«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αν θα είσαι καλό παιδί θα σου επιτρέψω να κάτσεις παραπάνω το βράδυ  και να ακούσεις μουσική??????????????????????????????????

 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μήπως  Έλληνες  καταλαβαίνετε τη είναι η πανδημία;;;;

Εργαλείο χειραγώγησης. Εκβιασμού, τιμωρίας των σκεπτόμενων υγιώς.

Όποτε κάτι στραβό  σκάει  για την κυβέρνηση ανακοινώνετε χαλάρωση των μέτρων!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα θα καταλάβετε τη σημασία του μαστίγιου και του καρότου.

(Επανέρχονται μουσική και ωράριο στη διασκέδαση -Χαλάρωση των μέτρων ανακοίνωσε ο Πλεύρης)

(Γκάγκα σε ΣΚΑΪ: «Όχι» σε γενική άρση μέτρων-Τι είπε για τον υψηλό αριθμό θανάτων

Εξήγησε ότι η μουσική θα μπορούσε να επιστρέψει στην εστίαση αλλά μόνο σε χώρους για καθήμενους)

( Τα Το μέτρο όσον αφορά στην πληρότητα των γηπέδων παραμένει ως έχει, αλλά θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα)

Πολύ σοβαρό θέμα τα γήπεδα, αυτό είναι το πρόβλημα της κοινωνίας των συμφερόντων!

(Κορωνοϊός: Το τέλος της πανδημίας πλησιάζει, αλλά θα μάθουμε να ζούμε με την Covid-19)

Αυτό λέγετε μαστίγιο και καρότο.

Όποτε θέλουν να περάσουν μέτρα αντισυνταγματικά, θα υπάρχει πρόβλημα κε τον κορονοϊο!

Λειτουργεί άψογα η δημοκρατία της ξενόφερτης, ξενόδουλης εγκάθετης βουλής!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Συμπολίτες μου! Να που τελικά είδατε μια άσπρη μέρα με εμένα στην κυθέρνηση..."

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΑΒΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ

Φταίει ο Πατουλης, όχι φταίει η κυβέρνηση, όχι φταίει η Αττική Οδός, όχι φταίει η ΔΕΗΕ, όχι φταίει ο λαός!

Για να αποφύγουν τις ευθύνες, άρχισαν να βγάζουν τηλεοπτικούς παπαγάλους για να λένε για “κλιματικές” μπούρδες!

Αυτό φυσικά στο όνομα της νέας τάξης λειτουργεί στο 95% του παγκόσμιου πληθυσμού, αφού έχουν αντικατασταθεί με προδοτικές κυβερνήσεις και με συνοπτικές διαδικασίες όλες οι κυβερνήσεις, έχουν αφαιρέσει τα ανθρώπινα δικαιώματα και με τρομοκρατημένους και απειλημένους τους λαούς εφαρμόζουν Σύστημα Άουσβιτς!

………………………………….

 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΤΕ ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΚΑΙΡΌ….ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ….ΠΡΙΝ ΠΆΤΕ ΌΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ….

Στο βίντεο, ο δικηγόρος Thomas Renz αποκαλύπτει στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, εκ μέρους των τριών στρατιωτικών ιατρών, τα απόρρητα έγγραφα από το Υπουργείο Άμυνας της Αμερικής, σχετικά με την έκρηξη στις δηλώσεις παρενεργειών!

300% αύξηση στις αποβολές!

300% στις διαγνώσεις καρκίνου!

1.000% στα νευρολογικά προβλήματα!

269% στα εμφράγματα του μυοκαρδίου!

291% στην Πάρεση Bell!

156% σε συγγενείς δυσπλασίες στα παιδιά των εμβολιασμένων στρατιωτικών!

471% στην γυναικεία υπογονιμότητα!

467% στις πνευμονικές εμβολές!

Επίσης αναφέρεται ότι σε απόρρητη έκθεση του Υπουργείου Άμυνας στις 28/9/21 το 71% των νέων κρουσμάτων και το 60% των νοσηλευόμενων είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Nikolaos Sakellaropoulos

ΑΚΟΥΣΤΕ……

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>