«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί ο Πάπας σπεύδει στη Μόσχα και ποιοι κίνδυνοι τον απειλούν

Φωτογραφία © TASS / picture alliance / Stefano Spaziani

Αγαπητοί αναγνώστες δεν θα μαγάριζα την ιστοσελίδα με τέτοια υποκείμενα, αλλά υποχρεούμαι να ενημερωθούν οι αναγνώστες.

Έχω μελετήσει την διάδρομοί τους και τα θεάρεστα έργα τους, αλλά κυρίως την Ναζιστική συμπεριφορά τους πριν το 1945, αλλά και μετά, για την σωτηρία των ναζί προς την Αμερική, μέσο Ουκρανίας, μετά από την στημένη δίκη απάτη της Νυρεμβέργης από τους Αμερικανούς, Άγγλους, Γάλλους.

Ο σημερινός Πάπας είναι ένα φάδι που δεν ξέρουμε πως θα δαγκώσει την ανθρωπότητα;

Ίσως η Απαίτηση να μεταβεί στην Ρωσία να είναι για να σώσει από τους διωγμούς τους καθολικούς από την Ρωσία;;;;

Αυτά τα φίδια μου θυμίζουν τους Εβραίους με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Που του είπαν, πάρε το έθνος, σφάξε τον λαό, δε θα σε εμποδίσουμε, με μια συμφωνία, να μην πειράξεις τους ναούς μας και τους ιερείς μας!

Καλή συνέχεια στην ενημέρωσή σας!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τι κρύβεται πίσω από την επιθυμία του Φραγκίσκου να συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο και ποιες προφητείες έγιναν στον ποντίφικα.

8 Μαΐου,  18040 Ο Πάπας πηγαίνει στη Μόσχα;;;;;;;;;;;;;

Ο Πάπας ανακοίνωσε ότι θα πήγαινε πρώτα στη Μόσχα και μόνο μετά στην Ουκρανία, στο Κίεβο, όπου, σε μεγάλο βαθμό, χάρη στους πράκτορές του, τεράστια κομμάτια της Ορθόδοξης Εκκλησίας αποσπώνται από το Πατριαρχείο Μόσχας και οι μοναχοί τραγουδούν: «Ο πατέρας μας είναι Μπαντέρα, η Ουκρανία είναι μητέρα, εμείς θα πολεμήσουμε για την Ουκρανία…» Αυτός, που μέχρι πρόσφατα αναφώνησε θυμωμένος για «έναν σπουδαίο ηγέτη που έφερε τον κόσμο στα πρόθυρα μιας πυρηνικής καταστροφής», είναι τώρα έτοιμος να παραδεχτεί ιησουϊτικά ότι ίσως το «γάβγισμα του ΝΑΤΟ στην πόρτα της Ρωσίας» οδήγησε σε μια τέτοια αντίδραση από το Κρεμλίνο.

Ο ποντίφικας δεν σταμάτησε εκεί και προχώρησε παραπέρα, λέγοντας ότι άλλες χώρες δεν πρέπει να στέλνουν όπλα στην Ουκρανία.

«Το εμπόριο όπλων είναι ένα σκάνδαλο στο οποίο λίγοι άνθρωποι αντιτίθενται», είπε ο Πάπας σε συνέντευξή του σε μια ισχυρή ιταλική εφημερίδα.

Ωστόσο, ο Φραγκίσκος δεν θα ήταν πάπας αν ξαφνικά καιγόταν από αγάπη για τους Ρώσους.

Έχοντας προσβάλει τον πατριάρχη μας και αποκαλώντας τον βωμό, δηλαδή τεχνικό βοηθό του ιερέα, είπε ότι θα λύσει όλα τα θέματα μόνο με τον Πούτιν.

Εμπορικό αντικείμενο;

Τι μπορεί όμως να ζητήσει ή να απαιτήσει ο Πάπας της Ρώμης από τον Ρώσο Πρόεδρο;

Οι Καθολικοί έχουν πολλούς λόγους για διαπραγματεύσεις. Πρώτον, είναι άνθρωποι.

Τώρα μια νέα διάσπαση λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία: ορισμένοι ορθόδοξοι ιερείς αρνούνται να τιμήσουν τη μνήμη του Πατριάρχη Κύριλλου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας επειδή φέρεται να ευλόγησε την ειδική επιχείρηση.

Στην πραγματικότητα, ο πατριάρχης δεν έκανε τίποτα τέτοιο και προσευχόταν όλη την ώρα για ειρήνη, αλλά η ουκρανική προπαγάνδα κάνει τη βρώμικη δουλειά της.

Ένας άλλος λόγος που έχει συζητηθεί περισσότερες από μία φορές στα μέσα ενημέρωσης είναι η απελευθέρωση των ανθρώπων του “Αζόφ” που εγκαταστάθηκαν στη Μαριούπολη, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με φήμες, υπάρχει ένας ορισμένος στρατηγός, επικεφαλής ενός από τα ουκρανικά εργαστήρια, στο οποίο οι Αμερικανοί μπορεί να έχουν δημιουργήσει βιολογικά όπλα.

Αυτό είναι ένα νόστιμο μεζέ για τις υπηρεσίες πληροφοριών μας και μια ντροπή για τις Ηνωμένες Πολιτείες, που θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε στον κόσμο.

Δεύτερον, αυτή είναι η Οδησσός. Σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, ο Πάπας εξέφρασε την ανησυχία του ότι τα ρωσικά στρατεύματα θα μπορούσαν να αποναζώσουν και αυτή την πόλη, καταλαμβάνοντας πλήρως την ακτή της Μαύρης Θάλασσας.

Δηλαδή, παρά το γεγονός ότι ο πάπας προέτρεψε τον Πατριάρχη Κύριλλο «να αφήσει τις εγκόσμιες υποθέσεις και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την πνευματική φροντίδα του ποιμνίου», ο ίδιος θεωρεί δυνατή την επίλυση ζητημάτων που απέχουν πολύ από τη θρησκεία.

Όχι μόνο πιστοί, αλλά και, για παράδειγμα, ορθόδοξα ιερά που έπεσαν στα χέρια Καθολικών, ή ακόμα και αντικείμενα που μαρτυρούν τη μεγάλη ιστορία των προγόνων μας, τα οποία είναι τώρα κρυμμένα στα θησαυροφυλάκια του Βατικανού, μπορούν να γίνουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης .

<p>Αποστολή © Shutterstock</p>

Φωτογραφία © TASS / picture alliance / Stefano Spaziani

Ταυτόχρονα, πρέπει να καταλάβει κανείς ότι η άφιξη του πάπα στη Μόσχα δεν είναι απλώς μια επίσκεψη.

Από τη μια, αυτό είναι ένα σημάδι υποστήριξης προς τους Ναζί στην Ουκρανία, και από την άλλη, είναι μια ανεπαίσθητη πρόκληση που θα πρέπει να ενθουσιάσει τους Ορθοδόξους και, ενδεχομένως, να συμβάλει σε μια εσωτερική διάσπαση.

Υπάρχει ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο Φραγκίσκος μπορεί να σπεύσει στη Μόσχα: μέσω ορισμένων παραχωρήσεων, ίσως θα ήθελε να διατηρήσει την επιρροή που έχει στην Ουκρανία τώρα.

Και, τέλος, ο Πάπας μπορεί να επιδιώξει τη Μόσχα απλώς και μόνο επειδή η κυβέρνηση της ΕΕ τον πιέζει να το κάνει.

Ίσως η επίσκεψη να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως πρόκληση, αλλά και ως αφορμή για να ξεκινήσει κάτι ακόμη πιο τρομερό, για παράδειγμα, μια στρατιωτική σύγκρουση με χώρες του ΝΑΤΟ.

Καθολικοί και Ναζί

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι Καθολικοί όχι μόνο υποστήριζαν πάντα τους Ουκρανούς εθνικιστές – το ίδιο το πνεύμα του Μπαντεραϊσμού κυριολεκτικά γαλουχήθηκε από Καθολικούς και Ουνίτες.

Όλοι οι ηγέτες της OUN UPA (μια οργάνωση που απαγορεύτηκε στη Ρωσία), κατά μια περίεργη σύμπτωση, προέρχονταν από οικογένειες ουνιτών ιερέων. 

Ο Στέπαν Μπαντέρα ήταν γιος ιερέα της Ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας, ένας άλλος ηγέτης του OUN-UPA, ο Στέπαν Λενκαβσκί, ήταν επίσης γιος ενός ουνίτη ιερέα. 

Ο Πόποβιτς ήταν ο οργανωτής των πογκρόμ του Λβιβ, ο Γιαροσλάβ Στέτσκο.

Από την παιδική ηλικία, στις συναντήσεις των Ουνιτών συμμετείχε η σύζυγος του Στέτσκο, η οποία μετά τον θάνατό του έγινε επικεφαλής του OUN (b), και ένας ένθερμος Ουκρανός εθνικιστής, τώρα επικεφαλής του OUNR, Στέφαν Ρομάνιβ.

 Η αιματηρή μονάδα των Ουκρανών εθνικιστών “Nachtigal” είχε τον δικό της ουνίτη ιερέα – Grinyokh,

Σημάδια Πολέμου

Εξώφυλλο © Shutterstock

Εξώφυλλο © Shutterstock

Ωστόσο, με την επίσκεψή του στη Μόσχα και το Κίεβο, ο Πάπας μπορεί να βλάψει, πρώτα απ’ όλα, το Βατικανό και τον εαυτό του.

Οι Καθολικοί προειδοποιούνται ξεκάθαρα για αυτό με πινακίδες.

Το 2014, αμέσως μετά το Μαϊντάν, ο νεοεκλεγείς Πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια προσευχή «για την ειρήνη στην Ουκρανία».

Στο τέλος της προσευχής, απελευθέρωσε δύο περιστέρια, τα οποία υποτίθεται ότι συμβόλιζαν την ειρήνη, αλλά το αδύνατο συνέβη μπροστά σε χιλιάδες πιστούς: δύο πουλιά επιτέθηκαν στα περιστέρια – ένας γλάρος και ένα κοράκι.

Κτυπούσαν πολύ άσχημα τους παπικούς απεσταλμένους της ειρήνης.

Ακόμη και τότε, πολλοί το θεωρούσαν προμήνυμα προβλημάτων.

Όμως τα άσχημα σημάδια δεν τελείωσαν εκεί.

Την ίδια χρονιά, η Αγία Φωτιά έσβησε στο Κίεβο το Πάσχα.

Συνέβη ακριβώς τη στιγμή που ο μελλοντικός πρόεδρος της χώρας, Πέτρο Ποροσένκο, που αργότερα θα αποκαλούνταν «αιματοβαμμένη πυρίτιδα», ήταν παρών στον ναό.

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Ποροσένκο, ένας από τους στρατιώτες της φρουράς λιποθύμησε – ακριβώς τη στιγμή που περνούσε ο πρόεδρος.

Όταν ο Ποροσένκο υπέγραφε συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ, ένα τσουνάμι έπληξε απροσδόκητα την Οδησσό, παρασύροντας κυριολεκτικά την παραλία.

Στη συνέχεια, στην επίσημη προσευχή για την Ουκρανία, ο γιος του Ποροσένκο, Μιχαήλ, λιποθύμησε.

Και κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ένας από τους στρατιώτες της φρουράς της τιμής δεν άντεξε το βαρύ πέλμα του προέδρου.

Αλλά οι οιωνοί δεν τελείωσαν ούτε εκεί: κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Ζελένσκι, η προεδρική του ταυτότητα έπεσε στο πάτωμα.

Προβλέψεις για τον 13ο Πάπα

Αν όμως όλα αυτά τα σημάδια δεν αφορούσαν προσωπικά τον Φραγκίσκο, τότε η προφητεία για τον τελευταίο Πάπα φαίνεται να αφορά αυτόν.

Σύμφωνα με αυτή την προφητεία, ο τελευταίος Πάπας θα είναι ένας Ιησουίτης.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανήκει πραγματικά στο τάγμα των Ιησουιτών.

Σύμφωνα με την προφητεία του Αγίου Μαλαχία, ο 112ος ποντίφικας θα είναι ο τελευταίος Πάπας – και ο Φραγκίσκος είναι πράγματι ο 112ος Πάπας από τον Μαλαχία.

Οι αριθμολόγοι επισημαίνουν επίσης ότι είναι ο τελευταίος Πάπας υπό τον οποίο θα καταρρεύσει η Ρώμη: ο Φραγκίσκος εξελέγη στις 13 Μαρτίου 2013 κατά την τρίτη ψηφοφορία του κονκλάβου.

Ακόμη και οι ίδιοι οι Καθολικοί πιστεύουν ότι η πανδημία του Covid και οι κλιματικές καταστροφές δείχνουν ότι ο Φραγκίσκος είναι ο τελευταίος Πάπας.

Τέλος, ο ίδιος ο πάπας σημάδεψε τη βασιλεία του με τις λέξεις «Θα είμαι ο πάπας του τέλους του κόσμου!».

Η προφητεία για τον τελευταίο -σκοτεινό- Πάπα καταλήγει σε τραγωδία γι’ αυτόν: πρέπει να σκοτωθεί στην κορυφή ενός λόφου από στρατιώτες και αυτό θα συμβεί σε μια πόλη σε επτά λόφους. Και αν στη Μόσχα, στέκεται στους λόφους, μπορεί να φροντίσει την ασφάλεια του πάπα, τότε ποιος ξέρει τι μπορεί να του συμβεί στο Κίεβο, που στέκεται στους λόφους.

Η δολοφονία του Πάπα μπορεί πραγματικά να ωθήσει τον κόσμο σε έναν πυρηνικό πόλεμο, μετά τον οποίο δεν έχει απομείνει σχεδόν τίποτα τόσο από το Βατικανό όσο και από τη Ρώμη.

Ευτυχώς, δεν έχει ληφθεί ακόμη απάντηση από τη Μόσχα και ως εκ τούτου η επιθυμία του πάπα να έρθει και να «διαπραγματευτεί» με τον Πούτιν μπορεί να παραμείνει μόνο επιθυμία.

https://static.life.ru/publications/2022/5/6/59426903802.933.jpg

Φωτογραφία © Shutterstock

Γιατί το Βατικανό υποστήριξε τη Ρωσία και θα απομακρυνθούν 1,2 δισεκατομμύρια Καθολικοί από το Κίεβο

Γιατί το Βατικανό υποστήριξε τη Ρωσία και θα απομακρυνθούν 1,2 δισεκατομμύρια Καθολικοί από το Κίεβο

Συγγραφείς

Αλεξάντερ Λαυρέντιεφ

https://life.ru/p/1492057

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>