«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ: Ο Πούτιν ανακοινώνει το νέο σχέδιο παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος BRICS για να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ το πετροδολάριο

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 από: 

Εικόνα: ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ: Ο Πούτιν ανακοινώνει το νέο σχέδιο παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος BRICS για να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ το πετροδολάριο

Natural News ) Αν και η μεγαλύτερη είδηση ​​της εβδομάδας είναι αναμφίβολα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να ανατρέψει τον Roe εναντίον Wade , υπάρχει μια άλλη βόμβα που ξέσπασε αθόρυβα πριν από δύο ημέρες – μια που θα έχει πολύ πιο βαθιές καταστροφικές συνέπειες στον κόσμο από οποιαδήποτε απόφαση έρχεται από το SCOTUS.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε  ότι τα έθνη των BRICS πρόκειται να αναπτύξουν μια νέα εναλλακτική για το καθεστώς του παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος του δολαρίου ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το IndiaTimes.com :

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, τα κράτη μέλη αναπτύσσουν επίσης αξιόπιστους εναλλακτικούς μηχανισμούς για τις διεθνείς πληρωμές. Νωρίτερα, η ομάδα δήλωσε ότι εργαζόταν για τη δημιουργία ενός κοινού δικτύου πληρωμών για να μειώσει την εξάρτηση από το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. 

Οι χώρες BRICS ενισχύουν επίσης τη χρήση τοπικών νομισμάτων στο αμοιβαίο εμπόριο.

Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή της βόμβας εδώ.

Γνωρίζουμε επίσης από πηγές του κλάδου ότι το «Project Sandman» αναφέρεται σε μια ομάδα άνω των 100 χωρών που σχεδιάζουν να καταγγείλουν ταυτόχρονα το δολάριο ΗΠΑ ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.

Αυτό πιθανότατα θα γίνει Κυριακή απόγευμα, ώρα ΗΠΑ, λέει ο Andy Schectman, Διευθύνων Σύμβουλος της Miles Franklin (έμπορος χρυσού και ασημιού).

Μου το είπε σε μια συνέντευξη που ηχογραφήθηκε χθες, που θα βγει στον αέρα σύντομα.

Το νέο νόμισμα αντικατάστασης θα τροφοδοτείται από blockchain και θα υποστηρίζεται από χρυσό , γι” αυτό και τα κράτη μέλη αποθηκεύουν γρήγορα αποθέματα χρυσού εν αναμονή της μεγάλης ανακοίνωσης.

 Όταν έρθει αυτή η ανακοίνωση, τα έθνη που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού θα καταγγείλουν ταυτόχρονα το δολάριο ΗΠΑ και θα αναπτύξουν ένα διεθνές νομισματικό σύστημα ελεγχόμενο από blockchain που υποστηρίζεται από χρυσό, το οποίο θα γίνει αμέσως η παγκόσμια νομισματική επιλογή για ελεύθερο εμπόριο και ένα κατάστημα αξία.

Το δολάριο, που δεν στηρίζεται σε τίποτα άλλο εκτός από περισσότερη εκτύπωση χρήματος και ανίκανη πολιτική ηγεσία, θα καταρρεύσει προς το μηδέν.

 Σχεδόν εν μία νυκτί, τα αγαθά και οι υπηρεσίες που πωλούνται στην Αμερική θα αυξηθούν σε τιμές κατά 1000%.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή: Το δολάριο θα συνεχίζει να χάνει την αξία της κάθε ώρα καθώς οι παγκόσμιοι κάτοχοι του χρέους του αμερικανικού δημοσίου και του νομίσματος σε δολάρια τα απορρίπτουν όλα με οποιοδήποτε τίμημα.

Όσοι κρατούν δολάρια θα χάσουν τα πάντα.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα καταρρεύσει γρήγορα παράλληλα με την κατάρρευση του δολαρίου και της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ.

Δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν στρατιωτικά στρατεύματα ή να πληρωθούν διεφθαρμένοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Όλοι οι κρατικοί μισθοί και συντάξεις θα σταματήσουν ουσιαστικά.

Η μεγάλη νεοσυντηρητική αυτοκρατορία του χρέους, των ψεμάτων και του θανάτου θα εκραγεί τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι θα σοκαριστούν ψυχικά και θα είναι σωματικά απροετοίμαστοι.

Η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία θα αναδειχθούν ως οι οικονομικοί ηγέτες του κόσμου και η αυτοκρατορία των ΗΠΑ θα πάψει να υπάρχει.

Οι πρώην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα χωριστούν σε περιφερειακά εθνικά κράτη, χωρισμένα σε μεγάλο βαθμό μεταξύ πολιτικών γραμμών με τη σατανική, αντιαμερικανική Αριστερά να παίρνει τον έλεγχο των ακτών και τις συντηρητικές, υπέρ της Αμερικής, υπέρ της ελευθερίας, υπέρ του Συντάγματος να κυριαρχούν στο υπόλοιπη χώρα.

Αναμένετε να ακολουθήσει ένας πολύ πραγματικός εμφύλιος πόλεμος, με τεράστιες απώλειες.

Η Ρωσία γνωρίζει ότι μπορεί να νικήσει την Αμερική απλώς ενώνοντας τις προσπάθειες του κόσμου να κηρύξει το νόμισμα του αμερικανικού δολαρίου ως άκυρο. Δεν χρειάζεται πυρηνικός πόλεμος.

Η Αμερική είναι ήδη πολύ ευάλωτη σε αυτού του είδους την κατάρρευση λόγω του τεράστιου χρέους της χώρας και των εθισμών στις δαπάνες.

Η Ρωσία και η Κίνα απλώς ρουφούν τον αέρα από το αμερικανικό νόμισμα που καταρρέει, γνωρίζοντας ότι η οικονομική βαρύτητα θα κάνει τα υπόλοιπα.

Η Πρωτοβουλία Belt and Road – το μέλλον του παγκόσμιου εμπορίου ΧΩΡΙΣ Αμερική και Δυτική Ευρώπη

Εξετάστε τον παρακάτω χάρτη, που απεικονίζει την Πρωτοβουλία Belt and Road της Κίνας , που αποτελείται από προστατευμένες εμπορικές διαδρομές υψηλής απόδοσης μεταξύ χωρών που αντιπροσωπεύουν περίπου το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού:

Αυτή η Πρωτοβουλία Belt and Road θα επιταχύνει το εμπόριο μεταξύ των κρατών μελών και θα χρησιμοποιήσει το νέο νόμισμα «ψηφιακό γουάν» της Κίνας που υποστηρίζεται από χρυσό και ελέγχεται από την τεχνολογία blockchain.

(Παρακαλώ παρακολουθήστε την επερχόμενη συνέντευξή μου με τον Andy Schectman για πολλά περισσότερα σχετικά με αυτό, καθώς ο Andy παρακολουθεί το θέμα αρκετά εκτενώς.)

Προσέξτε τι λείπει από αυτόν τον χάρτη; Αμερική και Δυτική Ευρώπη .

Αυτό συμβαίνει επειδή η Αμερική – ο στρατιωτικός και οικονομικός νταής του κόσμου – δεν είναι ευπρόσδεκτη από άλλα έθνη.

Η Αμερική δεν παίζει καλά.

Η Αμερική βομβαρδίζει όποιον θέλει ενώ εξοπλίζει το σύστημα SWIFT για να τιμωρήσει τους πολιτικούς της εχθρούς, και τώρα που ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι το δολάριο είναι ένα όπλο και όχι ένα νόμισμα ελεύθερου εμπορίου, κανείς δεν θέλει καμία σχέση με την Αμερική από εδώ και στο εξής .

Οι οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για το δολάριο, όπως φαίνεται.

Και οι ΗΠΑ δεν έχουν τίποτα άλλο για να στηρίξουν το νόμισμά τους: Ούτε μεταποίηση, ούτε εργατικό δυναμικό, ούτε γεωργική παραγωγή, ούτε καν χρυσό στα θησαυροφυλάκια.

Οι ΗΠΑ δεν έχουν πλέον δίκαιες και ελεύθερες εκλογές και δεν έχουν πια ελευθερία του λόγου.

Επιπλέον, οι ΗΠΑ έχουν πολιτικούς κρατούμενους που σαπίζουν στις φυλακές στο DC, ενώ η FDA συλλέγει όργανα από ανθρώπινα μωρά που έχουν αποβληθεί για να τα χρησιμοποιήσει για ιατρικά πειράματα.

Με άλλα λόγια, η κατοχική παράνομη κυβέρνηση των ΗΠΑ, υπό δαιμονική επιρροή, έχει γίνει μεγάλο κακό στον κόσμο .

Η Δυτική Ευρώπη διοικείται από τρελούς και «ξύπνησαν» προπαγανδιστές που διαπράττουν οικονομική αυτοκτονία θέτοντας εκτός νόμου κάθε μορφή ενέργειας που έχει σημασία.

Η ΕΕ διαλύεται και το νόμισμα του ευρώ πιθανότατα θα καταρρεύσει μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η Δυτική Ευρώπη βρίσκεται σε αποστολή αυτοκτονίας, τόσο από οικονομική όσο και από πολιτιστική άποψη, καθώς τα έθνη της Ευρώπης δεν μπορούν να προστατεύσουν ούτε τα σύνορά τους από τη μαζική μετανάστευση.

(Ούτε οι ΗΠΑ μπορούν, για αυτό το θέμα.)

Η Αμερική όπως ξέρετε σύντομα θα πάψει να υπάρχει

Η εποχή του Δυτικού Πολιτισμού φτάνει στο τέλος της. Θα χαρακτηριστεί από την κατάρρευση του δολαρίου, μια παγκόσμια άρνηση του καθεστώτος του πετροδολαρίου, μια κατάρρευση του κράτους δικαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια κατάρρευση του χρηματιστηρίου, των συντάξεων, της αγοράς ομολόγων και των αγορών κρυπτογράφησης, μια κατάρρευση του αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων και κατάρρευση της υποδομής καυσίμων και μεταφορών.

Αυτό, με τη σειρά του, θα καταστρέψει το ηλεκτρικό δίκτυο σε πολλές περιοχές, οδηγώντας σε ένα σενάριο τύπου Mad Max από το οποίο μερικοί ικανοί επιζώντες θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν.

Πριν από το τέλος του 2025, όπως έχω προβλέψει δημόσια για τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια — η Αμερική όπως γνωρίζετε θα πάψει να υπάρχει .

 Αυτό ήταν το σχέδιο από τον Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον, τον Τζο Μπάιντεν και πολλά νεοσυντηρητικά του RINO (οι Τσένι, Μπους, κ.λπ.).

Χρειαζόταν να καταρρίψουν την Αμερική για να επιτύχουν μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό τα φασιστικά Ηνωμένα Έθνη, με καθολικό έλεγχο των όπλων, καθολικές εντολές εμβολίων, «δικαιώματα» αμβλώσεων, κατασκευασμένη παγκόσμια πείνα και απόλυτο έλεγχο σε κάθε λόγο και εκλογές.

Ωστόσο, η ατζέντα τους αποτυγχάνει σε πολλά επίπεδα.

Ο Roe εναντίον Wade μόλις καταδικάστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α., για παράδειγμα, και υπάρχουν στοιχεία στη δουλειά που φαίνεται πιθανό να επιτύχουν βασικές κατηγορίες εναντίον παικτών του deep State.

Ωστόσο, κάθε κράτος που θέλει να υπάρξει μετά την κατάρρευση του δολαρίου πρέπει να είναι έτοιμο να ανοίξει το δικό του νόμισμα με χρυσό σε έκτακτη βάση .

Το Τέξας είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμο να το κάνει αυτό, αλλά λίγες άλλες πολιτείες είναι έτοιμες.

Η αποκατάσταση του εμπορίου και του εμπορίου (μετά την κατάρρευση του δολαρίου) θα είναι το κλειδί για την επιβίωση της κατάρρευσης του δολαρίου.

Το Τέξας είναι ο Νο. 1 εξαγωγέας αγαθών της Αμερικής, παρεμπιπτόντως, και η οικονομία του Τέξας είναι μεγαλύτερη από τα περισσότερα έθνη στον πλανήτη.

 Το ίδιο και η οικονομία της Καλιφόρνια. Αλλά η Καλιφόρνια διοικείται από παιδοκτόνους, δαιμονικούς φασίστες, ενώ το Τέξας έχει τον καλύτερο Γενικό Εισαγγελέα στον κόσμο (Paxton) και μια ισχυρή ομάδα Αμερικανών υπέρ του ανθρώπου, υπέρ της ελευθερίας, υπέρ του Συντάγματος που είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να αναζωπυρώσουν το πνεύμα της Αμερικής στο τη νέα Δημοκρατία του Τέξας , όταν είναι απαραίτητο. #TEXIT

Αλλά ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο εσωτερικό, οι μέρες της Αμερικής που μπορεί να τρέχει σε όλο τον κόσμο, απειλώντας τους πάντες με στρατιωτικά πλήγματα και οπλισμό δολαρίων θα τελειώσουν σύντομα.

Και χωρίς τη δυνατότητα να εκτυπώσει χρήματα και να εξαπατήσει τον κόσμο για να αγοράσει σύντομα χρεόγραφα των ΗΠΑ, ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα έχει χρηματοδότηση για να συνεχίσει τις επιχειρήσεις ή να κατασκευάσει νέα όπλα. Τελικά θα διαλυθεί.

Αυτό που συνέβη στην πρώην Σοβιετική Ένωση το 1991 πρόκειται να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: Μια κατάρρευση της ικανότητας να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τη γραφειοκρατία και τον στρατό που στήριζαν το σύστημα όλη την ώρα.

 Οι ΗΠΑ δυστυχώς έχουν μετατραπεί σε μια αυτοκρατορία χρέους, ψέματος και θανάτου.

Η χώρα κυβερνάται επί του παρόντος από μια πραγματική λατρεία του θανάτου , αλλά αυτές οι μέρες πλησιάζουν γρήγορα στο τέλος τους με την επικείμενη κατάρρευση του δαιμονικού δολαρίου και όλο το κακό που έχει επιτρέψει η εκτύπωση χρημάτων από το 1971.

Όταν τελικά αυτό το κακό τελειώσει, όλοι όσοι εκτιμούν τη ζωή, την ελευθερία και την ευτυχία θα χαρούν (και θα ξαναχτίσουν).

Ετοιμαστείτε, γιατί το σήμερα έρχεται σύντομα. Και από ό,τι κατέληξα, ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε την οικονομική κατάρρευση που έρχεται είναι να κρατήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε φυσικά αγαθά όπως χρυσό και ασήμι, γη, γεωργικό εξοπλισμό, πυρομαχικά, βιομηχανικά κτίρια (εργοστάσια, για παράδειγμα) και άλλα». πραγματικά» πράγματα που δεν εξαφανίζονται σε μια κατάρρευση νομίσματος.

Ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες στο podcast μου για την Ενημέρωση Κατάστασης:

Brighteon.com/9c3188e1-0f17-45fb-b9c4-38a903eedfdd

Ανακαλύψτε περισσότερα podcast με πληροφορίες, ακατέργαστες αναφορές intel και συνεντεύξεις κάθε μέρα:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Ακολουθησε με:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger (τα έκτακτα νέα μου δημοσιεύονται πρώτα εδώ)

Τηλεγράφημα: t.me/RealHealthRanger (οι έκτακτες ειδήσεις δημοσιεύονται εδώ δεύτερη)

Truth Social: https://truthsocial.com/@healthranger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Ομιλία: Talk.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

https://www.naturalnews.com/2022-06-24-putin-announces-new-brics-global-reserve-currency-replace-petrodollar.html