«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ανθέλληνες με τον αρχηγό των γενιτσάρων εκβιάζουν την Ελληνική κοινωνία!

Στα 400 ευρώ ο μισθός

Στα 400 ευρώ ο μισθός

 

Ακόμη και αν ο 13ος ενσωματωθεί στους 12. πρόκειται να πουν ότι ο κατώτατος μισθός θα πάει στα 500 ευρώ.

Το συσχετίζουν με τους μισθούς της Πορτογαλίας, τους χαμηλότερους της Δυτικής Ευρώπης, που βρίσκονται παρ’ όλα αυτά στα 550 ευρώ. Φυσικά κανείς δεν λέει ότι το κόστος ζωής στην Πορτογαλία είναι περίπου 45% κατώτερο της Ελλάδας.

Παρά τις διακηρύξεις αυτές γίνεται όμως φανερό από παράπλευρα μέτρα, ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο βασικός μισθός θα πέσει στα 400 ευρώ.

Πως μπορούμε να το δούμε αυτό; Από τα σημειώματα του ΔΝΤ. Σύμφωνα με αυτά θα απαλλάσσονται οι επιχειρήσεις από ασφαλιστικές εισφορές μόνο για μισθούς κάτω των 400 ευρώ.

Επίσης θα πρέπει να αναλογισθούμε ότι το επίδομα ανεργίας σήμερα και φυσικά μόνο για 12 μήνες που δίδεται βρίσκεται στα 460 ευρώ, άρα το επίδομα θα πέσει και αυτό περίπου στα 300 ευρώ, με δεδομένο ότι οι επιχειρήσεις , θα προσπαθήσουν για μισθούς 400 ευρώ, όπου και το κίνητρο που τους δίδεται.

Εφόσον εφαρμοσθούν αυτά τα ασφαλιστικά ταμεία θα καταρρεύσουν . Ήδη δοκιμάζονται γιατί ενώ οι τράπεζες έχει προβλεφθεί να ανακεφαλαιοποιηθούν , με 30 δις λόγω του «κουρέματος» των ομολόγων που έχουν στην κατοχή τους, για τα ασφαλιστικά ταμεία δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Έτσι θα χάσουν περίπου 11 εκατ. ευρώ από τα αποθεματικά τους λόγω του PSI.

Η πραγματική καταστροφή έρχεται όμως από τις ευέλικτες μορφές εργασίας, χωρίς ασφαλιστικές εισφορές, την εισφοροδιαφυγή που στις συνθήκες ύφεσης καλπάζει και τώρα από τη νέα ραγδαία μείωση μισθών.

Τα ασφαλιστικά ταμεία περιορίζονται, οι παροχές τους περικόπτωνται, το δωρεάν επίσης όχι στη βάση εξυγίανσης, αλλά επιβίωσης των ταμείων και των συντάξεων. Αλλά όσα μέτρα και αν λαμβάνονται δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί η πραγματικότητα που δημιουργείται.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και την ανεργία η οποία λέγεται ότι στο κλείσιμο του 2011 ξεπέρασε κατά πολύ το 20% , φθάνοντας τα επίπεδα της Ισπανίας, που έχει όμως δομική ανεργία, που δημιουργήθηκε σε βάθος 10ετιας και όχι σε μια διετία.

Στην υπάρχουσα ανεργία αλλά και στην επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι έχουν κλείσει 300.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και υπολογίζεται μέσα στην Άνοιξη να κλείσουν άλλες 120.000.

Το χειρότερο η Τρόικα πιέζει για 150.000 απολύσεις στον δημόσιο τομέα μέχρι το φθινόπωρο. Αυτό πέρα από το νέο άλμα στην ανεργία , θα δημιουργήσει κραχ στην κοινωνική ασφάλιση.

Η πραγματικότητα αυτή που διαμορφώνεται μαζί με τη νέα δανειακή που έρχεται και το Μνημόνιο 2, συνοδεύεται και από μια ισχυρή δέσμη φόρων. Σύμφωνα πάλι με το ΔΝΤ, που εκφράζει όμως όλη την Τρόικα, θα πρέπει να ενταχθούν στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ τρόφιμα, φάρμακα και λογαριασμοί ΟΤΕ, ΔΕΗ.

Να κοπούν οι φοροαπαλλαγές σε στεγαστικά δάνεια, ασφάλειες ζωής, τόκους καταθέσεων. Αρχίζει μάλιστα φόρος 20% στις καταθέσεις, από τους τόκους σε πρώτη φάση. Φορολογία στα αγροτεμάχια. Άρα αποκλείεται ο αποπληθωρισμός, που θα έδινε μια ανάσα.

Μπορεί να τεθεί το ερώτημα, γιατί συνεχίζουν την ίδια συνταγή, που έχει αποτύχει; Η απάντηση δυστυχώς είναι απλή. Ο στόχος της τρόικας δεν είναι να ανατάξει την ελληνική οικονομία, αλλά να διασφαλίσει την αποπληρωμή των δανεικών και τα συμφέροντα των ξένων πιστωτών.

Άρα τώρα που το εισόδημα πέφτει, όπως και το ΑΕΠ, με τα χαράτσια θέλουν να ενισχύσουν τα έσοδα του κράτους, άρα να διασφαλίσουν την αποπληρωμή των τόκοχρεολυσίων.

Γιατί με το Μνημόνιο 2 και τη νέα δανειακή θα υπάρξει και γραπτή δέσμευση ότι η Ελλάδα οφείλει πρώτα να αποπληρώνει τα χρέη της και ύστερα τη λειτουργία του κράτους προς το εσωτερικό. Δηλαδή μισθούς, συντάξεις, σχολεία, στρατός, αστυνομία, νοσοκομεία κ.λ.π

Ο κεφαλικός φόρος και τα χαράτσια αυτό θα εξυπηρετούν και όχι την αναδιάρθρωση της οικονομίας, η οποία σε διάστημα δύο χρόνων άλλωστε έχει καταστραφεί.
http://www.newsbomb.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>