«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα 300+1 προδοτικά πολιτικά καθάρματα ετοιμάζουν να αλυσοδέσουν τον Ελληνικό λαό, με κοινοβουλευτική δικτατορία, της δήθεν εθνικής ενότητας?

Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

12 Ιουνίου 2022

Όταν επιλέγεις πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, κόμματα, γραμματείς και φαρισαίους, από τα βοθρολύματα της Ψυτάλλειας, έχει σημασία ποιος είναι;;; Έχεις κανένα δικαίωμα μετά να διαμαρτυρηθείς;;;

Τον Αύγουστο η απόφαση Μητσοτάκη για τις πρόωρες εκλογές – Το σενάριο για κάλπες τον Οκτώβριο

Οι διαβεβαιώσεις αλλά και ο αστερίσκος που έβαλε ο πρωθυπουργός για την εξάντληση της τετραετίας

Στα τέλη του 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει ότι θα πάρει τις αποφάσεις του για το προτεινόμενο πρόσωπο στην προεδρία της Δημοκρατίας όταν θα πάει στο βουνό, εννοώντας τις χειμερινές διακοπές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων εκείνης της χρονιάς.

Και διάλεξε το θηλυκό απόβρασμα από την δικαστική μαφία!

Όπως φαίνεται για το θέμα των πρόωρων εκλογών ο κ. Μητσοτάκης αν δεν διαβεβαίωνε επισήμως ότι θα εξαντλήσει την τετραετία θα μπορούσε να πει χαριτολογώντας ότι θα λάβει τις αποφάσεις του …στη θάλασσα, σε κάποια παραλία.  Παίζοντας με τα βοτσαλάκια, Ή με καμία χαρτορίχτρα!

Και αυτό διότι τις οριστικές αποφάσεις του για το αν τελικά θα κάνει δεκτές τις εισηγήσεις που δέχεται για πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο, ο πρωθυπουργός θα τις λάβει στα τέλη του καλοκαιριού.

Γιατί μετά έρχεται το φρικτό θανατηφόρο σαράκι της απάτης του κορονοϊου;;;

Παρά τις συνεχείς επίσημες διαψεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και των κυβερνητικών στελεχών στα σενάρια πρόωρων εκλογών, η σχετική συζήτηση συντηρείται ενώ σε συναγερμό βρίσκονται και τα κομματικά επιτελεία στην αντιπολίτευση που όχι μόνο δεν αποκλείουν την προσφυγή στις κάλπες πριν ολοκληρωθεί η τετραετία αλλά και την προεξοφλούν κιόλας, όπως τουλάχιστον διατείνεται ο  άλλος προδότης, ο Αλέξης Τσίπρας που εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός θα «δραπετεύσει» με εκλογές το φθινόπωρο.

Αυτό είναι το συνηθισμένο σενάριο να έχουν τον λαό διχασμένο και να ασχολείται ποιο πολιτικό σκατό είναι καλύτερο;;;;;;;;;;;;;

Και τα εθνικά θέματα να τρέχουν με αρκετές προδοσίες… Που θα αναγκάσουν δήθεν την προδοτική βουλή να προσφύγει σε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και ενότητας στις προδοσίες!

Από την πλευρά του ο άλλος προδοτης, Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής, τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα γίνουν το φθινόπωρο, ο κ. Μητσοτάκης μονότονα επαναλαμβάνει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, εμείς θα είμαστε πανέτοιμοι όποτε κι αν γίνουν» και δηλώνει αισιόδοξος ότι για την εκλογική επιτυχία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Τα προδοτικά απομεινάρια, μαζέματα του ΠΑΣΟΚ ξανά βγαίνουν στην επιφάνεια, ξεπλυμένα από τα πουλημένα ΜΜΕ και της προδοτική και πουλημένης δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής, βουλευτές της ΝΔ διακινούν την (πληροφορία- προπαγάνδα) ότι η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών ετοιμάζεται για το τέλος του Αυγούστου, ώστε η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ στις αρχές Σεπτεμβρίου να σημάνει και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Για να υποσχεθεί στα εθνικόφρονα πρόβατα, όπως υποσχέθηκε, για τις Πρέσπες για την Μακεδονία και άλλα ψέματα νε τους συνεργάτες του στις προδοσίες Αλέξη Τσίπρα, Βελόπουλο,  Κουτσούμπα και το σύνολο της εγκάθετης βουλές.

Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμα, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥ, μην γίνει κανένα λάθος και αντιδράσουν τα πρόβατα με κανένα (κριάρι);;;!!!

Η εισήγηση που εξετάζεται ωστόσο είναι να έχουν προκηρυχθεί ως το τέλος Αυγούστου και να διεξαχθούν στις αρχές του Οκτωβρίου.

Η τοξική κομματική αντιπαράθεση πρέπει να είναι καλά οργανωμένη, ώστε τα κομματόσκυλα, όλων των προδοτικών κομμάτων, να αποδώσουν τα μέγιστα σε προδοτικές υποσχέσεις και να απαλύνουν – αποσιωπούν, ή να διαψεύδουν τις όποιες αλήθειες για τις προδοσίες των εθνικών θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας προχτές στην απονομή των βραβείων του ΕΒΕΑ έκανε μια αναφορά που ερμηνεύτηκε ως υποσημείωση και αστερίσκος στην εκ νέου διαβεβαίωσή του για εξάντληση της τετραετίας και διεξαγωγή των εκλογών στις αρχές του καλοκαιριού του 2023.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Η πορεία μας, λοιπόν, από εδώ και στο εξής θα είναι κοινωνικά ευαίσθητη???????????? αυτό το έχουμε αποδείξει στην πράξη. Θα είναι όμως ταυτόχρονα και δημοσιονομικά ισορροπημένη.

Είναι κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι όσοι συμμετέχουμε στο δημόσιο διάλογο να το αντιληφθούμε.

Ζυγίζοντας τις ανάγκες μας στη ζυγαριά των δυνατοτήτων μας.

Ακριβώς γι’ αυτό υποστηρίζω ότι η χώρα δεν έχει το περιθώριο να παρασυρθεί σε ένα κλίμα πληθωριστικών αιτημάτων και ανέξοδων υποσχέσεων.

Και το σκοτσέζικο ντους καλά κρατεί, ναι μεν αλά!!!!!

Και σίγουρα θα πρέπει να μείνει μακριά από την τοξική κομματική αντιπαράθεση.

Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, στο τέλος της τετραετίας.

Αλλά?????????? τώρα είναι ώρα για διαφορετικές προτεραιότητες;;;;;;;;;????????!!!!!!!!

Η τελευταία αυτή αναφορά για το τοξικό κλίμα της αντιπαράθεσης και κατά πόσο μπορεί να το αντέξει η χώρα για ολόκληρο τον επόμενο χρόνο που θα είναι εκ των πραγμάτων προεκλογικός θεωρήθηκε από πολλούς πως υποδηλώνει δεύτερες σκέψεις, πυροδοτώντας εκ νέου τα σενάρια για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.

Όλα αυτά είναι μια καλοστημένοι απάτη για τα μάτια του κόλου προς τα πρόβατα, αφού την δουλειά την έχει αναλάβει η ανθελληνική, εγκληματική οργάνωση της  Singular Logic από τους ομίλους Marfin Investment Group και Tower Technology στους νέους μετόχους της!!!!!!!!!!?????????

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>