«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η μαύρη προπαγάνδα κυριαρχεί στις μέρες μας, θα έλεγα ότι όλα κινούνται μόνο με την προπαγάνδα, κράτος, ΜΜΕ, κοινωνία.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΒΒ

Ένα έθνος έχει το κράτος για να εφαρμόζει τα καλύτερα για τους πολίτες του.

Σήμερα το έθνος είναι αιχμάλωτο του εγκάθετου κράτους από ξένες και ντόπιες προδοτικές μαριονέτες.

Το πρόβλημα έχει γίνει εντονότερο/ και από τα ποιο σοβαρά θέματα μια κοινωνίας, όπως είναι η ίδια η ζωή, η υγεία, η ασφάλεια, η παιδεία, η επιβιώσει και η ελευθερία.

Ανοίγεις να ενημερωθείς και σε εκτελούν ψυχικά, σου κάνουν με κατακλυσμό ψεμάτων, πλύση εγκεφάλου.

Ακόμα και ο ποιο υγιείς θα αρρωστήσει, θα διχαστεί, θα σχιζοφρενήση, θα οδηγηθεί σε αυτοκτονία.

Η κρατική κατάπτωση του ξενόφερτου συστήματος εξ Αμερικής σε βομβαρδίζει με τα ποιο τραγικά γεγονότα, που είναι σαν καθημερινά γεγονότα, το Ένα στο εκατομμύριο.

Και όμως αυτό το ένα  στο εκατομμύριο, σκοτώνει καθημερινά πολλά  περισσότερα του  ενός εκατομμυρίου.

Πας να ενημερωθείς που αρχίζουν τα κατεβατά, πέθανε από κορονοϊο και δεν είχε εμβολιαστεί, πουθενά δεν λένε ότι τα ποσοστά που ιάθηκαν από τον κορονοϊο χωρίς εμβόλια είναι χιλιάδες περισσότερα!

Ακούς, Αχ μετάνιωσα που έλεγα να μην εμβολιαστούν για τον Κορονοϊο, μάνα και κόρη πέθαναν, πατέρας και γιος πέθαναν, οικογένεια ολόκληρη ξεκληρίστηκε από τον κορονοϊο.

Προσέξτε, μόνο θάνατο πληρώνονται να προσφέρουν τα ΜΜΕ, το επίσημο κράτος/ και οι επίορκοι επιστήμονες, πουθενά, μα πουθενά δεν λένε ότι σήμερα γλίτωσαν και γιατρεύτηκαν,  τόσες χιλιάδες ασθενείς που δεν έκαναν το εμβόλιο, αφού είναι μια ίωση.

Μερικοί θάνατοι κατασκευασμένοι στην πλειοψηφία καταρρακώνουν ένα λαό, ενώ αυτοί που γιατρεύονται μόνοι τους, είναι χιλιάδες!!!!!!!!

Και ο ποιο ηλίθιος θα πρέπει να καταλάβει τι θέλουν, που το πάνε, τι επιδιώκουν;;;

Ένα προδοτικό εγκάθετο καθεστώς μοιράζει ολομερείς και ολονυχτίς  θάνατο/ και πληροφοριακά και υγειονομικά και κυρίως μοιράζει τρομοκρατία!

Έχει ανασταλεί το έθνος και λειτουργεί μια εταιρία με την επωνυμία Α.Ε ΕΛΛΑΣ!

Οι πολίτες του έθνους έγιναν αναλώσιμοι πελάτες, στο βωμό της εξουσίας και του χρήματος.

Η εταιρία αυτή η Α.Ε ΕΛΛΑΣ προσφέρει στους πελάτες της ότι χειρότερο προϊόν, ψυχικά και σωματικά/ και όμως δεν λέει κανένας πελάτης να καταγγείλει αυτήν την δολοφονική εταιρία για κλείσιμο.

Μπορούν να την κλείσουν αλλά δεν το κάνουν, μένει στον ιστορικό του μέλλοντος να εξηγήσει τι έπαθαν τα εξελιγμένα βόδια που έμαθαν να περπατούν στα δυο πόδια, (Ανώτερα όντα όπως λένε ότι είναι) οι άνθρωποι  και αφανίστηκαν;;;

Ξυπνήστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Το εμβόλιο σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους, ανοίξτε τα μάταια σας και ψάξτε μόνοι σας, θέλουν τον θάνατό μας.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν από τα εμβόλια Covid καλύπτεται.

Οι επίσημοι αριθμοί είναι δεκάδες χιλιάδες, που είναι υπεραρκετοί για να σταματήσουν όλα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στον πλανήτη.

Ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που αρρώστησαν, ή πέθαναν μετά τη λήψη του εμβολίου είναι ήδη εκατομμύρια.

Και όλοι οι εμβολιασμένοι αναμένεται να πεθάνουν από το εμβόλιο μέσα σε λίγα χρόνια.

Από ασθένειες που κοιμόνταν και τις ξύπνησε το εμβόλιο.

Οι στατιστικές διαστρεβλώνονται για να κρύψουν τη γενοκτονία.

Τώρα αν κάποιος πεθάνει εντός 14 ημερών από τη λήψη του εμβολίου θεωρείται ότι δεν είναι εμβολιασμένος.

Και αν έχουν λάβει μόνο ένα εμβόλιο, θεωρούνται και ανεμβολίαστοι.

Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από εμβολιασμένους με παρενέργειες εμβολίου.

Δεν υπάρχει ακόμα ιός.

Δεν υπάρχει δέλτα, μόνο άρρωστοι από τα εμβόλιο.

Οι πληροφοριοδότες μαρτυρούν ότι δεν υπήρχαν καθόλου υπερβολικοί θάνατοι το 2020 και μόλις ξεκίνησαν την εκστρατεία εμβολιασμού, οι θάνατοι αυξήθηκαν και όλοι εμβολιάστηκαν.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ισόβια ή δολοφονήθηκαν μέσα σε λίγες μέρες από τη λήψη του πυροβολισμού θανάτου που ονομάζεται εμβόλιο.

Χιλιάδες επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου που τηρούν τον όρκο τους να μην κάνουν κακό, έχουν ταχθεί ενάντια στα εμβόλια λόγω των τραυματισμών και των θανάτων που έχουν δει στους εμβολιασμένους.

Και από την άλλη πλευρά, χιλιάδες επαγγελματίες υγείας είναι συνένοχοι στη γενοκτονία και έχουν παραβιάσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Η μη παροχή πληροφοριών για τις παρενέργειες και τους παράγοντες κινδύνου ή η πλήρης λίστα συστατικών στους ανθρώπους καθιστά αδύνατη τη συναίνεσή τους μετά από ενημέρωση.

Αν κριθούν ένοχοι θα μπορούσαν να καταδικαστούν σε θάνατο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>