«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νέα κλοπή της ψήφου των μεταναστών εις βάρος των Ελλήνων

Δεν υπολογίζουν τίποτε μπροστά στην πολιτική τους επιβίωση!!! Και παράλληλα εξυπηρετούν και τα πολυπολιτισμικά σχέδια των “αφεντικών τους”.
Να τι σκέφτηκαν οι ψηφισμένοι από Έλληνες πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ για να γαντζωθούν στην εξουσία και να πιάσουν στον ύπνο τα; άλλα κόμματα!
Ο Υφυπουργός Υγείας Μπόλαρης, ανακοίνωσε νομοσχέδιο για την… στήριξη των αστέγων.
Μέχρι εδώ εύγε!!!
Από εδώ και κάτω αρχίζει το κόλπο: Θα χωρίσουν -λέει τους ανέργους σε περισσότερες από μία κατηγορίες κατά τα αμερικανικά πρότυπα. Δηλαδή πλην των νεόπτωχων και των κλασσικών ανέργων και όπως εξήγησε αγγλικά ο υφυπουργός για …να το καταλάβουμε τους “roofless & homeless” συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο και αυτοί που μένουν πολλοί “…50 μαζί στον ίδιο χώρο” και αυτοί που “..μένουν σε σπίτια χωρίς υποδομές υγειϊνής, θέρμανσης κλπ.” Αυτούς λόιπόν, θα τους φιλοξενήσει το Ελληνικό κράτος σε ξενοδοχεία.
Εγώ πάντως δεν ξέρω Έλληνες άστεγους να μένουν “50 μαζί στόν ίδιο χώρο”, ούτε Έλληνες άστεγους να έχουν εισβάλει μετά από διάρρηξη σε παλιά ή εγκαταλελημένα σπίτια ή χώρους και να ζούν αφοδεύοντας όπου βρούν γεμίζοντάς αποφάγια και ενίοτε καίγοντάς τα. Αντίθετα αυτή η εικόνα ταιριάζει στους λαθρομετανάστες.
Δηλαδή το Ελληνικό κράτος, πέραν των εκατοντάδων εκατομμυρίων που πληρώνει σήμερα για την νοσηλεία αρρώστων λαθρομεταναστών, την αστυνόμευσή τους, την φύλαξη των συνόρων, θα πληρώσει και έξοδα διαμονής τους σε ξενοδοχεία, όταν κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις με αποτέλεσμα Ελληνικές οικογένειες να μην έχουν τα στοιχειώδη για την καθημερινή διαβίωση.
Βάζουν μπροστά τους Έλληνες αστέγους για να εξυπηρετήσουν τα κομματικά χαμερπή συμφέροντά τους.
Θυσιάζουν τον Έλληνα στον βωμό της πολιτική τους επιβίωσής.
Για να αρπάξουν την ψήφο των μεταναστών στις επικείμενες εκλογές και να αναπληρώσουν αυτές που θα χάσουν από τους Έλληνες!
Ντροπή τους!!! Θα μου πείς το γαϊδούρι και το φίδι δεν ντρέπονται!
Ας προσέξουν όμως.
Ρισκάρουν να μετατρέψουν την αγανάκτιση των πολιτών σε Ελληνικό Αρμαγεδώνα, εναντίον όλων αυτών που τους έχουν προδώσει και εξακολουθούν ασύστολα να τους προδίδουν!
Οι Έλληνες γνωρίζουν!
Ιων Πολιάδης
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>