«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ! Να επισκέπτεσθε και τις άλλες ιστοσελίδες της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα και επείγον.

Διαβάστε και εδώ στην αρχαία Ιθώμη 2  https://klara970.wordpress.com/

Επειδή μου αφαιρέθηκε η διαχείριση για οικονομικούς λόγους, δεν θα ανανεώνετε το υλικό, μέχρι νεοτέρας. Όμως μπορείτε να δείτε  μαζεμένες ειδήσεις, στην ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ TV  https://arxaia-ithomitv.blogspot.com/ –  και εδώ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΌΣΩΠΟ https://arxaiaithomi.blogspot.com/

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ θέλει από τους αναγνώστες της να κάνουν διασταύρωση αυτών που ανεβάζει, μόνο έτσι θα έχετε την απόλυτη αλήθεια και θα ξέρετε ποιους να εμπιστευτείτε. Και ταυτόχρονα βοηθάτε και μένα, η να διαγράψω κάποιο λάθος, ‘η να το διορθώσω, Πάντα με στοιχεία!

Ο υπογράφων και η ιστοσελίδα http://arxaiaithomi.gr δεν έχουν σκοπό να παρακινήσουν γενικά τους ανθρώπους να μην ακολουθούν την συστημική ιατρική. Παρουσιάζω διεθνή στοιχεία, σχετικά με την ασφάλεια ή μη των παραγόμενων θεραπειών. Ο κάθε ενήλικας θα πρέπει να συμβουλεύεται τον θεράποντα γιατρό του και να αναλαμβάνει την ευθύνη της υγείας του.

Μοιραστείτε το!

Ανακοίνωση

Αγαπητοί αναγνώστες καλησπέρα. Ζητώ συγνώμη αλλά έχω μείνει από υπολογιστή και για αυτό δεν έχω ανεβάσει θέματα.

Μοιραστείτε το!

Αίσχος και ντροπή, οι Έλληνες να γιορτάζουν την επανάσταση των Ελλήνων και την σφαγή των ηρώων τους, μαζί με τους δολοφόνους τους! Αίσχος και ντροπή να διδάσκουμε και να επιβάλουμε στα παιδιά μας να τιμούν τους προδότες και δολοφόνους των ηρώων μας, αυτών που θυσιάστηκαν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι.

Ποιοι είναι οι δολοφόνοι και προδότες των Ελλήνων;

Η επίσημη χριστιανική θρησκεία με πρωτεργάτες όλους του ιεράρχες, από την κεφαλή, μέχρι τον απλό παπά.

Είναι αυτοί που έκαναν τα πάνδεινα να μην ελευθερωθούμε, είναι αυτοί που υπονόμευαν την επικράτηση της αληθινής επανάστασης!

Είναι αυτοί που κρατούν σκλαβωμένο τον Ελληνικό λαό, με τα χρυσόβουλα και την καταπατημένη περιουσία των Ελλήνων, που τους την παραχώρησαν για να την προστατέψουν από τους τούρκους!

Είναι αυτοί, που καταράστηκαν τους ήρωες της επανάστασης, που πέθαναν ζητιανεύοντας και πεθαίνοντας από φρικτά βασανιστήρια!

Είναι αυτοί που ευλόγησαν όλους τους προδότες και δολοφόνους των Ελλήνων μέχρι και σήμερα!

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "Vlasis Vlasiou 13 Απρ 2023 ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.... ΚΑΠΟΤΕ 0 ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΆΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΊΣΟΣ.. Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ o ΟΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΠΙΣΩ o ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΕ. Λαϊκή ξυλογραφία του που παριστάνει τη σύλληψη κατόπιν προδοσίας YOU ασθενούντος αρματολού Κατσαντώνη από τους Τούρκους. καταδίωξη εξόντωσή επιτεύχθηκε λίγους μήνες μετά αφορισμό των αρματολών Πατριαρχείο. Στο λαικός ικονίζει αταδότη οναχό Καρδερίνη."

Είναι αυτοί που και την ύστατη στιγμή της απελευθέρωσης των ελλήνων το 1821 με εκβιασμούς η καταραμένη θρησκεία των χριστιανών το 1823 αφαίρεσαν την παλαίμαχο πολιούχο θεά Αθηνά από την Σφραγίδα του απελευθερωμένου ελληνικού έθνους.

Η εικόνα είναι αδιάψευστη απόδειξη.

Το ακόμα χειρότερο είναι να γιορτάζουμε την εθνική μας εορτή της 25 Μαρτίου και τους ήρωες μας, έχοντας στις εξέδρες να μας εκπροσωπούν, όλους τους εκπροσώπους των δολοφόνων και προδοτών!

 Είναι αίσχος και ντροπή οι εκπρόσωποι επίσημοι στις εξέδρες να είναι, οι προδότες πουλημένοι και εγκάθετοι, δοσίλογοι, προεστοί, λόγιοι, κοτζαμπάσηδες, γενίτσαροι, απάτριδες, ανθέλληνες, Εβραιοχριστιανοι!

Είναι ντροπή για τους Έλληνες, αυτοί που σκότωσαν πάνω από 80 εκατομμύρια Έλληνες για να επιβάλουν τον χριστιανισμό, που δια της ποινής του θανάτου τιμωρούνταν οι ίδιοι/ και οι συγγενείς τους σε θάνατο και κατάσχεση της περιουσίας τους, απλώς και μόνο άμα έλεγες το όνομα ΕΛΛΗΝΑΣ!

Αυτοί που επί 400 χρόνια παρέδιδαν τις εξομολογήσεις των Ελλήνων στους τούρκους να τους σφάξουν, με συμφωνία οι περιουσίες τους να πηγαίνουν στην εκκλησία!

Είναι αυτοί που σαμποτάρισαν και πρόδιδαν, οποιαδήποτε σπίθα για να ελευθερωθούν οι Έλληνες από τους τούρκους.

Είναι αυτοί που ακόμα και σήμερα βεβηλώνουν και ξεπουλάνε τα αρχαία μας, την ζωντανή ιστορία μας.

Αυτούς του έχουμε και τους τιμούμε στις εξέδρες των επισήμων.

Μπορεί ο καθένας καλοπροαίρετα λόγο αγνοίας να πει ότι συκοφαντώ… Θα σας προτείνω να διαβάσετε τα δικά τους κείμενα δεν το κρύβουν/ και είναι υπερήφανοι για τα έργα τους!

Αν και έχουν σαν θρησκεία……. Το πίστευε και μη ερεύνα!!!!!!!

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!

Επικίνδυνη κυβέρνηση, δανείζει τις ΕΔ στις ΗΠΑ

«Οι  αποφάσεις και οι κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι επικίνδυνες για την εθνική ασφάλεια και την άμυνα της χώρας.

Η κυβέρνηση λειτουργεί ως εντεταλμένη των ΗΠΑ και του Ισραήλ, ως ένα βαθμό…Έχουμε κατάλυση των ίδιων των θεσμών…Υπάρχει ένα Σύνταγμα στην Ελλάδα που στο άρθρο 28 λέει ότι το διεθνές δίκαιο υπερτερεί.

Η απόφαση της αποστολής της φρεγάτας ΥΔΡΑ καταστρατηγεί αυτό το άρθρο…Δεν μπορεί να επικαλούμαστε το διεθνές δίκαιο εδώ και δεκαετίες και να το βάζουμε τώρα στην άκρη…

Είναι αδιανόητα τα μνημόνια που πέρασε από τη Βουλή η κυβέρνηση για να υπηρετούν Έλληνες στρατιωτικοί υπό τις διαταγές των ΗΠΑ…Είναι ντροπή που αυτή η είδηση δεν προβλήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης ,πλην εξαιρέσεων…Δημιουργούν ένα μηχανισμό για να βρεθούμε στην Ουκρανία χωρίς να το καταλάβουμε…

Η κυβέρνηση έχει μια παθολογική ροπή προς το ψέμα κι αυτό δεν θα μας βγει σε καλό»…

Αντί να φροντίσουμε για την ασφάλεια της χώρας την κάνουμε στόχο ακόμη κι ενός πυρηνικού πλήγματος, αν η κατάσταση χειροτερέψει…

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχουν για να προστατεύουν την χώρα. Δεν υπάρχουν για να τις «δανείζουμε» εδώ κι εκεί».

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!
Permalink

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις παρελάσεις τιμώμενο "πρόσωπο" είναι πάντα η Ελληνική Σημαία.. και ΟΧΙ οι επίσημοι... Δώστε στη Σημαία μας, την αξία και την τιμή που της αξίζει με όλη τη στάση σας. Ντύσιμο:σεμνό-σοβαρό όχι μίνι, όχι τακούνια, όχι ξεσκισμένα ρούχα, δεν πάμε σε μπαράκια Τραγουδάμε σε όλη την παρέλαση "Μακεδονιά Ξακουστή" και άλλα πατριωτικά τραγούδια Δείξτε πόσο Έλληνες είστε... Εσείς είστε το ΜΕΛΛΟΝ της πατρίδας μας"

Μοιραστείτε το!

Κύριε ????????? Πρωθυπουργέ???????? της Ελλαδος!

Επειδή παραβιάζετε το Σύνταγμα της Ελλαδος ( προδοτικά) φέρατε την Ελλάδα σε μεγάλο αδιέξοδο, μια Ελλάδα χωρίς συνορα, επιτρέπετε σε κάθε διεθνή εγκληματία να μπαίνει στην χώρα μας και να έχει απαιτήσεις και παροχές που τις χορήγητε κατά κόρον την στιγμή που ο Έλληνας δεν έχει τους ημερήσιους πόρους.

Φτιάξατε με δικτατορικό τρόπο ένα κομμάτι του Συντάγματος για να νομιμοποιήσετε την ανωμαλία!

Στην κάμαρα του κάνει ότι θέλει και με όποιον θέλει ο καθένας!

Κανέναν δεν ενδιαφέρει!

Όχι όμως να κάνουμε με το έτσι θέλω ένα νόμο για νομιμοποίηση επειδή έτσι θέλει ένα κωλοπαιδο εξ Αμερικής!

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!

Γιατί τα κρύβουν;;; Που χάνονται;;; Ποιος, ‘η ποιοι συνεργάζονται εναντίον των Ελλήνων;;; Ότι και να κάνετε, ο Έλληνας είναι ανάδελφος και δεν μπορείτε να του κάνετε τίποτα!


Ελληνικό κείμενο άνω των 25.000 ετών ανακαλύφθηκε στο Χαλάνδρι!!!
Το 2023
Πρόσφατα, μια συναρπαστική ανακάλυψη έγινε στις σήραγγες του Χαλανδρίου, ένα προάστιο της Αθήνας στην Ελλάδα.

Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα αρχαίο ελληνικό κείμενο που πιστεύεται ότι είναι άνω των 25.000 ετών.

Πρόσφατα, μια συναρπαστική ανακάλυψη έγινε στις σήραγγες του Χαλανδρίου, ένα προάστιο της Αθήνας στην Ελλάδα.

Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα αρχαίο ελληνικό κείμενο που πιστεύεται ότι είναι άνω των 25.000 ετών.

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!