«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μην με ρωτήσετε τη να κάνετε στις εκλογές, είσαστε μεγάλα παιδιά για να αποφασίσετε αν θα υπάρχεται αύριο.

Ψηφίσεις δεν ψηφίσεις το αποτέλεσμα έχει βγει, σου αρέσει να είσαι κορόιδο;;;
Μέτρο Ανάλυσης και η SINGULAR LOGIC είναι οι σύγχρονοι βιαστές σου, ΜΑΖΙ ΜΕ όλο το κακό συναπάντημα που μάζεψαν, για να σε αποτελειώσουν,

MIG, ΚΙΣ, CIA, ΕΛΙΑΜΕΠ, ΑΧΕΠΑΝΣ, ΜΟΣΑΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ, ΔΝΤ, ΑΣΤΙΝΟΜΙΑ. 

Ο χορός των διαβόλων γίνετε στο σπίτι σου, αναρωτήσου γιατί;;;;

Προδότες χρήματος, Χρηματισμένοι προδότες, Κληρονόμοι προδότες είναι αυτοί που τοποθετούνται στο σβέρκο σου, με ηλεκτρονική επιλογή των παραπάνω εταιριών!
Την εταιρεία που κάνει την καταμέτρηση για τις Ελληνικές εκλογές, των ηλεκτρονικών υπολογιστών SINGULAR LOGIC την αγόρασε Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα έχει στην κατοχή τις εταιρείες (Vivartia , goodys,flocafe, everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα super fast ferries) και αριθμεί 12.000 εργαζομένους.


Στα χέρια Σιωνιστών η Singular Logic – εταιρεία που καταμετρά τις ψήφους και ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα

Predator: Εταιρεία που πουλά το λογισμικό των υποκλοπών έχει… 34 πελάτες! – Το μεγάλο ερωτηματικό

Μάλιστα, έχει σημασία να επισημάνουμε ότι κατέχει και το νέο αναβαθμισμένο λογισμικό Nova/Helios.

Σε σημαντική αποκάλυψη προχωρά ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εφημερίδα «Το Βήμα» της Κυριακής, δημοσιεύοντας σχετικό mail της εταιρείας.

Από την έρευνα του δημοσιογράφου προκύπτει ότι η εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και πουλά το Predator, έχει 34 πελάτες.

Μάλιστα, έχει σημασία να επισημάνουμε ότι κατέχει και το νέο αναβαθμισμένο λογισμικό Nova/Helios.

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως η ισραηλινή εταιρεία NSO που έχει κατασκευάσει το παρεμφερές λογισμικό κατασκοπείας «Pegasus» με το οποίο έχουν γίνει παρακολουθήσεις πολιτικών ηγετών στην Ευρώπη –και όχι μόνο- ήδη εμπορεύεται νέο παρόμοιο σύστημα κατασκοπείας με την ονομασία «Οz».

Είναι αποκαλυπτικά τα όσα αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Τα εντυπωσιακά αυτά στοιχεία για την εκτεταμένη ζήτηση και χρήση από κρατικούς φορείς, και όχι μόνο, των λογισμικών παγίδευσης κινητών τηλεφώνων προκύπτουν από ένα νέο εσωτερικό mail –το οποίο αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής»- μεταξύ ατόμων που διαθέτουν αυτή την τεχνολογία και των υποψήφιων πελατών τους»!

Με αυτά και με αυτά πιστεύετε ακόμα ότι εσείς ψηφίζετε για κυβέρνηση και τους εκπροσώπους σας;;;;

Από τα παραπάνω στοιχεία, σαφώς και γεννούν ένα μεγάλο ερωτηματικό: Ποιοι είναι αυτοί οι πελάτες που έχουν στην κατοχή τέτοια λογισμικά και ποια είναι η χρήση τους;

Και το ακόμα ποιο φρικτό είναι ότι έχουμε στοιχειά που λένε ότι ΚΥΠ, ΚΙΣ, CIA, ΕΛΙΑΜΕΠ, ΑΧΕΠΑΝΣ, ΜΟΣΑΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ, ΔΝΤ, έχουν τον ελληνικό λαό δεμένο χειροπόδαρα με αόρατες αλυσίδες.

Οι εκλογές γίνονται τυπικά για να κρατούν τις τσίμπλες στα μάτια σου μόνιμα.

Με την πρωτοφανές ανεκτικότητα σου, Έχεις κάνει πραγματικότητα κάτι που το λέγαμε φαντασία, το ΜΑΤΡΙΧ!

Τώρα θα σου δώσει ψίχουλα επιδόματα να σε λαδώσει και να σου σκλαβώσει και το μυαλό σε ισόβια λήθη.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>