«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η εκδίωξη των τυράννων.

Το μη περεταίρω το έχουν ακουστά οι Έλληνες ; Πως μπορούν να συμπεριφέρονται σαν να μη συμβαίνει τίποτα και ότι όλα βαίνουν καλώς ; Τι είδους οικονομολόγους σπουδάσαμε στα οικονομικά μας πανεπιστήμια που αντέγραψαν την σχολή του Σικάγου και τις θεωρίες του Φρίντμαν και τα έχουν τόσο μπερδεμένα στα νεανικά τους μυαλά γιατί βλέπουν ότι οι θεωρίες τους έχουν άμεση εφαρμογή στην δική τους ανεργία.
Η περιγραφή του προέδρου του ΛΑΟΣ για τον τρόπο που κινείται το δημόσιο στην πιο σοβαρή μας περίπτωση, λίγο πριν την χρεοκοπία της χώρας είναι ενδεικτική της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στην αντίληψη των κρατούντων.
Πλήρης περιφρόνηση για ένα ολόκληρο λαό από αυτούς που είναι στις λίστες πληρωμής των ξένων δυνάμεων και γύρω τους δορυφόροι γενίτσαροι που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα εκμαυλίζοντας τους πάντες που είναι έτοιμοι να παραδοθούν.
Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια έτσι και η πλαστή ζωή που προσπαθούσαν να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό δεν μπόρεσε να διαβρώσει σε μεγάλη έκταση τα μυαλά των Ελλήνων. Η ζημιά μπορεί να διορθωθεί και να αναθεωρήσουμε ότι στραβό έχει προσπαθήσει να εδραιωθεί σ΄ αυτό τον τόπο.
Οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι να πάνε σπίτι τους αφού ελεγχθεί ο παράνομος πλουτισμός τους και εφόσον αποδειχθεί να δημευθεί η περιουσία τους.
Οι επιχειρηματίες που ζημίωσαν το κράτος να έχουν παρόμοια μεταχείριση και βέβαια είναι ευκαιρία για αλλαγή σελίδας σε αυτό τον τόπο.
Επιτέλους αν αυτή την φορά δεν κάνουμε τίποτα και δεν εκδιώξουμε τους τυράννους το όποιο μέλλον μας θα είναι εντελώς αρνητικό.
ΑΦΟΥΣΙΑ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>