«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ούτε καν η κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας δεν έκανε τον εμβολιασμό υποχρεωτικό! Ποιος θα προστατεύσει τους πολίτες από το καθεστώς του κορωνοϊού;

dpa266603323_merkel_scholz

 Στέφαν Σούμπερτ

Το εκανες παλι. 

Για την ελίτ του Βερολίνου, τα βασικά δικαιώματα, η ελευθερία και η αυτοδιάθεση είναι απλώς κενές λέξεις που χρησιμοποιούνται στις κυριακάτικες ομιλίες.

 Τα ψηφίσματα του γύρου των πρωθυπουργών συν της καγκελαρίας, που δεν υπάρχουν στον Βασικό Νόμο, θα διχάσουν περαιτέρω τη χώρα και θα προκαλέσουν τεράστια οικονομική κρίση.

Σπάνια χρειάστηκε να παρακολουθήσω μια εκδήλωση στην οποία ήταν αυτονόητο ότι εκατομμύρια άνθρωποι κυνηγήθηκαν, έτσι ώστε η σπονδυλική μου στήλη ήταν κρύα.

 Οι δράστες δεν χρειάζεται να φοβούνται τη λογοκρισία των συνεισφορών τους ή ακόμα και τις ποινικές έρευνες, γιατί οι δράστες είναι το ίδιο το κράτος.

Η συνέντευξη Τύπου μετά τον γύρο του Πρωθυπουργού και η Άνγκελα Μέρκελ ήταν το σκηνικό αυτών των εκτροχιασμών.

 Παρά τις συνέπειες της κρίσης του κορωνοϊού και την αποτυχία των πολιτικών υπευθύνων, οι ελίτ παρουσίασαν τον ένοχο στον λαό μέσω των παρόντων εκπροσώπων των ΜΜΕ – των ανεμβολίαστων πολιτών.

Παρά την πολιτική ιστορία της Γερμανίας και τις συνέπειες μιας μόνιμης κρατικής συκοφαντικής εκστρατείας, διαδίδουν τη δυσφήμιση εδώ και μήνες.

 

Στο κλασικό για τη μαζική ψυχολογία, Psychology of the Masses , ο Gustav Le Bon γράφει: «Αυτό που επαναλαμβάνεται εδραιώνεται τόσο σταθερά στο μυαλό που τελικά γίνεται αποδεκτό ως αποδεδειγμένη αλήθεια!»

Δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτό το έργο ήταν ένα από τα αγαπημένα βιβλία του Τζόζεφ Γκέμπελ.

Επιπλέον, πρόκειται για κρατικές ψευδείς ειδήσεις, διότι η υποτιθέμενη «πανδημία των μη εμβολιασμένων» έχει εδώ και καιρό διαψευσθεί από αδιάσειστα στοιχεία.

Η συχνότητα των αποκαλούμενων «επιτευγμάτων εμβολιασμού» έχει από καιρό αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων που διαφημίζονται με αυτόν τον τρόπο, για να το θέσω προσεκτικά.

Παρά αυτά τα γεγονότα, οι ελίτ του Βερολίνου θέλουν να επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά των δικών τους ανθρώπων.

Στην τρέλα του για την παντοδυναμία Corona, ο Markus Söder πέρασε για άλλη μια φορά την επόμενη κόκκινη γραμμή απαιτώντας να εμβολιαστούν τα παιδιά από 12 ετών

Ούτε καν η κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας έχει κάνει τον εμβολιασμό υποχρεωτικό

Ένας από τους λίγους πολιτικούς των ευθυγραμμισμένων κομμάτων είναι ο Ότο Σίλι, δικηγόρος και πρώην υπουργός Εσωτερικών του SPD. Κάθε λέξη των προειδοποιητικών του λέξεων στον κόσμο ρέει σαν μαστιγώματα στους σημερινούς πολιτικούς έλξης στο Berlin-Mitte.

Σε μια λειτουργική δημοκρατία και με ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης που επικρίνουν την κυβέρνηση, τα λόγια του θα πρέπει να πυροδοτήσουν μια κατακραυγή και ένα σκάνδαλο που θα διαρκέσει για μέρες.

 Γιατί αυτά δείχνουν πόσο βάναυσα η γερμανική δικτατορία Corona αναλαμβάνει τώρα δράση κατά των θεμελιωδών δικαιωμάτων και κατά της ελευθερίας του πραγματικού κυρίαρχου αυτής της χώρας.

«Ούτε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, η οποία κατά τα άλλα επικρίνεται τόσο έντονα ως αυταρχική, δεν υπάρχει γενικός υποχρεωτικός εμβολιασμός», αυτά τα λόγια του Otto Schily θα πρέπει να μείνουν μόνα τους προς το παρόν.

Ακόμη και η κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας, η οποία εξουσιοδότησε, φυλάκισε, απομόνωσε και παρενόχλησε με εντελώς απάνθρωπο τρόπο και ολόκληρες εθνοτικές ομάδες, όπως οι Ουιγούροι, εγκλωβισμένες σε στρατόπεδα επανεκπαίδευσης, δεν εισήγαγε κανέναν υποχρεωτικό εμβολιασμό.

 

Ο πρώην ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών καταγγέλλει περαιτέρω ότι οι πολιτικοί σε αυτούς τους «τεταμένους καιρούς» ανατρέπονται σε σειρές λόγω του πλέον απαιτούμενου εμβολιασμού και περιορίζουν όλο και περισσότερα βασικά δικαιώματα.

Τα λόγια του Schily είναι ξεκάθαρα και πρέπει να είναι στην πραγματικότητα αυτονόητα: «Σε μια ελεύθερη δημοκρατία που βασίζεται στο κράτος δικαίου, το κράτος δεν πρέπει να θεωρεί ότι επιβάλλει κάποια ιατρική περίθαλψη στο άτομο, πολύ περισσότερο ενόψει του γεγονότος ότι ο εμβολιασμός αναπτύχθηκαν πρόσφατα μέθοδοι των οποίων τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αξιολογηθούν οριστικά και αξιόπιστα μετά από μια σχετικά σύντομη περίοδο χρήσης.

«Ένας γενικός υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι απλώς αντισυνταγματικός», είπε ο πρώην ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών.

 «Ένας γενικός υποχρεωτικός εμβολιασμός θα εντείνει τις ήδη αναγνωρίσιμες τάσεις διχασμού στην κοινωνία με εξαιρετικά επικίνδυνο τρόπο μέχρι τα ξεσπάσματα βίας», προειδοποιεί επειγόντως ο Σίλι.

Αλλά σε ένα κράτος στο οποίο η διάκριση των εξουσιών υπονομεύεται συστηματικά, κανένας θεσμός δεν είναι πιο πρόθυμος και ικανός να προστατεύσει τους πολίτες του από το καθεστώς του κορωνοϊού.

Η Γερμανία έχει εκφυλιστεί σε μια χώρα στην οποία το σύνταγμα εφαρμόζεται μόνο διαδοχικά.

Η ιδεολογία των κομμάτων και των πολιτικών λειτουργών έχει αντικαταστήσει εδώ και καιρό τον Βασικό Νόμο, τα φρουρά της Γερμανίας, και αυτή η σφαγμένη δημοκρατία δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί την προστασία από ένα καταπατητικό, ολοκληρωτικό κράτος.

Το ζούμε αυτό από το 2015 με τον «κανόνα της αδικίας» (απόσπασμα από τον Horst Seehofer), το βιώνουμε σήμερα στη δικτατορία της Corona και σύντομα θα το ζήσουμε αυτό στη δικτατορία του κλίματος.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>