«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γεννήθηκες σε μια χώρα που ήταν πάντα δική σου/ και αυτό σε καθιστά αυτόχθων,  είσαι από κληρονομιά ανάδελφος, είτε σου αρέσει, είτε όχι!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Γεννήθηκες από Έλληνες γονείς και προέρχεσαι από ένα τεράστιο γενεαλογικό δέντρο με τεράστιους  προγόνους, που είναι οι πρώτοι κάτοικοι της γης, αλλά σε φοβούνται και το κρύβουν δολοφονώντας εσένα και τα δεδομένα που φανερώνονται κατά καιρούς/Αυτό καλά θα κάνεις να το ψάξεις σε ότι κρύβεται σε έρευνες της Αιγηΐδος– σημερινό Αιγαίο και αυτό σε καθιστά μοναδικό ιθαγενή επάνω στην γη, αλλά ιδιαίτερα στον ιερό χώρο που λέγεται ΕΛΛΑΣ!

Και  σε καθιστά μοναδικό κληρονόμο της ιερής γης που λέγεται ΕΛΛΑΣ! 

Μην διανοηθείς να πέσεις στην παγίδα, ότι φέρεσαι με σοβινιστικό τρόπω, πίστεψέ το, είσαι ανάδελφος!!!

Οι παραπάνω ιδιότητες σε καθιστούν, κυρίαρχο  στον μοναδικό ιερό τόπου σου.

Οι τεράστιοι πρόγονοί σου έχυσαν το αίμα τους για να σου παραδώσουν την γη σου ελεύθερη και πάντα οι Έλληνες ενωμένοι ηρωικά αντιστάθηκαν σε κάθε μορφή σκλαβιάς!

Όμως οι ανθελληνικές ξένες δυνάμεις που λαχταρούν τον τόπο σου και που θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες βρήκαν έναν δόλο τρόπο με ντόπιους συνεργάτες (προδότες)  να σου τον πάρουν στα χαρτιά.

Με εικονικό χρέος απάτη ( ΕΛΣΑΤ-ΕΛΙΑΜΕΠ).

Σε έκαναν να πιστέψεις ότι τα κόμματα είναι για την ευημερία και δημοκρατία της χώρας σου/ και ότι πάντα χρειάζεσαι διαχειριστές να αποφασίζουν για το μέλλον σου, το δικός σου και της πατρίδας σου, νομίζοντας λανθασμένα ότι είναι και δική τους πατρίδα.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ… ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; | ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Κι εκεί τα χάσαμε όλα.

Πιστεύοντας και νομίζοντας (κομματιάσαμε) την κοινωνία μας.

Και πιστός αρωγός στα παραπάνω η εκκλησία του εβραιοχριστιανου πανάγαθου?

Που μόνο πανάγαθος δεν είναι, μάλλον μαζοχιστής είναι.

Έχουμε αποδείξεις (τα δεινά των ανθρώπων)  για την συνεισφορά του τους αιώνες της υπάρξεως του!

Αυτές οι θρησκευτικές φατρίες έχουν σαν όπλο την κοινωνική απομόνωση όσων τολμούν να τους βγάζουν στην φορά, που σημαίνει, καλός και Άγιος άνθρωπέ μου…. Αλλά έχω παιδιά, μια δουλειά, μια περίθαλψη, μια ιδιοκτησία/ και δεν μπορώ να τα θυσιάσω στο όνομα της αλήθειας.

Κάποιος συμπολίτης έγραψε πολύ παραστατικά, για αυτά τα μαύρα παράσιτα της κοινωνίας!

Οι πιο ύπουλοι άνθρωποι , ψευδοπροφήτες , σκοταδιστές , ψεύτες , εβραίογενίτσαροι , σωματολατρες ,και πτωματολατρες και ιεραπόστολοι.

 Πότε δεν υπήρξαν άνθρωποι με ανθρώπινα αληθινά αισθήματα αγάπης, εκτός μερικών, ελαχίστων, που είναι παρανυχίδα στο σύνολό τους.

Αυτοί οι ρασοφόροι, είναι κρηπτοσιωνιστές της μαύρης μαγείας/ και για αυτό έχουν και τον λεγόμενο εξορκισμό.

ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ 6

Νέα τάξη πραγμάτων ΑΝΤΖΕΒΤΑ 2021=2030.

Να μην ξεχνάμε ποιοι είναι αυτοί;

Είναι αγγλοσάξονες, εβραίοι, Χαζάροι ναζιστές, η ιδεολογία τους, είναι η ανώτερη φυλή μερικών εκατομμυρίων, οι υπόλοιποι είναι για αυτούς αναλώσιμοι!

Αυτά τα δίποδα,  είναι ένα παρασιτικό μείγμα που μπορεί να  ελίσσεται και να ενσωματώνετε παντού, διότι δεν έχει ηθικά πρότυπα ανθρωπιάς, από την  μολυσμένη γενιά τους αναπαράγονται δυστυχώς μολυσμένοι/  και μολυσμένα ενεργούν.

Τη θέλουν τα παγκόσμια εγκληματικά παράσιτα;

  • Μια παγκόσμια κυβέρνηση δίποδων ερπετών

  • Ένα παγκόσμιο νόμισμα και στη συνέχεα ηλεκτρονικό

  • Μια παγκόσμια τράπεζα, που θα έχει στην κατοχή της τον παγκόσμιο χρυσό

  • Ένα παγκόσμιο στρατό, από ρομπότ και κοινοποιημένους δολοφόνους, να εκτελούν μόνο εντολές, χωρίς να σκέπτονται

  • Τέλος στην εθνική κυριαρχία- ήθη έθιμα-ιθαγένεια, μόνο παγκόσμιους δούλους

  • Μείωση του παγκοσμίου πολυέξοδου καταναλωτικού πληθυσμού από ανθρώπινα όντα

  • Να είναι συγκεντρωμένα σε ανθρώπινες ζώνες, κλειστά γκέτο ελεγχόμενα με κατοίκους  πόλεις

  • Τέλος της οικογένειας, η αναπαραγωγή όσων χρειάζονται θα γίνεται με μηχανικό τρόπω

  • Η κυβέρνηση θα μεγαλώνει τα παιδιά, γενίτσαρους, δολοφόνους ακόμα και των γωνιών τους

  • Υποχρεωτικά πολλαπλά εμβόλια μολύνσεις των ανθρώπων ελεγχόμενα

  • Γενικό βασικό εισόδημα λιτότητας και πείνας για να εκλιπαρείς την ελεημοσύνη τους

  • Μικροτσίπ σε όλη την κοινωνία, για αγορές, εντοπισμό, παρακολούθησης, συνδεδεμένο με το παγκόσμιο σύστημα κοινωνικής πίστωσης

  • Εκατομμύρια 5G πύργους κάμερες, κυρίως μέσα στον οικιακό σου χώρο

  • Τέλος της ιδιοκτησίας- εκμεταλλεύσεις και των βοσκοτόπων

  • Τέλος στην άρδευση και η φύτευση με επιχειρήσεις που ανήκουν σε ιδιώτες

Oι αστοί και οι «αριστεροί» σφραγίζουν τη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.

Αν θέλει η ανθρωπότητα να δει τι έφταιξε για την σημερινή παγκόσμια φρίκη/ που μας έχει οδηγήσει στα πρόθυρα του Γ παγκοσμίου πολέμου, να ξεκινήσει από την στημένη δίκη της Νυρεμβέργης.

Τότε θα διαπιστώσει ότι Αμερική και Ευρώπη ελέγχεται απόλυτα από τον Ναζισμό και τους ναζί.

Το μεγάλο εκκολαπτήριο του Ναζισμού μετά το 1945 ήταν και είναι το Βατικανό και η Ουκρανία ως διαμετακομιστικό κέντρο για Αμερική κυρίως/ και μετά Ευρώπη και άλλες χώρες.

Το 90% των πολιτικών Ουκρανών, ήταν καθαρά επιλογές των Αμερικανών ναζί.

Μπορεί ο Πούτιν να είναι ένας μεγάλος δικτάτορας, αλλά για την Ουκρανία, λέει την απόλυτη αλήθεια!

Το 90% τον δολοφόνων ναζί μεταφέρθηκαν στην Αμερική/ και σήμερα ελέγχουν απόλυτα την Αμερική.

Αμέσως μετά στον χώρο  μπήκαν ο ΟΗΕ με τους Χριστιανούς ιεραποστόλους, καθαρά δολοφόνους, αφού γέμισαν τις αφρικανικές χώρες με φρικιαστικά πειράματα.

Η ερεύνα μου και οι αποδείξεις δεν είναι ενδείξεις αλλά αληθινά γεγονότα.. Μόνο άμα μάθει την αλήθεια η ανθρωπότητα, θα μπορέσει να τους σταματήσει.

Η νέα τάξη Ροκφέλερ & η παγκοσμιοποίηση του Ροντσιλ, που συνεργάζονται απόλυτα, είναι γεμάτες από ναζιστές δολοφόνους, κτήνη χωρίς αισθήματα/ και ναι… δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τινάξουν την γη στον αέρα, με την δύναμη που μάζεψαν στα χέρια τους.

Πλέον είναι μάταιο να πολεμώ τα ντόπια πολιτικά σκουλήκια, αφού και να τα αλλάξω θα έρθουν χειρότερα.

 Η λύσει είναι παγκόσμιος συναγερμός των λαών.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΟΜΙΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ; ; ; |  ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Έλληνες Ελληνίδες, Πατριώτες Πατριώτισσες, Συμπολίτες Συμπολίτισσες, Νέοι Νέες, Πολίτες του κόσμου, ου δις αλάθητος, όταν όμως διορθώνει τα λάθει του/ και ο άνθρωπος μπορεί να τα διορθώσει όλα!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Γεννήθηκες σε μια χώρα που ήταν πάντα δική σου/ και αυτό σε καθιστά αυτόχθων,  είσαι από κληρονομιά ανάδελφος, είτε σου αρέσει, είτε όχι!

  • .
    .
    ΟΙ “ΙΟΥΔΑΙΟΙ” ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ
    ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΡΩΜΗ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ
    ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    .
    Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019
    .
    Ο «ΙΟΥΔΑΙΟΣ» ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΡΑΚΑΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΡΟΣ – ΡΟΤΣΙΛΝΤ
    .
    ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ
    .
    «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ».
    .
    ΟΙ «ΙΟΥΔΑΙΟΙ – ΑΡΧΙΣΥΝΑΓΩΓΟΙ»
    .
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ
    .
    ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,
    .
    ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ
    .
    ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
    .
    .
    Τον επόμενο αιώνα επικράτησε στην Μεσόγειο
    .
    ο Χριστιανισμός και σε τριακόσια χρόνια
    μετά ήρθε από την έρημο σε όλη την Βόρεια Αφρική και στην Δυτική Ασία
    .
    και επικράτησε βουτηγμένος στο αίμα ο Ισλαμισμός.
    .
    Οι σημίτες αυτοκράτορες της Ρώμης
    .
    είχαν κάνει καλά το έργο τους.
    .
    Ο Απολλώνιος πολιτισμός αφανίστηκε.
    .
    Δέκα χιλιάδες πολυάνθρωπες λαμπρές Ελληνικές πόλεις

    της Μεσογείου,

    της Νότιας Ευρώπης,

    .
    της Βόρειας Αφρικής,

    της Ασίας,

    μέχρι την Κίνα και τις Ινδίες, ερειπώθηκαν.
    .
    Τα Γυμναστήρια,

    τα Μουσεία,

    τα Θέατρα,

    οι Βιβλιοθήκες,

    τα Ασκληπιεία

    γκρεμίστηκαν και σκεπάστηκαν με χώμα.
    .
    Οι μάγοι της Χαλδαίας νίκησαν
    .
    τον Ελληνικό πολιτισμό και τον Ελληνικό λαό,
    .
    τον λαό των ποιητών, των φιλοσόφων, των επιστημόνων
    .
    και των αθλητών.
    .
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
    .
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html
    .
    .
    .
    .
    Ήταν λευκοί και ήταν σκλάβοι
    .
    Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012
    .
    ΚΟ:
    .
    Στερεότυπα και προκαταλήψεις. Ποιος δεν επηρεάζεται;
    .
    Έτσι, όταν γίνεται λόγος περί «ρατσισμού», αυτόματα, στο μυαλό των περισσοτέρων ανθρώπων έρχεται η εικόνα ενός λευκού που μισεί και κυνηγάει έναν ταλαίπωρο μαύρο ή ένα άτομο μιας άλλης φυλής.
    .
    Όταν πάλι, ακούμε περί «δουλείας» στο μυαλό σχεδόν όλων των ανθρώπων έρχεται η εικόνα ενός δυνάστη λευκού που έχει στην ιδιοκτησία του ταλαίπωρους μαύρους σκλάβους.
    .
    Είναι όμως όλα τα στερεότυπα σωστά;

    .
    .
    Η ίδια μέθοδος που χρησιμοποιείται για να καλλιεργήσει στους Έλληνες που αντιδρούν στα «αγαθά» της πολυπολιτισμικότητας,
    .
    .
    • Όλες οι φυλές είχαν σκλάβους σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας.
    .
    • Στα περισσότερα από τα αμερικανικά πλοία που μετέφεραν σκλάβους και στα περισσότερα αμερικάνικα σκλαβοπάζαρα κουμάντο έκαναν Εβραίοι.
    .
    • Αλλά κανείς δεν κατηγορεί τους σύγχρονους Εβραίους.
    .
    • Διότι αν σήμερα κάποιος πει ότι τα πάντα
    .
    • “διευθύνονταν από Εβραίους”,
    .
    • αμέσως θα τον απορρίψουν ως τρελό αντισημίτη, άσχετα αν είναι ή δεν είναι αλήθεια.
    .
    • Όταν τα υπερατλαντικά πλοία που μετέφεραν σκλάβους έπιαναν λιμάνι στην Αφρική και στα αφρικανικά σκλαβοπάζαρα για να αγοράσουν σκλάβους, αγόραζαν σκλάβους που ήταν ήδη σκλάβοι.
    .
    • Ήταν οι Άραβες Μουσουλμάνοι και οι Αφρικανοί μαύροι, οι ίδιοι, που συλλαμβάνανε μέλη αντίπαλων φυλών και τους πήγαιναν στα παράκτια σκλαβοπάζαρα για να τους πουλήσουν σε λευκούς και Εβραίους.
    .
    .
    • Τον 16ο – 18ο αιώνα, οι Αφρικανοί είχαν κάνει σκλάβους 1,5 εκατομμύριο λευκούς Ευρωπαίους στο βερβερικό εμπόριο σκλάβων.
    • .
    • Οι Αφρικανοί Μουσουλμάνοι εισέβαλαν μέχρι τις ακτές της Ευρώπης, ιδιαίτερα στα βρετανικά νησιά, αλλά ακόμη και μέχρι την Ισλανδία, απαγάγοντας και υποδουλώνοντας λευκούς Ευρωπαίους χριστιανούς.
    • .
    • Οι άνδρες ήταν σκλάβοι για τις γαλέρες και οι γυναίκες σκλάβες του σεξ.
    .
    • Αυτό ήταν κάτι πολύ πιο σκληρό από ό, τι να εργάζεσαι σε μια φυτεία ή ως οικιακός βοηθός.
    .
    • Οι Ινδιάνοι και οι Εβραίοι ήταν ιδιοκτήτες μαύρων σκλάβων επίσης,
    .
    • αλλά κανείς δεν φαίνεται να καλλιεργεί μια συλλογική ενοχή στους σύγχρονους Ινδιάνους και στους σύγχρονους Εβραίους για τη δουλεία τους.
    .
    • Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι ήταν οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες σκλάβων στην Αμερική κατά κεφαλήν.
    .
    • Λιγότερο από το 2% των λευκών στην Αμερική ήταν ιδιοκτήτες σκλάβων.
    .
    • Οι λευκοί ήταν οι πρώτοι που έβαλαν ένα τέλος στη δουλεία στη σύγχρονη εποχή, την στιγμή που η δουλεία εξακολουθεί να υπάρχει στην Αφρική μέχρι τις ημέρες μας.
    .
    • Στην Μαυριτανία η δουλεία χαρακτηρίστηκε αξιόποινη πράξη μόλις το 2007!
    .
    .
    ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

    Το διαβάσαμε από το: Ήταν λευκοί και ήταν σκλάβοι http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/09/blog-post_3435.html#ixzz4vHYF6EN5
    .
    .
    ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ; Bίντεο
    .
    Σάββατο, 7 Μαΐου 2011
    .
    Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά.
    .
    Ουτε ένας απο αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή.
    .
    Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη…..

    .
    Απο Αντιπληροφόρηση
    anti-ntp
    .
    Το διαβάσαμε από το: ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ; Bίντεο http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/05/b.html#ixzz53ug8hNsH
    .
    .
    Ουδέποτε ανεξάρτητοι
    .
    Έχω βαρεθεί να ακούω κάποιους βουλευτές
    -της αντιπολίτευσης κυρίως-
    να αναφέρουν ότι με τα μνημόνια
    «χάσαμε την ανεξαρτησία μας».
    .
    Λες κι οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ είναι ανεξάρτητες.
    .
    Για να προχωρήσω πιο πέρα, ευρωσκεπτικιστικά:
    .
    Ή μήπως της ΕΕ;
    .
    Με ανίσχυρο ευρωκοινοβούλιο και μη εκλεγμένη ηγεσία…
    .
    .
    Αλλά έχουμε ξαναπεί πως, μετά την απομάκρυνση
    από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
    .
    .
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7237.html
    .
    .
    .
    .
    Πως γίνεται οι Εβραίοι να αποτελούν το 0,2%
    .
    ( http://en.wikipedia.org/wiki/Jew )
    .
    του παγκόσμιου πληθυσμού
    .
    και ταυτόχρονα να κατέχουν το 90% των καίριων πόστων
    .
    διοίκησης της ανθρωπότητας ;;;
    .
    .
    ———————
    .
    .
    Και όπως έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι
    .
    « Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό
    και τον ριζοσπαστισμό,
    .

    θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι
    .

    και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα,
    .
    οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί. »
    .
    .
    .
    Σήμερα το σχέδιό τους είναι σε τελικό στάδιο.
    .
    .
    Το διαβάσαμε από το: ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ; Bίντεο http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/05/b.html#ixzz53ug8hNsH
    .
    .
    ταινια 1984 / Nineteen Eighty-Four (1984) online greek subtitles
    .
    Αλλά στον κόσμο του 1984 τίποτε δεν μένει κρυφό…
    .
    Το 1984 είναι το πιο συγκλονιστικό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ.
    .
    Ο κόσμος που περιγράφει μπορεί εύκολα να υλοποιηθεί αύριο, σήμερα, χτες…
    Προσωπικά το 1984 ενδιαφέρθηκα να το διαβάσω πριν χρόνια, όταν έγινε ο ντόρος με τα πρώτα τηλεοπτικά Big Brother, και πραγματικά, δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό που συνάντησα.
    .
    Ειλικρινά νομίζω πως κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει διαβάσει αυτό το βιβλίο.
    .
    http://voody.online/load/thr_ler/18994-1984_nineteen_eighty_four_1984.html
    .
    .
    George Orwell – Η Φάρμα των Ζώων
    .
    Η Φάρμα των Ζώων είναι αδυσώπητο βιβλίο.
    .
    Δεν χαρίζεται σε κανέναν
    .
    και δεν αναγνωρίζει δίκιο σε όψιμους επαναστάτες
    .
    ή ευκαιριακούς ηγέτες.
    .
    “Πώς τίποτε δεν θ’ αλλάξει στον κόσμο των ανθρώπων
    .
    όσο αφήνουν τα γουρούνια να κυβερνούν”
    .
    .
    https://terrapapers.com/george-orwell-i-farma-ton-zoon/
    .
    ΤΕΛΟΣ
    .

    • .
      ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ !
      .
      ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ…
      .
      ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ …
      .
      ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
      .
      ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ…
      .
      ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
      .
      ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑΤΙΚΑ,
      .
      ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
      .
      ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…
      .
      ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ,
      .
      ΕΧΟΥΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ,
      .
      ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ
      .
      ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
      .
      ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
      .
      ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ !!!
      .
      ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ 24 ωρο, ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ
      .
      ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
      .
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      .
      ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,
      .
      ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΕΙΑ, Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ….
      .
      ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ !
      .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>