«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αν γινόταν να αναστηθεί, ο Λεωνίδας/ και ο Ηρακλής να καθαρίσουν την Ελλάδα και την ανθρωπότητα από την κόπρο.

Ο ΘΡΥΝΟΣ Α

Ένα έγκλημα έχει διαπραχθεί κατά της Ουκρανίας- και απαιτούμε δίκαιη τιμωρία.

Το έγκλημα διαπράχθηκε ενάντια στα κρατικά μας σύνορα.

 Το έγκλημα διαπράχθηκε ενάντια στις ζωές του λαού μας.

Το έγκλημα διαπράχθηκε, πάλι, ενάντια στην αξιοπρέπεια των γυναικών και των ανδρών μας.

Το έγκλημα διαπράχθηκε ενάντια στις αξίες που κάνουν εσάς και εμένα κοινότητα των Ηνωμένων Εθνών.

Η Ουκρανία απαιτεί τιμωρία για την απόπειρα κλοπής του εδάφους μας, τιμωρία για τις δολοφονίες χιλιάδων ανθρώπων, τιμωρία για τα βασανιστήρια και τους εξευτελισμούς γυναικών και ανδρών, τιμωρία για την καταστροφική αναταραχή που προκάλεσε η Ρωσία με τον παράνομο πόλεμο της — και όχι μόνο για εμάς τους Ουκρανούς, αλλά για όλο τον κόσμο.

Πράγματι ωραία παχιά και συγκινητικά λόγια, μόνο από πού απευθύνονται και σε ποιους;;;;;

Την ίδια ώρα κάποιο άλλο έθνος, Η ΚΥΠΡΟΣ έχει υποστεί τα ίδια/ και δεν μιλά κανένας στον περίφημο ΟΗΕ;;;;;;;;;;

Αυτά όλα τα είπε στον οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, εκεί που απευθύνθηκε και η Κύπρο;;;

Ποιο δικαιώνουν τον Ναζί δολοφόνο ηθοποιο Ζελένσκι και ένα κράτος που ναζοκρατείτε και όχι έναν αθώο λαό όπως της Κύπρου;;;

Ποιοι Έλληνες γενίτσαροι μιλούν για την Ουκρανία, όταν υπάρχει η παράνομη κατοχή της Κύπρου;;;

Ποια μπάσταρδα που φέρουν τον τίτλο Έλληνες/ και υποστηρίζουν δυο μέτρα και δυο σταθμά;;;;

Ποιοι παγκόσμιοι αλήτες στηρίζουν το ναζιστικό κράτος του Ζελένσκι/ και όχι την άδικα κατεχόμενη Κύπρο;;;

Αχ Έλληνες πατριώτες υπάρχουν πολλοί προδότες όντος του οίκου μας.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>