση στου πατριώτες δημοκρατικούς αξιωματικούς πρώτα από όλα και τους εφιστώ την προσοχή τους στα σύνορα, αλλά και μέσα στο στράτευμα για μια πιθανή χούντα των ξένων συμφερόντων.
Κάνω έκκληση στους δημοκράτες αξιωματικούς, αστυνομικούς, να βρίσκονται δίπλα στον λαό και μακριά από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που τους χρησιμοποίησε.
Κάνω έκκληση στους δημοκράτες δικαστικούς να είναι δίπλα στο λαό με δίκαιες αποφάσεις.
Κάνω έκκληση στους πνευματικούς συνταγματολόγους να προετοιμαστούν κοντά στον λαό για ένα σύνταγμα δημοκρατικό.
Κάνω έκκληση στους Έλληνες δημοκράτες πολίτες να μην κάνουν έκτροπα να μην ακούνε τις Κασσάνδρες του σάπιου πολιτικού συστήματος με τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ. Έλληνες Πατριώτες, Ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι είμαστε πράγματι πολιτισμένος λαός, όλοι στο Σύνταγμα συντεταγμένα με την Ελληνική σημαία χωρίς να βρίζουμε και όσοι κάνουν και λένε περίεργα πράγματα να συλλαμβάνονται και να παραδίδονται στην αστυνομία. Είμαστε πράγματι πολιτισμένοι και θα το αποδείξουμε ακόμα μια φορά στους ξένους απάνθρωπους. Ο Ελληνικός λαός δεν θέλει από κανένα τίποτα, μόνο την πατρίδα του προστατεύει και θα το κάνει με την ζωή του! Πατριώτες στην γειτονιά μας στις πόλεις μας τα αυτιά μας και τα μάτια μας ανοιχτά όπου μπορούμε να κάνουμε ομάδες βοήθειας περιφρούρησης σε συνεργασία με την αστυνομία για έκτροπα που θα προσπαθήσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο να κάνει.
Πατριώτες τώρα, σήμερα, αύριο, εκατομμύρια λαού στο σύνταγμα στις πλατείες στον τόπο μας, με μόνο την σημαία της Ελλάδος με ένα κερί στα χέρια, χωρίς βρισιές και χειρονομίες είναι η μόνη προστασία μας, όλος ο λαός στο σύνταγμα είναι η μοναδική ειρηνική νίκη. Να είσαστε σίγουροι ότι ο στρατός και η αστυνομία είναι μαζί μας.
Πατριώτες να προσπαθήσετε να ενημερώνεστε μόνο από πατριωτικά ιστολόγια και πατριώτες αποδεδειγμένα.
Πατριώτες όλη η επιτυχία μας θα είναι όταν δεν πειράξουμε ούτε μια τρίχα από τους προδότες, θα συλληφθούν και θα δικαστούν νόμιμα σε ανοιχτό δικαστήριο, από εκπροσώπους από όλο τον κόσμο, να δουν πράγματι ότι γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει πολιτισμός και δημοκρατία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>