«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φαίνεται ότι εργαζόμαστε κάτω από ένα παγκόσμιο πραξικόπημα.

Ασύρματο τηλεχειριστήριο με βάση το γραφένιο μέσω του κινητού σας τηλεφώνουΑσύρματο τηλεχειριστήριο με βάση το γραφένιο μέσω του κινητού σας τηλεφώνουΜπορείτε να εμφανίσετε αυτήν την εικόνα και να τη διαβάσετε σε πλήρες μέγεθος.
Αυτή η εικόνα προέρχεται από ένα άρθρο ανασκόπησης σχετικά με τις “Εφαρμοσμένες Επιστήμες” με τίτλο “Πρόσφατη πρόοδος στις πλατφόρμες ανίχνευσης ραδιοσυχνοτήτων με γραφένιο/οξείδιο γραφενίου για ασύρματο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης” από τον Hee-Jo Lee για https://www.mdpi.com/

Πρόλογος

Πάρτε οποιαδήποτε πολυεθνική (διεθνική) εταιρεία. Πείτε την Power Corporation of Canada, για παράδειγμα.

Ή Google.

Ή όποιον επιλέξεις.

Αυτή η εταιρεία έχει εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους παγκοσμίως και τους ελέγχει με μεγάλη επιτυχία ελέγχοντας τη διοίκηση.

Πόσα μέλη έχει η κυβέρνησή σας;

 Μια χούφτα στην εκτελεστική εξουσία, μερικές εκατοντάδες στη νομοθετική. Εάν οι πολυεθνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Big Pharma, επέλεγαν να ελέγξουν την κυβέρνησή σας, αυτή η νέα μορφή «ξένης δύναμης» θα μπορούσε εύκολα να ανατρέψει τη χώρα σας.

 Στην πραγματικότητα, φαίνεται να έχει γίνει.

Φαίνεται ότι εργαζόμαστε κάτω από ένα παγκόσμιο πραξικόπημα.

Κάθε δυτική κυβέρνηση έχει πιέσει το «Build Back Better», ένα σύνθημα της Μεγάλης Επαναφοράς, ενός προγράμματος για την παγκόσμια κυβέρνηση που χρηματοδοτείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που επίσης χρηματοδότησε την εκδήλωση 201 που «προέβλεψε» την «πανδημία» του «Covid-19» αρκετά βολικά. , λίγο πριν ανακοινωθεί από τον ΠΟΥ, ανήκει και χρηματοδοτείται σε σύγκρουση συμφερόντων από τον Μπιλ Γκέιτς.

Ξαναχτίστε καλύτεραΞαναχτίστε καλύτερα

Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό το σύνθημα.

 Γιατί για να «χτίσεις πίσω», πρέπει πρώτα να καταστρέψεις.

Αυτό ήταν πάντα κατανοητό από τον κομμουνισμό, για παράδειγμα, που έκαιγε εκκλησίες ολοσχερώς (το πρόσεξα στον Καναδά τον τελευταίο καιρό;) 1 και εκτέλεσε την ηγεσία για να αποκεφαλίσει τη χώρα-στόχο.

(Σε αυτήν την περίπτωση, το πραξικόπημα του Covid απλώς ελέγχει την ηγεσία μας. Μπορούν να απορριφθούν αργότερα όταν δεν χρειάζονται πλέον.

Έτσι η Δύση είναι ήδη αποκεφαλισμένη, δεν έχουμε κυβέρνηση, δεν έχουμε ηγεσία.

Έχουμε προσωρινή κυβέρνηση που στελεχώνεται πρόθυμα από τεχνοκρατικοί «μπολσεβίκοι» όπως ο Μπάιντεν, ο Μακρόν, ο Τριντό, ο Τζόνσον, ο Μόρισον κ.ά. )

Τα lockdown, που εφαρμόστηκαν από τις κυβερνήσεις των σκλάβων μας για τους παγκοσμιοποιητές ιδιοκτήτες τους, έχουν υπολογιστεί για να καταστρέψουν το οικονομικό μας σύστημα των ελεύθερων επιχειρήσεων.

Ο κ. Global σχεδιάζει ένα νέο σύστημα.

Με την υποτιθέμενη πανδημία καταστρέφεστε, η οικογένειά σας καταστρέφεται, ο κοινωνικός σας ιστός καταστρέφεται, οι πολιτιστικοί σας κανόνες καταστρέφονται, η οικονομία σας καταστρέφεται. Μέχρι στιγμής έχετε συνεργαστεί.

Οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ

Οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ

Επιπλέον, το 2015, όπως καυχιόταν ο ΟΗΕ, κάθε μία από τις 193 κυβερνήσεις-μέλη υπέγραψε συμφωνία για 17 « Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης » (SDGs), 14 από τους οποίους περιλαμβάνουν τον «εμβολιασμό» σας .

Το ψηφίσατε;

Σας είπε η κυβέρνησή σας ότι επρόκειτο να το υπογράψουν;

 Πώς σκόπευαν να πάρουν τη συνεργασία σας (υποβολή);

Θυμηθείτε, η ενημερωμένη συγκατάθεση είναι θεμελιώδης.

Δεν μπορεί να υπάρχει ενημερωμένη συγκατάθεση όταν δεν έχετε ιδέα ότι θα σας «ζητηθεί» να εμβολιαστείτε.

Δεν έχετε ιδέα για το τι υπάρχει στις λήψεις, ή ακόμα και για τον αριθμό των βολών. Αυτή είναι η γενική απόρριψη του θεμελιώδους δικαιώματός σας στη δική σας πνευματική και σωματική ακεραιότητα.

Αυτός είναι ο Ντόγκλαντ.

Υποτίθεται ότι είστε δεσμευμένοι και θα κάνετε ό,τι σας λένε, ή θα ξυλοκοπηθείτε με μια εφημερίδα (και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) μέχρι να το κάνετε.

Αφού ο ΠΟΥ ανακοίνωσε την «πανδημία», όλα τα πιθανά ασφαλή και φθηνά, πολύ γνωστά, μακροχρόνια φάρμακα για συμπτώματα που υποτίθεται ότι υποδηλώνουν «λοίμωξη» από «Covid-19», απαγορεύτηκαν γρήγορα ως παράνομες ή/και απαξιώθηκαν βίαια από την εταιρεία. ιδιοκτησία του διεθνούς τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό ήταν απαραίτητο για να σας αναγκάσει να τραβήξετε τις λήψεις γεμάτες με οξείδιο του γραφενίου .

Επιπλέον, επιβλήθηκε ένα ψεύτικο «τεστ», το PCR. Η PCR, ωστόσο, δεν έχει την ικανότητα να «διαγνώσει» μια ασθένεια.

Όπως είπε ο εφευρέτης του, « Δεν σου λέει ότι είσαι άρρωστος ».

 Με βάση αυτή την καθαρή απάτη, ο Γερμανοαμερικανός δικηγόρος ομαδικής δράσης Dr.Reiner Fuellmich, ειδοποίησε έναν από τους απατεώνες, τον Christian Drosten , ο οποίος εσκεμμένα παραποιούσε την PCR ως διαγνωστική.

Η PCR στο πλαίσιο του Covid-19 είναι μια απάτη για τη δημιουργία ενός τσουνάμι πλαστών «διαγνωστικών» αποτελεσμάτων που ανακοινώνουν «περιπτώσεις» και «λοιμώξεις».

Τα ανεγκέφαλα, άχρηστα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας επευφημούν τις ανοησίες, προτρέποντάς σας να κάνετε τις λήψεις σε ένα ταχυφαγείο.

Η Pizza Hut στην οδό Queen Mary στο Μόντρεαλ, στις 17 Μαΐου 2021, μια τηλεόραση τοίχου έδειξε τη φασαρία των μέσων ενημέρωσης σε εξέλιξη για να γίνει γρήγορη ένεση σε 90.000 ανθρώπους σε μια «σκηνή» στο αεροδρόμιο Trudeau.

Με όλα τα φθηνά και ασφαλή φάρμακα που αφαιρέθηκαν από το τραπέζι για οποιοδήποτε είδος συμπτώματος «γρίπης», που είναι πραγματικά αυτό που ισοδυναμεί με τον Covid-19, μια υποτιθέμενη δέσμη συμπτωμάτων γρίπης, τότε δεν έμεινες χωρίς εναλλακτική από μια «ένεση» για να σώσεις εσείς από την υποτιθέμενη πανδημία.

Μια ένεση που σας επιβάλλεται προοδευτικά πρώτα από την κυβερνητική και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (μια μορφή τρομοκρατίας), μετά από τα lockdown (περισσότερη τρομοκρατία και το «ραβδί» για να σας εκπαιδεύσει να αποδεχτείτε την ένεση για να «επιστρέφετε στο κανονικό»), μετά από «παραλλαγές» για να αναγκάσετε τις αναμνηστικές ενέσεις στην κυκλοφορία του αίματός σας και, στη συνέχεια, με ακόμη πιο βίαιη επιβολή lockdown και περιορισμών για να αναγκάσετε τους αντιστασιακούς να δεχτούν τις ενέσεις.

Και τώρα βλέπουμε το «διαβατήριο εμβολίου» ή το «διαβατήριο υγείας» να έρχεται.

Το Vaccine Passport ή Health Pass ήταν πάντα ο στόχος

Αυτός ήταν πάντα ο στόχος.

Το δελτίο υγείας στο smartphone σας θα μετατραπεί τελικά σε έναν πλήρη απομακρυσμένο αισθητήρα της τοποθεσίας σας και θα παρακολουθεί τη σωματική και ψυχική σας κατάσταση 24/7.

Η «αίσθηση» θα ενεργοποιηθεί από το οξείδιο του γραφενίου του είδους που εγχέεται στο σώμα σας με το πρόσχημα της λήψης «Covid-19».

Και να έχετε κατά νου ότι όσο συμβαίνει αυτό, τα θύματα των ενέσεων πέφτουν σαν μύγες.

Τεράστιοι αριθμοί ακρωτηριάστηκαν, τραυματίστηκαν, άκρως υποτιμημένοι αριθμοί σκοτώθηκαν εντελώς .

Εάν οι ενέσεις αφορούσαν την «υγεία» σας, αυτό δεν θα συνέβαινε. Αλλά στο βωμό των διεθνών οικονομικών και της παγκόσμιας κυβέρνησης, εσείς, η υγεία σας, η οικογένειά σας, η ευημερία σας, είστε όλα αναλώσιμα.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο αφότου ο ΠΟΥ ανακοίνωσε την υποτιθέμενη πανδημία, και η κυβέρνηση των σκλάβων σας απηχήθηκε την ανακοίνωση, εξακολουθείτε να φοράτε μια άχρηστη μάσκα.

Είναι άχρηστο ως μέτρο «υγείας», αλλά χρήσιμο ως ρύγχος για να σας κρατά ενήμερους για την ψεύτικη πανδημία που «απειλεί τη ζωή σας» για να διατηρήσετε την υποταγή σας.

 Η υπενθύμιση είναι ένα όπλο στο κεφάλι σου.

 Και υπάρχει λόγος για αυτό.

Είσαι σαν τον σκύλο σου. τον αφήνετε να παίξει με το νέο του λουρί για να το συνηθίσει πριν το βάλετε και αναγκάσετε να φτέρνα.

Ο υπουργός Υγείας του Κεμπέκ, Christian Dube, ο τοπικός κυνηγός

Ο υπουργός Υγείας του Κεμπέκ, Christian Dube, ο τοπικός κυνηγός, δείχνει μια εφαρμογή στο τηλέφωνό του καθώς ανακοινώνει λεπτομέρειες για το διαβατήριο εμβολιασμού για τον COVID-19 κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στις 10 Αυγούστου 2021 στο Μόντρεαλ.

Οι ανόητοι, οι δειλοί, οι τεμπέληδες και οι άψογοι συνεργάζονται με την τρομοκρατία για να φτιάξουν τη δική τους φυλακή.

Η Globe and Mail αναφέρει ότι η BC και το Κεμπέκ « βλέπουν άλμα στις πρώτες δόσεις COVID-19 » μετά τη θέσπιση συστημάτων εμβολίων-διαβατηρίων. Φυσικά, εννοούν τις γεμάτες γραφένιο εγχύσεις.  Πρωτότυπο url .

Το σύστημα κλειδώματος on-again, off-again και on-again είναι μια λειτουργία «catch and re-leash». Θα θυμάστε πώς είναι να είσαι κάπως «ελεύθερος» για λίγο και μετά πάλι το λουρί.

Σε δελεάζουν αυτές οι στιγμές ημι-ελευθερίας, γιατί διαφορετικά μπορεί να ξεχάσεις, και αυτή τη στιγμή η μνήμη σου για το πώς είναι η ελευθερία χρειάζεται για να σε αναγκάσει να συμμορφωθείς με την παγκόσμια οικοδόμηση της μόνιμης μη ελευθερίας.

Αυτό θα εμφανιστεί όταν όλα τα στοιχεία του νέου παγκόσμιου συστήματος δουλείας συγκλίνουν και ενωθούν.

Έτσι, τώρα, ενώ οι ενέσεις υποτίθεται ότι σας επέστρεφαν στο «φυσιολογικό», αλλά εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε lockdown, το «health pass» φέρεται να επιβάλλεται για να «αποτρέψει» περαιτέρω lockdown για το «αναπόφευκτο» «τέταρτο κύμα» του μαγικός ιός.

Τώρα δείτε πώς λειτουργεί το ξανά, το off-again: «Π.Χ., το Κεμπέκ σημειώνει άλμα στις πρώτες δόσεις COVID-19 μετά τη θέσπιση συστημάτων εμβολίων-διαβατηρίων».

Τώρα, φίλε μου, είναι η ώρα να αντισταθείς.

Τώρα, φίλε μου, είναι η ώρα να αντισταθείς.

Όταν τελειώσετε – με την πλήρη συνεργασία σας (ή την πλήρη παθητικότητα σας από βλακεία ή τρόμο) και την αποτυχία σας να αμφισβητήσετε ή να αμφισβητήσετε – θα είστε λιγότερο ελεύθεροι από τον σκύλο σας με λουρί, όπως το οξείδιο γραφενίου στο “Covid- Η λήψη 19” συνδέεται με μια ασύρματη ζώνη όπως το 5G.

Ο μεγάλος τελικός

Σας έχω τρεις σημαντικές πηγές σήμερα.

Το πρώτο είναι ένα βίντεο που δείχνει την επίδραση ενός κινητού τηλεφώνου σε ένα κομμάτι οξειδίου του γραφενίου, το υλικό που εγχύθηκε επίσης σε εσάς για τον «Covid-19», στην πραγματικότητα το κύριο συστατικό του Pfizer και άλλων λήψεων mRNA.

Μπορείτε να δείτε πόσο αντιδραστικό είναι το οξείδιο του γραφενίου στα κύματα από το κινητό σας τηλέφωνο.

Το ίδιο το ανατριχιαστικό οξείδιο του γραφενίου φαίνεται να ζει ενώ το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο. Αυτό είναι αυτό που φαίνεται στα πλάνα του Covid-19.

Γιατί θα έπρεπε να υπάρχει για έναν υποτιθέμενο «ιό»; Το οξείδιο του γραφενίου δεν έχει ιατρικά οφέλη.

Αυτό το βίντεο είναι διαθέσιμο στη δική του σελίδα με απομαγνητοφώνηση και μετάφραση της συζήτησης.

Έπειτα, έχω μια εξαιρετική δημοσίευση επισκέπτη από τον Leo Hohmann που εξηγεί πώς τα φαινομενικά άσχετα στοιχεία, κυρίως τα “διαβατήρια εμβολίων”, αποτελούν μέρος ενός σχεδίου που εφαρμόζεται μέσω σύγκλισης: ” Ψηφιακά διαβατήρια υγείας: Η παγίδα που θα παρασύρει πολλούς σε ένα -world cashless system από τον Leo Hohmann “.

Τα διαβατήρια εμβολίων είναι η βάση ενός νέου παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, λέει ο Hohmann, και όπως το έχει διατυπώσει και η Catherine Austin Fitts .

Δεν είναι για την «υγεία» σας.

Τέλος, έχω ένα επιστημονικό άρθρο για εσάς, το pièce de résistance μου   σήμερα: « Πρόσφατη πρόοδος στις πλατφόρμες ανίχνευσης ραδιοσυχνοτήτων με γραφένιο/οξείδιο γραφενίου για ασύρματο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης » από τον Hee-Jo Lee για το MDPI.

Αυτή η ανασκόπηση της εφαρμοσμένης επιστήμης εξηγεί πώς η σωματική και πνευματική σας κατάσταση μπορεί εύκολα να ανιχνευθεί εξ αποστάσεως μέσω οξειδίου του γραφενίου (νανοαισθητήρες σε φακούς επαφής, σε δόντι ή σε “φορετά” (όπως τους αρέσει να τα αποκαλεί ο Klaus Schwab).

Ο Klaus θέλει εγκεφαλικά εμφυτεύματα μέσα στη δεκαετία, αλλά αυτό είναι να διαβάσετε τις σκέψεις σας.

Βιομεταφερόμενος ασύρματος βιοαισθητήρας γραφενίουΒιομεταφερόμενος ασύρματος βιοαισθητήρας γραφενίου

Προφανώς, μπορούν να εγχυθούν νανοαισθητήρες στην κυκλοφορία του αίματός σας, για παράδειγμα ως εμβόλιο “Covid-19”) και οι σωματικές σας διαδικασίες μπορούν στη συνέχεια να παρακολουθούνται πλήρως και εξ αποστάσεως από εκείνους που σας έχουν σαν σκύλος, μέσω του κινητού σας τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένο με wifi ( δηλαδή 5G).

Οι ενέσεις Covid-19 φορτωμένες με οξείδιο του γραφενίου αποτελούν τη βάση τόσο για ένα νέο «οικονομικό» σύστημα όσο και για ένα σύστημα βιολογικού ελέγχου για 24ωρη μόνιμη παρακολούθηση του σώματος και του νου σας.

 Εάν δεν είστε ακόμα μουδιασμένοι από όλα τα ψέματα και την τρομοκρατία γύρω από την ψεύτικη πανδημία «Covid-19», αυτό θα πρέπει να σας ξυπνήσει.

Πρόσφατη πρόοδος στις πλατφόρμες ανίχνευσης ραδιοσυχνοτήτων με γραφένιο/οξείδιο γραφενίου για ασύρματο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης από τον Hee-Jo Lee για το MDPI

Ασύρματο τηλεχειριστήριο με βάση το γραφένιο μέσω του κινητού σας τηλεφώνουΑσύρματο τηλεχειριστήριο με βάση το γραφένιο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου

Ο συγγραφέας της κριτικής Hee Jo-Lee λέει:

«Στους βιοαισθητήρες που βασίζονται σε γραφένιο , το πιο πρόσφατο παράδειγμα που βασίζεται στη νανοτεχνολογία στην υγειονομική περίθαλψη είναι ένας ασύρματος αισθητήρας με βάση το γραφένιο που μπορεί να διευκολύνει την επίτευξη 24ωρης υγειονομικής περίθαλψης, επιτρέποντας την ασύρματη παρακολούθηση διαφόρων βιοϊατρικών συμβάντων για την καλύτερη αξιολόγηση της κατάστασης υγειονομικής περίθαλψης ο χρήστης. 

Το γραφένιο που ανιχνεύει χημικούς/μοριακούς παράγοντες και τη διάρκεια της έκθεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρύς και διαφανής φορητός ή βιοεμφυτεύσιμος ηλεκτρονικός αισθητήρας .

Μπορεί να παρέχει ένα φθηνό σύστημα ανίχνευσης για την ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο της βιοϊατρικής ουσίας που μας ενδιαφέρει.

Οι άνθρωποι είναι η απόλυτη « βιοϊατρική ουσία ενδιαφέροντος ».

Αυτό που αποδεικνύει το παραπάνω απόσπασμα, μαζί με τις απεικονίσεις του άρθρου , είναι ότι η νανοτεχνολογία με βάση το γραφένιο «εμφυτευμένη» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της φυσιολογικής σας κατάστασης 24/7, μέσω του κινητού τηλεφώνου ή άλλης κινητής συσκευής.

Είναι μόνο ένα βήμα παραπέρα να πούμε ότι αυτός ο εμφυτεύσιμος βιοαισθητήρας οξειδίου του γραφενίου (νανοτεχνολογία) μπορεί επίσης να εγχυθεί στο χέρι σας .

Και φαίνεται ότι έχει ήδη γίνει, με το πρόσχημα της ψεύτικης πανδημίας του Μαρτίου 2020, και η ψεύτικη PCR έχει ως αποτέλεσμα να κατασκευάζει εξάρσεις «περιπτώσεων» και «λοιμώξεων» που είναι εντελώς φανταστικές.

Επομένως, τα «διαβατήρια εμβολίων» που αποδεικνύουν ότι σας έχουν κάνει ένεση με οξείδιο του γραφενίου αποτελούν και τη βάση για ένα νέο παγκόσμιο «νόμισμα» ή σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης ερυθροκινέζικου στυλ που συνδέεται με το smartphone σας, αλλά και τη βάση του ασταμάτητα, 24 -ώρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, υπερεπιτήρηση της ψυχικής και σωματικής σας κατάστασης και της φυσικής σας θέσης.

Με άλλα λόγια, με το εμβόλιο Covid-19, οι ιδιοκτήτες του σκύλου σας έχουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω σας.

Και να έχετε κατά νου, τα σήματα πηγαίνουν αμφίδρομα. Δεν μπορούν μόνο να «ανεβάσουν» τα βιοϊατρικά σας δεδομένα, αλλά πιθανότατα να κατεβάσουν νέα δεδομένα σε εσάς, όπως θέλουν.

Ας μην το αφήσουμε να φτάσει τόσο μακριά.

Το οξείδιο του γραφενίου δεν έχει καμία πιθανή αξία για την καταπολέμηση οποιουδήποτε υποτιθέμενου «ιού».

Είναι εξαιρετικά τοξικό για τον άνθρωπο, αλλά οι εξαιρετικές φυσικές και ηλεκτρομαγνητικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό ως εγχυόμενο βιοαισθητήρα.

Είναι μέρος μιας δικτατορίας «υγείας» που δεν νοιάζεται πραγματικά για την υγεία σας, αλλά θα ξέρει πάντα ποιος είστε, πού βρίσκεστε, εάν φοβάστε ή κοιμάστε ή ασκείτε σωματική άσκηση, σε πραγματικό χρόνο, όλη την ώρα .

Φορητά ηλεκτρονικά - πλέγμα οξειδίου γραφενίου σε φακούς επαφήςΦορητά ηλεκτρονικά – πλέγμα οξειδίου γραφενίου σε φακούς επαφής

Πάνω: με μια κεραία οξειδίου γραφενίου σε έναν έξυπνο φακό επαφής, η άποψή σας για τον κόσμο μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σας ή οποιαδήποτε ασύρματη φορητή συσκευή, και με συσκευή ανάγνωσης RFID και μια βάση δεδομένων.

 Διαβάστε το άρθρο, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα.  Πρόσφατη πρόοδος στις πλατφόρμες ανίχνευσης ραδιοσυχνοτήτων με γραφένιο/οξείδιο γραφενίου για ασύρματο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης από τον Hee-Jo Lee για το MDPI (Μάρτιος 2021)

Ελπίζω ότι θα δώσετε μεγάλη προσοχή και ότι δεν θα διστάσετε να καταστρέψετε το «εμβολιαστικό διαβατήριό σας» (αν έχετε), να παρατήσετε το έξυπνο τηλέφωνό σας, να αποκτήσετε γρήγορα ένα μη έξυπνο τηλέφωνο που δεν διαθέτει «τοποθεσία» και μετά βιαστείτε στους δρόμους σηκώνοντας την κόλαση.

Και κατά προτίμηση, χαλάσετε όλα τα ψηφοδέλτιά σας στις επόμενες ομοσπονδιακές ή επαρχιακές εκλογές και αφήστε αυτές τις σκλάβες κυβερνήσεις να ΣΑΠΟΥΝ.

Γιατί δεν υπάρχει κανένας να ψηφίσει.

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να απαλλαγείτε από το οξείδιο του γραφενίου στο σύστημά σας.

Αυτός ο ιστότοπος θα παρακολουθεί τα μέσα για να το κάνει αυτό και θα σας ενημερώσει.

Από τώρα, η μέθοδος που προτείνει ο Ricardo Delgado Martin είναι ένα συμπλήρωμα γλουταθειόνης.

Η γλουταθειόνη διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή και είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο ορισμένων φυσικών τροφίμων, ιδιαίτερα της μαγιάς Enjevita «καλής γεύσης» , μπορείτε να την προσθέσετε στη μαγειρική σας.

Δέχεστε πλήρη επίθεση από τους εγκληματίες της κυβέρνησής σας που εργάζονται για τη Big Pharma, τη Big Tech και τον ΟΗΕ ως Μεγάλη παγκόσμια κυβέρνηση για να σας υποδουλώσουν.

https://thereisnopandemic.net/2021/08/28/global-slavery-the-facade-for-the-new-totalitarianism-is-health-care-24-hour-wifi-tracking-of-you-with-graphene-based-bio-nanosensors/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>