«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

HAARP

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει κάνει μεγάλη έρευνα και στην κατηγορία ΝΕΑ ΤΑΞΗ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες!

«Αυτός που ελέγχει τον καιρό ελέγχει τον κόσμο» – Lyndon B. Johnson, 1962

Αυτό που βλέπουμε αυτές τις μέρες με τον τυφώνα «Ian» να καταστρέφει την Καραϊβική, τις ακτές της Φλόριντα και την ενδοχώρα, στη συνέχεια μέχρι τη Νότια Καρολίνα – προκαλώντας μαζικές καταστροφές υποδομών, καλλιεργήσιμες εκτάσεις, θάνατο ζώων και ανθρώπων, καθώς και ακυρώσεις όλων πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς τη Φλόριντα, αυτή είναι μια κατάσταση πολέμου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Ονομάζεται επίσης γεωμηχανική.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει κοινός τόπος.

Το “Chemtrails”, ο μέχρι τώρα κοινός όρος για τον ψεκασμό της υψηλότερης ατμόσφαιρας από αεροπλάνα κυριολεκτικά με τόνους δεκάδων χιλιάδων διαφορετικών χημικών σωματιδίων, έχει γίνει μια τεχνολογία που καλύπτεται από εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες πατέντες. Όχι μόνο τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ. Διπλώματα ευρεσιτεχνίας από χώρες σε όλο τον κόσμο.

Γνωρίζατε ότι η Ισπανία μαζί με περισσότερες από 50 χώρες πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή «δραστηριότητες για την τεχνητή αλλαγή του καιρού» Έτσι είπε πρόσφατα η ισπανική μετεωρολογική υπηρεσία AEMET και κάνει λόγο για «χημικά ίχνη» ή «chemtrails». Δείτε αυτό .

Για να έχετε μια πλήρη εικόνα του τι είναι η γεωμηχανική, η ιστορία της –τουλάχιστον από το 1947, πιθανώς μεγαλύτερη– το επιστημονικό της υπόβαθρο, η μυστικότητα – και η ισχύς της – η πολεμική ισχύς, κυριολεκτικά για χρήση για καιρικούς πολέμους, θα πρέπει να παρακολουθήσετε «The Dimming» (σύνδεσμος παρακάτω).

Η γεωμηχανική μπορεί να είναι παρόμοια με το Project Manhattan ( The Manhattan Project ήταν η κωδική ονομασία για την αμερικανική προσπάθεια ανάπτυξης ενός λειτουργικού ατομικού όπλου κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου), δείτε αυτό το ” The Dimming” – Full Length Climate Engineering Documentary ( https:// www.GeoengineeringWatch.org , 10 Μαρτίου 2021)


Σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς της Φλόριντα, ο Ίαν είναι ο χειρότερος τυφώνας που πλήττει τη Φλόριντα εδώ και δεκαετίες, πιθανώς ποτέ.

Η καταστροφή του Ίαν – η έκταση της οποίας δεν μπορεί ακόμη να μετρηθεί – αφήνει πίσω της ζημιές, που απαιτούν πιθανώς χρόνια εργασιών καθαρισμού και ανοικοδόμησης.

Δείτε αυτό το βίντεο που διαρκεί 3 λεπτά .

Όπως το ζεστό και ξηρό καλοκαίρι –στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική σχεδόν δύο μήνες χωρίς μια σταγόνα βροχής και ρεκόρ θερμοκρασιών– σκοτώνοντας συγκομιδές, ζώα, αποθέματα τροφίμων, ακόμη και ανθρώπους, ευάλωτους στη ζέστη και τους φτωχούς. Οι φτωχοί είναι πάντα στην πρώτη γραμμή για να χτυπηθούν και να πληγωθούν από τη μιζέρια.

Φυσικά, το σενάριο ταιριάζει απόλυτα στους στόχους της Μεγάλης Επαναφοράς και της Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών 2030. Ταιριάζει στη μεγάλη εικόνα – την οποία δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε, όταν εξετάζουμε μεμονωμένα γεγονότα καταστροφής. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνδέσουμε τις τελείες.

Σε ένα συνέδριο στο Νταβός της Ελβετίας, στα τέλη Αυγούστου 2022, ένας καθηγητής μετεωρολογίας ενός από τα κορυφαία τεχνικά πανεπιστήμια της Ευρώπης, απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να σας πω ότι ο καιρός μας είναι σχεδιασμένος. Είναι προφανές. Αλλά θα σας εξηγήσω πώς γίνεται».

Στη συνέχεια, συνέχισε εξηγώντας τις διαφορετικές διαδικασίες, τις χιλιάδες διαφορετικές χημικές ουσίες που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, τι κάνουν – και πώς κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας – και πώς αυτά τα δηλητηριώδη σωματίδια, πολλά που περιέχουν βαρέα μέταλλα και τοξικές χημικές ουσίες, καταλήγουν σε ρεύματα νερού. λίμνες και υπόγεια ύδατα. Εξοπλίζει τον καιρό. Η καταστροφή του μπορεί να είναι σχεδόν τόσο καταστροφική όσο μια πυρηνική βόμβα. Σοβαρές καταιγίδες, ξηρασίες, πλημμύρες, κρυολογήματα – καταιγίδες πάγου – και άλλα μπορούν να εφαρμοστούν οπουδήποτε στον κόσμο.

Με τους «Πράσινους» τη μαζική και αδυσώπητη προπαγάνδα απλώς θα αποδοθεί στην «κλιματική αλλαγή». Οι φοβισμένοι και κατηχημένοι άνθρωποι – εξακολουθούν να είναι μια συντριπτική πλειοψηφία – δεν θα αμφισβητήσουν το ρητό της κλιματικής αλλαγής. Γνέφουν καταφατικά και δέχονται, και ελπίζουν να μπορέσουν να επιβιώσουν και να ξαναχτίσουν. Όσοι χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα, θα το κατηγορήσουν στην ανθρωπογενή «κλιματική αλλαγή».

Ναι, είναι τεχνητό. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με την «υπερβολική απελευθέρωση διοξειδίου του άνθρακα», ή CO2. Είναι ο καιρός γεωμηχανικής σε ένα θανατηφόρο πολεμικό όπλο. Δείτε αυτό .

Σε πολλά μέρη ή σε ολόκληρες χώρες, το νερό διανεμήθηκε με δελτίο αυτό το καλοκαίρι του 2022.

Λάθος, γιατί υπήρξαν χρόνια στην πρόσφατη ιστορία, όπου οι υδροφόροι ορίζοντες ήταν χαμηλότεροι σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, και δεν έγινε δελτίο νερού.

Το δελτίο νερού είναι μια τρομακτική τακτική. Όλοι γνωρίζουν ότι το νερό είναι απαραίτητο για τη ζωή. Η εκτίμησή του σκορπίζει φόβο και υποκινεί την υποταγή στις αρχές που αποφασίζουν για την πρόσβασή σας στο νερό. Είναι μέρος της δημιουργίας φόβου, υποταγής του μυαλού των ανθρώπων σε εξάρτηση από την εξουσία.

Οι αρχές θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιείτε ή να μην χρησιμοποιείτε νερό ή/και ενέργεια και/ή τρόφιμα. Σας λένε ότι υπάρχουν ελλείψεις. Αυτές οι ελλείψεις θα συμπληρωθούν με άλλες ελλείψεις. Προκαλούν πανικό και πείνα, ιδιαίτερα στα ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού.

Κανείς δεν σας λέει ότι όλες αυτές οι ελλείψεις –κυρίως κατηγορώντας τη Ρωσία γι’ αυτές, ψεύτικα φυσικά– γίνονται τεχνητά – όλα με σκοπό τον έλεγχο της ανθρωπότητας – το βιβλίο παιχνιδιού της Μεγάλης Επαναφοράς του WEF, γνωστό και ως Ατζέντα του ΟΗΕ 2030.

Ο συνδυασμός όλων, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων δηλητηριωδών λήψεων mRNA πολλαπλών vaxx, που αποδυναμώνουν το ανθρώπινο αυτοάνοσο σύστημα, μπορεί επίσης να προκαλέσει μαζικούς θανάτους από λιμό, πλήθος ασθενειών και καθαρές αιτίες που σχετίζονται με τη δυστυχία, συμπεριλαμβανομένων μαζικά αυξανόμενων, αλλά ούτε και αναφερόμενων, αυτοκτονιών .

Και πάλι, κανείς δεν σας λέει – πρόκειται για τεχνητές ελλείψεις, αθέμιτες ανθρωπογενείς ελλείψεις με σκοπό τη δημιουργία βλάβης, σοβαρή βλάβη – και την προώθηση της ευγονιστικής ατζέντας του Reset.

Το θέμα είναι ότι η γεωμηχανική έχει προχωρήσει σε ένα επίπεδο όπου η Ουάσιγκτον μπορεί εύκολα να πει «μέχρι το 2025 έχουμε τον καιρό». Δείτε αυτό  και αυτό .

Το να κατέχεις τον καιρό, για το Πεντάγωνο σημαίνει να οπλίζεις τον καιρό.

Πιθανή χρήση του αντί – ή παράλληλα με – πυρηνικά όπλα. στοχευμένες πυρηνικές εκρήξεις μικρής ακτίνας.

Μόνο όταν μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων έχει επίγνωση του τι συμβαίνει –και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον της ανθρωπότητας, μπορούμε εμείς, οι άνθρωποι, να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους διαβολικούς μηχανισμούς ελέγχου μιας σκοτεινής λατρείας και του στόχου της για μια Ενιαία Παγκόσμια Τάξη – ολική ψηφιοποίηση, ρομποτοποίηση και παγκοσμιοποίηση του επιζώντος παγκόσμιου πληθυσμού.

Δεν θα το πετύχουν.

Επειδή ξυπνήσαμε οι άνθρωποι δεν θα το επιτρέψουμε. Το πνεύμα, η δυναμική και η κβαντική φυσική μας, η αναζήτηση του φωτός, η δόνηση μας με το φως, θα εμποδίσουν τη σκοτεινή λατρεία να πετύχει.

Ο Peter Koenig  είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Senior Economist στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και   συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sneezes:  From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis» ( Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης μη κάτοικος Senior Fellow του Chongyang Institute του Πανεπιστημίου Renmin, στο Πεκίνο.

https://www.globalresearch.ca/weather-warfare/5795319/5795319

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>