«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

BILL GATES και COMMON PURPOSE – η σκοτεινή πλευρά της σύγχρονης ηγεσίας

BILL GATES και COMMON PURPOSE – η σκοτεινή πλευρά της σύγχρονης ηγεσίας

από τη Felicity Hingston

Σε μια εποχή αυξανόμενης δυσπιστίας για τα κίνητρα του Μπιλ Γκέιτς, την ατζέντα του, την άνοδό του στη «φήμη» κατά τη διάρκεια του «γεγονότος» του Covid-19 και την εστίασή του στο εμβόλιο του «ιερού δισκοπότηρου», γοητεύτηκα να δω ένα άρθρο του Marcel Schwantes. , με ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 2020, ανακηρύσσοντας τον Μπιλ Γκέιτς « μεγάλο ηγέτη» .

Ο Marcel Schwantes είναι ο ιδρυτής και επικεφαλής του Human Officer, Leadership from the Core (2014). Στο Linkedin, ο Schwantes περιγράφεται ως ένας «διεθνώς αναγνωρισμένος ηγέτης της σκέψης».

Το άρθρο υποστηρίζει ένα στυλ ηγεσίας που έχουμε δει να αγκαλιάζεται την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία – ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟ, στην επιδίωξη ενός ΚΟΙΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.

Ο Schwantes φαίνεται να αποδίδει «μεγαλείο» στον Gates και αναφέρει τους «προφητικούς Gates» πριν από το 2000: «Καθώς κοιτάμε μπροστά στον επόμενο αιώνα, ηγέτες θα είναι εκείνοι που ενδυναμώνουν τους άλλους».

Ο Schwantes θέτει μια πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση: «Είσαι εξουσιοδοτημένος να κάνεις τι;»

Ο Γκέιτς έχει γίνει πράγματι ένας ισχυρός «ηγέτης», όχι μόνο σε ό,τι αφορά την υγεία (χωρίς επιστημονικό υπόβαθρο/υγεία ο ίδιος, αν και έχει σαν τον Φάουτσι στον στενό του κύκλο), αλλά ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος από τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο ότι ο Κουόμο θα έβαζε το Ίδρυμα Γκέιτς να τον βοηθήσει να «επανασχεδιάσει» την εκπαιδευτική πολιτική του κράτους .

Παρά το επιχείρημα εναντίον αυτού, του John Warner στις 28 Ιουνίου 2019 και του σκεπτικισμού από τη Valerie Strauss , στις 17 Απριλίου 2019.

Φαίνεται ότι ο Bill και η Melinda Gates έχουν το δάχτυλό τους στην εκπαιδευτική πίτα για πάνω από μια δεκαετία.

Συγκεκριμένα, πίεσαν για τα κρατικά πρότυπα «Κοινού Πυρήνα» κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα.

Ο Στράους είπε: «Είχαν αρκετή επιρροή για να συνεργαστούν με τις κυβερνήσεις των πολιτειών και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Δεν είχε σημασία τι είπαν οι ειδικοί».

Η θέση των Gates για τα σχολικά βιβλία ήταν ακόμη σαφής και διαφανής στην ετήσια επιστολή τους για το 2019: «Χάρη στο λογισμικό, το αυτόνομο σχολικό βιβλίο γίνεται παρελθόν». (Ποιανού λογισμικού αναρωτιέμαι;

Και τι μεγαλύτερη ώθηση από τη διαδικτυακή μάθηση που διευκολύνεται από το κλείσιμο σχολείων Covid;)

Αυτό που ΔΕΝ είναι ξεκάθαρο για μένα είναι ΑΝ και ΠΩΣ ο Gates έχει ενδυναμώσει οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον εαυτό του , ενώ προωθεί το σημείο του ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟ – και του Κοινού Σκοπού; – σε όλα τα παγκόσμια πράγματα, από την υγεία, την κλιματική αλλαγή, την εκπαίδευση και το 5G;

ΣΥΜΠΤΩΣΗ? ΣΥΝΔΕΣΗ?

Τι είναι το «Κοινός Σκοπός Η.Β.»; Η Caroline Stephens, σε ένα βίντεο στις 11 Νοεμβρίου 2020 , ρίχνει μια προσεκτική ματιά σε αυτόν τον οργανισμό:

Η Caroline Stephens είναι υπέρμαχος του Συντάγματος και υπέρμαχος του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας.

Αντιμετώπισε σοβαρή λογοκρισία και τώρα βασίζεται στην πλατφόρμα Videobanned, προσπαθώντας να ξυπνήσει τους ανθρώπους https://constitutionwatch.com.au/link-to-caroline-stephens-seeking-the-truth-banned-videos/

Η Caroline ισχυρίζεται ότι «διαφάνειες» από μυστικές συναντήσεις ζουμ αυτής της οργάνωσης τον Μάιο του 2020 έχουν βρεθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αισθάνεται υποχρεωμένη από ηθικό καθήκον να αποκαλύψει το περιεχόμενο.

Το Common Purpose UK είναι εγγεγραμμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά αυτές οι μυστικές «σημειώσεις» της συνάντησης αποκαλύπτουν μια ατζέντα που ανταποκρίνεται στην άξια φιλανθρωπικής ιδιότητας – και δημόσιας χρηματοδότησης.

Μια ανησυχητική ατζέντα πράγματι!

Διαβάζοντας από τις σημειώσεις, η Caroline αποκαλύπτει τους συμμετέχοντες στις συναντήσεις και τους «ρόλους» τους, καθώς και λεπτομέρειες της πραγματικής ατζέντας και του τρόπου με τον οποίο σκοπεύουν να το κάνουν – πολλά από τα οποία έχουμε δει να υλοποιούνται τους τελευταίους μήνες.

Η Caroline μας υπενθυμίζει ότι η «Σκοτεινή πλευρά» πρέπει να μας πει, επομένως αυτές οι διαφάνειες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – αλλά δεν είναι εύκολο να τις βρούμε.

Ένας φίλος της τα βρήκε, από τα οποία η Caroline διαβάζει μια «ελαφρώς συνοπτική» εκδοχή του τι είναι μέσα τους.

Δεν είμαι σε θέση να το επαληθεύσω ή να το διαψεύσω.

Η Common Purpose ιδρύθηκε από την Julia Middleton το 1989. Ο ιστότοπος προσφέρει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό:

  • αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη ηγετών που μπορούν να ξεπεράσουν τα όρια (γεωγραφίες, γενιές, τομείς, υπόβαθρο, πεποιθήσεις κ.λπ.) τόσο στην εργασία όσο και στην κοινωνία.

  • πρόσωπο με πρόσωπο και διαδικτυακά προγράμματα ηγεσίας για πολλές γενιές σε 100 πόλεις σε όλο τον κόσμο, σε τέσσερις παγκόσμιους κόμβους.

  • 90.000 απόφοιτοι, 7.000 συμμετέχοντες ετησίως

  • συνδέσμους για περισσότερα σχετικά με τους κατόχους αδειών σε διάφορες χώρες

  • εντελώς ανεξάρτητη και αδέσμευτη

  • μια μη κερδοσκοπική κοινωνική επιχείρηση, ανακτά το κόστος μέσω των τελών προγραμμάτων και οργανισμών που αναθέτουν τα προγράμματα (περιλαμβάνονται επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και ιδρύματα)

  • ένα ταμείο υποτροφίας για να διασφαλιστεί ότι η προσβασιμότητα δεν περιορίζεται σε εκείνους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά το πλήρες ποσό

  • Το όραμά τους είναι να δημιουργήσουν έναν χώρο όπου οι άνθρωποι (ανοιχτοί σε όλους, σε κάθε τομέα της κοινωνίας) ενώνονται και ενεργούν για το γενικότερο καλό.

  • Σε μια ανθυγιεινή κοινωνία οι άνθρωποι αφήνουν την απόφαση στις κυβερνήσεις.

  • Σε μια υγιή κοινωνία, οι άνθρωποι έχουν τους θεσμούς και τους ισχυρούς να λογοδοτούν.

  •  Το Common Purpose ανοίγει έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να σκέφτονται και να ενεργούν μακροπρόθεσμα και προς το ευρύτερο συμφέρον της κοινωνίας.

  • Πιστέψτε ότι η ανάπτυξη τέτοιων ηγετών θα αντισταθμίσει τις δυνάμεις του κατακερματισμού στην κοινωνία, κάνοντας τις κοινότητες να συνεργαστούν καλύτερα.

  • Οι περισσότερες αλλαγές προκύπτουν από τη συσσώρευση πολλών μικρών αλλαγών.

Όλα αυτά φαίνονται αρκετά αξιοθαύμαστα, αν και δύο «εφηβικά» σημεία που πρέπει να συλλογιστούν:

  • στοχεύουν να αναπτύξουν ηγέτες που μπορούν να οδηγήσουν πέρα ​​από τον άμεσο τομέα εξουσίας τους .

  • Ο διεθνώς αναγνωρισμένος κανόνας του Chatham House τηρείται σε όλα τα προγράμματα. (Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να συζητήσετε τις συναντήσεις των ομάδων με ξένους.)

Φαίνεται ότι δεν είμαι μόνος είναι οι αμφιβολίες μου.

Περισσότερα για – Κοινός σκοπός: Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του;

Το παρακάτω είναι αυτό που άντλησα από ένα άρθρο της Tina Brooker, με ημερομηνία 10 Αυγούστου 2019.

Ανήκει στο Forti est veritas – Truth is Strong .

Εξετάζοντας πολλά άρθρα «Common Purpose Exposur», η Tina μας υποδεικνύει μερικούς ισχυρισμούς σχετικά με το Common Purpose – CP – που θα έδινε αξιοπιστία στην Caroline Stephens «συναγερμό». Για παράδειγμα:

  • Το CP είναι μια πολιτική φιλανθρωπική οργάνωση που χρησιμοποιεί τροποποίηση συμπεριφοράς.

  • «Οι απόφοιτοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μάθησή τους για να ηγηθούν εκτός εξουσίας»…

  • Τα παιδιά, οι έφηβοι και οι ενήλικες αφαιρούν τις προκαταλήψεις τους

  • Η CP ισχυρίζεται ότι εκπαίδευσε 30.000 ενήλικες αποφοίτους στο Ηνωμένο Βασίλειο και άλλαξε τη ζωή περίπου 80.000 μαθητών και νεαρών ενηλίκων. «Χρησιμοποιώντας τεχνικές συμπεριφοράς και βιωματικής μάθησης, η άποψη των αποφοίτων μπορεί να αναδιαμορφωθεί ώστε να συμμορφώνεται με τον νέο Κοινό Σκοπό. 

  • Οι περισσότεροι δεν θα γνωρίζουν ότι αυτό συνέβη!

  • Εκπαιδεύτηκε και λειτουργούσε σύμφωνα με τον Κανόνα του Chatham House.

(Ελεγχος μυαλού?)

  • Το CP είναι μια ελιτίστικη φιλοευρωπαϊκή πολιτική οργάνωση που βοηθά στην αντικατάσταση της δημοκρατίας –στο Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως– με τους επιλεγμένους ηγέτες της ελίτ.

  •  Τα κρυμμένα δίκτυα και οι πολιτικοί τους στόχοι υπονομεύουν και καταστρέφουν τη δημοκρατική κοινωνία μας και απειλούν την «ελεύθερη βούληση» σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά.

  • Η χρηματοδότηση προέρχεται από δημόσιο χρήμα, μεγάλες επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένων των διεθνών τραπεζών)

Από τις πολλές και ποικίλες πηγές στο άρθρο της Tina φαίνεται επαληθεύσιμο ότι:

  • Ο κοινός σκοπός είναι μυστικός. Παραδέχονται στον δικό τους ιστότοπο ότι τηρούν τον «Κανόνα του Chatham House». επικρίθηκε το 2009 επειδή προσπάθησε να εμποδίσει τους ανθρώπους να ερευνήσουν τις δραστηριότητές της.

  • Έστειλε στοιχεία 18 ατόμων, που είχαν υποβάλει αιτήματα FOI, σε δημόσιους φορείς, απαιτώντας από τους αξιωματούχους να μην απαντήσουν σε αυτά.

  • Το Common Purpose είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους της οποίας οι «απόφοιτοι», οι συνεργάτες και οι υποστηρικτές της βρίσκονται σε μερικές από τις πιο ισχυρές θέσεις στη δημόσια ζωή.

(Οι παρακάτω σύνδεσμοι προς το dailymail και τα wikileaks αποκαλύπτουν αρκετά από αυτά τα ονόματα καθώς και συνδεδεμένους οργανισμούς)

Το άρθρο της Tina Booker FortisestVeritas (Η αλήθεια είναι ισχυρή) καταλήγει:

Το Common Purpose φαίνεται να είχε στενούς δεσμούς με μερικά από τα πιο υψηλού προφίλ σκάνδαλα της εποχής μας.

Ακολουθούν δύο παραδείγματα τέτοιων σκανδάλων:

  1. την υποτιθέμενη «ανάρμοστη επιρροή» τους στην έρευνα Leveson – τρεις από τους έξι αξιολογητές είχαν διασυνδέσεις CP.

  2. Οι καταστροφές του Βραβείου Όργουελ (2008) και του Newsnight’s McAlpine (2012).

Γινόμαστε μάρτυρες χάους και άθλιας αποτυχίας σε πολλούς θεσμούς σήμερα – Θα μπορούσε η Common Purpose να έχει κάποια συμμετοχή;

Sidenote: όπως πολλοί εναλλακτικοί ιστότοποι που επιδιώκουν να αποκαλύψουν την αλήθεια, η Tina ελπίζει ότι η fortisestveritas θα «επιβιώσει από την άγρια ​​λογοκρισία των τεχνολογικών γιγάντων…»

Μια πολύ απαξιωτική λεπτομερής περιγραφή του Common Purpose παρέχεται από το Wikileaks:

φτάνει στο σημείο να περιγράφει το Common Purpose ως «έναν κρυφό ιό στην κυβέρνησή μας και στα σχολεία μας» και ισχυρίζεται ότι η οργάνωση «εντοπίζει ηγέτες σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησής μας για να αναλάβουν την εξουσία όταν το έθνος μας αντικατασταθεί από την ΕΕ, σε αυτό που αποκαλούν « τη μεταδημοκρατική κοινωνία» και ότι «στοχεύει συγκεκριμένα παιδιά από την ηλικία των 13 ετών».

ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο BILL GATES; ΠΟΣΟ ΕΥΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ;

Το GreenMedInfo δημοσίευσε ένα άρθρο στις 15 Νοεμβρίου 2020:   Ποιος χρηματοδοτεί το Facebook Fact Checkers; Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Tim Schwab με έδρα την Ουάσινγκτον είχε ερευνήσει τη χρηματοδότηση των μέσων ενημέρωσης από το Ίδρυμα Gates και βρήκε επιχορηγήσεις του Gates σε πολλά μέσα.

Το άρθρο του Tim Schwab στο The Nation στις 5 Οκτωβρίου 2020 έχει τίτλο «Ενώ οι φτωχοί αρρωσταίνουν, ο Bill Gates γίνεται πιο πλούσιος». Ο Tim λέει: « Οι πανδημικές επενδύσεις του δισεκατομμυριούχου, όπως και μεγάλο μέρος της δουλειάς του, παραμένουν μυστικό » και δίνει μερικές «ενδιαφέρουσες» πληροφορίες για τις επενδύσεις του Gates που μοιάζουν με πλοκάμια . (η έμφαση δόθηκε)

Η μακροχρόνια εμπλοκή του Γκέιτς και η δουλειά του με τα εμβόλια και οι τεράστιοι οικονομικοί του δεσμοί τον έκαναν να διεκδικεί τεράστια επιρροή στις αρχές της πανδημίας του Covid. Κατέλαβε αυτή την ηγεσία και απέκτησε πολλή δύναμη με αυτόν τον τρόπο – επαινείται για την ηγεσία του από τα μέσα ενημέρωσης.

Σε ένα από τα άρθρα του Common Purpose, με ημερομηνία 27 Απριλίου 2015, ο Robert Care γράφει για τη γενναιοδωρία του Bill και της Melinda Gates, «το ζευγάρι ελπίζει να δωρίσει τελικά το 95% του προσωπικού τους πλούτου», ένα παράδειγμα ανθρώπων που επαναπροσδιόρισαν τον σκοπό τους από τη δημιουργία πλούτου στην …κοινωνική ευθύνη.

Ο Δρ Robert Care είναι Πρόεδρος της Arup, Act and Strategic Geographies Leader, Australasia, Arup και πρόεδρος του Common Purpose Charitable Trust.

Κοίταξα λίγο το Arup και δεν με έκπληξη, είναι καλά στο τρένο 5G. «Σε έναν κόσμο μετά την Covid-19, έχουμε την ευκαιρία –κάποιοι μπορεί να πουν ευθύνη– να δώσουμε στις περιθωριοποιημένες ομάδες (συμπεριλαμβάνονται οι αμέτρητες επιχειρήσεις που έχασαν τα πάντα λόγω διακοπής λειτουργίας;) ίση προσοχή στον προγραμματισμό μας καθώς αναδιαμορφώνουμε την επικοινωνία μας δίκτυα και τις ευρύτερες πόλεις μας».

Εδώ είναι το τρίψιμο – το άρθρο συνεχίζει: \

«Οι πόλεις μας θα συνδυάσουν φυσικές εγκαταστάσεις με εικονικά περιβάλλοντα και υπηρεσίες. 

«Τα δίκτυα 5G αρχίζουν να μας δίνουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και αξιοπιστία». Θα βελτιώσουν την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης καταστροφών! Και θα «υποστηρίξουν την ικανότητα να ανταποκρίνονται καλύτερα και γρηγορότερα σε όλες τις μεταβαλλόμενες κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες όσων ζουν και εργάζονται στις πόλεις μας».

Σας μυρίζει αυτή η ψηφιακή επιτήρηση;

Υπάρχει μια πληθώρα «αμφιβολιών» στο διαδίκτυο για τον Μπιλ Γκέιτς:

«Ποιος είναι ο Μπιλ Γκέιτς; Ένας προγραμματιστής λογισμικού; Ενας επιχειρηματίας? Φιλάνθρωπος; Ένας παγκόσμιος ειδικός υγείας;». GreenMedInfo 3 Μαΐου 2020.

Πολλοί αυξανόμενοι «θεωρητικοί συνωμοσίας» της Αυστραλίας τον συνδέουν με το 5G. Υπάρχει επίσης σύνδεση του Γκέιτς με το Ινστιτούτο Γουχάν. Οι δεσμοί του με τον Τζέφρι Έπσταϊν. ο στόχος του να ελέγξει τον κόσμο (και να ελέγξει τον πληθυσμό).

Σαφώς, ο κ. Γκέιτς και το ίδρυμά του διαθέτουν μια παντοδύναμη δύναμη, αλλά φαίνεται να υπάρχουν τεράστιοι «στρατοί» που υποστηρίζουν (συμπαιγνία;) – ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ !

https://gumshoenews.com/2020/11/19/bill-gates-and-common-purpose-the-dark-side-of-modern-leadership/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>