».. κράχτης είναι το άτομο που στέκεται μπροστά από ένα θέατρο, μια παράσταση κ.λπ. και φωνάζει στους περαστικούς για να προσελκύσει πελάτες.»

Sir Klaus Martin Schwab, KCMG (Βρετανός Ιππότης Διοικητής [του Τάγματος] του Αγίου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου, 2006).

Ιδρυτής και μοναδικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 04-07 Φεβρουαρίου 1971 στο Νταβός της Ελβετίας.

Το αρχικό του όνομα ήταν Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης μέχρι το 1987. Ιδρύθηκε υπό την «εποπτεία του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εσωτερικών» από τον Κλάους και τη μέλλουσα κυρία (Hilde) Schwab (το γένος Stoll). Παντρεύτηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες από το πρώτο συνέδριο.

Από την ίδρυσή του, το WEF ήταν ένα βρετανικό-αμερικανικό κόλπο της Εταιρείας Προσκυνητών της νέας παγκόσμιας τάξης της Κοινωνίας των Εθνών, των Ηνωμένων Εθνών και του Σχεδίου Μάρσαλ, υπό την καθοδήγηση των πρακτόρων του Ιδρύματος Ροκφέλερ Ότο φον Αψβούργου, της IBM, του Χένρι Άλφρεντ Κίσινγκερ, του Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ, του Πολ Άντολφ Βόλκερ και άλλων παγκοσμιοποιητών πωλητών της «νέας παγκόσμιας τάξης» από το Χάρβαρντ, το Γέιλ, την Οξφόρδη, το Κέιμπριτζ και τη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (κεντρική σχολή κομμουνισμού).

Sir Klaus Martin Schwab. (Συντάχθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2021). Βιογραφία και χρονολόγιο.

Ανώνυμοι Πατριώτες.

Κράχτης είναι ένα άτομο που στέκεται μπροστά από ένα θέατρο, ένα θεατρικό θέαμα κ.λπ. και φωνάζει στους περαστικούς για να προσελκύσει πελάτες

Το 1971, ο Κλάους Σβαμπ, υπό την καθοδήγηση της Βρετανικής Εταιρείας Προσκυνητών, επέλεξε τον Ότο φον Άψμπουργκ, τον επίδοξο βασιλιά του Τέταρτου Ράιχ, να είναι ο κεντρικός ομιλητής του πρώτου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (που τότε ονομαζόταν Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης).

Η γενέτειρα του Schwab – το Ράβενσμπουργκ της Γερμανίας – ήταν η πρώτη γερμανική πόλη που εφάρμοσε την ευγονική (θανάτωση των «άχρηστων φαγάδων»)

Το Ράβενσμπουργκ ήταν κόμβος μεταφοράς του κλεμμένου χρυσού των Ναζί στην Ελβετική Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών που διοικούνταν από τους κατασκόπους της Pilgrims Society Allan W. Dulles (μετέπειτα διευθυντής της C.I.A., 1953-61), Edwin W. Pauley (συμμαχικές αποζημιώσεις) και William J. Donovan, διευθυντή της OSS (ελεγχόμενος από την MI6 πρόδρομος της C.I.A. – αφεντικό του Dulles)
Μέχρι το 2003, η British Pilgrims Society in America λειτουργούσε υπό τη μη κερδοσκοπική εταιρεία του Donovan στη Νέα Υόρκη.

Ο Henry Kissinger και ο Paul Volcker έγιναν αντιπρόεδροι της Pilgrims Society 2007-09 κατά τη διάρκεια της «διάσωσης των τραπεζών»

Η οικογενειακή εταιρεία του Schwab, η Escher Wyss, εκμεταλλευόταν τη δουλεμπορική εργασία και τους συμμαχικούς αιχμαλώτους πολέμου, κατασκεύαζε βασικές τεχνολογίες κατασκευής πυρηνικών βομβών για τον Αδόλφο Χίτλερ και τη Νότια Αφρική, πωλούσε ελβετικά φλογοβόλα στους Ναζί και ονομάστηκε από τον Αδόλφο Χίτλερ Εθνικοσοσιαλιστική Πρότυπη Εταιρεία.

Η εταιρεία Escher Wyss του Schwab προστατεύθηκε όχι μόνο από τον Χίτλερ, αλλά και από την Ελβετία, τη Βρετανία και την Αμερική, καθιστώντας τον Schwab έναν εγκληματικό ξένο ανακατωσούρα από κάθε άποψη.

 https://tinyurl.com/7apxdzfh


Εικ. 2-Douglas Gabriel, Michael McKibben. (10 Μαρτίου 2021). Ο Klaus Schwab και το Τέταρτο Ράιχ. America Intelligence Media, Αμερικανοί για την καινοτομία. | (Ακατέργαστο αρχείο βίντεο *.mp4).


Εικ. 3-Sir Klaus Martin Schwab. (Συντάχθηκε στις 11 Μαρτίου 2021). Βιογραφία και χρονολόγιο. Ανώνυμοι Πατριώτες.

Μαρ. 15, 2021-Διαβάζοντας τις ογκώδεις δημόσιες βιογραφίες και τα βιβλία του, ο Klaus Schwab είναι πρόσκοπος. Ανακαλύψαμε ότι το αντίθετο είναι η αλήθεια. Πιστεύουμε ότι είναι ένας απατηλός, κακός άνθρωπος.

Το προσωνύμιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Schwab είναι «Δεσμευμένος στη βελτίωση της κατάστασης του κόσμου».

Όπως έχει σχεδιαστεί από ποιον;

Λοιπόν, από τον Κλάους Σβαμπ φυσικά, καθώς και από την οικογένειά του και τη δολοφονία του από τους 1% της Pilgrims Society. Πιέζουν τώρα να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη ελευθερία με μια παγανιστική, τεχνοοικονομική υποδούλωση.

Το αποφάσισαν αυτό για εσάς, ενώ εσείς ήσασταν στη δουλειά σας και πληρώνατε το χρέος με το οποίο σας φόρτωσαν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κόρη του Κλάους, η Νικόλ (η οποία δεν είχε ποτέ πραγματική δουλειά), προωθεί τον νεοπαγανισμό της κλιματικής αλλαγής και «μια πνευματική παραβολή της σοφίας με επίκεντρο τη Γη».

Ως άτομο, είναι ελεύθερη να εξερευνήσει, αλλά ως καλά χρηματοδοτούμενο παιδί της μεγάλης επαναφοράς, η ανωριμότητά της είναι ένα τοξικό παρασκεύασμα.

Ο Klaus προωθεί «περίεργες συνομιλίες» στην Ινδία

Η καλά χρηματοδοτούμενη ατζέντα της «επαναφοράς» του Schwab έχει γίνει τόσο παράλογη που το 2011 συνεργάστηκε με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να προωθήσει «Περίεργες Συνομιλίες στην Ινδία. . . για την προώθηση της εμφάνισης των LGBTQ+ στην περιοχή Rajasthan» της Ινδίας.

Προφανώς, η ατζέντα της Schwab είναι να καταστρέψει τη σεξουαλική ηθική και να την αντικαταστήσει με τον ηδονισμό ως έναν τρόπο να υπονομεύσει την επιδίωξη της ανθρωπότητας για τη Σοφία του Θεού και τον ανώτερο εαυτό του ατόμου που είναι φτιαγμένος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Θεού.

 Το βιβλίο της Γένεσης 1:26.

Ο Klaus και η Hilde προσκυνητές των Ελβετο-γερμανικών διαπλοκών

Ο Κλάους παντρεύτηκε τη Hilde Stoll τον Φεβρουάριο του 1971 – μόλις λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη διάσκεψη του Νταβός.

Αυτός ο γάμος εδραίωσε τις διαπλεκόμενες ελβετογερμανικές επιχειρηματικές οικογένειες που ήταν μια δολοφονία των ελβετικών τραπεζικών και μηχανολογικών βιομηχανιών, μεταξύ των οποίων οι Escher-Wyss, Sulzer, Andritz, Stoll, Festo, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, MI6, CIA, Rahn και Bodmer.

Οι οικογένειες Schwab-Stoll ήταν βουτηγμένες στις διαμάχες των Ιησουιτών, των Αψβούργων και των Μεροβιγγέλων σχετικά με την καταγωγή εξ αίματος («θεϊκό δικαίωμα των βασιλιάδων») και τον παπικό έλεγχο του τραπεζικού συστήματος, τους Ναΐτες και τους Ιππότες της Μάλτας.

Η σατανιστική Βρετανική Εταιρεία Προσκυνητών απέκτησε τελικά τον έλεγχο της Ευρώπης χρηματοδοτώντας δύο παγκόσμιους πολέμους και μια μπολσεβίκικη «επανάσταση» για να υποτάξει ή να καταστρέψει τις μοναρχίες της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας (Αψβούργων), της Ιαπωνίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας, για να αντικατασταθεί από τη δική τους κορπορατιστική νέα τάξη πραγμάτων, στην οποία ο Στάλιν και ο Χίτλερ συνεργάστηκαν στα πειράματά τους για την κοινωνική ανασυγκρότηση μέσω ενός σατανικού κομμουνιστικού κορπορατισμού.

Οι σύντροφοι του προσκυνητή Λένιν

Πράγματι, το 1917 ο Βλαντιμίρ Λένιν έζησε στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μόλις δέκα λεπτά με ταξί από την πανεπιστημιούπολη κατασκευής του Escher-Wyss, πριν μπει σε ένα τρένο με προορισμό την Αγία Πετρούπολη και τη λεγόμενη μπολσεβίκικη «επανάσταση».

Σήμερα, αυτοί οι Μπολσεβίκοι έχουν μετατραπεί σε ANIFA και Black Lives Matter.

Σημειώστε ότι η δεύτερη σύζυγος του πατέρα του Klaus Escher-Wyss, Eugen Wilhelm, η Erika Epprecht, ζούσε επίσης 10 λεπτά μακριά από την πανεπιστημιούπολη κατασκευής των Escher-Wyss στη Ζυρίχη.

Όπως έχουμε εκθέσει στο παρελθόν, η Βρετανική Εταιρεία Προσκυνητών εκπαίδευσε τον Λένιν και τον Στάλιν στο Λονδίνο, ξεκινώντας λίγο μετά την ίδρυση των Προσκυνητών το 1902.

Η WEF είναι ένα τσίρκο απάτης με μυστικές συναλλαγές όπου κράχτης είναι ο Schwab

Οι ανακαλύψεις μας σχετικά με τον Klaus Schwab θα πρέπει να αποδείξουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το WEF είναι εντελώς απατηλό και εχθρός όλης της ανθρωπότητας.

Το WEF συνεδριάζει κάθε χρόνο στις αρχές Φεβρουαρίου στο Νταβός της Ελβετίας για να χαράξει τα δυστοπικά του σχέδια.

Θα δείξουμε παρακάτω ότι πρόκειται για εγκληματικές, απάνθρωπες απάτες.

Θα δείξουμε επίσης ότι ο Klaus Schwab είναι ένας κοινωνιοπαθής με παθολογικά προβλήματα μητέρας.

Έχουμε μάθει με αυτές τις βιογραφίες των διαφθορέων ότι οι πληροφορίες που κρύβουν είναι πάντα εξαιρετικά διδακτικές για τους πραγματικούς χαρακτήρες τους.

Το κρυφό ναζιστικό παρελθόν του Klaus

Οι προπαγανδιστές των συστημικών μέσων ενημέρωσης και της ακαδημαϊκής κοινότητας του Κλάους έχουν κρύψει το ναζιστικό παρελθόν του μέσα σε μια χιονοθύελλα βραβείων, προγραμμάτων του WEF, βιβλίων-φαντασμάτων, ομιλιών, συνεντεύξεων, τιμητικών καθηγητών και διδακτορικών τίτλων από όλο τον κόσμο.

Οι ερευνητές του AFI έχουν ονομάσει τον Κλάους «γέρο ξινίλα» επειδή δεν χαμογελάει σχεδόν ποτέ.

Τώρα ξέρουμε γιατί.

Ξέρει ότι είναι ένας απατεώνας – ένας κράχτης του τσίρκου που μεγάλωσε με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα και του οποίου η καρδιά δεν έχει τίποτα καλό να μοιραστεί με τον κόσμο.

Ο Κλάους κρύβει επίσης ότι η βιολογική του μητέρα ήταν Εβραία.

Στην προπαγάνδα του Stakeholder Capitalism (Wiley, NY: 2021), που μόλις κυκλοφόρησε, ο Κλάους έγραψε στη σελίδα αφιέρωσης ότι η μητέρα του ήταν η Erika Epprecht. («Στους γονείς μου, τον Eugen Wilhelm Schwab και την Erika Epprecht, οι οποίοι μου δίδαξαν από πρώτο χέρι την αξία της εκπαίδευσης, της συνεργασίας και της αρχής των συμμετόχων»).

Αυτό είναι ένα ψέμα με έντονα γράμματα.

Η βιολογική μητέρα του Klaus ήταν η Εβραία Emma Gisella Tekelius Schwab (το γένος Kilian)

Ο Klaus και ο μεγαλύτερος αδελφός του, Hans Ernst, γεννήθηκαν από τον Eugen Wilhelm Schwab και την Emma Gisela Tekelius Schwab (το γένος Kilian) στο Ravensburg (30 Μαρτίου 1938) και στην Καρλσρούη (13 Οκτωβρίου 1927) αντίστοιχα.

Ο Hans Ernst δεν αποκήρυξε την Εβραία μητέρα τους Emma όπως ο αδελφός του Klaus. Στις 09 Δεκεμβρίου 1938, η Emma Schwab μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες ως Gisela Schwab, αφήνοντας το βρέφος Klaus που θήλαζε, πιθανότατα για πάντα.

Έφευγε από τις εβραϊκές διώξεις του Χίτλερ;

Πιθανόν.

Μήπως το 50% εβραϊκό αίμα του Klaus θάφτηκε και αντικαταστάθηκε από μια καθαρή άρια προσωπικότητα;

Πιθανώς, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τη δια βίου σιωπή του ίδιου και του πατέρα του γι’ αυτήν.

Αντίθετα, η σύζυγος Έρικα ήταν από γερό άρειο γένος – αποδεκτή από τους Ναζί.

Ήταν από τη Ζυρίχη, γεννημένη στις 31 Δεκεμβρίου 1906, και όπως και ο Βλαντιμίρ Λένιν, η Έρικα ζούσε μόλις δέκα λεπτά με ταξί από την πανεπιστημιούπολη κατασκευής τουρμπίνων Escher-Wyss στη Ζυρίχη, σύμφωνα με τον κατάλογο της πόλης του 1935.

Η δήθεν μητέρα του Κλάους, η Έρικα, εργαζόταν στη Ζυρίχη στον τομέα των προσλήψεων προσωπικού.

Οι υπάλληλοι του ληξιαρχείου του Ράβενσμπουργκ δεν βοήθησαν με τα αρχεία γέννησης, γάμου και διαζυγίου του Eugen Wilhelm Schwab, οπότε δεν ανακαλύφθηκε κανένα αρχείο διαζυγίου από την Emma ή νέου γάμου με την Erika.

Ωστόσο, βλέπουμε τον Eugen και την Erika να ταξιδεύουν στη Βραζιλία το 1960, πιθανότατα για να επισκεφθούν τον Hans Ernst και την Escher-Wyss που διαχειριζόταν ο Hans.

Η Escher-Wyss, η σημερινή Sulzer AG και η Andritz AG, καθώς και η Festo AG της Hilde, έχουν όλα μεγάλα αποτυπώματα στη βραζιλιάνικη βιομηχανία, τότε και σήμερα.

Δεδομένου ότι ο Κλάους κρύβει την Εβραία μητέρα του Έμμα -δεν μιλάει ποτέ γι’ αυτήν- μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι υποφέρει από βαθιά ριζωμένα προβλήματα εγκατάλειψης, ακόμη και τώρα.

Αυτό εγείρει το ερώτημα πώς αυτή η δια βίου μητρική εγκατάλειψη έχει επηρεάσει τις ηθικές και πνευματικές του προτεραιότητες.

Προφανώς άσχημα.

Ο Eugen W. Schwab, ήταν ο Πατέρας της Πυρηνικής του Hawking στην πόλη Ravensburg

Ο πατέρας του Klaus, Eugen Wilhelm Schwab, ήταν διευθύνων σύμβουλος της Escher-Wyss & Co. το 1938, όταν γεννήθηκε ο Klaus στο Ravensburg της Γερμανίας, και συνέχισε στην εταιρεία ως επίτιμος πρόεδρος μέχρι το θάνατό του το 1982.

Η Escher-Wyss ιδρύθηκε το 1805 και ανέπτυξε μοναδικές ικανότητες μηχανικής, κατασκευής και υλικών υψηλής αντοχής που επικεντρώνονται σε αεριοστρόβιλους, συμπιεστές, παραγωγή ενέργειας, αντλίες θερμότητας, υδραυλικά, πλοία, θερμική και υδροηλεκτρική ενέργεια και συναφείς ελέγχους αυτοματισμού.

Ο Κλάους έχει κρύψει τις ναζιστικές αμαρτίες Escher-Wyss σε όλη του την καριέρα.

Μόλις τώρα αναδύονται.

Μερικοί άλλοι ερευνητές φαίνεται να έχουν ξεθάψει αυτά τα στοιχεία μόλις πρόσφατα επίσης.

Πολλά από αυτά έχουν καταχωνιαστεί πίσω από άκρως απόρρητα αρχεία στην Ελβετία, τη Γερμανία, τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες – μόνο πρόσφατα κυκλοφόρησαν μετά από 90+ χρόνια ενδο-ανθρώπινης, διαβολικής καταστολής.

Πρώτον, την εποχή της γέννησης του Klaus το 1938, η Escher-Wyss είχε ήδη βοηθήσει τη γερμανική κυβέρνηση να κατασκευάσει συμπιεστές, τουρμπίνες και άλλα κρίσιμα στοιχεία για την αναδυόμενη πυρηνική βιομηχανία (από το 1929).

Έτσι, είναι λογικό ότι όταν ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία, χάιδευε την Escher-Wyss και τους Schwabs.

Η βρετανική προπαγανδιστική ταινία του 1965 Οι ήρωες του Τέλεμαρκ αναφέρεται στο ναζιστικό εργοστάσιο παραγωγής βαρέος νερού στη Νορβηγία.

Αυτό το εργοστάσιο κατασκευάστηκε από την Escher-Wyss.

Δεύτερον, καθώς ο Klaus μεγάλωνε στην οικογενειακή επιχείρηση Escher-Wyss Schwab, παρακολουθούσε τον πατέρα του Eugen να κλείνει άκρως απόρρητες συμφωνίες με τη Νότια Αφρική για την προμήθεια βασικών εξαρτημάτων για μια πυρηνική βόμβα.

Στη συνέχεια, όταν ο Κλάους αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Escher-Wyss, του ανατέθηκε αμέσως να χειριστεί μια συγχώνευση 10.000 εργαζομένων μεταξύ της Escher-Wyss και της Sulzer AG.

Η συγχωνευμένη εταιρεία συνέχισε να παρέχει δυνατότητες πυρηνικής βόμβας στη Νότια Αφρική με τον Klaus να ηγείται της προσπάθειας, μέχρι το 1971, όταν ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή Διεύθυνση, και πολύ πιθανόν και μετά.

ΚΥΒΕΡΝΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ KLAUS SCHWAB
25 Φεβρουαρίου 2022
«Η κρίση του Ze COVID-19 θα θεωρηθεί, από αυτή την άποψη, ως μια μικρή αναστάτωση σε σύγκριση με μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο».

Προσοχή, όλοι!
KLAUS SCHWAB: ο μεγάλος κράχτης του 4ου Reich (μέρος πρώτο)
».. κράχτης είναι το άτομο που στέκεται μπροστά από ένα θέατρο, μια παράσταση κ.λπ. και φωνάζει στους περαστικούς για να προσελκύσει πελάτες.»
Sir Klaus Martin Schwab, KCMG (Βρετανός Ιππότης Διοικητής [του Τάγματος] του Αγίου Μιχαήλ και Αγίου Γεωργίου, 2006).

Ιδρυτής και μοναδικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 04-07 Φεβρουαρίου 1971 στο Νταβός της Ελβετίας. Τ

ο αρχικό του όνομα ήταν Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης μέχρι το 1987.

Ιδρύθηκε υπό την «εποπτεία του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εσωτερικών» από τον Κλάους και τη μέλλουσα κυρία (Hilde) Schwab (το γένος Stoll). Παντρεύτηκαν μέσα σε λίγες εβδομάδες από το πρώτο συνέδριο.

Από την ίδρυσή του, το WEF ήταν ένα βρετανικό-αμερικανικό κόλπο της Εταιρείας Προσκυνητών της νέας παγκόσμιας τάξης της Κοινωνίας των Εθνών, των Ηνωμένων Εθνών και του Σχεδίου Μάρσαλ, υπό την καθοδήγηση των πρακτόρων του Ιδρύματος Ροκφέλερ Ότο φον Αψβούργου, της IBM, του Χένρι Άλφρεντ Κίσινγκερ, του Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ, του Πολ Άντολφ Βόλκερ και άλλων παγκοσμιοποιητών πωλητών της «νέας παγκόσμιας τάξης» από το Χάρβαρντ, το Γέιλ, την Οξφόρδη, το Κέιμπριτζ και τη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (κεντρική σχολή κομμουνισμού).

Sir Klaus Martin Schwab.

(Συντάχθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2021). Βιογραφία και χρονολόγιο. Ανώνυμοι Πατριώτες.

Κράχτης είναι ένα άτομο που στέκεται μπροστά από ένα θέατρο, ένα θεατρικό θέαμα κ.λπ. και φωνάζει στους περαστικούς για να προσελκύσει πελάτες

Το 1971, ο Κλάους Σβαμπ, υπό την καθοδήγηση της Βρετανικής Εταιρείας Προσκυνητών, επέλεξε τον Ότο φον Άψμπουργκ, τον επίδοξο βασιλιά του Τέταρτου Ράιχ, να είναι ο κεντρικός ομιλητής του πρώτου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (που τότε ονομαζόταν Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης).

Η γενέτειρα του Schwab – το Ράβενσμπουργκ της Γερμανίας – ήταν η πρώτη γερμανική πόλη που εφάρμοσε την ευγονική (θανάτωση των «άχρηστων φαγάδων»)

Το Ράβενσμπουργκ ήταν κόμβος μεταφοράς του κλεμμένου χρυσού των Ναζί στην Ελβετική Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών που διοικούνταν από τους κατασκόπους της Pilgrims Society Allan W. Dulles (μετέπειτα διευθυντής της C.I.A., 1953-61), Edwin W. Pauley (συμμαχικές αποζημιώσεις) και William J. Donovan, διευθυντή της OSS (ελεγχόμενος από την MI6 πρόδρομος της C.I.A. – αφεντικό του Dulles)

Μέχρι το 2003, η British Pilgrims Society in America λειτουργούσε υπό τη μη κερδοσκοπική εταιρεία του Donovan στη Νέα Υόρκη.

Ο Henry Kissinger και ο Paul Volcker έγιναν αντιπρόεδροι της Pilgrims Society 2007-09 κατά τη διάρκεια της «διάσωσης των τραπεζών»

Η οικογενειακή εταιρεία του Schwab, η Escher Wyss, εκμεταλλευόταν τη δουλεμπορική εργασία και τους συμμαχικούς αιχμαλώτους πολέμου, κατασκεύαζε βασικές τεχνολογίες κατασκευής πυρηνικών βομβών για τον Αδόλφο Χίτλερ και τη Νότια Αφρική, πωλούσε ελβετικά φλογοβόλα στους Ναζί και ονομάστηκε από τον Αδόλφο Χίτλερ Εθνικοσοσιαλιστική Πρότυπη Εταιρεία.

Η εταιρεία Escher Wyss του Schwab προστατεύθηκε όχι μόνο από τον Χίτλερ, αλλά και από την Ελβετία, τη Βρετανία και την Αμερική, καθιστώντας τον Schwab έναν εγκληματικό ξένο ανακατωσούρα από κάθε άποψη.

Σελιδοδείκτης: #world-economic-forum-uncovered | https://tinyurl.com/7apxdzfh
Εικ. 2-Douglas Gabriel, Michael McKibben. (10 Μαρτίου 2021). Ο Klaus Schwab και το Τέταρτο Ράιχ. America Intelligence Media, Αμερικανοί για την καινοτομία. | (Ακατέργαστο αρχείο βίντεο *.mp4).

Εικ. 3-Sir Klaus Martin Schwab. (Συντάχθηκε στις 11 Μαρτίου 2021). Βιογραφία και χρονολόγιο. Ανώνυμοι Πατριώτες.
Μαρ. 15, 2021-Διαβάζοντας τις ογκώδεις δημόσιες βιογραφίες και τα βιβλία του, ο Klaus Schwab είναι πρόσκοπος. Ανακαλύψαμε ότι το αντίθετο είναι η αλήθεια. Πιστεύουμε ότι είναι ένας απατηλός, κακός άνθρωπος.

Το προσωνύμιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Schwab είναι «Δεσμευμένος στη βελτίωση της κατάστασης του κόσμου».

Όπως έχει σχεδιαστεί από ποιον;

Λοιπόν, από τον Κλάους Σβαμπ φυσικά, καθώς και από την οικογένειά του και τη δολοφονία του από τους 1% της Pilgrims Society.

Πιέζουν τώρα να αντικαταστήσουν την ανθρώπινη ελευθερία με μια παγανιστική, τεχνοοικονομική υποδούλωση.

Το αποφάσισαν αυτό για εσάς, ενώ εσείς ήσασταν στη δουλειά σας και πληρώνατε το χρέος με το οποίο σας φόρτωσαν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κόρη του Κλάους, η Νικόλ (η οποία δεν είχε ποτέ πραγματική δουλειά), προωθεί τον νεοπαγανισμό της κλιματικής αλλαγής και «μια πνευματική παραβολή της σοφίας με επίκεντρο τη Γη».

Ως άτομο, είναι ελεύθερη να εξερευνήσει, αλλά ως καλά χρηματοδοτούμενο παιδί της μεγάλης επαναφοράς, η ανωριμότητά της είναι ένα τοξικό παρασκεύασμα.

Ο Klaus προωθεί «περίεργες συνομιλίες» στην Ινδία
Η καλά χρηματοδοτούμενη ατζέντα της «επαναφοράς» του Schwab έχει γίνει τόσο παράλογη που το 2011 συνεργάστηκε με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να προωθήσει «Περίεργες Συνομιλίες στην Ινδία. . . για την προώθηση της εμφάνισης των LGBTQ+ στην περιοχή Rajasthan» της Ινδίας.

Προφανώς, η ατζέντα της Schwab είναι να καταστρέψει τη σεξουαλική ηθική και να την αντικαταστήσει με τον ηδονισμό ως έναν τρόπο να υπονομεύσει την επιδίωξη της ανθρωπότητας για τη Σοφία του Θεού και τον ανώτερο εαυτό του ατόμου που είναι φτιαγμένος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Θεού. Το βιβλίο της Γένεσης 1:26.

Ο Klaus και η Hilde προσκυνητές των Ελβετο-γερμανικών διαπλοκών
Ο Κλάους παντρεύτηκε τη Hilde Stoll τον Φεβρουάριο του 1971 – μόλις λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη διάσκεψη του Νταβός. Αυτός ο γάμος εδραίωσε τις διαπλεκόμενες ελβετογερμανικές επιχειρηματικές οικογένειες που ήταν μια δολοφονία των ελβετικών τραπεζικών και μηχανολογικών βιομηχανιών, μεταξύ των οποίων οι Escher-Wyss, Sulzer, Andritz, Stoll, Festo, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, MI6, CIA, Rahn και Bodmer.

Οι οικογένειες Schwab-Stoll ήταν βουτηγμένες στις διαμάχες των Ιησουιτών, των Αψβούργων και των Μεροβιγγέλων σχετικά με την καταγωγή εξ αίματος («θεϊκό δικαίωμα των βασιλιάδων») και τον παπικό έλεγχο του τραπεζικού συστήματος, τους Ναΐτες και τους Ιππότες της Μάλτας.

Η σατανιστική Βρετανική Εταιρεία Προσκυνητών απέκτησε τελικά τον έλεγχο της Ευρώπης χρηματοδοτώντας δύο παγκόσμιους πολέμους και μια μπολσεβίκικη «επανάσταση» για να υποτάξει ή να καταστρέψει τις μοναρχίες της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας (Αψβούργων), της Ιαπωνίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας, για να αντικατασταθεί από τη δική τους κορπορατιστική νέα τάξη πραγμάτων, στην οποία ο Στάλιν και ο Χίτλερ συνεργάστηκαν στα πειράματά τους για την κοινωνική ανασυγκρότηση μέσω ενός σατανικού κομμουνιστικού κορπορατισμού.

Οι σύντροφοι του προσκυνητή Λένιν
Πράγματι, το 1917 ο Βλαντιμίρ Λένιν έζησε στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μόλις δέκα λεπτά με ταξί από την πανεπιστημιούπολη κατασκευής του Escher-Wyss, πριν μπει σε ένα τρένο με προορισμό την Αγία Πετρούπολη και τη λεγόμενη μπολσεβίκικη «επανάσταση».

Σήμερα, αυτοί οι Μπολσεβίκοι έχουν μετατραπεί σε ANIFA και Black Lives Matter. Σημειώστε ότι η δεύτερη σύζυγος του πατέρα του Klaus Escher-Wyss, Eugen Wilhelm, η Erika Epprecht, ζούσε επίσης 10 λεπτά μακριά από την πανεπιστημιούπολη κατασκευής των Escher-Wyss στη Ζυρίχη.

Όπως έχουμε εκθέσει στο παρελθόν, η Βρετανική Εταιρεία Προσκυνητών εκπαίδευσε τον Λένιν και τον Στάλιν στο Λονδίνο, ξεκινώντας λίγο μετά την ίδρυση των Προσκυνητών το 1902.

Η WEF είναι ένα τσίρκο απάτης με μυστικές συναλλαγές όπου κράχτης είναι ο Schwab
Οι ανακαλύψεις μας σχετικά με τον Klaus Schwab θα πρέπει να αποδείξουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το WEF είναι εντελώς απατηλό και εχθρός όλης της ανθρωπότητας.

Το WEF συνεδριάζει κάθε χρόνο στις αρχές Φεβρουαρίου στο Νταβός της Ελβετίας για να χαράξει τα δυστοπικά του σχέδια.

Θα δείξουμε παρακάτω ότι πρόκειται για εγκληματικές, απάνθρωπες απάτες. Θα δείξουμε επίσης ότι ο Klaus Schwab είναι ένας κοινωνιοπαθής με παθολογικά προβλήματα μητέρας.

Έχουμε μάθει με αυτές τις βιογραφίες των διαφθορέων ότι οι πληροφορίες που κρύβουν είναι πάντα εξαιρετικά διδακτικές για τους πραγματικούς χαρακτήρες τους.
Το κρυφό ναζιστικό παρελθόν του Klaus
Οι προπαγανδιστές των συστημικών μέσων ενημέρωσης και της ακαδημαϊκής κοινότητας του Κλάους έχουν κρύψει το ναζιστικό παρελθόν του μέσα σε μια χιονοθύελλα βραβείων, προγραμμάτων του WEF, βιβλίων-φαντασμάτων, ομιλιών, συνεντεύξεων, τιμητικών καθηγητών και διδακτορικών τίτλων από όλο τον κόσμο.

Οι ερευνητές του AFI έχουν ονομάσει τον Κλάους «γέρο ξινίλα» επειδή δεν χαμογελάει σχεδόν ποτέ.

Τώρα ξέρουμε γιατί.

Ξέρει ότι είναι ένας απατεώνας – ένας κράχτης του τσίρκου που μεγάλωσε με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα και του οποίου η καρδιά δεν έχει τίποτα καλό να μοιραστεί με τον κόσμο.

Ο Κλάους κρύβει επίσης ότι η βιολογική του μητέρα ήταν Εβραία.

Στην προπαγάνδα του Stakeholder Capitalism (Wiley, NY: 2021), που μόλις κυκλοφόρησε, ο Κλάους έγραψε στη σελίδα αφιέρωσης ότι η μητέρα του ήταν η Erika Epprecht. («Στους γονείς μου, τον Eugen Wilhelm Schwab και την Erika Epprecht, οι οποίοι μου δίδαξαν από πρώτο χέρι την αξία της εκπαίδευσης, της συνεργασίας και της αρχής των συμμετόχων»).

Αυτό είναι ένα ψέμα με έντονα γράμματα.

Η βιολογική μητέρα του Klaus ήταν η Εβραία Emma Gisella Tekelius Schwab (το γένος Kilian)
Ο Klaus και ο μεγαλύτερος αδελφός του, Hans Ernst, γεννήθηκαν από τον Eugen Wilhelm Schwab και την Emma Gisela Tekelius Schwab (το γένος Kilian) στο Ravensburg (30 Μαρτίου 1938) και στην Καρλσρούη (13 Οκτωβρίου 1927) αντίστοιχα.

Ο Hans Ernst δεν αποκήρυξε την Εβραία μητέρα τους Emma όπως ο αδελφός του Klaus. Στις 09 Δεκεμβρίου 1938, η Emma Schwab μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες ως Gisela Schwab, αφήνοντας το βρέφος Klaus που θήλαζε, πιθανότατα για πάντα. Έφευγε από τις εβραϊκές διώξεις του Χίτλερ; Πιθανόν. Μήπως το 50% εβραϊκό αίμα του Klaus θάφτηκε και αντικαταστάθηκε από μια καθαρή άρια προσωπικότητα; Πιθανώς, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τη δια βίου σιωπή του ίδιου και του πατέρα του γι’ αυτήν.

Αντίθετα, η σύζυγος Έρικα ήταν από γερό άρειο γένος – αποδεκτή από τους Ναζί. Ήταν από τη Ζυρίχη, γεννημένη στις 31 Δεκεμβρίου 1906, και όπως και ο Βλαντιμίρ Λένιν, η Έρικα ζούσε μόλις δέκα λεπτά με ταξί από την πανεπιστημιούπολη κατασκευής τουρμπίνων Escher-Wyss στη Ζυρίχη, σύμφωνα με τον κατάλογο της πόλης του 1935.

Η δήθεν μητέρα του Κλάους, η Έρικα, εργαζόταν στη Ζυρίχη στον τομέα των προσλήψεων προσωπικού.

Οι υπάλληλοι του ληξιαρχείου του Ράβενσμπουργκ δεν βοήθησαν με τα αρχεία γέννησης, γάμου και διαζυγίου του Eugen Wilhelm Schwab, οπότε δεν ανακαλύφθηκε κανένα αρχείο διαζυγίου από την Emma ή νέου γάμου με την Erika.

Ωστόσο, βλέπουμε τον Eugen και την Erika να ταξιδεύουν στη Βραζιλία το 1960, πιθανότατα για να επισκεφθούν τον Hans Ernst και την Escher-Wyss που διαχειριζόταν ο Hans.

Η Escher-Wyss, η σημερινή Sulzer AG και η Andritz AG, καθώς και η Festo AG της Hilde, έχουν όλα μεγάλα αποτυπώματα στη βραζιλιάνικη βιομηχανία, τότε και σήμερα.

Δεδομένου ότι ο Κλάους κρύβει την Εβραία μητέρα του Έμμα -δεν μιλάει ποτέ γι’ αυτήν- μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι υποφέρει από βαθιά ριζωμένα προβλήματα εγκατάλειψης, ακόμη και τώρα. Αυτό εγείρει το ερώτημα πώς αυτή η δια βίου μητρική εγκατάλειψη έχει επηρεάσει τις ηθικές και πνευματικές του προτεραιότητες. Προφανώς άσχημα.

Ο Eugen W. Schwab, ήταν ο Πατέρας της Πυρηνικής του Hawking στην πόλη Ravensburg
Ο πατέρας του Klaus, Eugen Wilhelm Schwab, ήταν διευθύνων σύμβουλος της Escher-Wyss & Co. το 1938, όταν γεννήθηκε ο Klaus στο Ravensburg της Γερμανίας, και συνέχισε στην εταιρεία ως επίτιμος πρόεδρος μέχρι το θάνατό του το 1982.

Η Escher-Wyss ιδρύθηκε το 1805 και ανέπτυξε μοναδικές ικανότητες μηχανικής, κατασκευής και υλικών υψηλής αντοχής που επικεντρώνονται σε αεριοστρόβιλους, συμπιεστές, παραγωγή ενέργειας, αντλίες θερμότητας, υδραυλικά, πλοία, θερμική και υδροηλεκτρική ενέργεια και συναφείς ελέγχους αυτοματισμού.

Ο Κλάους έχει κρύψει τις ναζιστικές αμαρτίες Escher-Wyss σε όλη του την καριέρα. Μόλις τώρα αναδύονται. Μερικοί άλλοι ερευνητές φαίνεται να έχουν ξεθάψει αυτά τα στοιχεία μόλις πρόσφατα επίσης.

Πολλά από αυτά έχουν καταχωνιαστεί πίσω από άκρως απόρρητα αρχεία στην Ελβετία, τη Γερμανία, τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες – μόνο πρόσφατα κυκλοφόρησαν μετά από 90+ χρόνια ενδο-ανθρώπινης, διαβολικής καταστολής.

Πρώτον, την εποχή της γέννησης του Klaus το 1938, η Escher-Wyss είχε ήδη βοηθήσει τη γερμανική κυβέρνηση να κατασκευάσει συμπιεστές, τουρμπίνες και άλλα κρίσιμα στοιχεία για την αναδυόμενη πυρηνική βιομηχανία (από το 1929). Έτσι, είναι λογικό ότι όταν ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία, χάιδευε την Escher-Wyss και τους Schwabs.

Η βρετανική προπαγανδιστική ταινία του 1965 Οι ήρωες του Τέλεμαρκ αναφέρεται στο ναζιστικό εργοστάσιο παραγωγής βαρέος νερού στη Νορβηγία. Αυτό το εργοστάσιο κατασκευάστηκε από την Escher-Wyss.

Δεύτερον, καθώς ο Klaus μεγάλωνε στην οικογενειακή επιχείρηση Escher-Wyss Schwab, παρακολουθούσε τον πατέρα του Eugen να κλείνει άκρως απόρρητες συμφωνίες με τη Νότια Αφρική για την προμήθεια βασικών εξαρτημάτων για μια πυρηνική βόμβα.

Στη συνέχεια, όταν ο Κλάους αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Escher-Wyss, του ανατέθηκε αμέσως να χειριστεί μια συγχώνευση 10.000 εργαζομένων μεταξύ της Escher-Wyss και της Sulzer AG.

Η συγχωνευμένη εταιρεία συνέχισε να παρέχει δυνατότητες πυρηνικής βόμβας στη Νότια Αφρική με τον Klaus να ηγείται της προσπάθειας, μέχρι το 1971, όταν ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή Διεύθυνση, και πολύ πιθανόν και μετά.

KLAUS SCHWAB: ο μεγάλος κράχτης του 4ου Reich (μέρος δεύτερο)
Επί τέλους, η αμνηστία από τον Bill Clinton στον Marc Rich στις 20 Ιανουαρίου 2001 και το Uranium One της Hillary (2009) έρχονται στο επίκεντρο: Ο Rich έσπαγε τις πυρηνικές κυρώσεις για τους φίλους του Klaus Schwab στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
Η Νότια Αφρική παραβίαζε τις αμερικανικές κυρώσεις για τον πυρηνικό εξοπλισμό (σαφώς ένα τέχνασμα για να ξεγελάσει την παγκόσμια κοινή γνώμη) για την Sulzer-Escher-Wyss χρησιμοποιώντας τον Marc Rich, τον διαβόητο Ελβετό φυγά που έλαβε την περίφημη χάρη του Bill Clinton στις 20 Ιανουαρίου 2001. Αυτό και μόνο το γεγονός τοποθετεί τον Klaus Schwab στον κατάλογο των βοηθών και υποκινητών καταδικασμένων εγκληματιών όπως ο Marc Rich.

Klaus Schwab: Ενας τριπλός πράκτορας που οδηγεί την ανθρωπότητα στη Μεγάλη Επανεκκίνηση του κακού;
Τα έγγραφα του αρχείου της C.I.A. δείχνουν ότι οι Escher-Wyss και Sulzer καθοδηγούνταν από το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Αυτό θα σήμαινε λογικά ότι ο Klaus Schwab ήταν τριπλός πράκτορας, που εργαζόταν ταυτόχρονα για:

τη CIA-MI6-UN British-Americans Pilgrims Society,
τους Ναζί (τώρα Γερμανία) και
την Ελβετία.
Θέλουμε πραγματικά έναν τριπλό πράκτορα ψεύτη κατάσκοπο να διευθύνει τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και το «Build Back Better»;

Τρίτον, η Escher-Wyss ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στο Ράβενσμπουργκ της Γερμανίας.

Τέταρτον, η Escher-Wyss ήταν η πρώτη πόλη της ναζιστικής Γερμανίας που εφάρμοσε τις αρχές της ευγονικής για να δολοφονήσει τους «άχρηστους φαγάδες» που προέρχονταν από το Ινστιτούτο Kaiser Wilhelm (κάτι σαν το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας στις ΗΠΑ ή το Ινστιτούτο Tavistock στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Πέμπτον, σε αντίθεση με τις προπαγανδιστικές ιστορίες σχετικά με την έλλειψη πολεμικών βιομηχανιών στο Ράβενσμπουργκ (ως τον λόγο για τον οποίο οι Σύμμαχοι δεν βομβάρδισαν την πόλη και τη βιομηχανία Escher-Wyss), ανακαλύψαμε πολλές ανομολόγητες αμαρτίες του Ράβενσμπουργκ γύρω από τους Schwab και την Escher-Wyss.

Εκτός από εξαρτήματα για πλοία, αεροπλάνα, υποβρύχια και σταθμούς παραγωγής ενέργειας, η Escher-Wyss μεσολάβησε για την κατασκευή φλογοβόλων που κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο της Ζυρίχης και πουλήθηκαν στους Ναζί. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τα αμερικανικά αρχεία.

Αυτό θα το χειριζόταν ο Eugen Schwab με τον τότε περίπου 5χρονο Klaus στο πλευρό του. Προμήθευαν επίσης τουρμπίνες, συμπιεστές και έλικες για τα ναζιστικά πλοία και υποβρύχια, καθώς και αεριοστρόβιλους για την τροφοδοσία της πολεμικής μηχανής, εκτός από την πυρηνική τεχνολογία τους.

Η Escher-Wyss εκμεταλλεύτηκε σκλαβοπάζαρα (Εβραίους, Ρώσους, Τσιγγάνους, ομοφυλόφιλους, Ούγγρους, Ρουμάνους, Πολωνούς ), καθώς και συμμαχικούς αιχμαλώτους πολέμου.

Όντας μια Πρότυπη Εταιρεία των Εθνικοσοσιαλιστών, αυτό σίγουρα θα περιελάμβανε τα βιολογικά εγκλήματα πολέμου του Dr. Josef Mengele («Ο Άγγελος του Θανάτου»).

Οι διαπλεκόμενες εταιρείες των Klaus και Hilde απασχολούν σήμερα πάνω από 50.000 εργαζόμενους – Ολα τροφοδοτούνται από τις εσωτερικές συναλλαγές της WEF
Η Escher Wyss λειτουργεί σήμερα με πολυάριθμες επώνυμες ονομασίες, συμπεριλαμβανομένων των Andritz AG και Sulzer AG. Αυτές οι εταιρείες είναι έτοιμες να επωφεληθούν σε τεράστιο βαθμό από τις προτεραιότητες που αντικατοπτρίζονται στη λεγόμενη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του Klaus Schwab, συμπεριλαμβανομένης της υδροηλεκτρικής ενέργειας, των στροβίλων πλάσματος, της πυρηνικής ενέργειας, της επιστήμης των υλικών, των πυρηνικών όπλων, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, του άνθρακα, των βιοκαυσίμων, του χαρτιού, των τροφίμων, της ρομποτικής, της τεχνητής νοημοσύνης, της χρηματοδότησης, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, των φαρμάκων και άλλων.

Ιστορικά, οι πρώτες μηχανές ανάγνωσης καρτών διάτρησης (IBM), που μερικές φορές ονομάζονται μηχανές Hollerith, κατασκευάστηκαν για πρώτη φορά από εταιρείες όπως η Escher-Wyss και η Sulzer που ειδικεύονταν στις μηχανές κλωστοϋφαντουργίας τη δεκαετία του 1880.

Οι διάτρητες κάρτες χρησιμοποιούνταν για τη δημιουργία διαφορετικών μοτίβων σε κλωστοϋφαντουργικές μηχανές, καθώς και σε πιάνα για συσκευές αναπαραγωγής. Άλλα ονόματα σε αυτή την επιχείρηση ήταν: Semyon Korsakov (περίπου 1805)- Charles Babbage (περίπου 1855)- Herman Hollerith (περίπου 1880)- The Tabulating Machine Company (περίπου 1910)- συμπεριλαμβανομένης της Dehomag (Deutsche Hollerith-Maschinen GmbH, IBM Germany)- και Computing-Tabulating-Recording Company (1911, μετονομάστηκε σε IBM).

Σημείωση: Ο πρόεδρος της IBM International Jacques G. Maisongroung ήταν βασικός ομιλητής στο πρώτο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης του Klaus M. Schwab στις 04-07 Φεβρουαρίου 1971, μαζί με τον μαύρο μονάρχη και διάδοχο του Τέταρτου Ράιχ Otto von Habsburg.

Ο Κλάους παντρεύτηκε την Hilde Stoll τις εβδομάδες που ακολούθησαν το πρώτο φόρουμ του 1971. Αυτός ήταν ένας προφανής εταιρικός γάμος.

Η οικογένεια της Hilde, μέχρι σήμερα, είναι ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας μηχανικής, ρομποτικής, τεχνητής νοημοσύνης και ελέγχου διεργασιών με την επωνυμία FESTO και περισσότερους από 20.000 υπαλλήλους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι οικογένειες Escher και Sulzer είναι αλληλένδετες με τις οικογένειες Stolls, Schwabs και Bodmar.

Η ιδιοκτησία της οικογένειας Bodmar στο Cologny, στο καντόνι της Γενεύης, στην Ελβετία, είναι η σημερινή έδρα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, καθώς και η κατοικία των Schwab, που μοιάζει με ένα πολυτελές συγκρότημα τύπου WACO.

Η οικογένεια Bodmar είναι μια οικογένεια του 15ου αιώνα που κατασκευάζει μετάξι και αγόρασε τη γη του WEF από τη Fanny Moser-Sulzer (Sulzer AG). Ο Hans von Schulthess-Bodmar ήταν διευθυντής της Escher-Wyss & Co. και αυτές οι διαπλεκόμενες τεχνικές εταιρείες και αποκλειστικές ιδιωτικές τράπεζες λειτουργούν ακόμη και σήμερα (η Escher & Rahn μετονομάστηκε σε Rahn Bodmer).

Πράγματι, καμία από αυτές τις οικογενειακές επιχειρήσεις δεν στερείται χρηματοδότησης. Δεδομένης της άμεσης γειτνίασής τους με ανυπολόγιστες ποσότητες κλεμμένου ναζιστικού-ιαπωνικού χρυσού στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η «επιτυχία» τους έρχεται στο επίκεντρο.

Στην πραγματικότητα, ήταν κατά τη διάρκεια του Σχεδίου Μάρσαλ που η Βρετανική Εταιρεία Προσκυνητών πήρε τον έλεγχο αυτών των οικογενειακών επιχειρηματικών αυτοκρατοριών του Δεύτερου Ράιχ για να εξυπηρετήσει το κοσμικό σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

Ο Martin Bodmar γεννήθηκε την ίδια χρονιά με τον πατέρα του Klaus, τον Eugen (1899).

Ο Martin ήταν αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού (1940-71).

Ο Klaus πιστεύεται ότι φοίτησε σε δημοτικό σχολείο στο προάστιο Au της Ζυρίχης (1945-47, ηλικίες 7-9) και έζησε στο κάστρο Bodmar κατά τη διάρκεια αυτής της αριστοκρατικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο PILGRIMS, δημιούργησε ένα προγεφύρωμα ξεπλύματος χρυσού στο Ravensburg και χρηματοδοτούσε διαρκώς τις ESCHER-WYSS, SULZER, STOLL και FESTO
Ο Klaus είχε όλη τη σχολική του εκπαίδευση χρηματοδοτούμενη από τους χρηματοδότες της Escher-Wyss στη Ζυρίχη, όπως και ο πατέρας του Eugen Schwab, ως διευθύνων σύμβουλος της Escher-Wyss & Cie. (Co.) στο Ράβενσμπουργκ διαμόρφωνε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Ράβενσμπουργκ ως αντιπρόεδρος (1945-46).

Ο Eugen δημιούργησε το Εμπορικό Επιμελητήριο του Ράβενσμπουργκ κατ’ εντολή του Sir Winthrop W. Aldrich (αφεντικό του Rockefeller, του Henry Kissinger και του Paul Volcker), του Allan W. Dulles (OSS/CIA Βέρνη, Ελβετία) και της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών που είχαν συστήσει η MI6 και η CIA.

Η Βρετανική Εταιρεία Προσκυνητών είχε ήδη αρχίσει να διοχετεύει τα βρώμικα κεφάλαια του Σχεδίου Μάρσαλ σε εσωτερικές εταιρείες όπως η Escher-Wyss και η Festo και οι διαπλεκόμενες ιδιωτικές ελβετικές τραπεζικές οικογενειακές εταιρείες τους, ακόμη και πριν από τη λήξη του πολέμου, με αντάλλαγμα τη βοήθεια του Ravensburg στη μεταφορά του ναζιστικού χρυσού στους Bill J. Donovan, Allan W. Dulles και Edwin Pauley (OSS cum MI6 – η απατεώνισσα C.I.A.), η Βρετανική Εταιρεία Προσκυνητών απαιτούσε από τη Schwab πίστη στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων που προωθούσαν τα νεοσύστατα Ηνωμένα Έθνη τους.

Σημείωση: Ο λόρδος Mark Malloch-Brown, ο σημερινός πρόεδρος της Pilgrims Society της SGO Smartmatic (με το καλυμμένο λογισμικό σάρωσης ψηφοδελτίων OpTech που λειτουργεί στις Dominion, ES&S, Hart InterCivic, Sequoia, Diebold, Premier), έχει υπηρετήσει σε όλες σχεδόν τις ανώτερες θέσεις στα Ηνωμένα Έθνη: Μεταρρύθμιση των επικοινωνιών του ΟΗΕ, Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNDP), Διεθνές Μοντέλο ΟΗΕ του Λονδίνου, Σύνοδος Κορυφής της Χιλιετίας του ΟΗΕ και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας.

Σημειώστε επίσης: Ο Sir Nigel Graham Knowles είναι συνάδελφος του Malloch-Brown στην SGO Smartmatic, όπου είναι διευθυντής, επικεφαλής διαχειριστής του Prince’s Trust America, και απασχολούσε τον νεοφώτιστο σύζυγο της Kamala Harris, Doug Emhoff, στο δικηγορικό γραφείο DLA Piper LLP.

Ξεκινώντας ακόμη και πριν από την παράδοση των Γερμανών στις 07 Μαΐου 1945 -μόλις δύο εβδομάδες μετά την περίφημη «Σύνδεση» (25 Απριλίου 1945) της αμερικανικής 69ης Μεραρχίας Πεζικού με τη σοβιετική 58η Φρουρά στο Τόργκαου- το Ράβενσμπουργκ αποτέλεσε ορμητήριο για τη μεταφορά κλεμμένου χρυσού των Ναζί στην Ελβετία.

Υπήρξε επίσης κόμβος επεξεργασίας συμμαχικών αιχμαλώτων πολέμου ως προφανής κάλυψη για τις διπροσωπίες του Ράβενσμπουργκ που συζητούνται εδώ.

Ο λεηλατημένος ναζιστικός χρυσός δρομολογήθηκε μέσω του Ράβενσμπουργκ, κοντά στα σύνορα Ελβετίας-Λιχτενστάιν, και στάλθηκε στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία, τη Βέρνη και τη Ζυρίχη.

Ο Allen W. Dulles ήταν ο διευθυντής κατασκόπων της OSS στη Βέρνη, υπεύθυνος για τον ναζιστικό χρυσό για τους Συμμάχους (Διαβάστε: Pilgrims Society).

Μετά τον πόλεμο, ο Ντάλες έγινε ο πρώτος διευθυντής της C.I.A. και ήταν ο άνθρωπος που αργότερα κάλυψε τη δολοφονία Κένεντι στην Επιτροπή Γουόρεν, αφού, όπως πολλοί πιστεύουν, διέταξε τη δολοφονία του προέδρου Κένεντι για να προστατεύσει την αναδυόμενη παγκόσμια επιχείρηση Pilgrims Society που ίδρυσε με βάση τον κλεμμένο ναζιστικό και ιαπωνικό χρυσό – το τραπεζικό σύστημα που λειτουργεί σήμερα, με την ονομασία ακόμα Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, στη Ζυρίχη, που διαχειρίζεται τα διατραπεζικά ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα.

Ο πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε λίγο καιρό αφότου είπε σε έναν συνάδελφό του: «Θα διασπάσω τη CIA [το πλάσμα του Dulles] σε χίλια κομμάτια και θα τη σκορπίσω στους ανέμους». (New York Times, 25 Απριλίου 1966).

Μια συγκεκριμένη Γραφή έρχεται στο μυαλό μας όταν εξετάζουμε τα διεφθαρμένα ηθικά θεμέλια της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών:

ΟΙ ΣΟΦΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΆΦΡΟΝΕΣ ΟΙΚΟΔΌΜΟΙ

Ευχαριστούμε θερμά το Διόδοτο για την υπόδειξη του άρθρου!

 Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

https://kanenazori.com/2021/11/01/o_kraxtis_tou_4ou_raix_1/