«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι προτάσεις της Μόσχας βρίσκονται στο τραπέζι: ρεαλισμός σε συνδυασμό με προοπτική.

Δημιουργήθηκε από WIMMER

Από τον Willy Wimmer

Από όσο είναι γνωστό, οι προβληματισμοί από τη Μόσχα σχετικά με τη μελλοντική κατάσταση ασφάλειας στην Ευρώπη δεν μπορούν παρά να είναι ευπρόσδεκτοι. Πριν από λίγες μέρες έγραψα σε ένα κείμενό μου ότι έπρεπε να μηδενιστούν τα πράγματα στο «μηδέν», λες.

Σύμφωνα με το «Spiegel-online», η κυβέρνηση στη Μόσχα προτείνει τώρα μια αναθεώρηση ασφαλείας του 1998.

Αυτό θα ήταν μια μεγάλη ανακάλυψη. 

Κατά την άποψή μου, θα ήταν επιθυμητό να επιστρέψουν όλα τα φόρουμ συζήτησης στην αρχική τους πρόθεση, επειδή η ασφάλεια και η συνεργασία είναι μια διαρκής αποστολή και μπορούν πάντα να βελτιωθούν.

Από την άλλη πλευρά, μπορούμε να δούμε πόσο κατάλληλες είναι οι ιδέες της Μόσχας από το παρασκήνιο μέχρι τις σκέψεις από το Παρίσι και το Βερολίνο το 2008 στη συνάντηση του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι να μην δεχτούν ορισμένα κράτη στο ΝΑΤΟ.

Οι τρέχουσες προτάσεις από τη Μόσχα σέβονται τις δυτικοευρωπαϊκές εκτιμήσεις και είναι κατάλληλες.

Τα νέα από τη Μόσχα και τα αντίστοιχα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων είναι κατάλληλα για την έναρξη μιας περιόδου συνεργασίας μεταξύ Βανκούβερ και Βλαδιβοστόκ.

Μια ελπίδα που ο κόσμος ήθελε να πραγματοποιήσει ήδη από το 1990 με την «κοινή κατοικία Ευρώπη».

Η γνώμη του συγγραφέα / υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από τη γνώμη της συντακτικής ομάδας. 

Βασικός Νόμος Άρθρο 5 Παράγραφοι 1 και 3 (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγια, γραπτά και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια.

 Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα.

 Δεν γίνεται λογοκρισία».

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/moskauer-vorschlaege-liegen-auf-dem-tisch-realismus-gepaart-mit-perspektive/