«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η διευθύντρια του CDC, Rochelle Walensky προειδοποιεί για ADE, Ενίσχυση εξαρτώμενης από αντισώματα από δεδομένα του Ισραήλ

Εικόνα χωρίς τίτλο

Αν σας ενδιαφέρει η ζωή σας, ενημερωθείτε τι κίνδυνο διατρέχεται. Θα παίξετε τη ζωή σας στην Ρωσική ρουλέτα;;;;

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2021

Η διευθύντρια του CDC, Rochelle Walensky προειδοποιεί για ADE, Ενίσχυση εξαρτώμενης από αντισώματα από δεδομένα του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον Robert Malone, MD εφευρέτη της τεχνολογίας εμβολίων mRNA, μια τρομακτική παρενέργεια των εμβολίων COVID-19 είναι η ADE, η εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση που έχει περιγραφεί σε μελέτες σε ζώα.(29)(31)

Αυτή είναι η αλληλεπίδραση του ανοσοποιητικού σύστημα με τον ιό με αποτέλεσμα τον θάνατο των περισσότερων από τα εμβολιασμένα ζώα κατά την επανέκθεση στον ιό. 

Προφανώς, αυτό δεν είναι καλό. (16-17)

ADE Επεξήγηση: Δύο τύποι αντισωμάτων

Σε αυτό το σενάριο, υπάρχουν δύο τύποι αντισωμάτων στα πειραματόζωα.

Ο πρώτος τύπος είναι τα εξουδετερωτικά αντισώματα και ο δεύτερος τύπος είναι τα αντισώματα ενίσχυσης.

Τα εξουδετερωτικά αντισώματα προτιμώνται αφού «εξουδετερώνουν» ή εξουδετερώνουν πλήρως τον ιό από το σώμα.

Τα ενισχυτικά αντισώματα είναι το πρόβλημα αφού «ενισχύουν» την είσοδο του ιού στα κύτταρα, ενισχύοντας τον πολλαπλασιασμό του ιού και τη σοβαρότητα της νόσου.

Τα ενισχυτικά αντισώματα κάνουν ακριβώς το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα του εμβολίου.

 Αντί να προστατεύει το ζώο, το εμβόλιο επιδεινώνει την ιογενή ασθένεια και σκοτώνει το ζώο.(1-15)

Προηγούμενες αποτυχημένες δοκιμές εμβολίων σε ανθρώπους

Προηγούμενα ανθρώπινα εμβόλια κατά του RSV και του ιού του δάγγειου πυρετού οδήγησαν σε αποτυχημένες δοκιμές εμβολίων λόγω της ADE, της Ενίσχυσης Εξαρτημένης από Αντισώματα.

Στις Φιλιππίνες, η αποτυχία του προγράμματος εμβολίου για τον δάγκειο πυρετό οδήγησε σε ποινικές διώξεις για τους ερευνητές.

 Σε 830.000 παιδιά χορηγήθηκε το εμβόλιο «Dengvaxia», του ιού του δάγγειου πυρετού, πριν ανασταλεί το πρόγραμμα το 2017. (11-13) Ο Δρ Wen Shi Lee γράφει στο Nature Microbiology (2020):

Προηγούμενες μελέτες εμβολίων για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό και τον ιό του δάγκειου πυρετού αποκάλυψαν κινδύνους για την ανθρώπινη κλινική ασφάλεια που σχετίζονται με την ADE, με αποτέλεσμα αποτυχημένες δοκιμές εμβολίων. (3) Τελικό απόφθεγμα Dr. Lee

Μέχρι στιγμής, με το εμβόλιο mRNA COVID 19, δεν έχουμε δει αυτό το ADE σε σημαντικό βαθμό στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, πρώιμα δεδομένα από το Ισραήλ υποδηλώνουν ότι η ADE αρχίζει να εμφανίζεται στον εμβολιασμένο πληθυσμό, εκείνους που έλαβαν τον εμβολιασμό τους νωρίτερα.

Ποια είναι η σημασία της λήψης του εμβολίου σας νωρίτερα;

Η Pfizer συνιστά τώρα ένα τρίτο αναμνηστικό εμβόλιο μετά από 6 μήνες, παραδέχοντας ότι η προστασία αντισωμάτων που προκαλείται από το εμβόλιο μειώνεται μετά από 6 μήνες περίπου. (14-15)

Στην Αυστραλία, ο Δρ Kerry Chant δηλώνει ευθαρσώς όλοι θα πρέπει να κάνουν ένα αναμνηστικό εμβόλιο κάθε 6 μήνες «για πάντα».

Αυτή είναι μια προφανής παραδοχή της αποτυχίας του εμβολίου.

Εδώ είναι το Zero Hedge που αναφέρει τον Dr Kerry Chant, τον Υπουργό Υγείας της Αυστραλίας:

«Ο επικεφαλής υγείας της Αυστραλίας, Δρ. Kerry Chant, λέει ότι ο COVID θα είναι μαζί μας «για πάντα» και οι άνθρωποι θα πρέπει να «συνηθίσουν» να λαμβάνουν ατελείωτα ενισχυτικά εμβόλια».

τέλος απόσπασμα

Τα αντισώματα μειώνονται μετά από 6 μήνες

Καθώς τα αντισώματα μειώνονται, ο ασθενής διατρέχει πλέον κίνδυνο ιογενούς λοίμωξης μετά τον εμβολιασμό, όπως έχουμε δει με περιπτώσεις «διάσπασης».

Αυτό είναι το προβλεπόμενο σενάριο για την ADE και ώθησε την Pfizer να συστήσει μια τρίτη ενισχυτική βολή για να αποφευχθεί η καταστροφική ADE, όπως φάνηκε με τον ιό του δάγκειου πυρετού στις Φιλιππίνες.(1-15)

Δρ Rochelle Walensky

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο της Διευθύντριας του CDC Rochelle Walensky που προειδοποιεί για ADE ή επιδείνωση της νόσου σε εμβολιασμένα άτομα μετά από επανέκθεση στον ιό:

«Επιπλέον, αναφορές από διεθνείς συναδέλφους μας, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, υποδηλώνουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν νωρίς».

Τελικό απόφθεγμα Dr. Rochelle Walensky

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα της υπηρεσίας δημόσιας υγείας υποδηλώνουν ότι η ADE εμφανίζεται στη Σκωτία

Ένα άρθρο στο Daily Expose 9/1/21 εξετάζει δημόσια δεδομένα από τη Δημόσια Υπηρεσία Υγείας της Σκωτίας τις τελευταίες 4 εβδομάδες δείχνει ανησυχητικές ενδείξεις ότι η ADE εμφανίζεται στον πληθυσμό της Σκωτίας:

Αυτές είναι οι δύο αναφορές Δημόσιας Υγείας από τη Σκωτία, 4 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2021:

Δημόσια υγεία Σκωτία 21-08-04-covid19-publication_report

Δημόσια υγεία Σκωτία 21-09-01-covid19-publication_report

Δημόσια δημοσιευμένα δεδομένα (πάνω από δύο αρχεία pdf) δείχνουν για τις τελευταίες 4 εβδομάδες, το IFR (Infection Fatality Rate) στους πλήρως εμβολιασμένους είναι 3,3 φορές μεγαλύτερο από εκείνο των μη εμβολιασμένων.

Ο κίνδυνος θανάτου εάν εισαχθεί στο νοσοκομείο για τους πλήρως εμβολιασμένους είναι 2,15 φορές μεγαλύτερος από τους μη εμβολιασμένους που νοσηλεύονται για τον Covid. (σημείωση: Αυτά είναι για τα πιο πρόσφατα δεδομένα 4 εβδομάδων)

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το άρθρο της Daily Expose:

«Οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν μόλις το 25% των θανάτων τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες , (και αυτό το ποσοστό έχει μειωθεί τις πιο πρόσφατες εβδομάδες), οι μη εμβολιασμένοι έχουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν, πολύ μικρότερες πιθανότητες θανάτου εάν μολυνθούν με Covid- 19, και πολύ μικρότερη πιθανότητα θανάτου εάν νοσηλευτεί με Covid-19, και οι Αρχές Δημόσιας Υγείας κάνουν ό,τι μπορούν για να το κρύψουν….

Τις πιο πρόσφατες τέσσερις εβδομάδες, το 0,1% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού οδήγησε σε θάνατο, ενώ το 0,33% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού οδήγησε σε θάνατο.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τα δεδομένα της ίδιας της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας, ο κίνδυνος θανάτου εάν μολυνθεί από τον Covid-19 είναι 3,3 φορές / 230% υψηλότερος εάν είναι πλήρως εμβολιασμένος σε σύγκριση με τον ανεμβολίαστο.

Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι το 6,5% των νοσηλειών μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού έχουν οδηγήσει σε θάνατο, ενώ το 14% των νοσηλειών μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού έχουν οδηγήσει σε θάνατο.

Επομένως, ο κίνδυνος θανάτου εάν νοσηλευτείτε με Covid-19 είναι 2,15 φορές / 115% υψηλότερος εάν εμβολιαστεί πλήρως σε σύγκριση με το αν δεν εμβολιάστηκε. Τελική προσφορά (36-39)

Συμπέρασμα: Η Rachelle Walensky του CDC μας προειδοποιεί τώρα για την ADE, την Ενίσχυση Εξαρτημένης από Αντισώματα.

 Τα δεδομένα από τη Σκωτία δείχνουν ότι αυτό συμβαίνει τώρα σε βαριά εμβολιασμένους πληθυσμούς.

 Αυτή είναι μια αρνητική επίδραση στην οποία το εμβόλιο επιδεινώνει την ασθένεια.

Ορισμένοι συγγραφείς έχουν προτείνει την εγκατάλειψη των σημερινών εμβολίων mRNA προς όφελος νέων εμβολίων που χρησιμοποιούν ανοσία Τ-λεμφοκυττάρων αντί ανοσίας αντισωμάτων.(5) Ο Δρ. Darrell O Ricke γράφει στο Frontiers in immunology (2021):

Αυτά τα μοντέλα δίνουν αυξημένη έμφαση στη σημασία της ανάπτυξης ασφαλών εμβολίων Τ-λεμφοκυττάρων SARS-CoV-2 που δεν εξαρτώνται από αντισώματα . (5) τελικό απόσπασμα Dr. Darrell O Ricke

Ο εμβολιασμός είναι μια απαρχαιωμένη τεχνολογία του δέκατου όγδοου αιώνα

Εάν εμφανιστεί ADE σε οποιοδήποτε βαθμό στον εμβολιασμένο πληθυσμό, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει απώλεια εμπιστοσύνης στον εμβολιασμό.

Όλοι θα ξυπνούσαμε από τον υπνωτικό ύπνο και θα συνειδητοποιούσαμε ότι ο «εμβολιασμός» είναι μια παρωχημένη ιατρική παρέμβαση από τον δέκατο όγδοο αιώνα, μια εποχή πριν από τη σύγχρονη ιατρική με όλες τις γνώσεις της για την ιολογία, τη μοριακή βιολογία και την επαναχρησιμοποιημένη φαρμακευτική θεραπεία της ιογενούς νόσου.

Η εφεύρεση του εμβολιασμού

Στη δεκαετία του 1700, οι άνθρωποι παρατήρησαν ότι οι υπηρέτριες γάλακτος φαινόταν να έχουν ανοσία από την ευλογιά, που πιστεύεται ότι οφειλόταν στην έκθεση σε έναν ιό στις αγελάδες που ονομάζεται «ευλογιά των αγελάδων».

 Το 1796, ο Έντουαρντ Τζένερ ήταν ο πρώτος που έκανε ένεση της ευλογιάς των αγελάδων σε ανθρώπους, ονομάζοντάς το «εμβόλιο» από το «vacca», τη λατινική λέξη για την αγελάδα.

Αυτό έγινε σε μια εποχή πριν από την εφεύρεση της σύγχρονης ιατρικής, χωρίς κατανόηση της ιολογίας ή της μοριακής βιολογίας, και χωρίς σύγχρονα φάρμακα ή θεραπευτικά.

Μια παρωχημένη παρέμβαση από τον δέκατο όγδοο αιώνα

Όπως και η χρήση της αιματοχυσίας και της βδέλλας, θα πρότεινα ότι ο εμβολιασμός του δέκατου όγδοου αιώνα έχει καταστεί απαρχαιωμένος από τη σύγχρονη θεραπευτική.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το αποτυχημένο πρόγραμμα εμβολίου mRNA για τον COVID. (26)

Με την έλευση της σύγχρονης ιατρικής, έχουμε πλέον πολύ αποτελεσματική πρώιμη αντιική θεραπεία πολλαπλών φαρμάκων για το COVID 19 με Ιβερμεκτίνη, Υδροξυχλωροκίνη, Ψευδάργυρο, Βουδεσονίδη, Ασπιρίνη, Αζιθρομυκίνη, Δοξυκυκλίνη. 

Αυτά είναι φάρμακα επαναχρησιμοποιούμενων που χρησιμοποιούνται εκτός ετικέτας, όπως συζητήθηκε σε προηγούμενα ενημερωτικά δελτία . (24-26)

Πρώιμη Θεραπεία Ανώτερη του Εμβολιασμού

Η πρώιμη θεραπεία διευκολύνει την ταχεία ανάρρωση, με αποτέλεσμα τη φυσική ανοσία πιο ανθεκτική και πιο ισχυρή από τον εμβολιασμό. ένα «ενισχυτικό» κάθε 6-12 μήνες, όταν έχουμε καλύτερη προσέγγιση με εξαιρετικά αποτελεσματική έγκαιρη θεραπεία με θεραπεία πολλαπλών φαρμάκων που παρέχει ανώτερη φυσική ανοσία;

Θυμηθείτε, με την Πρώιμη Θεραπεία που χρησιμοποιεί συνδυασμό φαρμάκων επαναχρησιμοποιούμενων στη σειρά, μπορούμε να αποφύγουμε εντελώς την ADE που αυξάνει τη σοβαρότητα της νόσου κατά την εκ νέου πρόκληση με τον ιό.

Βασική λεπτομέρεια της αναφοράς CDC: Bear Week

Ενημέρωση 26/9/21: Η έκθεση Barnstable Mass του Ιουλίου, CDC που προκάλεσε τη νέα καθοδήγηση για τις μάσκες για πλήρως εμβολιασμένα άτομα σε εσωτερικούς χώρους, παρέλειψε τις βασικές πληροφορίες ότι το «καλοκαιρινό γεγονός» ήταν ένα ετήσιο «Φεστιβάλ ομοφυλοφίλων» που ονομαζόταν Bear Week. (42-45)

Ωστόσο, πολλά άλλα παραδείγματα έχουν δημοσιευθεί στην ιατρική βιβλιογραφία που δείχνουν ότι άλλοι, πιο τυπικοί τύποι ανθρώπων (που δεν συμμετέχουν σε φεστιβάλ ομοφυλοφίλων) παθαίνουν συμπτωματικές λοιμώξεις από COVID και μεταδίδουν τον ιό σε άλλους, παρά το γεγονός ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι και καλυμμένοι. (46-48)

Houston Wedding Πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι μεταδίδουν τον ιό

Ένα τέτοιο παράδειγμα που αναφέρθηκε από τον Dr Timothy Farinholt είναι ένας γάμος στο Χιούστον με λιγότερους από 100 καλεσμένους.

 Η προσέλευση απαιτούσε οι επισκέπτες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικούς χώρους σε μια μεγάλη, υπαίθρια σκηνή. 6 άτομα βρέθηκαν θετικά στον SARS-CoV-2 και οι 6 ασθενείς ήταν συμπτωματικοί.

Ένας ασθενής αρκετά σοβαρά ώστε να λάβει θεραπεία έγχυσης μονοκλωνικών αντισωμάτων (Regeneron Pharmaceuticals Inc.) και ένας ασθενής πέθανε. (15% IFR).

Και τα 6 δείγματα ταυτοποιήθηκαν ως η παραλλαγή του SARS-CoV-2 Delta. (46)

Άλλες μελέτες έδειξαν πλήρως εμβολιασμένους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που φορούσαν μάσκες που μεταδίδουν τον COVID σε περιβάλλοντα τριτοβάθμιων νοσοκομείων στην Κορέα και το Βιετνάμ.

Είναι λοιπόν σαφές ότι τα πλήρως εμβολιασμένα, πλήρως καλυμμένα άτομα, ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης, τώρα μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό Covid19 κατά τη διάρκεια των εσωτερικών ομάδων. (47-48)

Έτσι, η νέα οδηγία μάσκας εσωτερικού χώρου του CDC του Ιουλίου 2021 για πλήρως εμβολιασμένα άτομα παραμένει δικαιολογημένη με βάση τα τρέχοντα επιστημονικά δεδομένα.

Δυστυχώς, η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να προσφέρει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας, καθώς η μάσκα δεν μπορεί να αποτρέψει πλήρως τη μετάδοση του ιού από το ένα μασκοφόρο άτομο στο άλλο, όπως αποδεικνύεται από τη μελέτη του Δρ. Jung από την Κορέα. (48)

Robert Malone MD Συζητώντας την ADE

============================================

Το παρακάτω βίντεο είναι από το 5/ 22/20 (περισσότερο από ένα χρόνο πριν) : Το εμβόλιο του κορωνοϊού χωρίς λογοκρισία από το “Joni Table Talk” με τους Robert F. Kennedy Jr. και Del Bigtree. 22 Μαΐου 2020 Αυτή είναι μια πολύ σαφής λεπτομερής εξήγηση των κινδύνων της ADE με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

======================= ================================

Ενημέρωση 24/8/21: Η FDA Εγκρίνει το εμβόλιο Pfizer- BioNTech για τον COVID-19;
=================================================== ====

Από τις 21/10/21, δεν υπάρχει ακόμη έγκριση από την FDA για τα εμβόλια κατά του COVID που διατίθενται επί του παρόντος στις ΗΠΑ, η Pfizer, η Moderna και η Jannsen εξακολουθούν να υπόκεινται σε EUA (Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης).

Η έγκριση του FDA αφορούσε το εμβόλιο Pfizer-BioNTech Comirnaty που ΔΕΝ είναι προς το παρόν διαθέσιμο στις ΗΠΑ.

Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί πώς ένα εμβόλιο θα μπορούσε να εγκριθεί από τον FDA όταν υπήρχαν περισσότεροι θάνατοι στο σκέλος του εμβολίου παρά στο σκέλος του εικονικού φαρμάκου. (15 έναντι 14) Δείτε αυτό το άρθρο του BMJ του Peter Doshi:

Πιστεύει ο FDA ότι αυτά τα δεδομένα δικαιολογούν την πρώτη πλήρη έγκριση ενός εμβολίου για τον Covid-19; 23 Αυγούστου 2021 Ο Peter Doshi Αναπληρωτής Συντάκτης του BMJ British Medical Journal γράφει ότι η FDA θα πρέπει να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα και να αντιμετωπίσει ανοιχτά ζητήματα αποτελεσματικότητας και ασφάλειας προτού χορηγήσει πλήρη έγκριση:

«Ο FDA θα πρέπει να απαιτήσει επαρκείς, ελεγχόμενες μελέτες με μακροπρόθεσμη παρακολούθηση και να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα, πριν χορηγήσει την πλήρη έγκριση των εμβολίων κατά του Covid-19… η άποψή μου, μαζί με μια ομάδα περίπου 30 κλινικών ιατρών, επιστημόνων και υποστηρικτών ασθενών, ήταν ότι υπήρχαν απλώς πάρα πολλές ανοιχτές ερωτήσεις σχετικά με όλα τα εμβόλια για τον Covid-19 για να υποστηριχθεί η έγκριση οποιουδήποτε φέτος.

Η προεκτύπωση, δυστυχώς, απάντησε ελάχιστα από αυτά τα ανοιχτά ερωτήματα και έχει εγείρει μερικά νέα… Επαναλαμβάνω την έκκλησή μας: «σιγά και πάρτε την επιστήμη σωστά— δεν υπάρχει νόμιμος λόγος να βιαστείτε να χορηγήσετε άδεια για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ….Υπήρξαν 29 συνολικά θάνατοι κατά την τυφλή παρακολούθηση (15 στο σκέλος του εμβολίου, 14 στο εικονικό φάρμακο)».

 ΤΕΛΟΣ Απόσπασμα Peter Doshi BMJ (η έμφαση δική μου)

Πρόβλημα Αριθμός 1) Υποβληθέντα Τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν σώθηκαν ζωές από το εμβόλιο.

 Υπήρχαν περισσότεροι θάνατοι στο σκέλος του εμβολίου από το σκέλος του εικονικού φαρμάκου (15 έναντι 14)

Πρόβλημα Αριθμός 2) Τα δεδομένα που υποβάλλονται στον FDA είναι παρωχημένα δεδομένα που αφορούν τις προηγούμενες παραλλαγές Alpha και Beta.

Η παραλλαγή που επικρατεί είναι πλέον η παραλλαγή Delta για την οποία δεν υποβλήθηκαν στοιχεία.

 Ισραηλινά δεδομένα υποδηλώνουν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της παραλλαγής Delta είναι της τάξης του 40%, πολύ χαμηλότερη από τις προηγούμενες παραλλαγές.

Πρόβλημα Αριθμός 3) Η FDA αποφάσισε να παραλείψει τη συμβολή από τη συμβουλευτική επιτροπή της και να παραλείψει οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο.

Αυτό είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο και υποδηλώνει έλλειψη διαφάνειας.

Πρόβλημα Αριθμός 4) “The Shell Game” : Ο Δρ. Malone λέει ότι υπήρχαν 2 επιστολές έγκρισης που αντιπροσωπεύουν ένα “παιχνίδι κοχυλιών”.

Η πλήρης έγκριση χορηγήθηκε μόνο για το προϊόν με ετικέτα BioNTech (για ηλικίες 16 ετών και άνω), ενώ η EUA (Εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης) επεκτάθηκε για το προϊόν με ετικέτα Pfizer (και την ηλικία 12-16 ετών).

Δεν είναι το ίδιο εμβόλιο;

Γιατί το παιχνίδι με κέλυφος;

Την απάντηση μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ .

Ενημέρωση 27/8/21 : Ισραηλινή μελέτη από την Gazit δείχνει ότι η φυσική ανοσία είναι ανώτερη από τον εμβολιασμό δύο δόσεων για την παραλλαγή Delta. (21)

Σύγκριση της φυσικής ανοσίας SARS-CoV-2 με την επαγόμενη από το εμβόλιο ανοσία: επαναμολύνσεις έναντι πρωτοποριακών λοιμώξεων από τον Sivan Gazit, MD MA1,2*. Roei Shlezinger, BA1; Galit Perez, MN MA2; Roni Lotan, PhD2; Asaf Peretz, MD1,3; Amir Ben-Tov, MD1,4; Dani Cohen, PhD4; Khitam Muhsen, PhD4; Gabriel Chodick, PhD MHA2,4; Tal Patalon, MD1,

Αυτή η μελέτη έδειξε ότι η φυσική ανοσία προσφέρει μεγαλύτερης διάρκειας και ισχυρότερη προστασία έναντι λοίμωξης, συμπτωματικής νόσου και νοσηλείας που προκαλείται από την παραλλαγή Delta του SARS-CoV-2, σε σύγκριση με την ανοσία δύο δόσεων BNT162b2 που προκαλείται από το εμβόλιο. τέλος απόσπασμα

Ενημέρωση 15/9/21 Η φυσική ανοσία του Marty Makary MD είναι ισχυρή Washington Post ….
Ĉ0\/lÐ Ανάκτηση ?Ĉonfers N@tur@l lʍʍunity Ανώτερη από \/@ĉĉine lʍʍunity….Μελέτη 700.000 ατόμων από το Ισραήλ 1/9/21: άτομα με προηγούμενη μόλυνση έχουν ?27 φορές λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν μια δεύτερη συμπτωματική λοίμωξη Ĉ0\/lÐ από εκείνους που ήταν \/@ĉĉin@ted !!!! και ακόμη και μια ήπια λοίμωξη από Covid οδήγησε σε μακροχρόνια ανοσία.

Ενημέρωση 30/9/21: Τα πιο πρόσφατα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν αυξανόμενα πρωτοφανή κρούσματα και αυξανόμενη θνησιμότητα από τον COVID μεταξύ των εμβολιασμένων.

Τα νέα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ενδεικτικά για την ADE.

Η τελευταία Τεχνική ενημέρωση για τη Δημόσια Υγεία στην Αγγλία, ημερομηνία Σεπτεμβρίου 2021, με τίτλο «Παραλλαγές ανησυχίας SARS-CoV-2 και παραλλαγές υπό διερεύνηση στην Αγγλία» δείχνει μεγαλύτερο αριθμό πρωτοποριακών περιπτώσεων μεταξύ των εμβολιασμένων, καθώς και θνησιμότητα μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων με παραλλαγή «Δέλτα».

Δεδομένα από 1 Φεβρουαρίου 2021 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021. Technical_Briefing_23_Sept_16_2021 UK

Ενημέρωση 10/6/21 : Η ανάλυση δεδομένων του Υπουργείου Ανάπτυξης αποκαλύπτει επιταχυνόμενη ADE In Vaccinated
By Michelle Edwards – 5 Οκτωβρίου 2021 UncoverDC , σύνδεσμος προς το σετ διαφανειών Humetrix/Salus εδώ:   Αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA COVID19 έναντι του Delta COVID19 variant20_metrix20_5.

Ανησυχητικά, τα δεδομένα υποστηρίζουν αυτό που οι ειδικοί έχουν προβλέψει εδώ και μήνες – ότι ο μαζικός εμβολιασμός κατά του COVID-19 θα έχει ως αποτέλεσμα τη μετάλλαξη και την ενίσχυση του SARS-CoV-1, ενός φαινομένου που ονομάζεται Ενίσχυση Εξαρτημένης από Αντισώματα (ADE), αυξάνοντας έτσι το ποσοστό της μόλυνσης και της εξάπλωσης του ιού… Τα δεδομένα του Project Salus υποδηλώνουν ότι η πλειονότητα των μολύνσεων από τον COVID-19 στις κοόρτες μελέτης εμφανίζεται μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, με τα αποτελέσματα να επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, με βάση αυτή την ανάλυση, τα άτομα που έχουν προσβληθεί και αναρρώσει από τον COVID-19 διαθέτουν φυσική ανοσία, η οποία προσφέρει την ισχυρότερη προστασία έναντι της πρωτοφανούς μόλυνσης.

τέλος απόσπασμα

Άρθρα με σχετικό ενδιαφέρον

Βιταμίνη D για τον κορωνοϊό

Το εμβόλιο Covid είναι ασφαλές και αποτελεσματικό;

Θα μπορούσε το εμβόλιο Covid να είναι το επόμενο Vioxx;

Ιβερμεκτίνη για τον Covid, η αποτυχία της αμερικανικής ιατρικής

Ιβερμεκτίνη Αντιπαρασιτικό Αντικαρκινικό Θαυματουργό Φάρμακο

Jeffrey Dach MD
7450 Griffin Road Suite 180/190
Davie, Florida 33314
954-792-4663

Σύνδεσμοι και παραπομπές

Εικόνα κεφαλίδας με την ευγενική παραχώρηση της Rochelle Walensky και του Wikimedia Commons File:CDC-Director-Rochelle-Walensky-Headshot.jpg

1) Nouara Yahi Henri Chahinian Jacques Fantini 09 Αυγούστου 2021 Επιστολή προς τον εκδότη, Journal of Infection , Τα αντισώματα κατά του SARS-CoV-2 που ενισχύουν τη μόλυνση αναγνωρίζουν τόσο το αρχικό στέλεχος Wuhan/D614G όσο και τις παραλλαγές Delta. Πιθανός κίνδυνος για μαζικό εμβολιασμό ;

  • Αντισώματα ενίσχυσης της μόλυνσης έχουν ανιχνευθεί σε συμπτωματικό Covid-19

    • Η εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE) αποτελεί πιθανή ανησυχία για τα εμβόλια

    • Τα ενισχυτικά αντισώματα αναγνωρίζουν τόσο το στέλεχος Wuhan όσο και τις παραλλαγές Delta

    • Η ADE των παραλλαγών Delta είναι πιθανός κίνδυνος για τα τρέχοντα εμβόλια

    • Προτείνονται σκευάσματα εμβολίου χωρίς επίτοπο ADE

Η εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE) της λοίμωξης αποτελεί ανησυχία για την ασφάλεια για τις στρατηγικές εμβολίων.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση, οι Li et al. (Cell 184:1-17, 2021) ανέφεραν ότι τα αντισώματα ενίσχυσης της μόλυνσης που κατευθύνονται κατά του Ν-τερματικού τομέα (NTD) της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 διευκολύνουν τη μόλυνση από τον ιό in vitro, αλλά όχι in vivo.

Ωστόσο, αυτή η μελέτη πραγματοποιήθηκε με το αρχικό στέλεχος Wuhan/D614G.

Δεδομένου ότι η πανδημία Covid-19 κυριαρχείται πλέον με παραλλαγές Delta, αναλύσαμε την αλληλεπίδραση των διευκολυντικών αντισωμάτων με το NTD αυτών των παραλλαγών.

Χρησιμοποιώντας προσεγγίσεις μοριακής μοντελοποίησης, δείχνουμε ότι τα ενισχυτικά αντισώματα έχουν υψηλότερη συγγένεια για τις παραλλαγές Delta από ό,τι για τα NTDs Wuhan/D614G.

Δείχνουμε ότι τα ενισχυτικά αντισώματα ενισχύουν τη δέσμευση του τριμερούς ακίδας στη μεμβράνη του κυττάρου ξενιστή συσφίγγοντας το NTD σε μικροτομείς λιπιδικής σχεδίας.

Αυτός ο σταθεροποιητικός μηχανισμός μπορεί να διευκολύνει τη διαμορφωτική αλλαγή που επάγει την αποκάλυψη της περιοχής δέσμευσης του υποδοχέα.

Καθώς το NTD στοχεύεται επίσης από εξουδετερωτικά αντισώματα, τα δεδομένα μας υποδηλώνουν ότι η ισορροπία μεταξύ εξουδετερωτικών και διευκολυντικών αντισωμάτων σε εμβολιασμένα άτομα είναι υπέρ της εξουδετέρωσης για το αρχικό στέλεχος Wuhan/D614G.

Ωστόσο, στην περίπτωση της παραλλαγής Delta, τα εξουδετερωτικά αντισώματα έχουν μειωμένη συγγένεια για την πρωτεΐνη ακίδας,ενώ τα διευκολυντικά αντισώματα εμφανίζουν εντυπωσιακά αυξημένη συγγένεια.

Έτσι, η ADE μπορεί να προκαλεί ανησυχία για άτομα που λαμβάνουν εμβόλια με βάση την αρχική αλληλουχία ακίδων του στελέχους Wuhan (είτε mRNA είτε ιικοί φορείς).

Υπό αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη τα εμβόλια δεύτερης γενιάς με σκευάσματα πρωτεΐνης ακίδας που δεν έχουν δομικά διατηρημένους επίτοπους που σχετίζονται με το ADE.

2) Κίνδυνος επιδείνωσης της κλινικής νόσου από τα εμβόλια COVID-19
1. Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΔΕ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ
ΕΠΙΚΑΝΤΙΚΟΣ Οι εμβολιασμοί διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο για πιο σοβαρή νόσο COVID-19 όταν συναντούν ιούς που κυκλοφορούν.

3) Lee, Wen Shi, et al. « Εξαρτώμενη από τα αντισώματα ενίσχυση και εμβόλια και θεραπείες SARS-CoV-2. ” Nature microbiology 5.10 (2020): 1185-1191.

Τα φάρμακα και τα εμβόλια που βασίζονται σε αντισώματα κατά του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2) επισπεύδονται μέσω της προκλινικής και κλινικής ανάπτυξης.

Τα δεδομένα από τη μελέτη του SARS-CoV και άλλων αναπνευστικών ιών υποδηλώνουν ότι τα αντισώματα κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσαν να επιδεινώσουν τον COVID-19 μέσω της ενίσχυσης που εξαρτάται από τα αντισώματα (ADE).

Προηγούμενες μελέτες εμβολίων για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό και τον ιό του δάγκειου πυρετού αποκάλυψαν κινδύνους για την ανθρώπινη κλινική ασφάλεια που σχετίζονται με την ADE, με αποτέλεσμα αποτυχημένες δοκιμές εμβολίων.

 Εδώ, περιγράφουμε βασικούς μηχανισμούς ADE και συζητάμε στρατηγικές μετριασμού για εμβόλια SARS-CoV-2 και θεραπείες υπό ανάπτυξη.

Περιγράφουμε επίσης πρόσφατα δημοσιευμένα δεδομένα για να αξιολογήσουμε τους κινδύνους και τις ευκαιρίες για προστασία με βάση τα αντισώματα έναντι του SARS-CoV-2.

4) Wen, Jieqi, et al. « Εξαρτώμενη από τα αντισώματα ενίσχυση του κορωνοϊού ». International Journal of Infectious Diseases (2020).
Η ενίσχυση που εξαρτάται από το αντίσωμα (ADE) υπάρχει σε διάφορα είδη ιών.

Έχει αρνητική επίδραση στη θεραπεία με αντισώματα για ιογενείς λοιμώξεις.

Αυτό το φαινόμενο εντοπίστηκε για πρώτη φορά στον ιό του δάγκειου πυρετού και έκτοτε έχει επίσης περιγραφεί για τον κοροναϊό.

 Μέχρι σήμερα, η ταχεία εξάπλωση του νεοεμφανιζόμενου κοροναϊού, του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου του κορωνοϊού 2 (SARS-CoV-2), που προκαλεί τη νόσο του κορωνοϊού 2019 (COVID-19), έχει επηρεάσει πάνω από 3,8 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ο νέος κορωνοϊός αποτελεί μεγάλη πρόκληση και έχει προκαλέσει κύμα πανικού.

Σε αυτήν την ανασκόπηση, συνοψίζονται οι εξαρτώμενες από αντισώματα βελτιώσεις στον ιό του δάγκειου πυρετού και σε δύο είδη κοροναϊού.

Αναφέρονται πιθανές λύσεις για τις επιπτώσεις.

Εικάζουμε επίσης ότι η ADE μπορεί να υπάρχει στον SARS-CoV-2.

5) Ricke, Darrell O. ” Two Different Antibody Dependent Enhancement (ADE) Risks for SARS-CoV-2 Antibodies .” Frontiers in immunology 12 (2021): 443.

Η σοβαρότητα και τα στάδια της νόσου COVID-19 (SARS-CoV-2) ποικίλλουν από ασυμπτωματικά, ήπια συμπτώματα γρίπης, μέτρια, σοβαρή, κρίσιμη και χρόνια νόσο.

Η εξέλιξη της νόσου COVID-19 περιλαμβάνει λεμφοπενία, αυξημένες προφλεγμονώδεις κυτοκίνες και χημειοκίνες, συσσώρευση μακροφάγων και ουδετερόφιλων στους πνεύμονες, ανοσολογική δυσρύθμιση, καταιγίδες κυτοκινών, σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) κ.λπ.

Ανάπτυξη εμβολίων για σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο Ο κορωνοϊός του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS-CoV) και άλλος κορωνοϊός ήταν δύσκολο να δημιουργηθούν λόγω των βελτιωμένων αποκρίσεων ασθενειών που προκαλούνται από το εμβόλιο σε ζωικά μοντέλα.

Πολλαπλοί βήτα κορωνοϊοί, συμπεριλαμβανομένων των SARS-CoV-2 και SARS-CoV-1, επεκτείνουν τον κυτταρικό τροπισμό μολύνοντας ορισμένα φαγοκυτταρικά κύτταρα (ανώριμα μακροφάγα και δενδριτικά κύτταρα) μέσω της πρόσληψης του ιού από τον υποδοχέα Fc που είναι συνδεδεμένος με αντίσωμα.

Η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα (ADE) μπορεί να εμπλέκεται στην κλινική παρατήρηση αυξημένης σοβαρότητας συμπτωμάτων που σχετίζονται με πρώιμα υψηλά επίπεδα αντισωμάτων SARS-CoV-2 σε ασθενείς.

Βρέφη με πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο σε παιδιά (MIS-C) που σχετίζεται με τον COVID-19 μπορεί επίσης να έχουν ADE που προκαλείται από αντισώματα SARS-CoV-2 που αποκτήθηκαν από τη μητέρα που είναι συνδεδεμένα με τα μαστοκύτταρα.

Οι κίνδυνοι ADE που σχετίζονται με το SARS-CoV-2 έχουν επιπτώσεις για τις θεραπείες COVID-19 και MIS-C, τα εμβόλια Β-κυττάρων, τη θεραπεία με αντισώματα SARS-CoV-2 και τη θεραπεία με πλάσμα ανάρρωσης για ασθενείς.

Τα αντισώματα SARS-CoV-2 που είναι συνδεδεμένα με τα μαστοκύτταρα μπορεί να εμπλέκονται στο MIS-C και στο πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο σε ενήλικες (MIS-A) μετά την αρχική μόλυνση COVID-19.

Τα αντισώματα SARS-CoV-2 που είναι συνδεδεμένα με υποδοχείς Fc σε μακροφάγα και μαστοκύτταρα μπορεί να αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικούς μηχανισμούς για ADE σε ασθενείς.

Αυτοί οι δύο διαφορετικοί κίνδυνοι ADE έχουν πιθανές επιπτώσεις για τα εμβόλια Β-λεμφοκυττάρων SARS-CoV-2 για υποομάδες πληθυσμών με βάση την ηλικία, τα διασταυρούμενα αντιδρώντα αντισώματα, τις διακυμάνσεις στα επίπεδα αντισωμάτων με την πάροδο του χρόνου και την εγκυμοσύνη.

Αυτά τα μοντέλα δίνουν αυξημένη έμφαση στη σημασία της ανάπτυξης ασφαλών εμβολίων Τ-λεμφοκυττάρων SARS-CoV-2 που δεν εξαρτώνται από αντισώματα.

6) Wang, Jiong και Martin S. Zand. «Η δυνατότητα για εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση της λοίμωξης SARS-CoV-2: Μεταφραστικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη εμβολίου. ” Journal of Clinical and Translational Science 5.1 (2021).

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για εμβόλια για τον κοροναϊό του 2019 (COVID19; SARS-CoV-2).

Η ανάπτυξη του εμβολίου μπορεί να μην είναι απλή, λόγω της ενίσχυσης που εξαρτάται από τα αντισώματα (ADE).

Τα αντισώματα έναντι των ιικών επιφανειακών πρωτεϊνών μπορούν, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αυξήσουν τη σοβαρότητα της μόλυνσης από ADE .

Αυτό το φαινόμενο εμφανίζεται σε λοίμωξη και εμβολιασμό από SARS-CoV-1, MERS, HIV, Zika και δάγκειο ιό .

Η έλλειψη υψηλής συγγένειας anti-SARS-CoV-2 IgG στα παιδιά μπορεί να εξηγήσει τη μειωμένη σοβαρότητα της λοίμωξης σε αυτές τις ομάδες.

Εδώ, συζητάμε τα στοιχεία για ADE στο πλαίσιο της λοίμωξης SARS-CoV-2 και τον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του δυνητικού μεταφραστικού φραγμού για την ανάπτυξη εμβολίων, το πλάσμα ανάρρωσης και τις στοχευμένες θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα.

7) Farshadpour, Fatemeh και Reza Taherkhani. « Ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα και το κρίσιμο μοτίβο του COVID-19: Πιθανότητες και προβληματισμοί ». Ιατρικές Αρχές και Πρακτική (2021).

Η παθογένεια αρκετών ιογενών λοιμώξεων μεσολαβείται από τελεστικούς μηχανισμούς του ανοσοποιητικού συστήματος.

• Τα αντισώματα που παράγονται κατά την προηγούμενη έκθεση σε εποχιακούς κοροναϊούς ή πιθανώς σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο κοροναϊού 2 (SARS-CoV-2) προτείνονται για να ενεργοποιήσουν την εξαρτώμενη από τα αντισώματα ενίσχυση.
• Η εξαρτώμενη από τα αντισώματα ενίσχυση μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρή και θανατηφόρα ασθένεια κατά τη μόλυνση με SARS-CoV-2, να έχει ως αποτέλεσμα καταιγίδα κυτοκινών και βλάβη ιστών και μπορεί να ρυθμίσει τις ανοσολογικές αποκρίσεις προς ένα φλεγμονώδες προφίλ.

8) Bastug, Aliye και Hurem Bodur. « Λοίμωξη SARS-CoV-2 και ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα. Κατανόηση του COVID-19: Ο ρόλος της Υπολογιστικής Νοημοσύνης. Springer, Cham, 2022. 101-113.

Αν και δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα, οι τίτλοι των αντισωμάτων έχει αναφερθεί ότι μειώνονται γρήγορα, υποδηλώνοντας κίνδυνο επαναμόλυνσης.

 Εάν συμβεί επαναμόλυνση, μια άλλη ανησυχία είναι εάν θα είναι πιο σοβαρή λόγω των προϋπαρχόντων χαμηλού επιπέδου αντισωμάτων.

Για την καταπολέμηση της συνεχιζόμενης πανδημίας, έχουν διερευνηθεί θεραπείες που βασίζονται σε αντισώματα, όπως μονοκλωνικά αντισώματα (mAbs), θεραπείες αναρρόφησης πλάσματος (CP) και μελέτες εμβολίων.

 Αν και μπορεί να μην είναι τόσο ενοχλητικό όσο στον δάγγειο πυρετό, οι κλινικοί γιατροί θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση σχετικά με τον πιθανό κίνδυνο ΑΔΕ.

Μη εξουδετερωτικά αντισώματα ή υποπροστατευτικά επίπεδα NAbs μπορεί να πυροδοτήσουν ανοσοπαθογόνα συμβάντα μέσω ενδοκύττωσης που προκαλείται από ανοσοσύμπλεγμα ή εξαρτώμενη από υποδοχέα Fc, με αποτέλεσμα ενισχυμένη ιογενή λοίμωξη.

Σε αυτό το κεφάλαιο, περιγράφονται τα ευρήματα της βιβλιογραφίας που αποκαλύπτουν τους παράγοντες που επηρεάζουν την πρόκληση NAbs, τους πιθανούς μηχανισμούς και τους κινδύνους της ADE και τις ανησυχίες για την ασφάλεια για τις θεραπευτικές παρεμβάσεις SARS-CoV-2.

9) Khan, Kashif Rehman. « Ενίσχυση της νόσου που εξαρτάται από τα αντισώματα και το εμβόλιο Covid-19: Μια λέξη προσοχής. »
Αντίσωμα-Dependent Enhancement (ADE), αναφέρεται σε ένα αντι-διαισθητική και δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση όταν η παρουσία αντισωμάτων, τα οποία υποτίθεται ότι Vanquish νόσο, επιδεινώνει μάλλον παρά quells μια μόλυνση.
➢ Στην ADE, αντί να εξουδετερώνουν τον ιό, τα αντισώματα ξενιστή, που χαρακτηρίζονται ως μη εξουδετερωτικά αντισώματα, διευκολύνουν τη μολυσματικότητά του.
➢ Τόσο η ενδογενής όσο και η εξωγενής ADE λειτουργούν παράλληλα για να ενισχύσουν την ιογενή νόσο αυξάνοντας τον αριθμό των κυττάρων που μολύνονται και μειώνοντας την έμφυτη απόκριση του σώματος έναντι αυτής της μόλυνσης.
➢ Είναι σημαντικό για τους επιστήμονες να λαμβάνουν υπόψη την ADE πριν προχωρήσουν σε κλινικές δοκιμές

10) Κελλένη, Μηνά. « Αυτοάνοση και εξαρτώμενη από αντισώματα COVID-19 Ενίσχυση του εμβολιασμού κατά του SARS CoV-2: Ένα παγκόσμιο ανθρώπινο δικαίωμα να γνωρίζει και να αποφασίσει. ” (2021).

Τα εμβόλια SARS CoV-2 διαφημίζονται ως εργαλείο για την καταπολέμηση του COVID-19, ωστόσο με την εμφάνιση διαφορετικών παραλλαγών που προτείνονται να είναι ανθεκτικά στα εμβόλια και η εμφάνιση του εμβολίου SARS CoV-2 προκάλεσε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες ένα εξατομικευμένο όφελος κινδύνου η αναλογία θα πρέπει να αξιολογηθεί προσεκτικά.

Τα εμβόλια που βασίζονται στο mRNA και τα εμβόλια με φορέα αδενοϊού, τύποι εμβολιασμού με βάση το νουκλεϊκό οξύ, εγκρίθηκαν για πρώτη φορά ή για πρώτη φορά εμπορικά για το κοινό, αντίστοιχα.

Ωστόσο, αυτοί οι νέοι τύποι έχουν πιθανό κίνδυνο να προκαλέσουν αυτοάνοσες ασθένειες π.χ. θρομβοπενία και ορισμένες από αυτές τις επιπλοκές μπορεί επίσης να προκαλούν ορισμένες από τις αναφορές αιφνίδιου θανάτου μετά τον εμβολιασμό, π.χ. αυτοάνοση μυοκαρδίτιδα και θρόμβωση και θρομβοεμβολή που προκαλείται από το ανοσοποιητικό.

Επιπλέον, όλοι οι τύποι εμβολίων SARS CoV-2, ανάλογα με την ανοσογονικότητα της πρωτεΐνης ακίδας, ειδικά τα συμβατικά αδρανοποιημένα μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα σοβαρότητας του COVID-19 κατά την επαναμόλυνση μέσω ενίσχυσης εξαρτώμενης από αντισώματα, η οποία μπορεί επίσης να οφείλεται σε ορισμένες από τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που συναντώνται με τη χορήγηση πλάσματος αναρρόφησης σε ασθενείς με COVID-19.

Επιπλέον, αυτά τα εμβόλια μπορεί να συμμετείχαν στην ανάπτυξη των δυνητικά πιο θανατηφόρων παραλλαγών του SARS CoV-2 B.1.617 και θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εξέλιξη πιο μολυσματικών.

Τέλος, πρέπει να διασφαλιστεί ένα ηθικό, νομικό και ιερό συνταγματικό δικαίωμα του κοινού να γνωρίζει και να αποφασίζει με βάση μια εξατομικευμένη αναλογία οφέλους κινδύνου. Τελικά,

11) Το φιάσκο του εμβολίου δάγγειου πυρετού οδηγεί σε ποινικές διώξεις για ερευνήτρια στις Φιλιππίνες By Fatima Arkin 24 Απρ. 2019 , SCience Magazine

Ένας εξέχων παιδίατρος και ιατρός ερευνητής στις Φιλιππίνες έχει κατηγορηθεί για την αποτυχημένη -και πολλοί λένε πρόωρη- εισαγωγή του Dengvaxia, ενός εμβολίου κατά του δάγγειου πυρετού που αποσύρθηκε από την αγορά των Φιλιππίνων το 2017 λόγω ζητημάτων ασφάλειας.

Εάν καταδικαστεί για κατηγορίες που της απηύθυνε το εθνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ), η Rose Capeding, 63, πρώην επικεφαλής του τμήματος του δάγκειου πυρετού του Ερευνητικού Ινστιτούτου Τροπικής Ιατρικής (RITM) εδώ, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 48 ετών.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο υφυπουργός του DOH Ενρίκε Ντομίνγκο είπε στους δημοσιογράφους ότι 130 εμβολιασμένα παιδιά είχαν πεθάνει. 19 από αυτούς είχαν δάγκειο πυρετό, που σημαίνει ότι η ADE πιθανώς έπαιξε κάποιο ρόλο.

Η υπόθεση πυροδότησε «μαζική υστερία», λέει ο Edsel Salvaña, λοιμωξιολόγος στο Πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων εδώ.

 «Οι γονείς νόμιζαν ότι όλα τα παιδιά τους θα πέθαιναν».

12) Wilder-Smith, Annelies, Stefan Flasche και Peter G. Smith. Ο σοβαρός δάγκειος πυρετός που αποδίδεται στο εμβόλιο στις Φιλιππίνες. ” The Lancet 394.10215 (2019): 2151-2152.

Το 2016, ο ΠΟΥ1 συνέστησε το εμβόλιο του δάγγειου πυρετού CYD-TDV (Dengvaxia; Pasteur, Lyon, Γαλλία), το πρώτο εμβόλιο για τον δάγκειο πυρετό, με άδεια χρήσης σε ενήλικες και παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω, να ληφθεί υπόψη για χρήση σε περιοχές με υψηλή ενδημία Τουλάχιστον το 70% των παιδιών ηλικίας 9 ετών είχαν μολυνθεί προηγουμένως με δάγκειο πυρετό.

Οι Φιλιππίνες ήταν η πρώτη χώρα που εισήγαγε την Dengvaxia σε μεγάλη κλίμακα σε επιλεγμένες άκρως ενδημικές περιοχές, με στόχο περίπου 1 εκατομμύριο παιδιά ηλικίας 9-10 ετών.

Τον Νοέμβριο του 2017, αναφέρθηκε υπερβολικός κίνδυνος νοσηλείας για δάγκειο πυρετό και σοβαρό δάγκειο πυρετό σε εμβολιασμένους που δεν είχαν προηγούμενη λοίμωξη από δάγκειο πυρετό κατά τη στιγμή του εμβολιασμού,2 με βάση αναδρομικές αναλύσεις3 δεδομένων από τις δοκιμές φάσης 3 του Dengvaxia, χρησιμοποιώντας ένας νέος προσδιορισμός αντισωμάτων που βασίζεται σε μη δομική πρωτεΐνη 1 (NS1).

Μετά από εκ νέου ανάλυση αυτών των δεδομένων,3το πρόγραμμα Dengvaxia των Φιλιππίνων ανεστάλη.

Ωστόσο, μέχρι τη στιγμή που το πρόγραμμα είχε διακοπεί, περισσότερα από 830.000 παιδιά είχαν λάβει τουλάχιστον μία από τις τρεις συνιστώμενες δόσεις Dengvaxia.

Οι ειδήσεις σχετικά με τις ανησυχίες για την ασφάλεια στα εμβόλια που δεν έχουν λάβει τον δάγκειο πυρετό οδήγησαν σε μεγάλη δημόσια κατακραυγή, με απώλεια της εμπιστοσύνης του εμβολίου που επεκτάθηκε και στα συνήθη παιδικά εμβόλια. 4

13) Larson, Heidi J., Kenneth Hartigan-Go και Alexandre de Figueiredo. «Η εμπιστοσύνη στο εμβόλιο πέφτει κατακόρυφα στις Φιλιππίνες μετά τον φόβο για το εμβόλιο του δάγκειου πυρετού: γιατί έχει σημασία για την πανδημία ». Ανθρώπινα εμβόλια & Ανοσοθεραπευτικά .

Τον Νοέμβριο του 2017, ανακοινώθηκε ότι το νέο εμβόλιο για τον δάγκειο πυρετό (“Dengvaxia”) είχε κινδύνους για όσους δεν είχαν εκτεθεί στο παρελθόν στον δάγκειο πυρετό.

Ενώ ορισμένες χώρες προχώρησαν στην προσαρμογή της καθοδήγησης ανάλογα, οι Φιλιππίνες αντέδρασαν με οργή και πολιτική αναταραχή κατονομάζοντας και ντροπιάζοντας κυβερνητικούς αξιωματούχους που συμμετείχαν στην αγορά του εμβολίου, καθώς και επιστημόνων που συμμετείχαν στις δοκιμές και την αξιολόγηση του εμβολίου.

Το αποτέλεσμα ήταν η διάσπαση της εμπιστοσύνης του κοινού σχετικά με το εμβόλιο του δάγκειου πυρετού καθώς και η αυξημένη ανησυχία σχετικά με τα εμβόλια γενικά.

Το Vaccine Confidence ProjectTM μέτρησε τον αντίκτυπο αυτής της κρίσης, συγκρίνοντας τα επίπεδα εμπιστοσύνης το 2015, πριν από το περιστατικό, με τα επίπεδα του 2018.

Τα ευρήματα αντικατοπτρίζουν μια δραματική πτώση στην εμπιστοσύνη των εμβολίων από το 93% που «συμφωνεί απόλυτα» ότι τα εμβόλια είναι σημαντικά το 2015 σε 32 % το 2018.

Υπήρξε πτώση της εμπιστοσύνης σε όσους συμφωνούσαν απόλυτα ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή από 82% το 2015 σε μόλις 21% το 2018.

Ομοίως, η εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων μειώθηκε από 82% το 2015 σε μόλις 22%.

14) Το  CDC προειδοποιεί για «σημαντική μείωση» στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου για ορισμένους, κάτι που οδηγεί σε απόφαση αναμνηστικής δόσης Από τον Alexander Tin Ενημερώθηκε στις: 18 Αυγούστου 2021 CBS News

Νέα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων προειδοποιούν για «σημαντική μείωση» της αποτελεσματικότητας των εμβολίων κατά της μόλυνσης από τον COVID-19 στους κατοίκους γηροκομείων, καθώς η εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Delta του ιού προκαλεί αύξηση των νοσηλειών μεταξύ των περισσότερων ανεμβολίαστους Αμερικανούς.

Η απελευθέρωση ήρθε καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν λέει ότι ετοιμάζεται να προσφέρει ενισχυτικά εμβόλια για όλους τους Αμερικανούς που έκαναν τα εμβόλια Pfizer ή Moderna, οκτώ μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους, αρχής γενομένης από την εβδομάδα της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Δεδομένου αυτού του συνόλου αποδεικτικών στοιχείων, ανησυχούμε ότι η τρέχουσα ισχυρή προστασία από σοβαρές λοιμώξεις, νοσηλεία και θάνατο θα μπορούσε να μειωθεί τους επόμενους μήνες, ειδικά μεταξύ εκείνων που βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο ή που εμβολιάστηκαν νωρίτερα», δήλωσε η διευθύντρια του CDC, Δρ. Rochelle Walensky. είπε σε ενημέρωση την Τετάρτη.

15) Το CDC, η FDA έρχονται σε αντίθεση με την Pfizer σχετικά με το ενισχυτικό εμβολίου COVID-19

16) Εφευρέτης εμβολίου mRNA: Τα εμβόλια COVID-19 μπορεί να κάνουν τον ιό πιο επικίνδυνο . Ο Δρ Robert Malone προειδοποιεί ότι η ανάπτυξη εξαρτώμενης από τα αντισώματα ενίσχυσης μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν με εμβόλια COVID-19    «είναι ο χειρότερος εφιάλτης του εμβολιολόγου».

Ο επιστήμονας ζητά πρόσφατα να σταματήσουν οι εμβολιασμοί.

17)  Δρ Robert Malone: ​​«Το εμβόλιο Covid-19 προκαλεί τον ιό να γίνει πιο μολυσματικός»

18) Dr Peter McCullough Podcast America Out Loud Vaccinated Become Persons of Interest 22 Αυγούστου

19) « Το αποτυχημένο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού Covid-19 θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο θανατηφόρα στην ιστορία » Από την Daily Expose στις 26 Αυγούστου 2021
«Ο αναγκαστικός μαζικός εμβολιασμός της ανθρωπότητας θα θεωρηθεί ως ένας από τους πιο θανατηφόρους και δαπανηρούς ιατρικούς λάθη στην ιστορία, είπε ο διάσημος πρωτοπόρος στην έγκαιρη θεραπεία της υποτιθέμενης νόσου Covid-19, είπε ο καρδιολόγος και παθολόγος από το Τέξας, Δρ Peter McCullough.

20) Luc Montagnier σχετικά με την ADE Antibody Dependent Enhancement UncoverDC Michelle Edwards Αύγουστος 2021

21) Σύγκριση της φυσικής ανοσίας SARS-CoV-2 με την επαγόμενη από το εμβόλιο ανοσία : επαναμολύνσεις έναντι πρωτοποριακών λοιμώξεων. Sivan Gazit, MD MA1,2*;

Roei Shlezinger, BA1; Galit Perez, MN MA2; Roni Lotan,
PhD2; Asaf Peretz, MD1,3; Amir Ben-Tov, MD1,4; Dani Cohen, PhD4; Khitam Muhsen, PhD4; Gabriel Chodick, PhD MHA2,4; Tal Patalon, MD1,

Αυτή η μελέτη έδειξε ότι η φυσική ανοσία προσφέρει μεγαλύτερης διάρκειας και ισχυρότερη προστασία έναντι λοίμωξης, συμπτωματικής νόσου και νοσηλείας που προκαλείται από την παραλλαγή Delta του SARS-CoV-2, σε σύγκριση με την ανοσία δύο δόσεων BNT162b2 που προκαλείται από το εμβόλιο.

22) Οι εντολές COVID-19 δεν θα λειτουργήσουν για την παραλλαγή Delta
Paul E. Alexander – 28 Αυγούστου 2021

23) Dr James Neuenschwander: Το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους και δεν σταματά τη διάδοση

24) McCullough, Peter A., ​​et al. « Πολύπλευρη εξαιρετικά στοχευμένη διαδοχική πολυφαρμακευτική θεραπεία της πρώιμης περιπατητικής λοίμωξης υψηλού κινδύνου SARS-CoV-2 (COVID-19). ” Κριτικές στην καρδιαγγειακή ιατρική 21.4 (2020): 517.

Ο ιός SARS-CoV-2 που εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο έχει οδηγήσει σε έξαρση της νόσου COVID-19, νοσηλεία και θάνατο.

Η πολύπλοκη και πολύπλευρη παθοφυσιολογία της απειλητικής για τη ζωή ασθένειας COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της βλάβης οργάνων που προκαλείται από ιούς, της καταιγίδας κυτοκινών και της θρόμβωσης, δικαιολογεί έγκαιρες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση όλων των συστατικών της καταστροφικής ασθένειας.

Σε χώρες όπου επικρατεί ο θεραπευτικός μηδενισμός, οι ασθενείς υπομένουν κλιμακούμενα συμπτώματα και χωρίς έγκαιρη θεραπεία μπορεί να υποκύψουν σε καθυστερημένη ενδονοσοκομειακή περίθαλψη και θάνατο.

Άμεση έγκαιρη έναρξη της θεραπείας πολλαπλών φαρμάκων με αλληλουχία(SMDT) είναι μια ευρέως και επί του παρόντος διαθέσιμη λύση για να αναχαιτίσει το κύμα νοσηλειών και θανάτου.

 Μια πολύπλευρη θεραπευτική προσέγγιση περιλαμβάνει 1) επικουρικά θρεπτικά φάρμακα, 2) συνδυαστική ενδοκυτταρική αντι-λοιμώδη θεραπεία, 3) εισπνεόμενα/από του στόματος κορτικοστεροειδή, 4) αντιαιμοπεταλιακούς παράγοντες/αντιπηκτικά, 5) υποστηρικτική φροντίδα που περιλαμβάνει συμπληρωματικό οξυγόνο, παρακολούθηση και τηλεϊατρική.

 Τυχαιοποιημένες δοκιμές μεμονωμένων, καινοτόμων από του στόματος θεραπειών δεν έχουν προσφέρει εργαλεία στους γιατρούς για την καταπολέμηση της πανδημίας στην πράξη.

 Καμία μεμονωμένη θεραπευτική επιλογή μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί πλήρως αποτελεσματική και επομένως απαιτείται συνδυασμός αυτή τη στιγμή.

25) Bruno, Roxana, et al. «Μαζικός εμβολιασμός SARS-CoV-2: Επείγοντα ερωτήματα για την ασφάλεια των εμβολίων που απαιτούν απαντήσεις από διεθνείς οργανισμούς υγείας, ρυθμιστικές αρχές, κυβερνήσεις και κατασκευαστές εμβολίων». (2021).  Peter A Mcculough. Μαζικός εμβολιασμός SARS-CoV2 Επείγουσες ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων

26) Dr Peter Mccoulough, Τα εμβόλια Covid είναι απαρχαιωμένα . 26 Ιουλίου 2021 (LifeSiteNews) — Η εκπομπή John-Henry Westen, Dr. Peter A. McCullough, ο πιο εξειδικευμένος γιατρός για τον COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η φυσική ανοσία είναι στιβαρή και ανθεκτική. Οι παραλλαγές Covid ΔΕΝ διεισδύουν στη φυσική ανοσία. Ο Covid αντιμετωπίζεται εύκολα στο σπίτι με έγκαιρη θεραπεία. Τα τρέχοντα εμβόλια είναι απαρχαιωμένα, δεν καλύπτουν νέες παραλλαγές. Τα τρέχοντα εμβόλια Covid αντιπροσωπεύουν ρεκόρ θνησιμότητας και θνησιμότητας και είναι ακατάλληλα για ανθρώπινη χρήση.

27) Shrestha, Nabin Κ., et αϊ. « Αναγκαιότητα εμβολιασμού κατά του COVID-19 σε άτομα που έχουν μολυνθεί στο παρελθόν .» medRxiv (2021). Κλίβελαντ Κλινική.

Αποτελέσματα Μεταξύ των 52238 υπαλλήλων που συμπεριλήφθηκαν, 1220 (47%) από τα 2579 άτομα που είχαν μολυνθεί προηγουμένως έλαβαν το εμβόλιο, σε σύγκριση με 29461 (59%) από 49659 που δεν είχαν μολυνθεί προηγουμένως. Η σωρευτική επίπτωση της λοίμωξης SARS-CoV-2 δεν διέφερε μεταξύ των μη εμβολιασμένων ατόμων που είχαν μολυνθεί προηγουμένως, των ατόμων που είχαν μολυνθεί προηγουμένως και των προηγουμένως μη μολυσμένων ατόμων που είχαν εμβολιαστεί και ήταν πολύ χαμηλότερη από αυτή των προηγουμένως μη μολυσμένων ατόμων που παρέμειναν μη εμβολιασμένα. Κανένα από τα 1359 μολυσμένα άτομα που παρέμειναν ανεμβολίαστα δεν είχε λοίμωξη από SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Συμπέρασμα: Τα άτομα που είχαν λοίμωξη από SARS-CoV-2 είναι απίθανο να ωφεληθούν από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 και τα εμβόλια μπορούν να τεθούν με ασφάλεια σε προτεραιότητα σε όσους δεν έχουν μολυνθεί στο παρελθόν.

28) CNBC: Δεν μπορείτε να μηνύσετε την Pfizer ή τη Moderna εάν έχετε σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου Covid. Η κυβέρνηση πιθανότατα δεν θα σας αποζημιώσει ούτε για ζημιές 17 Δεκεμβρίου 2020 MacKenzie Sigalos CNBC

29)  Επιστήμονες από τη Σιγκαπούρη αποκαλύπτουν ειδική ανοσία Τ-λεμφοκυττάρων για τον SARS-CoV-2 σε ασθενείς με COVID-19 και SARS που έχουν αναρρώσει και σε μη μολυσμένα άτομα Πανεπιστήμιο Duke

Le Bert, Nina, et al. « Ειδική ανοσία Τ-λεμφοκυττάρων για τον SARS-CoV-2 σε περιπτώσεις COVID-19 και SARS και μη μολυσμένους ελέγχους ». Nature 584.7821 (2020): 457-462.

Μελέτη στη Σιγκαπούρη δείχνει ότι τα Τ-λεμφοκύτταρα ειδικά για τον SARS-CoV-2 υπάρχουν σε όλους τους ασθενείς με COVID-19 που έχουν αναρρώσει. Αυτά τα Τ κύτταρα βρέθηκαν επίσης σε όλα τα άτομα που ανέρρωσαν από το SARS πριν από 17 χρόνια και σε πάνω από το 50% των μη μολυσμένων ατόμων με SARS-CoV-1 και SARS-CoV-2 που εξετάστηκαν, υποδηλώνοντας ότι ένα επίπεδο προϋπάρχοντος SARS-CoV -2 υπάρχει ανοσία στο γενικό πληθυσμό. Η μόλυνση και η έκθεση σε κορωνοϊούς προκαλεί μακροχρόνια Τ κύτταρα μνήμης , τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διαχείριση της τρέχουσας πανδημίας.

30) Ανθεκτικότητα των ειδικών για τον SARS-CoV-2 αποκρίσεις Τ-λεμφοκυττάρων σε 12 μήνες μετά τη μόλυνση  Zhongyan Lu και την ομάδα μελέτης κοόρτης EPICC COVID-19 (2021)

ADE Animal Studies

29) Tseng, Chien-Te, et al. «Η ανοσοποίηση με εμβόλια για τον κορωνοϊό SARS οδηγεί σε πνευμονική ανοσοπαθολογία σε περίπτωση πρόκλησης με τον ιό SARS. ” PloS one 7.4 (2012): e35421.

Όλα αυτά τα εμβόλια SARS-CoV προκάλεσαν αντισώματα και προστασία έναντι μόλυνσης με SARS-CoV. Ωστόσο, η πρόκληση ποντικών που έλαβαν οποιοδήποτε από τα εμβόλια οδήγησε στην εμφάνιση ανοσοπαθολογίας τύπου Th2 υποδηλώνοντας ότι προκλήθηκε υπερευαισθησία στα συστατικά του SARS-CoV . Ενδείκνυται προσοχή κατά την εφαρμογή του εμβολίου SARS-CoV σε ανθρώπους.

Department of Microbiology and Immunology, The University of Texas Medical Branch, Galveston, Texas, United States of America,
2 Center for Biodefense and Emerging Disease, The University of Texas Medical Branch, Galveston, Texas, United States of America,
3 Department of Medicine , Baylor College of Medicine, Χιούστον, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής,
4 Τμήμα Μοριακής Ιολογίας και Μικροβιολογίας, Baylor College of Medicine, Χιούστον, Τέξας, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανικό Κέντρο Πρωτευόντων, Γερμανία

30) Λίστα αποτυχημένων εμβολίων που αποσύρθηκαν από την αγορά: Discontinued_Vaccines-1 add: Δάγκειος πυρετός (Dengvaxia), εμβόλιο RSV

31) Vennema, Η., et αϊ. « Πρόωρος θάνατος μετά από πρόκληση ιού λοιμώδους περιτονίτιδας αιλουροειδών λόγω ανοσοποίησης με ανασυνδυασμένο ιό δαμαλίτιδας ». Journal of virology 64.3 (1990): 1407-1409.

Το γονίδιο που κωδικοποιεί τη συντηκτική πρωτεΐνη ακίδας του κοροναϊού που προκαλεί τη μολυσματική περιτονίτιδα των αιλουροειδών ανασυνδυάστηκε στο γονιδίωμα του ιού της δαμαλίτιδας. Τα αντισώματα εξουδετέρωσης in vitro σε ποντίκια επήγαγαν ανασυνδυασμένα ειδικά για πρωτεΐνες ακίδα. Όταν τα γατάκια ανοσοποιήθηκαν με τον ανασυνδυασμένο, λήφθηκαν χαμηλοί τίτλοι εξουδετερωτικών αντισωμάτων. Μετά την πρόκληση με τον ιό της λοιμώδους περιτονίτιδας των αιλουροειδών, αυτά τα ζώα υπέκυψαν νωρίτερα από την ομάδα ελέγχου που ανοσοποιήθηκε με τον ιό της δαμαλίτιδας άγριου τύπου (σύνδρομο πρώιμου θανάτου).

32) Νέα μελέτη διαπιστώνει ότι δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι άνθρωποι διατρέχουν πραγματικό κίνδυνο να υποστούν Ενίσχυση Εξαρτημένης από Αντισώματα,   22 Αυγούστου 2021 από την Weaver

33) Ο  FDA παραδέχεται το εμβόλιο Covid-19 χειρότερο από την ασθένεια Rodef Shalom 613

34)  Νέα μελέτη από την Ιαπωνία υποδηλώνει ότι τα εμβόλια προκαλούν περισσότερα μολυσματικά στελέχη λόγω της ενίσχυσης που εξαρτάται από τα αντισώματα και οι ενισχυτές θα μπορούσαν να το κάνουν χειρότερο
από το καθημερινό προσωπικό της Veracity, 25 Αυγούστου 2021

35) Οι  «ανατρεπτικές» περιπτώσεις στον εμβολιασμένο πληθυσμό είναι στην πραγματικότητα συμπτώματα ενίσχυσης εξαρτώμενης από αντισώματα που προκαλούνται από τα εμβόλια Covid-19   , 1 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Edward Hendrie

ADE που καταδεικνύεται στα Πρόσφατα δημόσια δεδομένα της Σκωτίας

36) Οι  θάνατοι από τον Covid-19 αυξάνονται γρήγορα, αλλά λιγότερο από το 25% από αυτούς είναι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι. ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι το τρύπημα δεν λειτουργεί, σταματήστε να κάνετε ενέσεις στα παιδιά και επιστρέψτε στο φυσιολογικό.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Μπορούμε αποκλειστικά να αποκαλύψουμε ότι οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν μόλις το 25% των θανάτων τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες , (και αυτό το ποσοστό έχει μειωθεί τις πιο πρόσφατες εβδομάδες), οι μη εμβολιασμένοι έχουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν , πολύ μικρότερη πιθανότητα θανάτου εάν μολυνθεί με Covid-19 και πολύ μικρότερη πιθανότητα θανάτου εάν νοσηλευτεί με Covid-19, και οι Αρχές Δημόσιας Υγείας κάνουν ό,τι μπορούν για να το κρύψουν.

Αυτό σημαίνει ότι με βάση τα πιο πρόσφατα δεδομένα σημειώθηκαν μόνο 44 θάνατοι μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, ενώ 7 θάνατοι σημειώθηκαν στον μερικώς εμβολιασμένο πληθυσμό και 124 θάνατοι στον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό – που σημαίνει ότι οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν μόνο Το 25% των θανάτων από Covid-19 στο νέο τρίτο κύμα του καλοκαιριού, παρά το γεγονός ότι αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των φερόμενων κρουσμάτων Covid-19.

Τις πιο πρόσφατες τέσσερις εβδομάδες, το 0,1% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού οδήγησε σε θάνατο, ενώ το 0,33% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού οδήγησε σε θάνατο. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας, ο κίνδυνος θανάτου εάν μολυνθεί από τον Covid-19 είναι 3,3 φορές / 230% υψηλότερος εάν είναι πλήρως εμβολιασμένος σε σύγκριση με το αν δεν είναι εμβολιασμένος.

Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι το 6,5% των νοσηλειών μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού έχουν οδηγήσει σε θάνατο, ενώ το 14% των νοσηλειών μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού έχουν οδηγήσει σε θάνατο. Επομένως, ο κίνδυνος θανάτου εάν νοσηλευτείτε με Covid-19 είναι 2,15 φορές / 115% υψηλότερος εάν εμβολιαστεί πλήρως σε σύγκριση με το αν δεν εμβολιάστηκε.

37) Όσοι λαμβάνουν τα «εμβόλια» για τον Covid-19 είναι πιο ευαίσθητοι στην παραλλαγή Delta και έχουν ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ κίνδυνο σοβαρής νόσου ή ακόμα και θανάτου . Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον Δρ Robert Malone, τον εφευρέτη της ίδιας της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται για τη μετάδοση και των δύο ενέσεων Pfizer και Moderna. Ο εφευρέτης mRNA Tech Dr. Robert Malone: ​​Πιο εύκολο για τη Delta να σκοτώσει τους «εμβολιασμένους» από τους ανθρώπους χωρίς τρύπημα από τον JD Rucker, 18 Αυγούστου 2021

38) Η παράθεση δεδομένων και γεγονότων Covid δεν είναι προπαγάνδα  
από τον Vasko Kohlmayer, 20 Σεπτεμβρίου 2021

39) Τα εμβόλια δεν σταματούν τον σοβαρό Covid ή τον θάνατο του Vasko Kohlmayer, 11 Σεπτεμβρίου 2021

40) Φυσική ανοσία έναντι εμβολίου: Το εμβόλιο COVID-19 εξαφανίζει τη φυσική ανοσία;
Ο Del Bigtree και η ομάδα του Highwire παρατήρησαν μια σημαντική διαφορά μεταξύ των ισχυρισμών δημόσιας υγείας και της επιστήμης για την οποία πρέπει να γνωρίζετε. Επιπλέον: Τι συμβαίνει με τα Β-κύτταρα μνήμης; Τζέιμς Λάιονς-Βάιλερ

41)  Μια πανδημία των εμβολιασμένων – Το εμβόλιο δημιουργεί μια οδό για μια πιο επικίνδυνη παραλλαγή ; 5 Αυγούστου 2021 Sundance

42) Νέα καθοδήγηση για τις μάσκες των ΗΠΑ που προκλήθηκαν από στοιχεία ότι ο εμβολιασμός μπορεί να εξαπλωθεί Η διευθύντρια του Delta   CDC Rochelle Walensky αναφέρει τη «νέα επιστήμη» Τα
άτομα με λοιμώξεις από επιδημία μπορούν να μεταδώσουν τον ιό

43) Έκρηξη λοιμώξεων SARS-CoV-2, Συμπεριλαμβανομένων των πρωτοποριακών λοιμώξεων από το εμβόλιο COVID-19, που σχετίζεται με μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις — Μασαχουσέτη – 30 Ιουλίου 2021 Εβδομαδιαία αναφορά Νοσηρότητας και Θνησιμότητας
Πρόωρη Έκδοση / Τόμος. 70, 30 Ιουλίου 2021

44) Η αλήθεια της αρκούδας για εκείνο το ξέσπασμα της Μασαχουσέτης από το kerry dougherty

45)   The Gay Festival Behind the CDC’s New Mask Guidelines
Η αιτιολόγηση του CDC περιλαμβάνει ένα όργιο τριχωτών ομοφυλόφιλων
από τον Robert Stacy McCain, 2 Αυγούστου 2021, πάρτι στην πισίνα του Provincetown Inn κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Bear Week 2014. (MKNYUS/Youtube)

Το BC News δημοσίευσε μια είδηση ​​την Πέμπτη με τίτλο: «Η απόφαση για τη μάσκα του CDC ακολούθησε τα εκπληκτικά ευρήματα από το ξέσπασμα στην παραλία του Cape Cod». Το άρθρο της Anne Flaherty και της Arielle Mitropoulos εξήγησε πώς περισσότεροι από 800 άνθρωποι – το 74 τοις εκατό των οποίων είχαν ήδη εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 – βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στον απόηχο των εορτασμών της 4ης Ιουλίου στο Provincetown της Μασαχουσέτης.

46) Farinholt, Timothy, et al. «Το συμβάν μετάδοσης της παραλλαγής δέλτα του SARS-CoV-2 αποκαλύπτει πολλαπλές λοιμώξεις από το εμβόλιο». medRxiv (2021). Γάμος Χιούστον Τέξας.

47) Chau, Nguyen Van Vinh, et al. «Μετάδοση της παραλλαγής δέλτα SARS-CoV-2 μεταξύ εμβολιασμένων εργαζομένων στον τομέα της υγείας, Βιετνάμ». (2021). Νυστέρι

48) Jung, Jiwon, et al. «Συχνή εμφάνιση μετάδοσης SARS-CoV-2 μεταξύ μη στενών επαφών που εκτίθενται σε ασθενείς με COVID-19». Journal of Korean Medical Science 36.33 (2021).

49) Turner, Jackson S., et al. «Η λοίμωξη SARS-CoV-2 προκαλεί μακρόβια πλασματοκύτταρα μυελού των οστών στους ανθρώπους ». Nature (2021): 1-5. «Τα αποτελέσματά μας υποδεικνύουν ότι η ήπια μόλυνση με SARS-CoV-2 προκαλεί ισχυρή ειδική για αντιγόνο, μακρόβια χυμική ανοσολογική μνήμη στους ανθρώπους». (24/5/21 Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον)

50) Οδηγός κατ’ οίκον θεραπείας Covid Οδηγός κατ’ οίκον θεραπείας ασθενούς Covid

=========================

Life Site News The John-Henry Westen Show, Dr. Peter A. McCullough  : Τα εμβόλια για τον COVID είναι «απαρχαιωμένα», επικίνδυνα, πρέπει να κλείσουν Ο Δρ Peter A. McCullough παρουσιάζει μια πραγματική άποψη ειδικού για αυτά τα κρίσιμα ζητήματα, ως ένα από κορυφαίοι γιατροί COVID στον κόσμο.

Η νοσοκόμα σηκώνει την κόλαση … Δημοσιεύτηκε από τον Κέιν στις 20 Αυγούστου 2021 Citizen Free Press

7 εμβολιασμένοι ασθενείς από τη Φλόριντα πεθαίνουν από COVID. Νοσοκόμα αποκαλεί την κατάσταση «ενοχλητική» Του Andrew Stanton Στις 17/8/21 στις 10:47 π.μ. EDT
νοσοκόμα της Φλόριντα είπε ότι επτά πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς πέθαναν από COVID-19 τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε μια κατάσταση που ήταν «σπαρακτική».

Η Patricia Seemann, η οποία διευθύνει το All About You Home Visiting Clinicians στο Saint Cloud, είπε στο Newsweek σε συνέντευξή της την Τρίτη το απόγευμα ότι πριν από τους θανάτους, είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία εκατοντάδες ασθενείς με COVID-19. Είπε ότι εργάζεται με ασθενείς που βρίσκονται στο σπίτι, οι οποίοι είναι άνω των 60 ετών και διατρέχουν υψηλό κίνδυνο θανάτων λόγω COVID-19. « Δεν χάσαμε ούτε έναν ασθενή» , είπε.

Τεράστια έλλειψη νοσοκόμων πλήττει το Χιούστον—Εβδομάδες μετά από απολύσεις 150 μη εμβολιασμένων νοσοκόμων και εργαζομένων στα
νοσοκομεία Τα νοσοκομεία του Χιούστον «έφτασαν σε οριακό σημείο» εν μέσω της επιδημίας COVID-19, η οποία χτύπησε εβδομάδες μετά την απόλυση 150 εργαζομένων στο νοσοκομείο από το μεθοδιστικό νοσοκομείο του Χιούστον, ένα από τα πολλά νοσοκομεία .
Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Η ΓΕΝΝΗΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΚΠΙΣΤΕΥΕΙ ΨΕΜΑΤΑ CDC & FAUCI — ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ NICOLE
Μια θαρραλέα εγγεγραμμένη νοσοκόμα με το όνομα Nicole ήρθε για να σφυρίξει το CDC, ο Δρ Fauci και το «εμβόλιο» του κορυφαίου τύπου mockingbird media για τον Covid ψέματα.

Τοπικοί γιατροί λένε ότι η έλλειψη νοσηλευτών προκαλεί εφεδρικά νοσοκομεία, εκτρέποντας τους ασθενείς

Κρίσιμη μάζα: Η έλλειψη νοσηλευτικών στις ΗΠΑ πλησιάζει να εκτιναχθεί στα πρόσωπά μας

Ingraham Angle Immunology {καθηγητής Byram Bridle Δεν υπάρχει πανδημία των μη εμβολιασμένων

Ο Δρ. Byram Bridle / Ιϊκός Ανοσολόγος στο Πανεπιστήμιο του Guelph
Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 20:44 UTC στις 19 Αυγούστου 2021. Η καριέρα καταστράφηκε επειδή μίλησε για το εμβόλιο COVID.

4 Αυγούστου 2021… Γιατρός που ήταν μέλος της ομάδας που ανέπτυξε μια νέα πλατφόρμα εμβολίων κατά του Covid ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ

Ένα μήνυμα από τη Δρ. Anne McCloskey

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προοπτικές για την Πανδημία #17 «Το 2020 και το 2021 αποτελούν ένα παγκόσμιο προπαγανδιστικό θέαμα πρωτοφανούς κλίμακας και πολυπλοκότητας». Off Guardian. Ο Mark Crispin Miller είναι καθηγητής Μέσων, Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: Προοπτικές για την Πανδημία #18 «Ένα από τα πράγματα που έχει κάνει η εξάπλωση του Covid, είναι η δημιουργία μιας εντελώς νέας κατηγορίας απαγορευμένης ομιλίας…αν δεν είστε εντελώς εύπιστοι, τότε κατά κάποιο τρόπο «θέτετε τους ανθρώπους σε κίνδυνο». Off Guardian. Ο Mark Crispin Miller είναι καθηγητής Μέσων, Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

The Delingpod: POD-CAST The James Delingpole Podcast » Mark Crispin Miller 20/8/21 1 ώρα 47 λεπτά

Ζωή σε ένα χρόνο από τώρα στο You Tube

Jeffrey Dach MD
7450 Griffin Road, Suite 190
Davie, Fl 33314
954-792-4663
www.jeffreydachmd.com
www.drdach.com
Heart Book by Jeffrey Dach
www.naturalmedicine101.com
www.bioidentical.com.com www.bioidentical.com
.

Κάντε κλικ εδώ για: Ηλεκτρονικό κατάστημα Dr Dach’s για συμπληρώματα Pure Encapsulations
Κάντε κλικ εδώ για: Ηλεκτρονικό κατάστημα Dr Dach’s για συμπληρώματα Nature’s Sunshine

Σύνδεσμοι ιστότοπου και πίνακα συζητήσεων:

jdach1.typepad.com/blog/
disc.yourwebapps.com/Indices/244066.html
disc.yourwebapps.com/Indices/244067.html
http://sci.med.narkive.com/covV2Qo2/jeffrey-dach-book-announcment-natural-medicine-101

Αποποίηση ευθυνών

Συνιστάται στον αναγνώστη να συζητήσει τα σχόλια σε αυτές τις σελίδες με τους προσωπικούς του γιατρούς και να ενεργήσει μόνο κατόπιν συμβουλής του προσωπικού του γιατρού. Σημειώστε επίσης ότι σχετικά με μια απάντηση που εμφανίζεται ως ερώτηση ηλεκτρονικά αναρτημένη, ΔΕΝ δημιουργώ σχέση ιατρού-ασθενούς. Αν και οι ταυτότητες θα παραμείνουν εμπιστευτικές όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς δεν μπορώ να ελέγξω τα μέσα ενημέρωσης, δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη για τυχόν παραβιάσεις του απορρήτου που ενδέχεται να προκύψουν.

Σύνδεσμος προς αυτό το άρθρο

Πνευματικά δικαιώματα (γ) 2021 Jeffrey Dach MD Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί στο Διαδίκτυο χωρίς άδεια, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει σύνδεσμος προς αυτήν τη σελίδα και δίνεται η κατάλληλη πίστωση. Δείτε Οδηγίες αναδημοσίευσης .

https://jeffreydachmd.com/2021/08/director-of-cdc-rochelle-walensky-warns-of-ade-antibody-dependent-enhancement-from-israel-data/

https://duckduckgo.com/?q=ade+2021&t=opera&ia=web

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33717193/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8438590/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34384810/

Την επιμέλεια έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η διευθύντρια του CDC, Rochelle Walensky προειδοποιεί για ADE, Ενίσχυση εξαρτώμενης από αντισώματα από δεδομένα του Ισραήλ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>