«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ Α Β

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Οι Πολίτες είναι ζαλισμένοι με τις αυξήσεις και τρέχουν σαν τα κουνέλια στις πλατφόρμες  του «κονικλοτροφείου»  Μητσοτάκη για να  συλλέξουν  κάποια  ψίχουλα Κύριε Μητσοτάκη αναμέναμε το ΚΚΕ  και ο κ. Τσίπρας να μας κάνει κρατικοδίαιτους, αλλά προλάβατε εσείς ο δήθεν «νεοφιλελές» Καταργήσατε βάναυσα την ελεύθερη αγορά . Με την μείωση της φορολογίας θα επιτυγχάνατε μεγαλύτερη δικαιοσύνη και απλούστευση διαδικασιών , ιδία για τους ηλικιωμένους που δεν είναι σε θέση να πηδάνε στις πλατφόρμες σας

Τα Ελληνικά κόμματα τρώγονται με νύχια και με δόντια εν όψει εκλογών για το θεαθήναι  ; Μόνο οι Δημοσιογράφοι  εργάζονται σκληρά σαν  τους παπαγάλους !!!

Μιλάνε όλοι για την διατήρηση της Ελληνικής γλώσσας . Πως θα διατηρηθεί χωρίς  βιβλία και δασκάλους;

Η Ομογένεια διαμαρτύρεται . Στην Ελλάδα η αποστολή ενός  βιβλίου 15 ευρώ  κοστίζει  40 ευρώ ταχυδρομικά για Αυστραλία και ανάλογα για άλλους προορισμούς. Με αυτόν τον τρόπο αποκλείουν την ομογένεια να παραγγέλνει βιβλία από την Ελλάδα.;

Οι Λογοτέχνες της Ελλάδος πριν χρόνια είχαν ατέλεια στα ταχυδρομικά, τώρα έχει καταργηθεί. Και ενώ θέλουμε να στείλουμε βιβλία σκεπτόμαστε τα έξοδα του Ταχυδρομείου(εντός  του ίδιου Δήμου για ελαφρό βιβλίο καταβάλλω 3,90Ε )

Θεωρώ εγκληματικό γιατί  δεν διαμαρτύρονται οι Έλληνες  ανά τον κόσμο    και οι  Σύλλογοι Γραμμάτων και Τεχνών ; Προσωπικά παρακαλώ την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών να στείλει υπόμνημα στο Υπουργείο Πολιτισμού για το φλέγον τούτο θέμα

Το ερώτημα είναι που πάνε τα Κονδύλια της ΕΕ για τις διάφορες Ομογένειες ;

Επίσης υπάρχει νόμος στην ΕΕ η κάθε ομογένεια να έχει αντιπροσώπους στα  κοινοβούλια. Αν τούτο αληθεύει γιατί η χώρα μας      δεν το τηρεί; Και γιατί τα κόμματα δεν το έθεσαν ακόμα;

Οι ταλαίπωροι  πολίτες δεν  έχουν χρόνο να ασχοληθούν  με τα ζωτικά τους προβλήματα,  αλλά τα κόμματα εν όψει εκλογών έπρεπε να το κάνουν.

Αμφικτύων

22/6/ 22

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε. α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΠΡΙΝ ΔΥΣΕΙ !!!

Η ΔΥΣΗ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΟΞΥ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ   ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ .  ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ  ΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.  ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ   ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ  ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ  «4»  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΝΙΑΣ-ΠΟΝΤΙΩΝ-ΚΥΠΡΙΩΝ  , ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΑΣΣΥΡΙΩΝ κ.α) .   Η ΔΥΣΗ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ  ΓΕΝΝΗΣΕ  ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ  ΚΑΝΕΙ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ . ΤΙΜΩΡΟ ΤΗΣ  ΕΧΕΙ  ΟΡΙΣΕΙ  ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ   ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ . ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΠΡΙΝ ΔΥΣΕΙ !!!   (23/6/22)

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://amphiktyon.org