«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν τα λέω εγώ, επιστήμονας τα λέει, όχι οποιοσδήποτε επιστήμονας, ιολογος!!!

ιολογος

Εσείς γονείς που αγαπάτε τα παιδιά σας τι θα κάνετε;;;;

Θα τα παραδώσετε σε ρωσική ρουλέτα των φαρμακοβιομηχάνων;;;;

«Μακριά τα παιδιά σας από αυτά τα εμβόλια»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 15:24

 Ο Dr Robert Malone, Αμερικανός ιολόγος και ανοσολόγος, δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στη διάρκεια του οποίου ζητάει από τους γονείς να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά της Covid-19, εξηγώντας παράλληλα τους κινδύνους των σκευασμάτων mRNA.

«Είμαι γιατρός και επιστήμονας, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι πατέρας και παππούς», δηλώνει ο Dr Malone. «Έχω εμβολιαστεί για την Covid και γενικά είμαι υπέρ του εμβολιασμού. Έχω αφιερώσει ολόκληρη την καριέρα μου στην ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών τρόπων πρόληψης και θεραπείας μολυσματικών ασθενειών».

«Το θέμα είναι το εξής: Πριν κάνετε εμβόλιο στο παιδί σας -μια απόφαση μη αναστρέψιμη- ήθελα να σας ενημερώσω για τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με αυτό το γενετικό εμβόλιο που βασίζεται στην τεχνολογία RNA, μια τεχνολογία που εγώ δημιούργησα», συνεχίζει και έπειτα δικαιολογεί τα λεγόμενά του ως εξής:

«Υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που πρέπει να καταλάβουν οι γονείς προτού λάβουν αυτή τη μη αναστρέψιμη απόφαση.

Το πρώτο είναι ότι ένα ιικό γονίδιο θα εισέλθει στα κύτταρα του παιδιού σας.

Αυτό το γονίδιο αναγκάζει το σώμα του παιδιού σας να παράγει τοξικές πρωτεΐνες ακίδας.

Αυτές οι πρωτεΐνες συχνά προκαλούν μόνιμη βλάβη στα βασικά όργανα των παιδιών.

Τα όργανα αυτά συμπεριλαμβάνουν τον εγκέφαλο και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία -συμπεριλαμβανομένων θρόμβων αίματος- και το αναπαραγωγικό τους σύστημα.

Και, πάνω απ’ όλα, αυτό το εμβόλιο μπορεί να πυροδοτήσει αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το πιο ανησυχητικό πράγμα σχετικά με αυτό είναι ότι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν υπάρχει επιστροφή.

Δεν μπορεί να αντιστραφεί.

Δεν μπορείς να διορθώσεις τις ζημιές που θα προξενηθούν στον εγκέφαλό τους.

Δεν μπορείς να επιδιορθώσεις τη φθορά στον καρδιακό ιστό.

Δεν μπορείς να επιδιορθώσεις ένα γενετικά τροποποιημένο ανοσοποιητικό σύστημα, κι αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στο αναπαραγωγικό σύστημα, που θα μπορούσε να επηρεάσει τις μελλοντικές γενιές της οικογένειάς σας. 

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αυτή η τεχνολογία δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς.

Χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε χρόνια δοκιμών και έρευνας για να μπορέσουμε πραγματικά να κατανοήσουμε τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτή τη νέα τεχνολογία.

Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των νέων φαρμάκων συχνά αποκαλύπτονται χρόνια μετά. Σας ζητώ να αναρωτηθείτε ως γονιός εάν θέλετε το παιδί σας να γίνει μέρος του πιο ακραίου πειράματος στην ανθρώπινη Ιστορία. 

Κάτι τελευταίο, ο λόγος για τον οποίο σας λένε να εμβολιάσετε το παιδί σας είναι αναληθής.

Τα παιδιά σας δεν αποτελούν κίνδυνο για τους γονείς ή τους παππούδες.

Στην πραγματικότητα ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Η ανοσία τους, αφότου νοσήσουν με Covid, παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία της οικογένειάς σας, αν όχι ολόκληρου του κόσμου, από αυτή την ασθένεια. 

Τέλος, συνοπτικά, δεν προκύπτει κανένα όφελος για τα παιδιά σας ή την οικογένειά σας με το να εμβολιάζετε τα παιδιά σας ενάντια στους μικρούς κινδύνους του ιού, δεδομένων των γνωστών κινδύνων που προκύπτουν από το εμβόλιο, μαζί με τους οποίους είναι προφανές πως εσείς και τα παιδιά σας μπορεί να χρειαστεί να ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Η σύγκριση μεταξύ οφέλους και ρίσκου των εμβολίων (κατά της Covid) είναι συντριπτική, για τα παιδιά.

Ως γονιός και παππούς, η πρότασή μου είναι να αντισταθείτε και να πολεμήσετε για να προστατέψετε τα παιδιά σας».

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 15:35

https://www.zougla.gr/ygeia/article/makria-ta-pedia-sas-apo-afta-ta-emvolia