«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!

ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!

Συσπειρωθείτε γιατί μας δολοφονούν ως Έθνος.

 Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, Μία παρανόμως εκλεγείσα «Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας» Μία παρανόμως εκλεγείσα κυβέρνηση Μία παρανόμως, ως 5η φάλαγγα, λειτουργούσα Βουλή αποτελούμενη από ξεδιάντροπους σαλτιμπάγκους της άκρας γελοιότητας που λειτουργούν όπως οι νονοί της μαφίας και οι «διακονούντες» την Δικαιοσύνη, που αρνούνται ή αδυνατούν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ευτελίζοντας τον ίδιο τον θεσμό αντί να τον υπηρετούν, έχουν επιβάλλει, στον Ελληνικό Λαό,

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100€"

την βαρβαρότητα της ιερής εξέτασης και του εκφοβισμού που αποτελεί πλέον ένα οδυνηρό και καταδικασμένο στη συνείδηση της κοινωνίας παρελθόν.

Είναι η βαρβαρότητα του σήμερα, ωμή, παγερή και αδιάφορη γιά τον Έλληνα πολίτη, και είναι ανατριχιαστική… Είναι η συνωμοσία από άνομες συμμαχίες των προδοτών πολιτικών, που ενσωματωμένοι σε αυτό το βρώμικο κύκλωμα της «μεταπολιτεύσεως» της προδοσίας, της ντροπής και της ρεμούλας… θυσιάζουν έναν όλόκληρο Λαό … Η ατυχία του Ελληνικού Λαού είναι ότι τον κυβερνούν άθλιοι πολιτικοί και δειλοί δικαστές, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα παρακράτος και του έχουν εκχωρήσει κάθε Συνταγματική και Κυβερνητική Εξουσία.… Μα πόσο προδότες είναι Θεέ;

Διεφθαρμένοι και επίορκοι ταγοί, το ανέντιμο «ελληνικό» κράτος, τα δουλόφρονα ελληνικά κόμματα και τα αργυρώνητα ελληνικά ιερατεία της προπαγάνδας, αδιαφορώντας για το μέλλον της Ελλάδος, την ιστορία της και την νεολαία της, όχι μόνο πρεσβεύουν την καταδίκη σε σκλαβιά και την διάλυση του ελληνικού Έθνους, αλλά και την προωθούν με υπερβάλλοντα ζήλο.

Στο όνομα μιάς έκτακτης υγειονομικής ανάγκης, αυτό το ειδεχθές πραξικόπημα στέρησε από τους πολίτες κάθε δυνατότητα άμυνας από την στιγμή που η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική λειτουργία επιτελούνται, κατά παράβαση του Συντάγματος, του δικαίου και του σκοπού για τον οποίο υπάρχουν.

Εδώ και δύο χρόνια γινόμαστε μάρτυρες ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος, στο οποίο μιά προνομιούχος οικονομική ή ιδεολογική τάξη κατάφερε να πάρει τον έλεγχο των εθνικών κυβερνήσεων, των δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, των μέσων ενημέρωσης, της Δικαιοσύνης, των πολιτικών, θρησκευτικών και στρατιωτικών ηγετών.

Όλα αυτά, χωρίς διάκριση, έχουν υποδουλωθεί σε αυτούς τους διεστραμμένους περιούσιους τυράννους της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης που εξασφαλίζουν εξουσία, χρήματα και κοινωνική επιβεβαίωση στους συνεργούς τους που βάζουν το οικονομικό συμφέρον πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Γνωρίζοντας ότι η ανεξέλεγκτη μάζα είναι ο μεγαλύτερός τους εφιάλτης, εσείς, εμείς, όλοι μαζί πρέπει να γίνουμε ανεξέλεγκτοι, ανεξάρτητοι και απρόβλεπτοι…. Και αυτό θά ήταν ένα χαστούκι στό σημερινό άθλιο κατεστημένο του καθωσπρεπισμού καί της υποκρισίας, της ταξικής υπεροψίας, του μίσους και της περιφρόνησης απέναντι στην κοινωνία… O πραγματικός λόγος της εμβολιαστικής υστερίας δεν είναι υγειονομικός.

Είναι το προϊόν της αόρατης «ασύμμετρης απειλής» της Νέας Τάξης.

Πρόκειται για «προσχεδιασμένο, εσκεμμένο και προμελετημένο έγκλημα» της συμμορίας των παγκόσμιων καπιταλιστικών δυνάμεων που υπαγορεύουν την αποδυνάμωση της Δημόσιας Υγείας και άπαντα τα εμπλεκόμενα στρατευμένα φερέφωνα, είναι ένοχοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η Νεοταξική εξουσία των καιρών στοχεύει στη μεθοδευμένη γήρανση του συνολικού πληθυσμού της χώρας κλιμακώνοντας και επιταχύνοντας τις διαδικασίες της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού Έθνους αφού η πείνα, ως το πλέον αποτελεσματικό όπλο, εξαθλιώνει και φέρνει σε κρίση οδύνης τον Λαό.

ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥΧΙΤΛΕΡ

Έτσι επέρχεται η πτώση!

Ήρθε λοιπόν ο καιρός που προφήτευε ο Μεγάλος μας Εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς στο έργο του «Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»;

«Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν Με βιολιά καί με ζουρνάδες γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν, οι τρανοί σου καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες…»

Όλοι οι Έλληνες είμαστε ίσοι, οι ιδεολογίες δέν ψηλώνουν κανέναν μας, αντιθέτως μάς έχουν κοντύνει επικίνδυνα… «Τήν πίστη μου καί τήν πατρίδα μου» είπε ο Μακρυγιάννης… καί εμείς το ίδιο λέμε… έχοντας ήσυχη την συνείδησή μας ότι, «μόνοι και μετά πολλών», μαχόμαστε τον Νεοταξίτικο φασιστικό εφιάλτη, ότι υπερασπιζομασθε τήν πατρίδα μας καί νοιώθουμε στρατιώτες σε αυτόν τον πόλεμο… καί θέλουμε οι ίδιοι που θρέψαμε τούς προδότες καί αντίχριστους πολιτικούς, εμείς να τούς τελειώσουμε… Πρίν πεθάνουμε να αφήσουμε την κληρονομιά που πρέπει στον ανθό του Έθνους μας… ΚΑΘΑΡΣΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ και τώρα είναι ο καιρός.

Σήμερα διεξάγεται ένας ύπουλος πόλεμος κατά του Έθνους μας και συντελείται η μεγαλύτερη εθνοκτονία εν καιρώ «ειρήνης» με στόχο τον θάνατο της Ελληνικής φυλής.

Προς γνώση όμως πάντων των ευαγγελιζομένων την δολοφονία του ιερού Έθνους των Ελλήνων απευθύνουμε ευθύ μήνυμα γιά να έχουν υπ’ όψιν τους την, σε παράφραση, περσική ρήση ότι: «Τα έδρανα των βουλευτών πρέπει να είναι φτιαγμένα από το πετσί των προκατόχων τους!!!» και τούτο διότι αύριο ξημερώνει άλλη ημέρα.

Ο κομπασμός του εχθρού δεν θα βγεί αληθινός διότι δεν είναι δίκαιος.

Έχετε κατά νού την ρήση του μέγιστου Σωκράτη: «…Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστί η Πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον εν μείζονι μοίρα και παρά Θεοίς και παρ’ ανθρώποις, τοις νουν έχουσιν», διότι κατ’ εντολή του εθνικού μας ποιητή, Κωστή Παλαμά: «…Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν.

Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί!».

Κι εμείς, όλοι οι «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ», υπακούοντας στην επιταγή της ακροτελεύτιας διατάξεως του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4] καλούμε τους Έλληνες σε συνειδησιακή, πνευματική και ηθική επανάσταση ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ στεντόρεια: ΟΧΙ!! ΟΧΙ!! ΟΧΙ!!

Καλούμε τον ΛΑΟ να σεβαστεί την Ιστορία του και να αντισταθεί, να σταθεί όρθιος στις επάλξεις του Έθνους, να πολεμήσει, να γκρεμίσει το έκτρωμα που επιχειρούν να δημιουργήσουν και να εκδικηθεί τιμωρώντας παραδειγματικά τους αδίστακτους πατριδέμπορους και τους βιαστές της αξιοπρέπειάς του.

Καλούμε τους Έλληνες να ανακτήσουν την εθνική τους αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια γιατί έχουν χρέος στα νιάτα αυτού του τόπου και τους υπενθυμίζουμε το διαχρονικό αξίωμα αυτού του Έθνους που διέπει την ιστορική διαδρομή του, ότι: Την θέλησή του να ζήσει ουδέποτε την υπέταξε στην μοίρα του!!!

Το ταχύτερο στις πύλες του Έθνους.

Δημιουργήστε αυτόνομες ομάδες προστασίας, σε κάθε γειτονιά.

Γνωρίστε τον γείτονά σας, αγκαλιάστε τον.

Να γίνουμε ένα.

Να γίνουμε εμείς.

Απασφαλίστε την θέλησή σας, την ενεργητικότητά σας, την αξιοπρέπειά σας. Παλέψτε για την αλήθεια, για τις πανανθρώπινες ιδέες που έχουν χάσει την αξία τους, που έχουν ακρωτηριασθεί, που έχουν πιά ευτελιστεί.

Συσπειρωθείτε γιατί μας δολοφονούν ως Έθνος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!! Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής 210 3250220 6944325056 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>