«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δυτικά ΜΜΕ: Ο Πούτιν δοκιμάζει το νέο του όπλο ενάντια στη Βουλγαρία, τη Γερμανία για να σκεφτεί

Ο Πούτιν δοκιμάζει το νέο του όπλο ενάντια στη Βουλγαρία, τη Γερμανία για να σκεφτεί

Μεταξύ των κορυφαίων ειδήσεων για τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης σήμερα είναι η είδηση ​​που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ ότι ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου Gazprom διακόπτει τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Πολωνία και τη Βουλγαρία.

Το φυσικό αέριο είναι το νέο όπλο του Πούτιν, που χειραγωγεί τον κόσμο, λένε Γάλλοι δημοσιογράφοι.

Το πιο αδύναμο και ασταθές μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, η Βουλγαρία, είναι ένα καλό μέρος για τον Πούτιν να δοκιμάσει το νέο του όπλο.

Η αποσταθεροποίηση της χώρας θα ήταν μεγάλη επιτυχία για αυτόν, καθώς θα δείξει στη Γερμανία τι την περιμένει.


Ωστόσο, τα δύο κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ δηλώνουν έτοιμα να παραλάβουν το αέριο που λείπει από άλλες πηγές, ανέφερε η Figaro, επικαλούμενη επίσημες δηλώσεις που έγιναν χθες το βράδυ από Πολωνούς και Βούλγαρους αξιωματούχους. Σε σχέση με τη Βουλγαρία, το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι «αυτή η βαλκανική χώρα» εξαρτάται από περισσότερο από το 90 τοις εκατό του ρωσικού φυσικού αερίου.
Η είδηση ​​για την αναστολή των προμηθειών φυσικού αερίου στην Πολωνία και τη Βουλγαρία έρχεται αφότου ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε από τις χώρες που θεωρούνται εχθρικές να πληρώσουν για τις προμήθειες φυσικού αερίου σε ρούβλια βάσει ενός νέου συστήματος, υπενθυμίζει η Le Monde.

Ανακοινώνοντας την αναστολή των προμηθειών φυσικού αερίου της Gazprom στη Βουλγαρία από σήμερα, το γαλλικό ΜΜΕ France 24 υπενθυμίζει ότι ακολούθησε την άρνηση της Βουλγαρίας να αποδεχθεί τις νέες απαιτήσεις του Ρώσου προμηθευτή. Δεν προβλέπονται περιορισμοί στην κατανάλωση φυσικού αερίου στη χώρα, αν και η Gazprom παρέχει το 90 τοις εκατό των αναγκών της σε φυσικό αέριο, ανέφερε η BTA.

Η γαλλική τηλεόραση FMFTV συμπεριέλαβε το θέμα της αναστολής των προμηθειών στην Πολωνία και τη Βουλγαρία σε πληροφορίες για τη συνάντηση στη στρατιωτική βάση Rammstein στη Γερμανία χθες, στην οποία οι σύμμαχοι συζήτησαν πώς να βοηθήσουν την Ουκρανία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να βοηθήσουν την Ουκρανία να κερδίσει και να ενισχυθεί μακροπρόθεσμα, δήλωσε χθες ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους συμμάχους του στη Γερμανία. Η Μόσχα φαίνεται αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει το όπλο στις προμήθειες φυσικού αερίου της, σχολίασαν τα μέσα ενημέρωσης.

Το Γαλλικό Πρακτορείο υπενθυμίζει ότι μετά την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία, το Κρεμλίνο προειδοποίησε τις χώρες της ΕΕ ότι οι προμήθειες φυσικού αερίου τους θα διακόπηκαν εάν δεν πληρώσουν σε ρούβλια από τους ρωσικούς λογαριασμούς. Ωστόσο, η Μόσχα διευκρίνισε ότι η τιμή του φυσικού αερίου παραμένει διαμορφωμένη στο νόμισμα των τρεχουσών συμβολαίων, που σημαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις σε ευρώ ή δολάρια, και ότι οι πελάτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια απλή πράξη ανταλλαγής στη Ρωσία. Χθες, η βουλγαρική κυβέρνηση δήλωσε ότι είχε συμμορφωθεί πλήρως με τις υποχρεώσεις της και έκανε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες πληρωμές βάσει της συμφωνίας και επέκρινε τη νέα διαδικασία πληρωμής δύο σταδίων που πρότεινε η Ρωσία, λέγοντας ότι δεν συμμορφώνεται με την υφιστάμενη συμφωνία του τέλος του έτους και εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους για τη βουλγαρική πλευρά, ιδίως όσον αφορά την πραγματοποίηση πληρωμών,

Η Gazprom θα κλείσει τις βρύσες. Από σήμερα, ο ρωσικός όμιλος θα διακόψει την παροχή αερίου στην Πολωνία και τη Βουλγαρία. Η απόφαση ελήφθη αφού και οι δύο πλευρές αρνήθηκαν να πληρώσουν τη Μόσχα σε ρούβλια, σύμφωνα με το γαλλικό μέσο «France Info». Περιέγραψε την απόφαση του ρωσικού ενεργειακού γίγαντα ως «μια ισχυρή και ανησυχητική απόφαση για την υπόλοιπη Ευρώπη», έρχεται μια ημέρα αφότου ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε τον πραγματικό κίνδυνο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
https://frognews.bg/novini/zapadni-medii-putin-testva-novoto-orajie-sreshtu-balgariia-germaniia-misli.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>