«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελπίδα υπάρχει κύριε πρόεδρε! Όσοι έφυγαν από τα άλλα μαντριά ήρθαν στην δική μου στάνη! Δεν ξεφεύγει κανείς!

«Ελπίδα πως θα ξεπεραστεί η κρίση» από Αντώνη Σαμαρά, «Πολύ χαίρομαι» Πρόεδρος Δημοκρατίας…

Ακτίνα ελπίδας από τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην ενημερωτική συνάντηση, χθες, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. «Η Ελλάδα μετρά ακόμα…»

Tης Eλενης Mπιστικα
Το κύμα ψύχους που μας ήρθε από τη Σιβηρία και κρεμόταν σαν γκρίζα κουρτίνα πάνω στα αιωνόβια δέντρα του Προεδρικού Μεγάρου δεν πτόησε τον πρόεδρο της Ν.Δ., αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αντώνη Σαμαρά που επισκέφθηκε, χθες, στις 2.30 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια για να τον ενημερώσει σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή του στη Μόσχα και τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό κ. Βλαντιμίρ Πούτιν. Εφθασε, όλο χαμόγελα, με το σκούρο κοστούμι, συνοδευόμενος από τον κ. Γιάννη Μιχελάκη, εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. και τον κ. Κώστα Μπούρα, διευθυντή του πολιτικού του γραφείου στη θέση του κ. Αρβανιτόπουλου που υπουργοποιήθηκε. Ενώ οι κύριοι περίμεναν στο «Βυζαντινό», ο κ. Αντώνης Σαμαράς προχώρησε στο Προεδρικό Γραφείο όπου τον περίμενε στην πόρτα, ευδιάθετος, ο κ. Παπούλιας, με πουλόβερ κάτω από το σακάκι λόγω ψύχους. Θερμή η χειραψία, πήραν τις θέσεις τους και με φιλικό τόνο ο κ. Παπούλιας ρώτησε «πώς πήγε η Μόσχα, τι κάνει ο φίλος μου ο Πούτιν;».
Α. Σαμαράς: «Καλά πήγε η Μόσχα, θα σας πω». Και με ήρεμο τόνο προχώρησε στην ενημέρωση «με αφορμή το ταξίδι στη Ρωσία και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Πούτιν». Για να τονίσει πως «όλα αυτά τα ταξίδια μου στο εξωτερικό ένα στόχο έχουν, ένα σκοπό: να βοηθήσω να ξεπεράσει η Ελλάδα αυτές τις δραματικές σημερινές δυσκολίες με κάθε τρόπο. Και προς την κατεύθυνση αυτή γίνονται αυτά τα ταξίδια».
Παρουσία των πολιτικών συντακτών και της τηλεοπτικής κάμερας που είχαν εντείνει την προσοχή τους, γιατί έβλεπαν ότι κάτι αλλάζει, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Α. Σαμαράς έδωσε την «είδηση»: «Διαπιστώνω, είπε, ότι παρά το πράγματι βαρύ κλίμα που υπάρχει, η Ελλάδα ακόμα μετράει, κύριε Πρόεδρε. Η Ελλάδα μετράει και θα βγούμε από την κρίση». «Πολύ χαίρομαι» είπε, λίγο ξαφνιασμένος, ο Πρόεδρος κ. Παπούλιας, ενώ η συζήτηση, παρουσία Τύπου και ΜΜΕ τελείωσε, με τον κ. Α. Σαμαρά να βεβαιώνει «υπάρχει ελπίδα, κύριε Πρόεδρε, υπάρχει ελπίδα».
Σειρά των δημοσιογράφων να ξαφνιαστούν με την αχτίδα αισιοδοξίας – κάτι ασυνήθιστο, στις προεδρικές συναντήσεις του τελευταίου καιρού. «Κάτι είναι κι αυτό» μουρμούρισαν. Δηλώσεις δεν έκανε ο πρόεδρος της Ν.Δ., έφυγε με το αυτοκίνητο και τα στελέχη του κατά Συγγρού μεριά. Η φωτογραφία του με τον πρωθυπουργό Πούτιν –από τις δύο που έστειλε το Κρεμλίνο, το ίδιο κάνει άλλωστε και ο Λευκός Οίκος στις συναντήσεις του προέδρου των ΗΠΑ– δείχνει όντως καλό κλίμα, εκεί. Εμείς, εδώ, Σιβηρία…
http://news.kathimerini.gr/
Μοιραστείτε το!

1 comment to Ελπίδα υπάρχει κύριε πρόεδρε! Όσοι έφυγαν από τα άλλα μαντριά ήρθαν στην δική μου στάνη! Δεν ξεφεύγει κανείς!

 • Ανάπτυξη, η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας
  Έψαχνα ο αφελής Έλληνας να βρω τι σημαίνει ανάπτυξη κατά τη Νέα Δημοκρατία, ποιος ο δρόμος της ανάπτυξης, ποιος θα την κάνει, πότε θα την κάνει, με τι χρήματα θα την κάνει. Βρήκα λοιπόν την απάντηση.
  1) Δρόμος προς τη ανάπτυξη: πρέπει να γίνουν έργα υποδομών που επιτρέπουν στην Ελλάδα να διαμορφώσει άλλο περιβάλλον, όπως η θεμελίωση περιμετρικού δρόμου Καλαμάτας.(Μάκης Βορίδης).
  2) Ποιος θα την κάνει: Η επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
  3) Πότε θα την κάνει: Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Βορίδης με τον κ. Ράιχενμπαχ, επισπεύδεται η έναρξη από Σεπτέμβριο, στα τέλη Απριλίου περίπου.
  4) Με τι χρήματα θα την κάνει: Όλα τα εγκαίνια των έργων υποδομών, θα χρηματοδοτηθούν μέσω ευρωενωσιακών θεσμών. (Μάκης Βορίδης).
  5) Άρα υπάρχει ελπίδα, μην αυτοκτονείτε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>