«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα προδοτικά σκουλήκια κυβερνάνε και οι νεοέλληνες δουλοπρεπείς χειροκροτάνε!

Μπορεί κάποιος πατριώτης να μου πει κάποια διαφορά από τους δοσίλογους, προδότες,μαυραγορίτες του 1940-45 με τους προδότες, τοκογλύφους, απατεώνες, δειλούς του 2012;;;

Τότε υποδέχτηκαν τον Γερμανό κατακτητή με προδοτικούς λόγους οι δωσίλογοι, προδότες.

Το ίδιο και σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι είναι στα πράγματα και προετοιμάζουν τον ερχομό του ίδιου κατακτητή!

Άραγε πόσο φταίμε για αυτή την τροπή και αυτό το ιστορικό φρικιαστικό γεγονός;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Τα προδοτικά σκουλήκια κυβερνάνε και οι νεοέλληνες δουλοπρεπείς χειροκροτάνε!

  • κουρεμένος

    Διάβασα ότι σε έρευνα που έγινε τελευταία στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο και αλλού από υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης, διαπιστώθηκε ότι προϊόντα που όλοι βάζουμε στο ψυγείο μας, πωλούνται στην Ελλάδα σε εξαιρετικά υψηλότερες τιμές. Επίσης άλλα προϊόντα όπως οι μπίρες είναι μέχρι και 38% ακριβότερες. Όταν διαβάζεις τις τιμές των οινοπνευματωδών στο ράφι γνωστού σούπερ μάρκετ, πώς να μην πάθεις ταραχή; Κόψαμε το τσιγάρο, να κόψουμε και το ποτό; Έπρεπε να έρθει το σωτήριο έτος 2012 για να ανακαλύψουν κάποιοι τους μαυραγορίτες των πολυεθνικών και την κερδοσκοπία σε βάρος μας.

    • Αγαπητέ μου φιλέ καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλά έχεις συνειδητοποιήσει ότι μας παίρνουν την πατρίδα μας; Σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε πατρίδα ούτε σπίτι, θα μας μας κανουν χάρη αν τους τα πουλήσουμε όλα να μας έχουν για δούλους! Φίλε μου κατάλαβε ότι το πρόβλημα είναι πολύ ποιο σοβαρό και άμεσο και επικίνδυνο. Αν δεν πάμε με μια φωνή 10.000.000 να τους θάψουμε βαθειά μέσα στην βουλή και τους 300, θα θάψουν και θα πουλήσουν αυτοί οι 300 γενίτσαροι εμάς.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>