«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προσοχή στον κωδικό QR, Θυμάστε το Agenda ID2020;

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 4 Φεβρουαρίου 2022

Ο Peter Koenig με προνοητικότητα προέβλεψε τι συμβαίνει παγκοσμίως

Εισαγωγή

Θυμάστε την πρωτοβουλία του Bill Gates, Agenda ID2020;

Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι πολύ χειρότερο. Είναι το Agenda ID2020 για τα στεροειδή.

Είναι η παγκόσμια εισβολή του κωδικού QR – κωδικοποίησης QR των πάντων, συμπεριλαμβανομένου του Agenda ID2020 – και όλων των πιο οικείων δεδομένων, της υγείας, των προσωπικών συμπεριφορών, των συνηθειών σας – ιστορικά στοιχεία για το πού ήμασταν και ακόμη και πού μπορεί να σκοπεύουμε να πάμε.

Τίποτα δεν θα ξεφύγει από τον κωδικό QR .

 Κανείς δεν μιλάει για αυτό.

Έχει εισχωρήσει αθόρυβα στη ζωή μας, αθόρυβα, επίμονα – αλλά μέχρι τώρα σχεδόν αναπόφευκτα.

«Τι είναι το περιβόητο ID2020; 

Είναι ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής ταυτότητας που χρησιμοποιεί γενικευμένο (Covid) «εμβολιασμό» ως πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας. … Το πρόγραμμα αξιοποιεί τις υπάρχουσες λειτουργίες καταγραφής γεννήσεων και εμβολιασμού για να παρέχει στα νεογνά μια φορητή και επίμονη βιομετρικά συνδεδεμένη ψηφιακή ταυτότητα».

Το Agenda ID2020 στοχεύει στη σύνδεση των πάντων με τα πάντα, τελικά καλύπτοντας και συνδέοντας δεδομένα από τα 7,9 δισεκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη, δημιουργώντας σταδιακά ατομικές και κοινωνικές τράπεζες δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά προσωπικών σας δεδομένων, πληροφοριών τραπεζικού λογαριασμού, πληροφοριών εργασίας, τάσεων συμπεριφοράς, εγκληματικότητας αρχεία, σχέσεις με φίλους και οικογένεια – μια ατελείωτη ροή από οτιδήποτε μπορεί να συνδέεται με ένα άτομο ή ομάδες ατόμων και που μπορεί να παρακολουθείται και να ελέγχεται.

Δείτε αυτό  και αυτό .

Ένα έντονο και όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα, καταναγκαστικό, ακόμη και αναγκαστικό πρόγραμμα «εμβολιασμού» ενάντια σε έναν ιό που δεν υπάρχει, συνοδευόμενο από μια καλά μελετημένη ψυχολογική παρόρμηση φόβου, καθημερινή, 24/7, προσπάθεια να φέρει ανθρώπους μέχρι τα γόνατά τους.

Συνεχίζεται εδώ και δύο χρόνια. 

Τα ΜΜΕ που είναι υπεύθυνα για αυτήν την εκστρατεία έχουν επιδοτηθεί υπερβολικά και διεφθαρμένα από τις αντίστοιχες κυβερνήσεις και εάν το ένα ή το άλλο από αυτά τα αγορασμένα μέσα έπεφτε από το κύμα, η ύπαρξή τους θα εξαφανιζόταν σε ένα τρεμόπαιγμα.

Η αναγκαστική χρήση μάσκας –επικίνδυνη, καθώς οι μάσκες εμποδίζουν την απορρόφηση του ζωτικού οξυγόνου– και η κοινωνική απόσταση μειώνουν την αυτοεκτίμηση των ανθρώπων, καθιστώντας τους ακόμη πιο υποχωρημένους και υπάκουους.

Η κυβέρνηση λέει ψέματα στους ανθρώπους για να τους κάνει το συντομότερο δυνατό και όσο το δυνατόν πιο συχνά «vaxxed» με μια λεγόμενη ουσία mRNA που τροποποιεί τα γονίδια και ηλεκτρομαγνητική δολοφονική ουσία που περιέχει οξείδιο του γραφενίου.

Αυτή η δηλητηριώδης ουσία θα σκοτώσει κυριολεκτικά ανθρώπους (δείτε αυτό –   ευρήματα της ισπανικής «πέμπτης στήλης» ) .

Είναι από μόνο του ένα προμελετημένο έγκλημα ανήκουστων διαστάσεων, ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Θυμίζει τις δίκες της Νυρεμβέργης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο του 1945-1946.

Η τυραννία και η θηριωδία που σημειώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια είναι μοναδικές στην ανθρώπινη ιστορία.

Εκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο και, ως εκ τούτου, από πολλές απόψεις ξεπερνά τα φρικτά εγκλήματα πολέμου.

Ο κωδικός QR

Ενώ το Agenda ID2020 έχει υιοθετηθεί σιωπηλά από τις περισσότερες χώρες ως η πρώτη φάση αυτού του προγράμματος επιτήρησης τεράτων των επιζώντων vaxx, ήρθε η ώρα να καθολικοποιηθεί το Agenda ID2020 σε μια ολοκληρωμένη ενιαία παγκόσμια ψηφιοποιημένη πλατφόρμα που ονομάζεται «Quick Response» ή κωδικός QR . 

Η Google το αποκαλεί barcode στα στεροειδή.

Ενώ ο γραμμωτός κώδικας διατηρεί πληροφορίες οριζόντια, ο κωδικός QR το κάνει τόσο οριζόντια όσο και κάθετα.

Αυτό επιτρέπει στον κωδικό QR να περιέχει εκθετικά περισσότερες πληροφορίες από έναν γραμμωτό κώδικα.

Και εδώ βρίσκεται ο κίνδυνος: ο κωδικός QR μπορεί να φιλοξενήσει κυριολεκτικά όλες τις πληροφορίες που έχει δημιουργήσει ή συσσωρεύσει ποτέ η ζωή σας σε έναν ενιαίο τετράγωνο κωδικό, μη αναγνώσιμο στο γυμνό μάτι.

Μπορεί να διαβαστεί μόνο ηλεκτρονικά από ψηφιοποιημένο αναγνώστη κωδικού QR που έχει ρυθμιστεί να διαβάζει μόνο συγκεκριμένα δεδομένα, όπως απαιτείται από την αρμόδια αρχή.

Μόνο το κεντρικό σύστημα διαχείρισης κωδικών QR μπορεί να διαβάσει όλα τα δεδομένα.

Διαχείριση δεδομένων

Έχετε υπόψη σας, σε έναν όλο και πιο νεοφιλελεύθερο κόσμο, η εξωτερική ανάθεση ή αυτό που ευφημιστικά αποκαλείται σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) έχει γίνει η καθημερινότητα.

 Είναι πολύ πιθανό ότι μια συμφωνία ΣΔΙΤ συνάπτεται από μια κυβέρνηση με μια μεγάλη υπηρεσία ή φορείς του ιδιωτικού τομέα, όπως η ιδιωτική τραπεζική ή/και η ασφαλιστική βιομηχανία.

Φανταστείτε, τα προσωπικά σας, συμπεριλαμβανομένων πολύ προσωπικών δεδομένων, στα χέρια μιας τράπεζας ή μιας ασφαλιστικής εταιρείας.

Απίστευτος. 

Αλλά όχι πια πολύ τραβηγμένο.

Ο ιδιωτικός τομέας μπορεί ακόμη και να το ανταλλάξει με χρήματα.

 Δεν πειράζει το είδος της σύμβασης που υπογράφουν με την κυβέρνησή τους, σε έναν παράνομο κόσμο που έχουμε φτάσει σε μόλις δύο χρόνια, όλα είναι πιθανά.

Κανένα νομικό σύστημα δεν λειτουργεί, όπως βλέπουμε καθημερινά. 

Καμία μήνυση κατά της σημερινής τυραννίας δεν γίνεται δεκτή από κανέναν δικαστή, καθώς φοβάται την «τιμωρία».

 Όλοι τους έχουν προειδοποιηθεί. 

Έτσι όλοι οι επαγγελματίες της ιατρικής και της επιστήμης που θέλουν να παραμείνουν εντός του συστήματος – και να συνεχίσουν να κερδίζουν τη διατροφή τους και των οικογενειών τους.

Εκβιάζονται ή εξαναγκάζονται να μας προδώσουν, εμείς τον Λαό.

Ο νόμος και η ηθική έχουν χαθεί. 

Χωρίς αυταπάτες. 

Είμαστε μόνοι εκεί έξω.

 Και από πολλές απόψεις, αυτό είναι καλό, αρκεί να είμαστε συνειδητοποιημένοι και ξύπνιοι, και να αρχίσουμε να βασιζόμαστε στη δική μας εφευρετικότητα, όχι σε ένα διεφθαρμένο σύστημα, ελπίζοντας χωρίς νόημα οι αφέντες τους να μας βοηθήσουν.

Αντίθετα, πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, να αναζητήσουμε εναλλακτικές.

 Ξεσπά από το The Matrix. 

Πάρτε το κόκκινο χάπι.

Το σύστημα που έχουμε σήμερα δεν θα βοηθήσει ποτέ εμάς, τους ανθρώπους.

Ποτέ. 

Αντίθετα, οι αμαυρωμένοι ένοικοι που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του «συστήματος», για την απόλυτη επιβίωσή τους, συνεχίζουν να προδίδουν εμάς, τους συναδέλφους και τους συμπολίτες τους.

 Αυτό είναι που το κάνει τόσο δύσκολο να το πιστέψεις. 

Οι ίδιοι οι άνθρωποι που πληρώνουμε με τους φόρους μας μας προδίδουν τόσο άθλια.

 Προσπαθούν να μας πουλήσουν στην υποχρεωτική και θανατηφόρα μηχανή vaxx.

Παρόλο που, οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι γιατροί και οι επιστήμονες που επέλεξαν το μπλε χάπι (οι κομφορμιστές της ταινίας The Matrix) και τους οποίους συμβουλευόμαστε για την υγεία μας, ξέρουν τι κάνουν αυτά τα λεγόμενα vaxxes – ξέρουν, αυτά τα δηλητηριώδη παρασκευάσματα έχει ως αποτέλεσμα τη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα.

Είναι μέρος μιας πρωτοβουλίας «αποπληθυσμού»; 

Είναι συνένοχοι με το σύστημα, εναντίον μας;

Τα τελευταία 10 έως 15 χρόνια, ο κωδικός QR σταδιακά και σιωπηλά κλέβει τον δρόμο του σε κάθε γωνιά της ζωής μας .

Το πάσο vaxx, είτε «εμβολιάστηκε» ή θεραπεύτηκε από τον Covid, είτε με το να πρέπει να κάνει – ή να φοβάται να κάνει – πολλαπλές εξετάσεις PCR, σε κάθε περίσταση, ήταν ένα επιχείρημα για να δώσουμε σε καθέναν από εμάς τους πολίτες του κόσμου έναν εξατομικευμένο κωδικό QR.

Ανεξάρτητα από το πόσο άκυρα είναι τα τεστ PCR, μας πιέζουν – δεν μπορείτε να μπείτε σε κανένα εστιατόριο, κανένα σούπερ μάρκετ, κανένα σινεμά, κανένα κλειστό χώρο και η λίστα συνεχίζεται, χωρίς δοκιμή PCR. 

Έτσι, τα πολλαπλά αποτελέσματα της δοκιμής PCR θα τοποθετηθούν στον ατομικό μας κωδικό QR.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το τεστ PCR, αλλά είναι τέλεια προφάσεις για να επεκτείνουμε τη βάση δεδομένων στον κώδικα QR μας – πού και γιατί κάναμε το τεστ;

Ο εφευρέτης της  μεθόδου της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης  PCR ), ο Δρ. Kary Mullis  βραβευμένος με Νόμπελ βιοχημικός, είπε πολύ πριν εμφανιστεί ο Covid στον ορίζοντα, ότι η μέθοδος PCR δεν προοριζόταν να δοκιμάσει για ασθένειες και ειδικά για ιούς.

Στις 7 Αυγούστου 2019, βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρός στο διαμέρισμά του.

Αυτό συνέβη μόλις λίγους μήνες πριν από το Event 201 (18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη) που ουσιαστικά κυκλοφόρησε το SARS-CoV-2, γνωστό και ως Covid-19.

Σχεδίαζαν ήδη οι παίκτες του Event 201 να χρησιμοποιήσουν αυτό το άχρηστο τεστ για να αυξήσουν τις «λοιμώξεις» του SARS-Cov-2, να ενισχύσουν τα στατιστικά στοιχεία του Covid και να διαδώσουν φόβο – φόβο για να διευκολύνουν τη θανατηφόρα κίνηση vaxx;

Ο Γερμανός ιολόγος Δρ. Κρίστιαν Ντρόστεν, γνωστός και ως Τσάρος του Coronavirus, ως μέρος της αγορασμένης επιστημονικής φατρίας, είχε πράγματι αποφασίσει αμέσως μετά την κυκλοφορία του SARS-CoV-2 ότι η μέθοδος PCR επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί μαζικά, αλλά μαζικά, για ο έλεγχος του ιού Covid σε άτομα, συμπεριλαμβανομένων παιδιών ηλικίας έως πέντε ετών, ανεξάρτητα από το αν είχαν συμπτώματα ή όχι.

Σύμφωνα με την πραγματική επιστήμη, ακόμη και συμπεριλαμβανομένων των ΠΟΥ και CDC, το τεστ παράγει 97% ψευδώς θετικά .

Όμως ο ατμοπλάστης των αδίστακτων, απάνθρωπων και άνομων κυβερνήσεων δεν δίνει σημασία στην αλήθεια.

Οι κύριοι της εξαπάτησης συνεχίζουν να προχωρούν με το PCR και το vaxx τους, ακατάπαυστα – για να αυξήσουν τα στατιστικά στοιχεία του Covid και τελικά τον «αριθμό θανάτων από Covid».

Ο κωδικός QR είναι καθοριστικός  για τη διαιώνιση των ψεμάτων για τον Covid.

Μέχρι τώρα, ο κωδικός QR είναι παντού

Σχεδόν όλοι οι πολίτες τουλάχιστον του δυτικού κόσμου έχουν έναν εξατομικευμένο κωδικό QR.

Κρατάει περισσότερα, πολύ περισσότερα από δεδομένα υγείας.

 Οι πληρωμές μπορούν όλο και περισσότερο να γίνονται μόνο μέσω ενός κωδικοποιημένου μηνύματος QR μέσω κινητού τηλεφώνου.

 Τα εστιατόρια δεν σας δίνουν πλέον γραπτά μενού.

Πρέπει να σαρώσετε έναν κωδικό QR στο smartphone σας. 

Είναι όλα για την ασφάλειά σας. 

Δεν αγγίζετε χαρτί που μπορεί να έχει μολυνθεί από ιούς.

 Σε μουσεία, πάρκα, όπου κι αν πάτε και θέλετε να διαβάσετε μια πληροφορία που σχετίζεται με αυτό που παρακολουθείτε, πρέπει να σαρώσετε έναν κωδικό QR.

Το ίδιο και με μετρητά – σε ορισμένα μέρη τα μετρητά δεν γίνονται πλέον δεκτά. 

Επίσημος λόγος: Τα χαρτονομίσματα και τα νομίσματα θα μπορούσαν να έχουν μολυνθεί από ιούς.

Το ψηφιακό χρήμα που πρέπει να πληρωθεί μέσω κωδικού QR είναι η λύση.

Οι άνθρωποι πηγαίνουν για αυτό.

 Είναι τόσο ωραίο.

 απλώς σύρετε τον κωδικό QR σας μπροστά από μια συσκευή πληρωμής.

Τα χρήματα αφαιρούνται άμεσα από τον ηλεκτρονικό τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αυτό που (οι περισσότεροι) δεν συνειδητοποιούν είναι ότι κάθε φορά που σαρώνετε έναν κωδικό QR, καταχωρείται στον εξατομικευμένο σας κωδικό QR. 

Με άλλα λόγια, μπορείτε να εντοπιστείτε όπου κι αν πάτε, τι αγοράσατε, πόσα χαλάσατε, και ποια ώρα. 

Αυτοί, οι κύριοι που είναι, ξέρουν σε κάθε στιγμή, σε πραγματικό χρόνο, πού βρίσκεσαι, τι κάνεις, τι αγοράζεις, αν αγοράζεις αεροπορικό εισιτήριο.

Εάν δεν συμπεριφέρεστε σύμφωνα με τις τιμές του “συστήματος”, μπορούν να απενεργοποιήσουν τη ροή των χρημάτων σας.

Μπορούν να μπλοκάρουν επ’ αόριστον τα χρήματά σας ή απλά να τα βγάλουν από τον λογαριασμό σας.

Είστε απόλυτα στο έλεός τους — σκλαβωμένοι. 

Αν όχι ήδη, τότε σύντομα, με το οξείδιο του γραφενίου στο σώμα σας, μπορείτε να χειριστείτε με τα περιβόητα και επικίνδυνα εξαιρετικά σύντομα κύματα 5G.

Αργά ή γρήγορα, ο κωδικός QR θα βρίσκεται στο σώμα μας, απομακρυσμένος από την τεχνητή νοημοσύνη (AI) ή τα ρομπότ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να μετατραπείτε από άνθρωπο σε υπεράνθρωπο, αυτό που ο Klaus Schwab –ο Τσάρος του WEF– είχε ήδη προβλέψει το 2016 σε μια συνέντευξη στην Ελβετική Γαλλική Τηλεόραση (η πρώτη ενότητα του βίντεο παρακάτω)

Βίντεο: Towards Digital Tyranny με τον Peter Koenig

Κάντε κλικ εδώ για να συνδέσετε την έκδοση bitchute

Τι κι αν έχετε πάρει το κόκκινο χάπι και αντισταθείτε στους χειρισμούς του μυαλού;

Μπορεί να σε απενεργοποιήσουν. 

Κυριολεκτικά.

 Ελάχιστα. 

Η οικογένειά σου δεν θα μάθει ποτέ τι συνέβη.

Δεν είμαστε ακόμα εκεί.

Όπως φαίνεται σήμερα, είναι σχεδόν αδύνατο να απαλλαγούμε από τον κωδικό QR. 

Ωστόσο, πρέπει να βρούμε τρόπους να το ξεφύγουμε. 

Μπορεί να σημαίνει ότι εργαζόμαστε προς μια εναλλακτική κοινωνία, αποκομμένη από τη σκλαβιά του OWO που μπορεί να καταλήξει σε εμάς, πριν το καταλάβουμε, αν συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις «εντολές» και τον ολοκληρωμένο κώδικα QR.

Τι μπορούμε να κάνουμε? 

Πρέπει να ξυπνήσουμε και όσοι είμαστε ξύπνιοι, να βοηθήσουμε τους άλλους να κάνουν αυτό το βήμα μπροστά και να βγουν από τη ζώνη άνεσης.

Παράλληλα πρέπει να οδηγήσουμε τους δράστες στη δικαιοσύνη.

Αυτή η κίνηση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τον Δρ. Reiner Fuellmich , επικεφαλής της γερμανικής επιτροπής έρευνας για τον κορωνοϊό. 

Ο Reiner Fuellmich μόλις ανακοίνωσε ότι αυτός και μια ομάδα δικηγόρων, επιστημόνων και μαρτύρων πρόκειται να συστήσουν ένα Μεγάλο Ενόρκο, είτε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC), στη Χάγη, είτε σε ένα νεοσύστατο Δικαστήριο της Δικαιοσύνης με δικαστές που δεν είναι υπόχρεοι στους σκοτεινούς άρχοντες του εγκλήματος.

Και ταυτόχρονα, ίσως χρειαστεί να αρχίσουμε να χτίζουμε έναν νέο πολιτισμό, με νέες κοινωνίες, ένα νέο ξεκίνημα, έξω και εντελώς αποκομμένο από το σημερινό σύστημα.

Αυτή μπορεί να είναι η μεγαλύτερη πρόκληση γιατί θα απαιτήσει θυσίες. 

Μπορεί να προκαλέσει δυστυχία και πείνα, ακόμα και θάνατο για μερικούς.

Τέτοιες απώλειες μπορεί να είναι το τίμημα ως μέρος της νίκης στον πόλεμο, αν θέλουμε να ξεφύγουμε από την τρέχουσα ροή των πραγμάτων – την επικείμενη Μία Παγκόσμια Τάξη – και τη συνακόλουθη τυραννία – και την υποδούλωση, την απανθρωποποίηση.

Τίποτα δεν είναι αδύνατον. “Venceremos!”

Η παλίρροια γυρίζει – και μπαίνουμε σε μια περίοδο φωτός, ένα λαμπρό φως ενός διαφανούς νέου πολιτισμού, με ανθρώπινα δικαιώματα, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον και με αλληλεγγύη.

Μπορεί να τα καταφέρουμε, αν βάλουμε όλοι στο κεφάλι μας τη θετική και αδυσώπητη σκέψη του VENCEREMOS – θα νικήσουμε.

Η δύναμη της θέλησης, στοιχείο της κβαντικής επιστήμης, είναι ανίκητη.

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω.

Ακολουθήστε μας στο Instagram, @globalresearch_crg.

Προωθήστε αυτό το άρθρο στις λίστες email σας. Crosspost στον ιστότοπο του ιστολογίου σας, φόρουμ στο Διαδίκτυο. και τα λοιπά.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Senior Economist στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου έχει εργαστεί για περισσότερα από 30 χρόνια για το νερό και το περιβάλλον σε όλο τον κόσμο. 

Δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και   συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney «When China Sneezes:  From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis» ( Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020)

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG).

Επιλεγμένη εικόνα: Εμφανίζεται ο κώδικας QR που δημιουργήθηκε από το CommonPass. Η αρχική εικόνα προέρχεται από το Common Project

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>