«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!

 

ΑΝΟΤΕΡΟ ΟΝPD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114  D-40885 Ratingen  Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-M
20.12.2021

ΒΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΣΤΑ  ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΦΥΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ,  ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΕΥΦΥ’Ι’Α ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΑΛΛΑ
ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΤΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στην εξελικτικη πορεια του ανθρωπου στον πλανητη Γη, ο εγκεφαλος  αυτου εξελιχθηκε ετσι για βοηθα το σωμα του να βρει την θεση του στο περιβαλλον και μαλιστα στις διαστασεις που το ανθρωπινο σωμα λειτουργει.

Στην πορεια αυτη ποτε δεν προετοιμασθηκε ο ανθρωπινος εγκεφαλος για να προσανατολισθει αυτος προς αλλες  κατευθηνσεις της φυσεως.

Για αυτον ηταν χρησιμο να κατασκευαζει παραστασεις που τον βοηθουσαν να οδηγει το σωμα του δια μεσου ενος κοσμου στον οποιον τα αντικειμενα δεν καταλαμβαναν τον ιδιο χωρο.

Ο ανθρωπινος εγκεφαλος εξελιχθηκε σε μεσου μεγεθους προγονους οι οποιοι και αυτοι δεν κατανοουσαν στην αρχη πολλα  πραγματα.

Η εξελικτικη πορεια του ανθρωπου συνεπως στον μεσον κοσμον δεν τον εφοδιασε με καταλληλα εργαλεια για την επικοινωνια με απιθανα για αυτον γεγονοτα και καταστασεις.

Η επιστημη που πρωτοπηγαζει απο τους Ελληνες, φαρδαινε μεν των μικρων διαστασεων παραθυρο της γνωσης, δια του οποιου ο ανθρωπος παρακολουθει το φασμα των δυνατοτητων για να επισκεφθει εξωπλανητικες περιοχες οι οποιες μεχρι προσφατα φαινονταν να βρισκονται περαν ολων των οριων ‘η να κατοικουνταν φαινομενικα απο δρακοντες, και οχι ακομη αναγκαιες πολυ για μειωση των ρισκων επικοινωνιας.

Με τον εγκεφαλο του και με τα αισθητηρια οργανα του καταγραφει ο ανθρωπος ακομη  μονο μερικα φαινομενα απο τα μυστικα της ουσιας της φυσεως,
δεν αποτελει ομως υπερβολη η υποθεση, οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος θα κατωρθωσει καποτε να ξετιναξει τα ορια του μεσου κοσμου και θα διαπιστωσει, οτι ουτε ορια υπαρχουν αλλα και ουτε καποιος δημιουργος με υπερανθρωπες ικανοτητες.

Η ικανοτητα του να καταγραφει τον αγνωστο κοσμο των αλλων μορφων ζωης αρχισε απο τους Ελληνες, οι οποιοι δημιουργησαν καθε μορφη της επιστημης.

Ετσι στα προνομοια που δωρησαν αυτες αρχισαν να κατανοουν και οι αλλοι ανθρωποι την μεταφορα του μεσου κοσμου – εκεινο το μεσο φασμα των φαινομενων – που μπορουσε να κατανοησει ο τοτε απλος ανθρωπος και που αφηνε να χρησιμοποιηθει σε αλλες διαστασεις ‘η φασματα.

 Ετσι ο ανθρωπος μπορουσε πλεον να θεσει μια κλιμακα της απιθανοτητας, στην οποια η ενοραση και η φαντασια του διαπερνουσαν το μικρων διαστασεων παραθυρο της γνωσης.

Στο ενα ακρο αυτου του φασματος της απιθανοτητας στεκονται δυναμικα γεγονοτα, οπως τα θαυματα, που τα χαρακτηριζει ακομη και ο σημερινος  βυζαντινορθοδοξος Ρωμιος ως ακρως απιθανα γεγονοτα.

 Μια εικονα π.χ. της Θεοτοκου των Χριστιανων, θα μπορουσε με το χερι να χαιρετισει τους πιστους βυζαντινορθοδοξους Χριστιανους Ρωμιους στην Μητροπολη των Αθηνων.

Ως Υλη καθοριζεται ως γνωστον από  καθετι το οποιο κατεχει ογκο και εχει μαζαν, η οποια μετριεται συνηθως με το βαρος.
Επιστημονικως ειναι επισης γνωστο, οτι ολα τα Ατομα της υλης στην κρυσταλικη τους δομη ταλαντευονται εδω και εκει.

Επειδη ομως αυτα ειναι τοσο πολλα και δεν προτειμουν μια καθωρισμενη κατευθυνση κινησεως, παραμενει το χερι της θεοτοκου των Χριστιανων, οπως το βλεπουν στον μεσο κοσμο οι πιστοι βυζαντινορθοδοξοι Χριστιανοι στην Μητροπολη των Αθηνων, σταθερο και ακινητο.

Τα ταλαντευομενα ομως Ατομα της υλης του χεριου της Θεοτοκου των Χριστιανων στην εικονα εντος της Μητροπολης των Αθηνων, θα μπορουσαν τελειως τυχαια να κινηθουν ολα μαζι στην ιδια κατευθυνση και να δημιουργησουν στους πιστους βυζαντινορθοδοξους Ρωμιους την εντυπωση, οτι το χερι της Θεοτοκου τους κινειται και τους χαιρετα.

Κατι τετοιο θα μπορουσε να συμβει, αλλα η πιθανοτητα αναντια στο φαινομενο αυτο ειναι τεραστια.

 Η ικανοτητα των ανθρωπων της σημερον να υπολογιζουν τετοιες πιθανοτητες ειναι ενα συμπληρωματικο παραδειγμα, ποιες απελευθερωτικες ευεργεσιες η επιστημες δωριζουν στον ανθρωπινο εγκεφαλο.

Ενα αλλο χαρακτηριστικο παραδειγμα διδεται με το κιτρινο  χρωμα του σπανιου μεταλλου «Χρυσου», που τοσο μεγαλο ρολο επαιξε και παιζει ακομη στα κοσμηματα και στο παγκοσμιο χρηματικο συστημα.

Το ερωτημα που τειθεται εδω ειναι: Γιατι βλεπει ο ανθρωπινος εγκεφαλος το σπανιο μεταλλο του Χρυσου ως «κιτρινο»;

Στο σπανιο μεταλλο Χρυσος και στα περιθωριακα ηλεκτρονια της στιβαδος –d του Ατομου, αυξανεται η ενεργεια λογω των εμμεσων σχετιστικων επιρροων των συναιρεσεων μαζων-ταχυτητων με αποτελεσμα την ανυψωση της λωριδας σθενους.

Πανω απο αυτην βρισκεται – οπως συνηθως σε ολα τα μεταλλα – η κενου περιεχουμενου αγωγος-λωριδα που σχηματιζεται απο s-Orbitale, των οποιων η ενεργεια μειωνεται λογω των σχετιστικων συναιρεσεων μαζων-ταχυτητων, που δημαινει και μειωση της αποστασης μεταξυ των δυο λωριδων.

Σε αντιθεση με το μεταλλο Αργυρος, οπου η λωριδα αυτη ειναι τοσο μεγαλη ωστε μονο υπεριωδει Κβαντοφωτονια αρκουν για να ανυψωνουν τα ηλεκτρονια απο την φτωχα σε ενεργεια φωτονια του μπλε φασματος φωτος απο την λωριδα σθενους προς την λωριδα αγωγου, στο μεταλλο Χρυσος απορροφαται το μπλε φως με αποτελεσμα να καταγραφει ο ανθρωπινος εγκεφαλος το μιγμα των χρωματων στο μεταλλο αυτο ως «κιτρινο», σε αντιθεση με το μεταλλο Αργυρος.

Στην αυταπατη αυτη στηριζεται ολη η σημερινη βιομηχανια κοσμηματων και μεχρι το 1973 στηριζονταν και το αρρωστο παγκοσμιο χρηματικο και χρηματοπιστωτικο συστημα.

Οταν η ατμομηχανη (εφευρεση του αρχαιου Ελληνα Ηρωνα του Αλεξανδρινου) επετρεψε την εκβιομηχανιση της Βρετανιας και την μετετρεψε στην πρωτη υπερδυναμη της νεωτερης Ιστοριας, σημανε μεταξυ 1760 και το 1848 και η Πρωτη Βιομηχανικη Επανασταση, που συνοδευθηκε ομως και με την θανατοφορο επιδημεια πεινας της Ιρλανδιας και εν μερει και των αλλων λαων της υπολοιπης Ευρωπης.

Η Πρωτη Βιομηχανικη Επανασταση συνοδευθηκε συνεπως με τον θανατο!

Μεχρι τοτε αγνοουνταν ‘η εσκεμμενως αποκρυπτονταν η αληθεια για το Απωτατο Ελληνικο Παρελθον, ενας εκ των τομεων του οποιου ειναι οι παναρχαιες γεωργικες δραστηριοτητες των Ελληνων.

Στις σημερινες κοινωνικες δομες, οπου με τις Βιομηχανικες Επαναστασεις καθε πνευματικη αναπτυξη τεινει να ισοπεδωθει κατω απο μια τεχνογνωσια που αναπτυσσεται με ιλιγγιωδεις ρυθμους και συνοδευεται απο τον θανατο, η πολιτιστικη αναπτυξη, αυτη που κραταει δεμενους τους ιστους καθε κοινωνιας, τεινει να αποκτησει χαρακτηριστικα σε πλανητικο επιπεδο.

Η αναπτυξη της οικονομιας, που εκπορευοταν πρωτα στην Αιγιακη νησο Κρητη του Μινωικου πολιτισμου απο μια κεντρικη διοικηση και στην συνεχεια στην ηπειρωτικη Ελλαδα, με την ταυτοχρονη αναπτυξη της γραφης, οπως αυτη εχει μεχρι σημερα βρεθει στις πηλενες πινακιδες των κρητικων ανακτορων και της Πυλου, της Τιρυνθας και των Θηβων στην ηπειρωτικη Ελλαδα, που ειναι η Ελληνικη Γλωσσα, η οποια γεννηθηκε στην Ελλαδα, δειχνουν την μεγαλειωδη πορεια ενος πολιτισμου στο περασμα των αιωνων και την εκρηκτικη αναπτυξη του, που, οφειλει την γενεση του στην αναπτυξη της γεωργιας και στην υπαρξη της αγροτικης κοινωνιας.

Η αφθονια της τροφης και η δυνατοτητα αποθηκευσης της, εδωσαν στον αρχαιο Ελληνα τον ελευθερο χρονο που ηταν αναγκαιος για να σκεφθει, να αναπτυξει το πνευμα του και κατα συνεπεια και τον πολιτισμο του.

Στα μεσα του 19ου και στις αρχες του 20ου μ.Χ. αιωνα (1850-1918)
ελαβε χωρα η Δευτερη Βιομηχανικη Επανασταση, η οποια εφερε την αυτοματοποιηση και μηχανοποιηση της παραγωγης με τους κινητηρες εσωτερικης καυσεως και τον εξηλεκτρισμο, καθως και επετρεψε τις ταχυτατες μεταφορες αγαθων σε παγκοσμιο επιπεδο.

Η αυτοματοποιητικη του Ηρωνα του Αλεξανδρινου γραφθηκε ως γνωστο τον 1ον π.Χ. αιωνα και περιγραφει δυο ειδη αρχαιων ελληνικων αυτοματων θεατρων, μηχανων δηλαδη αυτοκινητων, ικανων να παρουσιαζουν ολκληρες θεατρικες παραστασεις, να εμφανιζουν κινηση γινονταν επιθυμητη χωρις να πλησιαζει κανεις τις μορφες και των επιμερους πολυπλοκων μηχανισμων.

Οι βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι Ρωμιοι του πλανητη μας, εκαναν τα παντα, για να θαψουν μια αντιληψη των Ελληνων που αναζητουσε μεσα στα αρχαια αυτοματα αξιες και αρετες, ιδεες και γνωσεις, ποθους και ονειρα του ελληνικου πνευματος, που συνδεουν τα μυθικα αυτοματα των ομηρικων επων με τις πρωτες επιστημονικες σκεψεις των προσωκρατικων φιλοσοφων, που ενωνουν τις θεωρητικες ιδεες των κλασσικων στοχαστων με την επινοητικοτητα των αλεξανδρινων μηχανικων στα ελληνιστικα χρονια, που εντασσουν τα αυτοματα μεσα στην ιστορια της ελληνικης δημιουργιας, που αποκαθιστουν την ιστορικη αδικια και αναδεικνυουν μεσα απο τα αυτοματα την παραγνωρισμενη ελληνικη τεχνικη σκεψη, που συνδεει την σε πολλους αγνωστη ακομη αρχαιοελληνικη τεχνολογια με τα πνευματικα επιτευγματα του ελληνικου πολιτισμου, την επιστημονικη γνωση, την φιλοσοφια, την ποιηση και την τεχνη.

Ο Ηρων ο Αλεξανδρινος υπηρξε επιπλεον και ο εφευρετης των οδοντωχων τροχων.

Στην Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας δουλευαν επισης ο αστρονομος Υπαρχος που σχεδιαζε ουρανιους χαρτες, ο Ευκλιδης που συγκατελειψεν την Γεωμετρια σε ενα εξοχο συστημα, ο Απολλωνιος απο την Περγα, ο μαθηματικος που ανακαλυψε την τομη του κωνου, την ελλειψη, την παραβολη, την υπερβολη, δηλαδη καμπυλες τις οποιες ακολουθουν στην κινηση τους οι πλανητες, οι κομητες και αλλα ουρανια σωματα, ο Αρχιμηδης ο μεγαλυτερος εγκεφαλος στους τομεις των μαθηματικων εως την αστρονομια, ο γεωγραφος Πτολεμαιος και αλλοι πολλοι.

Στον Αρχυτα απο την Ταρανδο (επιφανης πολιτικος, μαθηματικος, μηχανικος και πρωτος θεμελιωτης της μηχανικης) οφειλεται η λυση του «Δηλιου Προβληματος» του διπλοσιασμου, δηλαδη δοθεντος κυβου και πολλες μηχανικες και κατασκευαστικες επινοησεις μεταξυ των οποιων η δια χρησεως ελατηριων κατασκευη το 380 π.Χ. ενος ιπταμενου αντικειμενου.

Ο Υπολογιστης των Αντικυθηρων που εντοπισθηκε στο ναυαγιο ενος αρχαιου ελληνικου πλοιου στην θαλασσια περιοχη των Αντικυθηρων, δεν δημιουργηθηκε απο το τοποτα, αλλα ειναι αποτελεσμα της μακραιωνης θεωρητικης και τεχνολογικης επιστημονικης παραδοσης του απωτερου ελληνικου παρελθοντος.

Η Δευτερη Βιομηχανικη Επανασταση δημιουργησε ομως και εκατομμυρια ανεργους παγκοσμιως κατα την μεταβαση απο την οψιμη αγροτικη οικονομια στην πρωιμη βιομηχανικη, με απωλεια πολλων εκατονταδων εκατομμυριων θεσεων εργασιας, οι οποιες απλα καταργηθηκαν με την αντικατασταση τους απο τις μηχανες.

Οταν πριν μερικες δεκαετιες ενοησεν ο ανθρωπινος εγκεφαλος την ηλεκτρομαγνητικη δυναμη οδηγησεν η νοηση αυτη στην ανακαλυψη του τηλεγραφου, του ραδιου και της τηλεορασεως.

Μολις στην νοηση αυτη αθροιστικεν η γνωση της κβαντομηχανικης ανακαλυψεν ο ανθρωπινος εγκεφαλος τον ηλεκτρονικον υπολογιστη, τις ακτινες λασερ, τον τρανσιστορα, την πυρηνικη τομογραφια και αλλα ηλεκτρονικα οργανα.

Μεσα σε μια μονο εκατονταετια (1900-2000) ελαβαν χωρα τα εξης σημαντικα επιστημονικα γεγονοτα:

1900:  Ο Μαξ Πλανκ διατυπωσε την ακτινοβολια των μελανων οπων
.
1911:  Ανακαλυψη του σουπρα-αγωγου.

1913:  Ο Νιλς Μπορ διατυπωσεν την θεωρια των φασματων του Ατομου.

1924:  Προβλεψη των Bose-Συμπυκνωση του Εινστειν.
1925:  Αρχη του Αποκλεισμου κατα Παουλι
.
1926:  Εξισωση-Schröndiger, Ερμηνεια της σχολης της Κοπενχαγης.

1927:  Αρχη της Απροσιοριστιας του Heisenberg
1928:  Εξισωση   του Ηλεκτρονιου-Dirac.

1932:  Ανακαλυψη του Αντι-Ηλεκτρονιου.

1935:  Η Γατα του Schröndiger, το παραδοξο Einstein-Podolsky-Rosen.

1938:  Η ανακαλυψη τησ super-Fluidität
1945:  Ανακαλυψη και Ριψη της Ατομικης Βομβας στην Ιαπωνια.

1947:  Ανακαλυψη του Τρανσιστορ.

1948:  Ηλεκτροδυναμικη των Κβαντε και Φημολογια.

1952:  Η θεωρια των δοκιμαστικων Κυματων του Bohms.
1954:  Η θεωρια των Yang-Mills-Eich
.
1957:  Η θεωρια του Supra-Αγωγου
1957:  Η θεωρηση των πολλων κοσμων απο τον Everens.

1960:  Ακτινες Λα’ι’σερ
.
1964:  Η θεωρια για τις καμπυλες μεταβλητες του Bellsch
1970:  Η θεωρια Dekohorenz
.
1973:  Kernspin-Τομογραφια.

1973:  Η θεωρια του Ηλεκτρου-Αδυναμου
.
1975:  Η ανακαλυψη του Tau-Λεπτονιου.

1982:  Πειραματικη Αποκρυψη των τακτικα κρυμενων εταβλητων.

1982:  Τεμαχισμενη εντυπωση των Κβαντε-Hell.

1983:  Ανακαλυψη του Ζ-Κβαντοτεμαχιδιου
.
1987:  Supra-Αγωγου υψηλης θερμοκρασιας
.
1993:  Η θεωρια Τηλεπορτιας των Κβαντε.

1995:  Η Ανακαλυψη του top-Κουαρκς.
1995:  Κατασκευη των Συμπικνοτων Bosko-Einstein
2000:  Ενδιξεις για την υπαρξη των κβαντοτεμαχιδιων Higgs
τα τρενα αρχισαν να διεσχιζουν ηπειρους και ο τηλεγραφος εκμηδενισε τον χρονο επικοινωνιας.
Μετα ηρθε το τηλεφωνο, το αυτοκινητο αχρηστευσε τα αλογα, το αεροπλανο μικρυνε τον κοσμο.

Η πρωην αγροτια μετατραπηκε σε εργατικη ταξη και ξαναδημιουργηθηκαν πολεις μεγεθους 1.000.000 κατοικων και πανω, πρωτη φορα 1500 χρονια μετα την καταρρευση της Ρωμης, με την αντικατασταση της απο την Κωνσταντινουπολη.

Λογω της Πρωτης και Δευτερης Βιομηχανικης Επαναστασης δημιουργθηκαν δυο κοσμοι, αυτος της οικονομικης ευμαρειας και αυτος της εξαθλιωσης και φτωχοποιησης απο την εκβιομηχανιση.

Στο οικονομικο αυτο χασμα οφειλεται και η εμφανιση στην ιστορια του Καρλ Μαρξ που δημιουργησε την κομμουνιστικη νεοθρησκεια η οποια με την σειρα της συνεβαλε στην ενισχυση του αλυτρωτισμου της Γερμανιας, που οδηγησεν πρωτα στον Πρωτο και μετα στον Δευτερο Παγκοσμιο Πολεμο, οι οποιοι ολοκληρωθηκαν το 1918 και 1945 και εθεσαν τις βασεις με την «Ατομικη Βομβα» για την εναρξη μιας νεοθρησκειας, αυτης της Επιστημης.

Στο Bretton Woods των ΗΠΑ αποφασισθηκε το 1944, για την αποφυγη μελλοντικων αποκλισεων στην οικονομικη ισχυ των λιγων ισχυρων κρατων με την φτωχεια των πολλων ανισχυρων κρατων, η χρησιμοποιηση νομισματων Fiat για αναδιανομη του πλουτου απο τους λιγους προς τους πολλους μεσω νομισματικων υποτιμησεων και κρατικου δανεισμου.

Η Κεντρικα Τραπεζα των ΗΠΑ Fed εκτυπωνει φρεσκα δολλαρια που τα δανειζει στις εμπορικες τραπεζες για να τα δανειζουν αυτες στα αδυναμα κρατη, επιστρεφοντας στην Fed τους  τιτλους των δανειων ως  ενεχυρο.

Με τον τροπο αυτο αποφευγεται ο υπερπληθωρισμος και η οικονομικη καταρρευση καθε λιγα χρονια, με την αξιοποιηση κυματων πιστωτικης επεκτασης και συρρικνωσης με τις αντιστοιχες περιοδους κλιμακωτης αναπτυξης και υφεσης στην παγκοσμια οικονομια.
Χειραγωγηση του πληθωρισμου προς τα ανω σημαινει απομειωση της συσσωρευμενης αξιας που συγκεντρωνεται παντοτε στα χερια των ολιγων οι οποιοι κατεχουν επαρκη κεφαλαιακη βαση για να το κανουν, ενω οι φοροι κληρονομιας τεραστιων περιουσιων, οι κρατικοποιησεις βιομηχανιων και η επιβολη διασπασης μονοπωλιων και επιχειρηματικων κολοσσων συμπληρωνουν τα εργαλεια αποτροπης δημιουργιας οικονομικων ολιγαρχων, αλλα κυριως μονο σε χωρες με χαμηλο δεικτη διαφθορας και αυτες ειναι ακομη πολυ λιγες.

Η κατασταση αυτη λειτουργει και σημερα οπου πολλες κυβερνησεις κρατων π.χ. της Ε.Ε., αποφευγουν τις εκρηξεις φουσκων του παγκοσμιου χρηματοπιστωτικου συστηματος μειωνοντας τα επιτοκια και πληθωριζοντας τα χρεη με αναπτυξη σε ταχυτερο ρυθμο απο τα επιτοκια.

Τα χαμηλα επιτοκια της σημερον ευνοουν την υπερσυγκεντρωση πλουτου σε λιγους με κλιμακωση του ιδιωτικου υπερδανεισμου αλλα και την προσωρινη εξοδο απο την ακραια φτωχεια δισεκατομμυριων ανθρωπων παγκοσμιως.

Η ανθρωποτητα βρισκεται απο το 2008-2009 στην φαση ωριμανσης της Τριτης Βιομηχανικης Επαναστασης, που θα συνοδευτει απο την καταργηση παγκοσμιως τουλαχιστον των 50 % των θεσεων εργασιας στις οποιες εργαζονται περιπου 4 δισεκατομμυρια ανθρωποι.

Περιπου 2 δισεκατομμυρια θεσεις εργασιας θα καταργηθουν απο την απλουστερη μορφη της Τεχνητης Νοημοσυνης.

Η επομενη φαση της αναπτυγμενης και εφυους Τεχνητης Νοημοσυνης θα ενισχυσει την διαγραφην επιπλεον θεσεων εργασιας πολλων εκατονταδων εκατομμυριων.

Η σημερινη κριση της πανδημιας του Κορωνο’ι’ου μαζι με την οικονομικη κριση που αρχισε το 2008-2009,  ειναι οι αρχες της Τριτης Βιομηχανικης Επαναστασης και δεν διαφερουν πολυ απο τις αρχες της κρισης του 1929, αιτια της οποιας ηταν η νομισματικη πολιτικη της εποχης εκεινης που σχετιζονταν με τους λανθασμενους  χειρισμους νομισματων γυρω απο τον σταθεροποιητικο ρολο του στανταρτ «κανονα χρυσου».

Η κριση του 2008-2009 υπηρξε το αποτελεσμα της εφαρμοσθεισης τοτε νομισματικης πολιτικης, δηλαδη μιας παρατεταμενης και συνεχιζομενης χρηματικης χειραγωγησης ποσοτικης χαλαρωσης, που δεν ειναι τιποτε αλλο απο την καταχρηση της νομισματικης πολιτικης και που δεν διαφερει σε τιποτε αυτη απο μια κακη δημοσιονομικη πολιτικη με σε μεγαλη εκταση καταστροφη εισοδηματων και πλουτου, που θα συνοδευεται και με μαζικο θανατο των ανθρωπων.
Υπαρχουν σημερα πολλες φωνες που Ισχυριζονται οτι η «πανδημια του Κορωνο’ι’ου» ειναι Τεχνητη για να επιτευχθει και η μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου χωρις έναν Τριτο Παγκοσμιο Πολεμο, που θα ηταν επικινδυνος και για τους κατεχοντες του χρηματος. Ανθρωποι σαν τους Ελον Μασκ, Κανιε Γουεστ, Γουορεν Μπαφετ, Μπιλ Γκειτς και πολλοι αλλοι ομοιοι τους  προτιμουν τον θανατο των μαζων, απο την αναδιανομη των περιουσιων τους. διοτι με την ευφυη Τεχνητη Νοημοσυνη δεν θα χρειαζονται πλεον το «Προλεταριατο» για να εργαζεται και για τις συνταξεις των γεροντων και αχρηστων οικονομικως ανθρωπων.

Ουδεις απο τους ανω και απο τους ομοιους τους ενδιαφερεται για καποιο «Νεο Συστημα», δηλαδη για λυσεις που θα επιτρεπουν σε ενα παγκοσμιο πληθυσμο των 11,4 δισεκατομμυριων ανθρωπων το ετος 2100 μ.Χ. να διαβιει πανω απο την μιζερια και φτωχεια με αποχρηματοποιηση των βασικων αγαθων και αναγκων του.

Ουδεις απο τους ως ανω και απο τους ομοιους τους θα ενδιαφερθει για ένα θεσμοθετημενο καθολικο ελαχιστο εγγυημενου εισοδημα και προαιρετικοποιηση της εργασιας, εφ’ οσον θα παραγει τα απαραιτητα αγαθα για την ζωη, η Εφυης Τεχνητη Νοημοσυνη.

Ενας εγκεφαλος οπως ο αρχαιοελληνικος, που ειχε μαθει να σκεφθεται μαθηματικα και γνωρισε τον εαυτο του, επιζητουσε αποδειξη για καθε μαθηματικη ‘η μη προταση και γιαυτο δεν μπορουσε ποτε να δεχθει π.χ. πως ενας ανδρας με φτερα κατεβηκε απο τον ουρανο, εδωσε ενα κρινο σε μια γυναικα, για να μεινει εγκυος, που υστερα γεννησε εναν γυιο, διατηρωντας ομως την παρθενια της, ο οποιος γυιος ειναι και γυιος ενος θεου, που ζει με το Αγιο Πνευμα στον ουρανο και εχει δημιουργησει μαζι με τον ανθρωπο και το ζω’ι’κο και φυτικο βασιλειο στον πλανητη Γη, το ηλιακο μας συστημα, τους απειρους γαλαξιες και ολο το συμπαν ‘η ολα τα συμπαντα.

Η αναπτυξη της αυτογνωσιας οδηγησεν τον αρχαιο Ελληνα στην αναπτυξη της αυτοεκτιμησης και αυτοπεποιθησης με συνεπεια να απολαμβανει μια εσωτερικη γαληνη, πνευματικη και ψυχικη ηρεμια, πραγματα δηλαδη που δεν υπαρχουν στους σημερινους βυζαντινορδοδοξους Ρωμιους Χριστιανους.

Παρ’ ολα αυτα.

Η Ελλαδα, εξαιρουμενου του γεωγραφικου χωρου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, ειναι στον πλανητη μας παντου.
Στον γεωγραφικο χωρο του αναξιοπιστου αυτου κρατιδιου, με την δημιουργια μουσουλμανικων θυλακων που εξελισονται ολοενα σε τουρκικες μειονοτητες, οι οποιες υπομονευουν ανενοχλητα την εθνικη του ασφαλεια, μετατρεποντας αυτο σε αναλωσιμο κρατιδιο δοχειο, που αισθανεται οτι υπαρχει ακομη μονο μεσα απο την ικανοποιηση των αναγκων των δηθεν συμμαχων του στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., η γνησια Ελλαδα ειναι απουσα.

Απο τοτε που επιβληθηκε στο κρατιδιο αυτο το δογμα της εφ’ απαξ δημιουργιας του κοσμου απο τον Γιαχβε μεσα σε μια εβδομαδα, που εφτιαξε ολον τον ζω’ι’κο και φυτικο κοσμο μαζι, πριν απο 7.500 χρονια περιπου και επικρατησε η νεα θρησκεια της Χριστιανοσυνης, η εννοια της εξελικτικοτητας εξοβελιστηκε απο την σκεψη των Ελληνων, μεταμορφωνοντας αυτους σε ζητιανους  βυζαντινορθοδοξους Ρωμιους του πλανητη μας και το κρατιδιο τους σε ενα γελειο γερμανικο προτεκτορατο εξουσιαζομενο μετα την επανασταση του 1821 εως σημερα, απο οικογενειοκρατιες  Γερμανοτσολιαδων.
Η επιβολη απο την νεα Ρωμη στους Ελληνες της νεας θρησκειας, η σχολαστικοτητα, για την εφαρμογη της και η τιμωρια που επιβαλλονταν σε καθε παραβιαση, αποδεικνυουν οτι αυτη φοβοταν τους Ελληνες και την σκεψη τους.

Γι’ αυτο αποφασισε και επεβαλε την εξοντωση κυριως την πνευματικη με εξαφανιση ολων οσων θυμιζαν την αρχαιοελληνικη θρησκεια.

Απο την λατρεια των Ελληνων προς την Φυση και το Φως, απο την λατρεια της ιδιας της ζωης, ολα επρεπε να περασουν στον ελεγχο, την μετανοια, την υποταγη, στην αναζητηση μιας σωτηριας που ερχοταν εξω απο την
ανθρωπινη υπαρξη, απο μια δυναμη που ειχε ολες τις ιδιοτητες τις οποιες ο ανθρωπος για να τις κανει κτημα του, θα επρεπε να εξουθενωσει μεσα του καθε εννοια ελευθεροφροσυνης.

Ο Ελληνας επρεπε να αποκοπει απο τις τελετουργιες και τις θυσιες προς τους θεους του και απο τις αρετες, αξιες και τα ιδανικα του.

Οι αρχαιοι ιεροι χωροι επρεπε να χασουν την αξια τους και την συμβολη τους.

Το «ες εδαφος φερειν» εγινεν το νεο οραμα των «φαιοχιτωνων μοναχων» της νεας θρησκειας» που ακολοθουσαν τον Αλαριχο το 396 μ.Χ., στην ερημωση και καταστροφη της Ελλαδος.

Το «ες εδαφος φερειν» του ανθρωπινου γηινου πληθυσμου, φαινεται να γινεται το νεο οραμα της νεοφιλελευθερης Νεας Ταξης Γηινων Πραγματων.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή η απόσπασμα.

Η μη τήρηση των ανωτέρω επισύρει τις κυρώσεις του Νόμου 2121/1993, άρθρο 66.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>