«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: “ΠΡΟΕΔΡΕ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ”…”Ε, ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ”!!

Αγαπητοί συνάδελφοι με σκοτώνει η αντικειμενικότητά σας!!! Αυτός; είναι ο σύγχρονος εφιάλτης, αυτό είναι γεγονός, αυτός που τον έσωσε, τον κάλυψε , τον προσπέρασε και κάνει άλματα στην προδοσία με κολομπίνες Ο Σαμαράς,  γιατί τον γλείφετε και τον παρουσιάζετε ότι θυσιάστηκε,παρασύρθηκε και είναι η ελπίδα μας

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ


ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.
Ενώ όλοι έχουν τα μάτια στραμμένα στη Νέα Δημοκρατία για τις διαρροές, η βόμβα μεγατόνων φαίνεται ότι σκάει στο ΠΑΣΟΚ, με την απάθεια (αν όχι την ανοχή) του Γιώργου Παπανδρέου!!
Δεκάδες λοιπόν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποφασίσει να μην ψηφίσουν την δανειακή σύμβαση και το πακέτο, σε μία ύστατη προσπάθεια απεμπλοκής τους από την θανάσιμη μέγγενη του μνημονίου!
Αν το σκεφτεί κανείς, δεν είναι καθόλου παράλογο αυτό το σενάριο, αφού είναι η τελευταία τους ευκαιρία να …επιβιώσουν (πολιτικά εννοούμε)!
Σε αυτή την περίπτωση, οι προβολείς θα πέσουν στην τρικυμία της Γαλάζιας ΚΟ, που είναι αμφίβολο εάν θα δεχθεί να μπει στο κάδρο της λαϊκής οργής, την ίδια στιγμή που οι τραπεζίτες ήταν αυτοί που έφεραν τον Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία.
Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμμία εμπλοκή σε ανίερες διασυνδέσεις με το σάπιο τραπεζικό σύστημα ούτως ώστε να μολύνει το όνομα του και των απογόνων του εις το διηνεκές για να συνεχίσουν οι διάφοροι τραπεζίτες όπως π.χ. ο κύριος Σάλλας ή ο κύριος Ράπανος να ζουν στην χλιδή υμνώντας το φάντασμα του εκσυγχρονισμού.
Θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν ανθρώπινοι στόχοι οι βουλευτές, ειδικά της λαϊκής δεξιάς.
http://olympia.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>