«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπάρχει περίπτωση ειρήνης στην Ευρώπη;

Δημιουργήθηκε από effenberger

Υπάρχει περίπτωση ειρήνης στην Ευρώπη;

Στο τέλος του έτους, στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ο   Paul Craig Roberts απευθύνθηκε στοΑμερικανός οικονομολόγος, δημοσιογράφος και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ρήγκαν, με την προειδοποίηση άρθρο «έχει περάσει το παλιό χρόνο και τον πόλεμο μας περιμένει το νέο έτος» στο   κοινό.


Την ίδια μέρα, οι Πρόεδροι Μπάιντεν και Πούτιν είχαν τηλεφωνική συνομιλία, με επίκεντρο την εφαρμογή της συμφωνίας για έναρξη διαπραγματεύσεων για τη χορήγηση νομικά δεσμευτικών εγγυήσεων ασφαλείας για τη Ρωσία, την οποία στόχευε ο Πούτιν στις 15 Δεκεμβρίου 2021.
Οι δηλώσεις που έγιναν στη συνέχεια από το Κρεμλίνο και τον Λευκό Οίκο είναι διδακτικές.

Εδώ πρέπει να κρίνετε μόνοι σας:
Το Κρεμλίνο:

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξήγησε τις θεμελιώδεις προσεγγίσεις που διέπουν τα ρωσικά σχέδια συνθηκών μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και τη συμφωνία μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των κρατών μελών του Οργανισμού Βορειοατλαντικής Συνθήκης.

 Τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να οδηγήσουν σε σταθερές νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις που αποκλείουν την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά και την ανάπτυξη όπλων που απειλούν τη Ρωσία σε άμεση γειτνίαση με τα σύνορά της.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε επίσης ότι η ασφάλεια ενός έθνους μπορεί να διασφαλιστεί μόνο εάν τηρηθεί αυστηρά η αρχή της αδιαίρετης ασφάλειας.

Και οι δύο αρχηγοί κρατών συμφώνησαν να έχουν έναν σοβαρό και ουσιαστικό διάλογο για τα θέματα αυτά. Επιβεβαιώθηκε ότι οι διαπραγματεύσεις θα πραγματοποιηθούν αρχικά στη Γενεύη στις 9 και 10 Ιανουαρίου και στη συνέχεια στις Βρυξέλλες στις 12 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ρωσίας-ΝΑΤΟ.

 Στις 13 Ιανουαρίου, οι διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν και στον ΟΑΣΕ.

 Οι Πρόεδροι συμφώνησαν να παρακολουθήσουν προσωπικά αυτές τις διαπραγματεύσεις, ιδιαίτερα τις διμερείς, προκειμένου να επιτευχθούν γρήγορα αποτελέσματα.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Τζόζεφ Μπάιντεν τόνισε ότι η Ρωσία και οι ΗΠΑ μοιράζονται ειδική ευθύνη για τη διασφάλιση της σταθερότητας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και ότι η Ουάσιγκτον δεν έχει καμία πρόθεση να χρησιμοποιήσει επιθετικά όπλα στην Ουκρανία.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε λεπτομερώς στο ενδεχόμενο, που ανέφερε ξανά ο Τζόζεφ Μπάιντεν, να επιβληθούν κυρώσεις «μεγάλης κλίμακας» σε περίπτωση κλιμάκωσης της κατάστασης γύρω από την Ουκρανία.

Επισήμανε ότι αυτό θα ήταν ένα σοβαρό λάθος, το οποίο στην πραγματικότητα ενέχει τον κίνδυνο πλήρους διακοπής των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ.» [1]
Ο Λευκός Οίκος:

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν κάλεσε τη Ρωσία να αποκλιμακώσει τις εντάσεις με την Ουκρανία. Κατέστησε σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοι και εταίροι τους θα αντιδράσουν αποφασιστικά εάν η Ρωσία συνεχίσει να εισβάλλει στην Ουκρανία.
Ο Πρόεδρος Μπάιντεν τάχθηκε επίσης υπέρ της διπλωματίας, ξεκινώντας στις αρχές του επόμενου έτους με τον διμερή Στρατηγικό Διάλογο για τη Σταθερότητα, στο ΝΑΤΟ μέσω του Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ρωσίας και στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν επανέλαβε ότι η ουσιαστική πρόοδος σε αυτούς τους διαλόγους είναι δυνατή μόνο σε ένα περιβάλλον αποκλιμάκωσης και όχι κλιμάκωσης.» [2]

Δέκα ημέρες νωρίτερα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είχε δώσει την ομιλία του για τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά στις Βρυξέλλες:
«Θα ήθελα επίσης με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους βετεράνους μας. Ειδικά όσοι υπηρέτησαν στο Αφγανιστάν.

Δεν έχει σημειωθεί τρομοκρατική επίθεση στις χώρες μας από το Αφγανιστάν για πάνω από είκοσι χρόνια. Το οφείλουμε σε εσάς.

Και αποτίω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που έχουν κάνει την υψηλότερη θυσία για την ελευθερία μας».

Υπενθυμίζουμε ότι στις 7 Οκτωβρίου 2001 – 25 ημέρες μετά την 11η Σεπτεμβρίου – οι ΗΠΑ και η Βρετανία επιτέθηκαν στο Αφγανιστάν – αν και δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για συνενοχή του Αφγανιστάν.

 Και στα τέλη Οκτωβρίου 2001, ο πολέμαρχος Raschid Dostum έστειλε 3.000 αιχμαλώτους Ταλιμπάν σε 300 σε κοντέινερ και πέθαναν στην αγωνία στην έρημο. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν έχει λογοδοτήσει για αυτό.


Αλλά πίσω στο Στόλτενμπεργκ:

«Κοιτάζοντας μπροστά στο Νέο Έτος και τη Σύνοδο Κορυφής μας στη Μαδρίτη, προσαρμόζουμε τη συμμαχία μας για να αντιμετωπίσουμε έναν πιο επικίνδυνο και ανταγωνιστικό κόσμο.

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή και πρόκληση.

Στην ξηρά, στη θάλασσα, στον αέρα, στο διάστημα και στον κυβερνοχώρο» [3]

Ένα δεκαπενθήμερο νωρίτερα, ο Στόλτενμπεργκ είχε καλωσορίσει στις Βρυξέλλες τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Αγαπητέ Volodymyr, χαίρομαι που σε ξαναβλέπω.
Καλώς ήρθατε στο ΝΑΤΟ.

Η Ουκρανία είναι ένας πολύτιμος εταίρος της συμμαχίας μας… Μιλήσαμε για τη σημαντική στρατιωτική συσσώρευση της Ρωσίας μέσα και γύρω από την Ουκρανία. … Δεν δικαιολογείται αυτός ο οπλισμός.
Είναι πρόκληση. Είναι αποσταθεροποιητικό. Και υπονομεύει την ασφάλεια στην Ευρώπη».

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τον σημαντικό ελιγμό Defender 21 του ΝΑΤΟ: μια πολυεθνική στρατιωτική άσκηση πολλαπλών φάσεων του ΝΑΤΟ που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021 και ολοκληρώθηκε με την άσκηση στη Γεωργία τον Αύγουστο.

Κάλυψε περισσότερες από 30 περιοχές στην Εσθονία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, το Κοσσυφοπέδιο και άλλες χώρες.

Η εστίαση ήταν γύρω ή στη Μαύρη Θάλασσα.

Επιστροφή στο Στόλτενμπεργκ, 16 Δεκεμβρίου 2021:
«Καλούμε τη Ρωσία να επιστρέψει στη διπλωματία.

Για αποκλιμάκωση.

 Και να σεβαστεί την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.
Οποιαδήποτε περαιτέρω επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας θα έχει τρομερές συνέπειες.

Από την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία το 2014, έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη ενίσχυση της συλλογικής μας άμυνας εδώ και μια γενιά».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Willy Wimmer δήλωσε στις 3 Ιανουαρίου 2022: «Θέλω να επιστήσω ρητά την προσοχή σας στο γεγονός ότι οποιαδήποτε λύση μέσω διαπραγματεύσεων είναι ακόμα δυνατή.

Ωστόσο, η σειρά των διαπραγματεύσεων, πρώτα Ρωσία / ΗΠΑ, μετά Ρωσία / ΝΑΤΟ και μετά ΟΑΣΕ δεν έχει σχεδιαστεί για να βρει μια λύση, καθώς η στοίβα από κοτόπουλο από μόνη της δεν μπορεί να το εξυπηρετήσει.

“Για τον Wimmer, τα βασικά ερωτήματα είναι: Θα είναι είναι δυνατόν να στραγγαλιστεί η Ρωσία; 

Θα συνεχίσουν να αρνούνται οι ΗΠΑ την εχθρική κατάληψη της Ρωσίας;

Στις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν, ο Βίμερ αναγνωρίζει την πρόθεση: «Η δράση της Ουκρανίας κατά των αυτονομιστών στο έδαφός της, υπεράσπιση Ρώσων συμπατριωτών από τις ρωσικές δυνάμεις στο ουκρανικό έδαφος, προέλαση των ρωσικών δυνάμεων προς το Λβιβ.

Κανένα τανκ του ΝΑΤΟ δεν θα έμπαινε στο Κίεβο, αλλά ο πόλεμος του εμπάργκο του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας θα γινόταν «πυρηνικός».» [4]

Τα χειρουργικά εργαλεία για έναν πόλεμο στην Ευρώπη βρίσκονται στο τραπέζι από το φθινόπωρο του 2014.

Μετά το πραξικόπημα στο Κίεβο που ενορχηστρώθηκε από τη Δύση στα τέλη Φεβρουαρίου 2014, το φυλλάδιο της Διοίκησης Εκπαίδευσης και Δόγματος του Στρατού των ΗΠΑ (TRADOC) 525-3-1 «Win in a Complex World: 2020-2040» εγκρίθηκε τον Οκτώβριο του 2014.

Η Ρωσία και η Κίνα αναφέρονται ως οι κύριες απειλές.
Στις 4 Δεκεμβρίου 2014, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε το ψήφισμα H. Res. 758 με συντριπτική πλειοψηφία (μόλις 10 ψήφους κατά).

Την ίδια μέρα ο θρύλος του Κογκρέσου Ρον Πολ σχολίασε στην αρχική του σελίδα με το άρθρο «Απερίσκεπτο Κογκρέσο «Κηρύσσει τον πόλεμο» στη Ρωσία» [5] :
«Σήμερα κατά τη γνώμη μου ένας από τους χειρότερους νόμους ψηφίστηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ».
Με το Ψ. 758 κατατέθηκε ψήφισμα που κυριολεκτικά «καταδικάζει τις ενέργειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας υπό τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ως επιθετική πολιτική κατά γειτονικών κρατών με στόχο την πολιτική και οικονομική κυριαρχία». [6]
Και από το φθινόπωρο του 2014, η υποδομή για μια στρατιωτική σύγκρουση στην Ανατολική Ευρώπη έχει επεκταθεί μαζί με άλλα μέτρα (περιλαμβάνει επίσης τη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία ( PESCO ) στον στρατιωτικό και στις υποδομές , την οποία ξεκίνησε η ΕΕ το 2017 ).

Οι σιδηροδρομικές συνδέσεις από το Ρότερνταμ / Bremerhaven / Αμβούργο μέσω Görlitz μόνο στο Κίεβο έχουν επεκταθεί πολύ πέρα ​​από τις συνήθεις απαιτήσεις κυκλοφορίας. [7]
Όπως υποδηλώνει ο τίτλος του άρθρου του, ο Paul Craig Roberts βλέπει μια επικείμενη απειλή πολέμου.

Για αυτόν, η ανησυχία των εκπροσώπων του ΝΑΤΟ Πούτιν για την ασφάλεια της Ρωσίας είχε μεγάλη μύτη. Δεν αποτελεί πλέον νοημοσύνη στον δυτικό κόσμο, καθώς όλοι ανταγωνίζονται για να δείξουν πόσο σκληροί είναι με τη Ρωσία.

Ο Ρόμπερτς ερμηνεύει τη δήλωση του Πούτιν ότι σημαίνει ότι η Ρωσία δεν έχει πλέον ασφαλές καταφύγιο, ότι η Ρωσία έχει φτάσει στο βαθμό της ικανότητάς της να αποφύγει τον πόλεμο.

 «Απλώς δεν έχουμε ασφαλές καταφύγιο» σημαίνει ότι η Ρωσία έχει κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον πόλεμο και ότι οι Αμερικανοί πρέπει τώρα να φύγουν από το κατώφλι της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον Ρόμπερτς, ο Πούτιν βασίζεται στον Μπάιντεν για να δείξει ευαισθητοποίηση, ευθύνη και να εργαστεί για την ειρήνη. αναγνωρίζοντας τις νόμιμες ανησυχίες της Ρωσίας για την ασφάλεια.

«Αλλά τι», λέει ο Ρόμπερτς, «αν ο Μπάιντεν είναι απλώς ένα πρόσωπο και το στρατιωτικό και πολιτικό σύμπλεγμα ασφαλείας είναι επικεφαλής, το οποίο έχει σκοπό το κέρδος παρά τον κίνδυνο να μην υποχωρήσει ο Πούτιν;»[8]

Τι γίνεται αν τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον περιορίζονται στην αποσταθεροποίηση της Ρωσίας προς όφελος της ηγεμονίας των ΗΠΑ και τι γίνεται αν η ασφάλεια της Ρωσίας είναι ακριβώς αυτό που η Ουάσιγκτον σκοπεύει να υπονομεύσει και να αγνοήσει;
«Το 2022 θα μπορούσε να είναι η χρονιά κατά την οποία η εξουσία της Ουάσιγκτον θα σπάσει, με τη Ρωσία να παίρνει την Ουκρανία σε μια πράξη αυτοάμυνας και την Κίνα να παίρνει την Ταϊβάν ως επίδειξη του ποιος είναι υπεύθυνος για την Ασία.
Το 2022 θα μπορούσε επίσης να είναι το έτος κατά το οποίο ο δυτικός κόσμος υφίσταται πυρηνικό πόλεμο.» [9]

 

[1] en.kremlin.ru/events/president/news/67487

[2] www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/12/30/statement-by-press-secretary-jen-psaki-on-president-bidens-phone-call-with-president-vladimir -Πούτιν της Ρωσίας/

[3] www.nato.int/cps/en/natohq/news_190293.htm

[4] Willy Wimmer: Τα ρολόγια μετρούν διαφορετικά μετά τη Γενεύη; Από 3 Ιανουαρίου 202

[5] http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2014/december/04/reckless-congress-declares-war-on-russia/

Ο Ronald Ernest “Ron” Paul (* 1935) είναι Αμερικανός γιατρός και πολιτικός, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και ήταν μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1976 έως το 2013 (κατά διαστήματα).

 Ήταν υποψήφιος για το Ελευθεριακό Κόμμα στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 1988 και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του 2008 και του 2012.

[6] https://www.congress.gov/bill/113th-congress/house-resolution/758/titles

[7] https://www.lr-online.de/lausitz/weisswasser/neue-verkehrsader-an-neuer-bahntrasse-wird-weitergebaut-38162246.html

[8] Paul Craig Roberts: ΚΑΘΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ www.paulcraigroberts.org/2021/12/30/as-the-old-year-closes-war-waits-us-in- ο νέος χρόνος/

[9] Κανένα.

Η γνώμη του συγγραφέα / υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από τη γνώμη της συντακτικής ομάδας. Βασικός Νόμος Άρθρο 5 Παράγραφοι 1 και 3 (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγια, γραπτά και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. 

Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα. 

Δεν γίνεται λογοκρισία».

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/gibt-es-eine-chance-auf-frieden-in-europa/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>