«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σήμερα είμαστε χρεοκοπημένοι και σερνόμαστε δέσμιοι στα ξένα σκλαβοπάζαρα, εξαιτίας ανίκανων και κατευθυνόμενων ανθρώπων της πολιτικής σκηνής.
Αγανακτισμένοι λοιπόν από τον προσχεδιασμένο διασυρμό της χώρας μας, τον εξευτελισμό των προσωπικοτήτων μας μέσα από την μεθοδευμένη ΑΝΕΡΓΙΑ όλων μας, την εξαθλίωση των μισθών και των συντάξεων καθώς και το αβέβαιο μέλλον των παιδιών μας ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να δημιουργήσουμε ένα ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ- ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ το ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, έναν Δρόμο Αντίδρασης και οργανωμένης Αντίστασης, για κάθε αφυπνισμένο , ανεξάρτητο, αποφασισμένο και ΕΛΕΥΘΕΡΟ Έλληνα πολίτη.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δημιουργήθηκε από μη επαγγελματίες πολιτικούς, με σκοπό την ΕΝΩΣΗ των απανταχού Ελλήνων σε ένα ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ απέναντι σε όλους όσους καπηλεύονται την περιουσία και την ανεξαρτησία της χώρας μας.
Το νέο αυτό κίνημα είναι ανοιχτό στον κάθε πολίτη και σε κάθε νέα πρόταση που θα συμβάλει στην ανάπτυξη και το εθνικό μας συμφέρον.
OΙ 5 ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ:
1.Ανατροπή του υπάρχοντος σαθρού πολιτικού σκηνικού.
2.Άρνηση πληρωμής του χρέους- μηδενισμός.
3.Δίκη και καταδίκη των ενόχων.
4.Αναθεώρηση της σχέσης μας με την Ε.Ε και ευρώ.
5. Εφαρμογή της γνήσιας Δημοκρατίας (ΑΜΕΣΗ) όπου η ΕΞΟΥΣΙΑ όχι μόνο πηγάζει από το ΛΑΟ αλλά και από το ΛΑΟ ασκείται.
www.dromosellinon.gr

Κωνσταντίνος Βλάχος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>