«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είναι να πέφτεις ξερός, όταν ακούς τα πουλημένα ΜΜΕ να μιλούν για κρίση αξιοπιστίας Δημοκρατίας???? Ε,άι στο διάολο δημοσιογραφία της μαφίας.

Το θέατρο του παραλόγου ταΐζει τα ζόμπι με Πατερ Αντονιο, Τσόντες Κολωνού, Μενεγακιδες και λοιπούς μαϊντανούς/ και κρύβει την κατάλυση και ξεπούλημα της Ελλάδος στου νταβατζήδες μας, ανά τη υφήλιο!!!

4 εβδομάδες κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης, καταθέτω 5η Επίκαιρη Ερώτηση.

Θα βρει το θάρρος να έρθει στη Βουλή να διαψεύσει ότι παρακολουθούσε εισαγγελέα της ΕΥΠ, οικονομικό εισαγγελέα & αρχηγό της ΕΛΑΣ;

Θα απευθυνθεί σε ΑΔΑΕ – παρόχους για να μάθουμε την αλήθεια;

Μην πτοήστε Μητσοτάκη δοσίλογο  έχουμε όλοι θα πάρετε!!!!

«Με τη Δημοκρατία σε κρίση αξιοπιστίας εξαιτίας κυβερνητικού «κουκουλώματος», ο Μητσοτάκης στο Λονδίνο με Κάρολο» σχολιάζει αιχμηρά ο ευρωβουλευτής

«Ανεύθυνο άρχοντα» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λονδίνο και την επικείμενη συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο την ώρα που είναι έκθετος όσον αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησής του στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων.

«Με τη Δημοκρατία σε κρίση αξιοπιστίας εξαιτίας κυβερνητικού «κουκουλώματος» σκανδάλου κοριών, ο Μητσοτάκης στο Λονδίνο για συνάντηση με Κάρολο, επαφές με funds» σχολιάζει αιχμηρά ο ευρωβουλευτής.

«Συμβολισμός με σημασία» προσθέτει σε ανάρτηση του στο twitter.

«Αντί να απολογείται για παρακράτος Μαξίμου στέλνει μήνυμα.

Δυναστείας, ανεύθυνου άρχοντα» τονίζει με νόημα ο Γ. Κύρτσος.

ΗΝέα Δημοκρατία με το έτσι θέλω βάπτισε απόρρητη τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών ενώ αρνήθηκε να διαταχθεί βίαιη προσαγωγή για τους απόντες  Γιάννη Λαβράνο, Φέλιξ Μπίζιο και Ταλ Ντίλιαν – των επιχειρηματιών των Krikel και Intellexa που συνδέονται με το παράνομο λογισμικό Predator.

Συγκεκριμένα, με ψηφοφορία δι’ εγέρσεως απορρίφθηκε από την πλειοψηφία της ΝΔ που δεν εγέρθησαν τόσο για το μη απόρρητο της διαδικασίας όσο και για το αίτημα για βίαιη προσαγωγή των απόντων.

Με αυτόν τον τρόπο γλίτωσε τυχόν διαφοροποιήσεις γαλάζιων βουλευτών που θα επέλεγαν το «παρών».

Λίγο μετά τις 14.00 ξεκίνησε η ακρόαση του Γρηγόρη Δημητριάδη ο οποίος δίνει το παρών.

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισραηλινός επιχειρηματίας δεν εντοπίστηκε για να κλητευθεί ούτε από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ενώ οι Λαβράνος, Μπίτζιος ζήτησαν από την Επιτροπή να τους τεθούν ερωτήματα μέσω των ελληνικών προξενείων στο Λονδίνο και τη Ρώμη.

Οργισμένη ήταν νωρίτερα η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς ζήτησε ψηφοφορία ώστε να διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή των απόντων.

Ο βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι η παρουσία τους είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον Κανονισμό και ζήτησε να ξανακληθούν στην Επιτροπή Θεσμών.

Την ίδια ώρα, να είναι μυστική η συνεδρίαση αποφάσισε ετσιθελικά η ΝΔ, με τον γαλάζιο πρόεδρο Θανάση Μπούρα να ισχυρίζεται πως η διαδικασία είναι μυστική επειδή αφορά την ΕΥΠ.

«Αυτό συνιστά ομολογία της κυβερνητικής πλευράς ότι Λαβράνος, Μπίτζιος και Ντίλιαν έχουν σχέση με την ΕΥΠ, εφόσον αυτοί έχουν κληθεί για το θέμα των υποκλοπών του Predator», κατήγγειλε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ

Σκάνδαλο υποκλοπών / Η ΝΔ αντικατέστησε ακόμα δυο βουλευτές στην Επιτροπή Θεσμών

Υπενθυμίζεται ότι το Μαξίμου καρατόμησε τον Κώστα Τζαβάρα από την επιτροπή ενώ επέλεξε να μην αντικαταστήσει την Όλγα Κεφαλογιάννη φοβούμενο σφοδρές εσωκομματικές αντιδράσεις.

Παράλληλα έθεσε εκτός Επιτροπής ακόμα δυο γαλάζιους βουλευτές.

 Πρόκειται για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Ανδρέα Κουτσούμπα, που σύμφωνα με τη ΝΔ απουσιάζουν στο εξωτερικό.

Ο Κώστας Τζαβάρας ουσιαστικά «ξηλώθηκε» άρον άρον την Παρασκευή το βράδυ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Μυλωνάκης, γενικός γραμματέας της Βουλής και έμπιστος του Κυριάκου Μητσοτάκη, μίλησε με τον έμπειρο βουλευτή της Ν.Δ. για να του εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για τα όσα είπε σε συνέντευξή του στον ρ/σ Στο Κόκκινο το ίδιο πρωί.

Το «βάρος της απόδειξης προφανώς δεν το έχει ο δημοσιογράφος, το έχει ο εισαγγελέας και ο δικαστής» είχε πει στον ρ/σ Στο Κόκκινο ο Κ. Τζαβάρας, αντιτιθέμενος σφόδρα στη «γραμμή» της Ν.Δ. για τις πρόσφατες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.

Παράλληλα, ο βουλευτής Ηλείας και πρώην υπουργός έβαλε και κατά της δικαστικής εξουσίας, λέγοντας πως «οι εισαγγελείς κάθονται και κλώθουν» και «καλό θα είναι να βγουν στη δράση».

Η ΝΔ με «τρικ» γλίτωσε τη ψηφοφορία για τη βίαιη προσαγωγή Λαβράνου, Μπίτζιου και Ντίλιαν και για το μυστικό της διαδικασίας

Οπανικός της Νέας Δημοκρατίας μπροστά στο τσουνάμι αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των υποκλοπών όσο πάει και μεγαλώνει όπως αποκαλύφθηκε και στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

 Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι φοβάται ακόμα και τους βουλευτές του, καθώς η ΝΔ με «τρικ» γλίτωσε τη ψηφοφορία για τη βίαιη προσαγωγή των απόντων (Γιάννης Λαβράνος, Φέλιξ Μπίτζιος και Ταλ Ντίλιαν) και για την μυστική διαδικασία.

Γρηγόρης Δημητριάδης / Έδωσε τον Κοντολέοντα για όλες τις παρακολουθήσεις

Ειδικότερα, όταν από την πλευρά της αντιπολίτευσης κατατέθηκαν οι προτάσεις για δημόσια συνεδρίαση της επιτροπής και βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων, ο γαλάζιος πρόεδρος Θανάσης Μπούρας, δεν πραγματοποίησε κανονική ψηφοφορία για τα θέματα αυτά.

Έτσι, ζήτησε να εγερθούν μόνο οι βουλευτές που υποστηρίζουν τις προτάσεις, δηλαδή η αντιπολίτευση, και θεώρησε δεδομένη χωρίς έγερση ή ανάταση χεριών, την αντίθεση της ΝΔ.

Με αυτόν τον τρόπο δεν ψήφισε η Όλγα Κεφαλογιάννη – που εδώ και καιρό έχει εκφράσει την αντίθεσή της με τη λογική του απορρήτου – και προβλημάτιζε το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ ξήλωσε από την Επιτροπή τον Κώστα Τζαβάρα ενώ προχώρησε σε αντικατάσταση του Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Ανδρέα Κουτσούμπα με τους Δημήτρη Μαρκόπουλο και Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Εκτός Επιτροπής τέθηκαν Ευριπίδης Στυλιανίδης και Ανδρέας Κουτσούμπας

Μετά τον Κώστα Τζαβάρα και στο παρά πέντε της κρίσιμης συνεδρίασης για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η κυβέρνηση έθεσε εκτός Επιτροπής ακόμα δυο γαλάζιους βουλευτές. Πρόκειται για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Ανδρέα Κουτσούμπα, που σύμφωνα με τη ΝΔ απουσιάζουν στο εξωτερικό.

Η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Σκάνδαλο υποκλοπών / Ομερτά σε όλα επέβαλε η ΝΔ – Απόρρητη συνεδρίαση χωρίς βίαιη προσαγωγή

Σημειώνεται ότι ο γαλάζιος Ανδρέας Κουτσούμπας είχε ταχθεί κατά της επίκλησης του απορρήτου για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας, στα μέσα Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας είχε δηλώσει ότι: «Είμαι κι εγώ από αυτούς που θα ήθελα, πολύ περισσότερο λόγω της ιδιότητας να το μάθω και εγώ» είπε για τους λόγους της παρακολούθησης Ανδρουλάκη σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

Πώς ο γαλάζιος πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας τίναξε στον αέρα το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις με Predator

Σε μία ομολογία ενοχής για τις αμαρτωλές σχέσεις της ΕΥΠ με το Predator προέβη η Νέα Δημοκρατία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών, καταρρίπτοντας όλο το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Γρηγόρης Δημητριάδης / Έδωσε τον Κοντολέοντα για όλες τις παρακολουθήσεις

Συγκεκριμένα, ο γαλάζιος πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Θανάσης Μπούρας σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την ομερτά και το απόρρητο της συνεδρίασης που ήθελε η ΝΔ, σημείωσε ότι η υπόθεση σχετίζεται με την ΕΥΠ.

 Δηλαδή, όπως παρατήρησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, παραδέχτηκαν ότι οι Γιάννης Λαβράνος, Φέλιξ Μπίτζιος και Ταλ Ντίλιαν που κλήθηκαν για τις παρακολουθήσεις με Predator, έχουν σχέση με την ΕΥΠ.

«Αν η κυβέρνηση συνδέει το Predator με την ΕΥΠ δεν έχουμε άλλη χρεία μαρτύρων» τόνισε από την πλευρά του ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Χάρης Καστανίδης.

Στη συνέχεια η ΝΔ με το έτσι θέλω βάπτισε απόρρητη τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ενώ αρνήθηκε να διαταχθεί βίαιη προσαγωγή για τους απόντες Γιάννη Λαβράνο, Φέλιξ Μπίζιο και Ταλ Ντίλιαν – των επιχειρηματιών των Krikel και Intellexa που συνδέονται με το παράνομο λογισμικό Predator.

Όταν από την πλευρά της αντιπολίτευσης κατατέθηκαν οι προτάσεις για δημόσια συνεδρίαση της επιτροπής και βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων, ο γαλάζιος πρόεδρος Θανάσης Μπούρας, δεν πραγματοποίησε κανονική ψηφοφορία για τα θέματα.

Έτσι, ζήτησε να εγερθούν μόνο οι βουλευτές που υποστηρίζουν τις προτάσεις, δηλαδή η αντιπολίτευση, και θεώρησε δεδομένη χωρίς έγερση ή ανάταση χεριών, την αντίθεση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι το παρών έδωσε μόνο ο Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος έδωσε τον Παναγιώτη Κοντολέοντα για τις παρακολουθήσεις.

Την πεποίθηση ότι για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση προσπάθησε να ρίξει σκοτάδι στο σκάνδαλο των υποκλοπών, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά τη συνεδρίαση.

«Η ΝΔ που επικαλείται τάχα σκευωρία και τοξικό κλίμα από την αντιπολίτευση, σήμερα ακολούθησε ακριβώς την αντίθετη τακτική με τις διαρροές αυτές, και επέλεξε να συντηρήσει κλίμα ομερτά και να μην πέσει φως στο σκάνδαλο και τις ευθύνες του πρωθυπουργού» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Κατρούγκαλος.

Ο ίδιος υπογραμμίζοντας ότι «η ίδια η συσχέτιση των ιδιωτών που κλήθηκαν με την ΕΥΠ, αποτελεί την καλύτερη ομολογία ότι ΕΥΠ και Predator βρίσκονταν σε κοινό κέντρο παρακολουθήσεων», σημείωσε ότι «οι απαντήσεις που δόθηκαν δεν κάλυψαν τα πραγματικά ερωτήματα και τις αποκαλύψεις».

Αναφορικά με το ότι οι Λαβράνος, Μπίτζιος και Ντίλιαν (επιχειρηματίες των Krikel και Intellexa που συνδέονται με το παράνομο λογισμικό Predator) δεν παρέστησαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι «θα επιμείνουμε να έρθουν οι 3 επιχειρηματίες στην επιτροπή» ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση «να μην γελοιοποιεί την κοινοβουλευτική διαδικασία και να αποδέχεται να απαντήσουν μέσω πρεσβειών».

«Διαφάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι η κυβέρνηση θέλει να κρατήσει σε απόλυτο σκοτάδι άνομες ενέργειες όπως η παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών.

 Άνομες ενέργειες που είτε οφείλονται σε κρατικές υπηρεσίες είτε σε ιδιώτες» τόνισε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας Χάρης Καστανίδης.

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση «σήμερα έφτασε στο απόγειο της δόξας της.

Αρνήθηκε τη δημοσιότητα της συνεδρίασης. Αρνήθηκε τη βίαιη προσαγωγή ιδιωτών οι οποίοι δεν εξετέλεσαν το καθήκον τους να προσέλθουν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Και αυτό το έκανε με έναν τρόπο, ο οποίος ήταν απόλυτα εξευτελιστικός για την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και την ίδια την Βουλή.

Και με έναν κανιβαλισμό της νομικής επιστήμης, που δεν αντέχει στη στοιχειώδη πρακτική.

Όλα λοιπόν, στο σκοτάδι και όχι στο φως για την κυβέρνηση».

«Δεν γνωρίζαμε τίποτα, αυτά ήταν του Κοντολέοντα» είπε με νόημα – Αίσθηση προκάλεσε η στάση του όταν ρωτήθηκε για την παρακολούθηση Χατζηδάκη

Τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα έδειξε ως υπεύθυνο των παρακολουθήσεων ο Γρηγόρης Δημητριάδης κατά την εξέτασή του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνεις της Βουλής.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Τασούλας

Κυριάκος Μητσοτάκης / Φοβάται τους βουλευτές του – Οι πρωτοφανείς μεθοδεύσεις στη ψηφοφορία της Επιτροπής

Ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού όταν ρωτήθηκε από την αντιπολίτευση για τις παρακολουθήσεις, υποστήριξε πως δεν γνώριζε, ούτε ο ίδιος ούτε ο πρωθυπουργός για τις επισυνδέσεις και είπε με νόημα: «Δεν γνωρίζαμε τίποτα, αυτά ήταν του Κοντολέοντα».

Αίσθηση προκάλεσε η στάση του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ρωτήθηκε για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη, καθώς ήταν η μοναδική φορά που κρύφτηκε πίσω από το απόρρητο και αρνήθηκε να απαντήσει.

Κατά τα άλλα, ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού δήλωσε άγνοια για τα πάντα παρά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε από την αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει για τις παρακολουθήσεις των προσώπων που περιλαμβάνονται στις λίστες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ δήλωσε άγνοια τόσο για το Predator, όσο και για τους επιχειρηματίες και τις εταιρείες που εμπλέκονται (Krikel, Intellexa) αλλά και για την ΚΕΤΥΑΚ.

Παραδέχθηκε τη γνωριμία μόνο με τον επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο ενώ επέμεινε στην θέση του πως παραιτήθηκε με δική του πρωτοβουλία.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>