«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Δυτική Ευρώπη παρακολουθεί την αυτοκτονία καθώς η κατάρρευση των τροφίμων και της ενέργειας χειροτερεύει μέρα με τη μέρα… πόσοι θα λιμοκτονήσουν ή θα παγώσουν αυτόν τον χειμώνα;

Εικόνα: Η Δυτική Ευρώπη παρακολουθεί την ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ καθώς η κατάρρευση των τροφίμων και της ενέργειας επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα… πόσοι θα λιμοκτονήσουν ή θα παγώσουν τον ερχόμενο χειμώνα;

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Natural News ) Η Δυτική Ευρώπη παρακολουθεί αυτοκτονία καθώς τα κράτη που σηματοδοτούν την αρετή κατέρριψαν την υποδομή ορυκτών καυσίμων (και τους πυρηνικούς σταθμούς) τους για να κατευνάσουν τους «πράσινους».

Τώρα, χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζουν μια ενεργειακή καταστροφή καθώς η Ρωσία μειώνει σταθερά τις εκροές φυσικού αερίου από αγωγούς όπως ο Nord Stream 1, ο οποίος έχει επίσης προγραμματιστεί να τεθεί εκτός σύνδεσης σε μόλις πέντε ημέρες για «συντήρηση ρουτίνας».

Πολλά ευρωπαϊκά έθνη ανησυχούν ότι ο Nord Stream δεν θα ενεργοποιηθεί ξανά, πιστεύοντας ότι η Ρωσία θα βρει μια δικαιολογία για να διατηρήσει τον αγωγό εκτός σύνδεσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό θα ήταν καταστροφικό για χώρες όπως η Γερμανία, που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το ρωσικό αέριο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και την τροφοδοσία της εγχώριας βιομηχανίας.

«Κάποιοι φοβούνται ότι το Κρεμλίνο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης για να κλείσει οριστικά τις βρύσες», αναφέρει το CNBC :

«Εάν δεν επιστρέψει μετά τη συντήρηση επειδή ο Πρόεδρος Πούτιν παίζει παιχνίδια ή θέλει να χτυπήσει την Ευρώπη ενώ πονάει, τότε το σχέδιο για πλήρωση της αποθήκευσης αερίου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει», δήλωσε ο Henning Gloystein του Eurasia Group.

Ο Όμιλος Eurasia είπε ότι εάν ο Πούτιν ενορχηστρώσει μια πλήρη διακοπή των προμηθειών φυσικού αερίου πέρα ​​από το προγραμματισμένο τέλος των εργασιών συντήρησης στον αγωγό Nord Stream 1 – σε αυτό που ο Gloystein περιέγραψε ως σενάριο «μέγιστου οικονομικού πολέμου» – η Γερμανία πιθανότατα θα αναγκαζόταν να μεταβεί σε επίπεδο τρία του σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο τριών σταδίων.

Και γιατί η Ρωσία δεν θα διέκοψε τον ενεργειακό εφοδιασμό στην Ευρώπη όταν η Ευρώπη στέλνει όπλα στην Ουκρανία για να σκοτώσει Ρώσους στρατιώτες;

Γιατί οι Ευρωπαίοι ηγέτες πιστεύουν ότι μπορούν να διεξάγουν οικονομικό και κινητικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, αλλά απαιτούν από τη Ρωσία να αποφύγει τη διεξαγωγή οικονομικού πολέμου κατά της Ευρώπης;

Η Ευρώπη φαίνεται να λέει, «Θα σε ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, Ρωσία! Αλλά σε παρακαλώ πουλήστε μας το βενζίνη σας όσο συνεχίζουμε να σας σκοτώνουμε».

Η βλακεία των πολιτικών της Ευρώπης είναι πέρα ​​από κάθε κατανόηση.

Λιμός σε όλη την Ευρώπη: Χωρίς λίπασμα, καύσιμα ή τροφή

Στα τέλη Ιουνίου, ο Πούτιν ανακοίνωσε την πλήρη απαγόρευση των ρωσικών εξαγωγών σε «μη φιλικές χώρες».

Όπως γράφει το TheConsul.com.pk :

Αυτό το βήμα είναι μια πλήρης καταστροφή για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ουσιαστικά υπογράφει ένα ένταλμα θανάτου για όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες. 

Εκφράζεται φόβος ότι οι ευρωπαϊκές οικονομίες ενδέχεται να μην επιβιώσουν από αυτή τη δρακόντεια ενέργεια. 

Σε ένα χρόνο από τώρα, το βιοτικό επίπεδο όλων των Ευρωπαίων θα είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό που είναι σήμερα. 

Είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για όλους τους Ευρωπαίους να σκεφτούν τι πρόκειται να έρθει και πώς θα επηρεαστεί η ζωή τους από αυτό το διάταγμα.

Αυτή η κρίση είναι, φυσικά, εξ ολοκλήρου ανθρωπογενής. Δημιουργήθηκε από τους οικονομικά αναλφάβητους σοσιαλιστές που διοικούσαν τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα έθνη της Δυτικής Ευρώπης.

 Με την αλαζονεία τους, προσπάθησαν να καταρρίψουν την οικονομία της Ρωσίας, αλλά κατέληξαν μόνο να κάνουν τη Ρωσία πλούσια ενώ κατέστρεψαν τις δικές τους τοπικές οικονομίες και αλυσίδες εφοδιασμού:

Οι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι έχουν αυτοκτονήσει οικονομικά επιβάλλοντας κυρώσεις κατά της Ρωσίας. 

Επέβαλαν κυρώσεις και επέβαλαν ολοκληρωτικό οικονομικό πόλεμο στη Ρωσία νομίζοντας ότι η οικονομία της Ρωσίας θα καταρρεύσει λόγω των ευρωπαϊκών κυρώσεων… Οι Ευρωπαίοι είναι πιθανό να πεινάσουν και να κρυώσουν και όλα τα ευρωπαϊκά προϊόντα και υπηρεσίες θα είναι σπάνια ή θα ανασταλούν.

Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθείτε να κλείσετε τη χώρα που παρέχει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και των λιπασμάτων που κρατούν το δικό σας έθνος στη ζωή.

Τώρα, με την αλαζονεία και την πολεμικότητά τους, τα δυτικοευρωπαϊκά έθνη αντιμετωπίζουν μια συνολική οικονομική και κοινωνική κατάρρευση τον ερχόμενο χειμώνα καθώς η Ρωσία διακόπτει τις ροές ενέργειας.

Οι ψευδείς ισχυρισμοί του «πράσινου» κινήματος έδωσαν στον Πούτιν τη δύναμη να καταστρέφει τα δυτικά έθνη χωρίς να ρίξει ούτε μια βολή

Ουσιαστικά, το πράσινο κίνημα που εκπορνεύτηκε ανόητα από τους ηγέτες της Δυτικής Ευρώπης έχει δημιουργήσει τόσο εντυπωσιακά εγχώρια τρωτά σημεία που ο Πούτιν έχει τώρα τη δύναμη να καταστρέψει τη Δυτική Ευρώπη απλώς κλείνοντας όλες τις εξαγωγές από τη Ρωσία.

Τα κράτη της Δυτικής Ευρώπης βρίσκονται ήδη χρόνια πίσω από την καμπύλη στην επανεκκίνηση των εργασιών άνθρακα και φυσικού αερίου, που σημαίνει ότι θα βιώσουν καταστροφικά δεινά για τα επόμενα χρόνια, ακόμα κι αν προσπαθήσουν να επιστρέψουν στον άνθρακα και το φυσικό αέριο αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, οι ανόητοι, ακατανόητα κοντόφθαλμοι ηγέτες της Ευρώπης εξακολουθούν να προωθούν την «πράσινη ατζέντα» τους, απαιτώντας με κάποιο τρόπο τον κόσμο να «μεταβεί» στην αιολική και την ηλιακή ενέργεια, ακόμη και όταν δεν υπάρχουν τρένα με αιολική ενέργεια ή τρακτέρ με ηλιακή ενέργεια.

Ένας κόσμος που βασίζεται αποκλειστικά στην «πράσινη» ενέργεια είναι ένας κόσμος που βιώνει τους θανάτους δισεκατομμυρίων ανθρώπινων όντων, ακολουθούμενο από πλήρη οικονομική και κοινωνική κατάρρευση.

Αυτός είναι ο κόσμος που η Δυτική Ευρώπη εκλιπαρεί, όπως αποδεικνύεται, γι’ αυτό η Δυτική Ευρώπη λειτουργεί σαν λατρεία αυτοκτονικού θανάτου.

Το ευρώ θα καταρρεύσει, πιθανότατα μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

 Η οικονομία της Γερμανίας θα καταρρεύσει. Η μαζική πείνα θα εξαπλωθεί σε όλη την ήπειρο και μεγάλο μέρος της Δυτικής Ευρώπης το 2023 θα μοιάζει με τη Σρι Λάνκα σήμερα.

Όταν μια χώρα δεν μπορεί πλέον να παρέχει τρόφιμα, καύσιμα, μεταφορές ή βασική ασφάλεια, μια μαζική εξέγερση γίνεται αναπόφευκτη.

Οι πεινασμένοι, παγωμένοι, απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένα πράγματα.

Βρισκόμαστε μάρτυρες της αυτοκτονίας του Δυτικού Πολιτισμού, που υποκινείται από την ηλιθιότητα του σοσιαλισμού και του πράσινου κινήματος, του οποίου οι ιδέες έχουν τις ρίζες τους στην αυταπάτη και στη σηματοδότηση της αρετής.

Αυτό το χειμώνα, ίσως μπορούν να κάψουν τις κακές ιδέες τους σε ξυλόσομπες για να ζεσταθούν … αν υπήρχαν ακόμα ξυλόσομπες οπουδήποτε στην Ευρώπη (που δεν είναι).

Εκατομμύρια Ευρωπαίοι θα βρεθούν να παγώνουν και να λιμοκτονούν αυτόν τον χειμώνα, ενώ οι πολιτικοί τους ηγέτες κατηγορούν τον Πούτιν αντί για τους εαυτούς τους.

Γιατί οι λίμπταρδοι είναι ανίκανοι να μάθουν από τις δικές τους κακές αποφάσεις. Απλώς διπλασιάζουν τη βλακεία και κατηγορούν κάποιον άλλον.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα αυτά και πολλά άλλα στο σημερινό podcast της Ενημέρωσης Κατάστασης:

Brighteon.com/b5d278b6-4f91-4abe-a2b2-fbde646db60d

Ανακαλύψτε περισσότερα podcast με πληροφορίες, ακατέργαστες αναφορές intel και συνεντεύξεις κάθε μέρα:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Ακολουθησε με:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger (τα έκτακτα νέα μου δημοσιεύονται πρώτα εδώ)

Τηλεγράφημα: t.me/RealHealthRanger (οι έκτακτες ειδήσεις δημοσιεύονται εδώ δεύτερη)

Truth Social: https://truthsocial.com/@healthranger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Ομιλία: Talk.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Εγγραφείτε στο δωρεάν ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου NaturalNews.com για να μένετε σε εγρήγορση για τα έκτακτα νέα κάθε μέρα.

Κατεβάστε τα τρέχοντα ηχητικά βιβλία μου — συμπεριλαμβανομένων των Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide και The Contagious Mind — στη διεύθυνση:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Κατεβάστε το νέο μου ηχητικό βιβλίο, “Resilient Prepping” στο ResilientPrepping.com – σας διδάσκει πώς να επιβιώσετε από την ολική κατάρρευση του πολιτισμού και την απώλεια τόσο του ηλεκτρικού δικτύου όσο και των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

https://www.naturalnews.com/2022-07-06-western-europe-on-suicide-watch-as-food-energy-collapse-gets-worse.html

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>