«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μπερλουσκόνι: «Για να πείσουμε τον Ζελένσκι να διαπραγματευτεί, σταματήστε τα όπλα και τα δισεκατομμύρια για την ανοικοδόμηση»

desc img

Αν και δεν τον πάω τον Μπερλουσκόνι, όμως εδώ έχει απόλυτο δίκιο!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σεβαστούπολη, επίθεση σε ρωσικά πλοία: τι πραγματικά συνέβη και πώς χτύπησε η ουκρανική αντίσταση στην Κριμαία

από τους Andrea Marinelli και Guido Olimpio

Δεν έχουμε ακόμη όλα τα δεδομένα για να καταλάβουμε ποιες ήταν οι πραγματικές συνέπειες της επίθεσης.

Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι αντέδρασε το χτύπημα, άλλες πηγές αναφέρουν ότι ορισμένες σημαντικές μονάδες υπέστησαν ζημιές.

Προς το παρόν θα περιοριστούμε στο να αναφέρουμε μερικά σημεία

Ο μαύρος καπνός στον ουρανό της Σεβαστούπολης μετά την ουκρανική επίθεση (Ansa)

Δεν έχουμε ακόμη όλα τα δεδομένα για να καταλάβουμε ποιες ήταν οι πραγματικές συνέπειες της επίθεσης στη Σεβαστούπολη .

Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι αντέδρασε το χτύπημα, άλλες πηγές αναφέρουν ότι ορισμένες σημαντικές μονάδες υπέστησαν ζημιές. Προς το παρόν θα περιοριστούμε στο να αναφέρουμε μερικά σημεία .

1) Η Ουκρανία έχει βάλει τους Ρώσους σε μπελάδες ακόμη και στη θάλασσα , επανειλημμένα. Η βύθιση της ναυαρχίδας Moska και άλλων μικρότερων μονάδων στη Μαύρη Θάλασσα απέδειξε στρατιωτικές δυνατότητες σε αυτό το μέτωπο.

Δημιούργησε αποτρεπτικό, ανάγκασε μεγάλο στόλο να είναι σε επιφυλακή και κυρίως να αποφύγει τις ακτές της Οδησσού.

 Οι πύραυλοι τοπικής παραγωγής -οι Neptunes- ενώθηκαν με «κομμάτια» που προμήθευε η Δύση (τα Harpoons και πιθανώς και άλλα μοντέλα).

Τα τελευταία νέα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ζωντανά

2) Η αντίσταση, με τη χρήση εναέριων και θαλάσσιων μη επανδρωμένων αεροσκαφών (ακόμη και σε ζευγάρια), απειλεί συνεχώς τη συσκευή και στρατηγικές τοποθεσίες .

Ένας προφανής -όχι μυστικός- κίνδυνος στον οποίο η Μόσχα έχει βρει μόνο μερικές απαντήσεις.

3) Η Σεβαστούπολη ήταν στο στόχαστρο, ήταν γνωστό .

Πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε ένα από τα «καγιάκ» που είχαν μετατραπεί σε εκρηκτικά από τους Ουκρανούς, σήμα από προσπάθειες ή προετοιμασίες.

Η ρωσική διοίκηση έχει λάβει επίσης αντίμετρα, συμπεριλαμβανομένων φραγμάτων (αφαιρούμενα για να επιτρέπεται η διέλευση πλοίων).

Πρόσφατα, ο εμπειρογνώμονας HI Sutton αποκάλυψε ότι η ρωσική διοίκηση θα είχε ξεκινήσει τις εργασίες στην παλιά ναυτική βάση της Balaklava, εξοπλισμένη με αποθήκες για υποβρύχια.

 Επεμβάσεις πιθανώς να σχετίζονται με την ανάγκη βελτίωσης της άμυνας σε περίπτωση εχθρικών επιδρομών.

4) Οι ένοπλες δυνάμεις του Zelensky συνεχίζουν να επιδεικνύουν μεγάλη ευελιξία , ευελιξία , προσαρμογή .

 Στο έδαφος και στα κύματα της θάλασσας.

Αξιοποιούν στο έπακρο την τεχνολογική βοήθεια και τη βοήθεια της δυτικής νοημοσύνης.

Συχνά ξέρουν πού να αναζητήσουν ακριβώς τον στόχο , ξέρουν την «εικόνα» , αλλά κινούνται «μόνοι τους».

Για την τελευταία επιχείρηση στη Σεβαστούπολη φαίνεται ότι επέλεξαν την επίθεση «σμήνος», με αρκετά μέσα για να εμπλακούν σε διαφορετικούς στόχους.

5) Το πέρασμα της εμπειρίας μεταξύ των κρίσεων στη Μέση Ανατολή και αυτής στην Ευρώπη συνεχίζεται .

Πρώτα η εκτεταμένη χρήση εκρηκτικών drone , τώρα αυτή των τηλεκατευθυνόμενων μικρών σκαφών: δύο συστήματα που χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύγκρουση στην Υεμένη (και όχι μόνο) τόσο από τους Ιρανούς όσο και από τις συμμαχικές σιιτικές πολιτοφυλακές.

 Πλήθος εγκαταστάσεων χτυπήθηκαν στην Αραβία, καθώς και εμπορικά πλοία ή πετρελαιοφόρα από την Ερυθρά Θάλασσα μέχρι τον Περσικό Κόλπο.

 Και άλλες εκπλήξεις πρέπει να ληφθούν υπόψη, οι τακτικές τελειοποιούνται με τη μάχη.

ΣΧΟΛΙΟ:

Η Βρετανία απέσυρε την βοήθεια προς Ουκρανία,μετα την ανακοινωση Μοσχας οτι Βρετ,Ναυτ ευθυνεται για την καταστροφη Nord Stream.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>