«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούν: Η Πολωνία ετοιμάζεται να καταλάβει τη Δυτική Ουκρανία


Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, Σεργκέι Ναρίσκιν, δήλωσε ότι η Βαρσοβία πρόκειται να οργανώσει δημοψηφίσματα για τη μετάβαση των εδαφών και του πληθυσμού της Ουκρανίας υπό πολωνικό έλεγχο.

Αντρέι ΜΠΑΡΑΝΟΦ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να προετοιμάσουν έγκαιρα μια επίσημη αιτιολόγηση για αξιώσεις στη Δυτική Ουκρανία.

Φωτογραφία: REUTERS

Η Πολωνία συνεχίζει να προετοιμάζεται να πάρει τον έλεγχο πολλών περιοχών της Δυτικής Ουκρανίας που ήταν μέρος του πολωνικού κράτους μεταξύ των δύο παγκοσμίων πολέμων.

Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τη δήλωση του διευθυντή της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν , που έκανε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο RIA Novosti.

«Οι πληροφορίες που έλαβε η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών δείχνουν ότι η Βαρσοβία επιταχύνει τις προετοιμασίες για την προσάρτηση εδαφών της Δυτικής Ουκρανίας: των εδαφών του Lviv, του Ivano-Frankivsk και του μεγαλύτερου μέρους της περιοχής Ternopil της Ουκρανίας» , τόνισε .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να προετοιμάσουν έγκαιρα μια επίσημη αιτιολόγηση για αξιώσεις στη Δυτική Ουκρανία.

Η Βαρσοβία θέλει να πραγματοποιήσει δημοψηφίσματα σε αυτά τα εδάφη προκειμένου να «διασφαλίσει τη νομιμότητα των σχεδιαζόμενων εξαγορών».

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky έδωσε πράγματι στους Πολωνούς λευκή κάρτα για επίσημη παρουσία στις περιοχές της Δυτικής Ουκρανίας.

Οι πολίτες της Πολωνίας είχαν το δικαίωμα να συμμετέχουν στις δραστηριότητες των τοπικών διοικήσεων και ακόμη και στις εργασίες των δικαστηρίων.

Υπήρχαν πληροφορίες ότι σε περίπτωση προέλασης ρωσικών στρατευμάτων, ένα πολωνικό ειρηνευτικό σώμα θα αναπτυσσόταν στη Δυτική Ουκρανία, το οποίο ωστόσο δεν θα έπρεπε να έρθει σε μάχιμη επαφή με τους Ρώσους.

Όπως τόνισε ο Ναρίσκιν, η Βαρσοβία σκοπεύει να δράσει γρήγορα, φοβούμενη ότι οι ανώτεροι εταίροι του ΝΑΤΟ θα προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν με τη Μόσχα πίσω από την πλάτη τόσο των Ουκρανών όσο και των Πολωνών τον χειμώνα.

Επιπλέον, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών εξήγησε ότι η Πολωνία υπολογίζει σε γενναιόδωρη αποζημίωση για στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο, την υποδοχή μεγάλου αριθμού προσφύγων, καθώς και το πρόσφατο περιστατικό με την πτώση ουκρανικών πυραύλων στο πολωνικό έδαφος που σκότωσε δύο άνθρωποι.

Επιπλέον, η πολωνική κυβέρνηση αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα για τη σφαγή του Βολίν που διέπραξε ο Μπαντέρα το 1943 εναντίον των Πολωνών.

Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, από 60 έως 100 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν τότε.

Ωστόσο, ο Ναρίσκιν προειδοποίησε τη Βαρσοβία να μην προσπαθήσει να προσαρτήσει ουκρανικά εδάφη.

Σημείωσε ότι η ιστορία είναι «γεμάτη με πικρά παραδείγματα συγκρούσεων μεταξύ Πολωνών και Ουκρανών εθνικιστών» και προέτρεψε «να μην πατήσουμε στην ίδια τσουγκράνα».

Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27478/4685592/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>