«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι προδοτες έχουν προϊστορία, αλλά οι Έλληνες ξεχνούν και το πληρώνουν ακριβά!!!

Μόσιαλος Ηλ

Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι ενιαίο και αδιαίρετο – Καθηγητής Ηλ. Μόσιαλος, υπουργός της κυβέρνησης… Γ. Παπανδρέου και εκπρόσωπος της κυβέρνησης… Κυρ. Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό: «Οι Έλληνες έκαναν σπίτια με δανεικά των Γερμανών – δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες πρώτες κατοικίες από τους Γερμανούς» – του Περ. Δανόπουλου

Του οικονομολόγου Περικλή Δανόπουλου

Πόσο πιο φανερό θα μπορούσε να γίνει το γεγονός, ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι ενιαίο και αδιαίρετο σε ό,τι αφορά τον δοσιλογισμό…

Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής και υπουργός επικρατείας στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου το 2011. Με απόφαση του πρωθυπουργού. Κυρ. Μητσοτάκη, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό.

Η επιβεβαίωση της αριστείας!!!

Ο καθηγητής Ηλ. Μόσιαλος
«Οι Έλληνες έκαναν σπίτια με δανεικά των Γερμανών – δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες πρώτες κατοικίες από τους Γερμανούς…»
…Ο »έγκριτος» κ. Μόσιαλος, το 2011, δήλωνε στο «Mega Σαββατοκύριακο»:

Αυτοί είναι οι άριστοι και οι εκλεκτοί.

Ψοφοδεείς απέναντι στο γερμανικό μεγαλείο.

Αυτή είναι η κυρίαρχη νεοφιλελεύθερη ιδεολογία… τα πάντα τα χρωστάμε στην χώρα της Μέρκελ…

Φυσικά δεν επρόκειτο, ούτε πρόκειται ποτέ, ο κύριος Καθηγητής να αναφερθεί, στο αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, το οποίο η Γερμανία χρωστά εξ ολοκλήρου και το οποίο έχει φτάσει νομιμότοκα, σχεδόν στα 400 δισεκ. (βιβλίο «Ιδού ο λογαριασμός σας κα Μέρκελ» του Τζανή Γκούσκου), ούτε στα σχεδόν 8.000 αρχαία που έκλεψαν οι Γερμανοί επί Κατοχής της χώρας («Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί Κατοχής» κ.ά. βιβλία του Γιώργου Λεκάκη*).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τις ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ προς την ΕΛΛΑΔΑ, ΕΔΩ.

Η πτωχή πλην τίμια Ελλάδα, δάνεισε από το έλλειμμά της στην χώρα που αιματοκύλισε ολάκερη την Ευρώπη και ακόμα έκανε πίσω στις όποιες απαιτήσεις είχε το 1953, ώστε να ανοικοδομηθεί η Γερμανία. Και αυτό το περιβόητο »Γερμανικό θαύμα» που οφείλεται στην »μεγαλοψυχία» των συμμάχων (αλλά φυσικά κυρίως στην υστερόβουλη τακτική τους, ώστε η Γερμανία να αποτελέσει ανάχωμα στην Σοβιετική επέκταση), δημιούργησε το νέο Ράιχ, το οποίο πλέον απομυζά τους Ευρωπαϊκούς λαούς, με άλλους πια μηχανισμούς.

Η υποταγή στα συμφέροντα της χώρας που κατάστρεψε την πατρίδα μας, που ρούφηξε τα πάντα, που δημιούργησε πάνω από 100 ολοκαυτώματα και που χρωστά τεράστια ποσά στην χώρα, νοείται ως προτέρημα και ένδειξη αριστείας που φυσιολογικά ανταμείβεται από τους σύγχρονους Κουίσλινγκ που διαφεντεύουν τον τόπο.

Ως πότε άραγε, θα αφήνουμε τον κάθε εφιάλτη, τον κάθε Νενέκο, να ζει ανάμεσά μας και εις βάρος μας;

(*) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την γερμανική Κατοχή βλ. βιβλία του Γ. Λεκάκη:

– «Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί Κατοχής», εκδ. «Κάδμος», 2012.

– «Ναζί: Οι βάρβαροι του 20ού αιώνα», εκδ. Κάδμος, 2013.

– «Κατεστραμμένες πόλεις και χωριά στην Ελλάδα επί Κατοχής», εκδ. Κάδμος, 2014.

 – «Ντοκουμέντα Γενοκτονίας», 2016.

 – «Οι σφαγές, οι λεηλασίες και οι ιεροσυλίες των ναζί κατά της ορθόδοξης Ελλάδας», 2016.

– «Οι ελληνικές απαιτήσεις ισχύουν. Ντοκουμέντο: Η απόρρητη έκθεση του γερμανικού Κοινοβουλίου για τις οφειλές προς την Ελλάδα», εκδ. «Επίκαιρα-Α. Α. Λιβάνης», 27.3.2014.

 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ , ΕΛΛΑΔΑ , ΙΑΤΡΙΚΗ , ΚΕΙΜΕΝΑ , ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΗΓΗΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 29.3.2020.

http://www.arxeion-politismou.gr/2020/03/Mosialos-spitia-Ellinon.html