«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κοζάνη: 41χρονη με νεκρό έμβρυο περιπλανιόταν για 10 μέρες στα νοσοκομεία για να χειρουργηθεί

Κοζάνη: 41χρονη με νεκρό έμβρυο περιπλανιόταν για 10 μέρες στα νοσοκομεία για να χειρουργηθεί

Δεν έχει προηγούμενο η ταλαιπωρία που βίωσε μια 41χρονη κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων στην Κοζάνη που ήταν έγκυος και διαπίστωσε ότι το επτά εβδομάδων έμβρυο που κυοφορούσε ήταν νεκρό.

Αυτή είναι η δεξιά φράξια του προδότη Μητσοτάκη!

Η 41χρονη περιφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, προκειμένου να χειρουργηθεί.  Πρώτα πήγε στο νοσοκομείο Κοζάνης, αλλά επειδή δεν υπήρχε αναισθησιολόγος και την έστειλαν στο νοσοκομείο Γρεβενών. Από εκεί της έκλεισαν ραντεβού για επέμβαση στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, αλλά ούτε και εκεί τελικά χειρουργήθηκε.

«Στις 30 του μηνός (Δεκεμβρίου) πήγαμε στο νοσοκομείο Κοζάνης και μου είπαν πως δεν υπήρχε αναισθησιολόγος. Ήταν περίοδος των γιορτών και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι» ήταν τα λόγια της 41χρονης Μαρίας από τον Λίβανο που ζει στην Κοζάνη τα τελευταία χρόνια μιλώντας στην ΕΡΤ.

Κι αυτό, επειδή ύστερα από πολύωρη αναμονή, άκουσε εμβρόντητη τη γυναικολόγο του Μποδοσάκειου νοσοκομείου να της λέει ό,τι δεν ήταν κάτι επείγον, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί τελικά σε ιδιωτική κλινική. «Της είπα πως ήρθα εδώ γιατί θέλω βοήθεια… Είναι Χριστούγεννα. Μου είπε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι, με σόκαρε ο τρόπος της. Μου έκανε πολύ κακό μέσα μου» είπε η 41χρονη.

Για το θέμα έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την 3η ΥΠΕ για την περιπέτεια της 41χρονης που για 10 μέρες κυοφορούσε το νεκρό μωρό της, ζητώντας λύση στις υγειονομικές μονάδες της ευρύτερης περιοχής.

«Δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία σε κανένα από τα νοσοκομεία για το περιστατικό αυτό για το οποίο υπήρξε ενημέρωση από σχετικό δημοσίευμα. Η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση» τόνιζαν κύκλοι του υπουργείου Υγείας και της αρμόδιας ΥΠΕ.

«Ζητούμε συγνώμη για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η γυναίκα αυτή. Από εκεί και πέρα, είναι μια διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη και θα σεβαστούμε απόλυτα το πόρισμα που θα προκύψει» τόνισε από την πλευρά του ο διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, Σταύρος Παπασωτηρίου.

Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει και ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης. «Εμείς, ως ιατρικός σύλλογος θα πράξουμε τα δέοντα, θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο» ήταν τα λόγια του πρόεδρου του Συλλόγου, Χαράλαμπος Τσεβεκίδης.

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/kozani-41xroni-me-nekro-emvryo-periplaniotan-gia-10-meres-sta-nosokomeia-gia-na-xeirourgithei/3451119/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>