«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ και Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Πώς λειτουργεί πραγματικά το HAARP 15Ικανοποιουν την ακορεστη ορεξη για καταναλωση, ισως η μονη διεξοδος να ειναι η πραγματικη παιδεια ολων των ανθρωπων αυτου του πλανητη, να μαθουμε να καταναλωνουμε λιγοτερο και ως εκ τουτου θα καταστησουμε λιγοτερο εφαρμοσιμες τις αποφασεις καποιων αν τα δυο κειμενακια που φερουν σαν τιτλο ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ και Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ υπαρχουν σε καποιο εγκυρο σαιτ θα με ενδιεφερε το λινκ καθως θα ηθελα να το ενσωματωσω στο νεο μου βιβλιο για να φαινονταιν τα παιχνιδια των μεγαλων (και οχι για ελεγχο της ειδησης).

Η αφορμή για την μεγάλη επιχείρηση της ΝΤΠ για την δημιουργία του σεναρίου «της κλιματικής αλλαγής» δόθηκε όταν ο πλανήτης έπρεπε να χρησιμοποιήσει τους ορυκτούς υδρογονάνθρακες για την παραγωγή πετροχημικών, δηλαδή υλικών εκτεταμένης χρήσεως και στρατηγικής, πλανητικής σημασίας

Για τους επαΐοντες ήταν γνωστό εδώ και 60 χρόνια ότι η χρήση των ορυκτών υδρογονανθράκων ως καύσιμο κίνησης , θέρμανσης, παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δεν ήταν ότι καλύτερο για τον μέλλον του πλανήτη καθόσον οι υδρογονάνθρακες ήταν και είναι η στρατηγική πρώτη ύλη για την παραγωγή πετροχημικών.

Το νέο αστέρι στις αγορές λέγεται ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΑ

Σχετικά με τα πετροχημικά, δηλαδή τα προϊόντα που παράγονται από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και που χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων καθημερινής χρήσης, όπως τα πλαστικά, τα λιπάσματα, οι συσκευασίες, τα είδη ένδυσης, οι ψηφιακές συσκευές, ο ιατρικός εξοπλισμός, τα απορρυπαντικά, τα ελαστικά κλπ, αυτά μετατρέπονται σε βασικό πυλώνα της παγκόσμιας ζήτησης πετρελαίου, υποσκελίζοντας τα αεροπλάνα, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, σύμφωνα πάντα με σημαντική μελέτη του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας

Τα εργοστάσια παραγωγής πετροχημικών αυξάνονται ενώ η Kίνα καθίσταται ένας πολύ μεγάλος παραγωγός πετροχημικών.

https://energy

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ

Σύμφωνα με τη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), η παγκόσμια κατανάλωση πετρελαίου και φυσικού αερίου πρέπει να μειωθεί κατά 34,3% και 26,2% αντίστοιχα έως το 2030, καθώς και 83 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα έως το 2050, ώστε να μειώσουμε τις εκπομπές του CO2 και να συγκρατήσουμε την αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας κάτω από το ασφαλές όριο του 1,5 βαθμού Κελσίου.

1. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Κατόπιν Συμφωνίας της Παγκόσμιας Επιτροπής Ενέργειας με τους παραγωγούς πετρελαίου-Υδρογονανθράκων οι απαιτήσεις πετρελαίου – υδρογονανθράκων για την παραγωγή πετροχημικών το 2030 και το 2050, θα υποχρεώσει την μείωση της παγκόσμιας κατανάλωσης πετρελαίου και φυσικού κατά 34,3% και 26,2% αντίστοιχα έως το 2030, καθώς και 83 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα υδρογονανθράκων έως το 2050, προκειμένου να ικανοποιήσει την βιομηχανία παραγωγής Πετροχημικών.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι δυστυχώς το πετρέλαιο και οι υδρογονάνθρακες θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται σαν καύσιμο, κίνηση κλπ αντί να παραμένουν στο βάθος της γης ως πλανητικό απόθεμα για την κατασκευή πετροχημικών κλπ.

Ο μέγας Τέσλα όταν του ζήτησε ο J. P Morgan να του συντάξει μία μελέτη για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μετά από λίγο καιρό ο Τέσλα του είπε ότι μπορεί να παρέχουν σχεδόν δωρεάν ρεύμα απλώς καρφώνοντας μία μεταλλική ράβδο σε κάθε σπίτι.

Λέγουν ότι σε αυτές τις μελέτες βασίσθηκε η κατασκευή του συστήματος ΗΑΑRP, το οποίο εκτός των, άλλων με ραδιοσυχνότητες μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ενέργειας στον πλανήτη δημιουργώντας σεισμούς και καταποντισμούς.

Οι ψεκασμοί με ρινίδια μετάλλων προμηνύουν αλλαγές του καιρού αλλά με το χρόνο καταστρέφουν το κλίμα.

Σήμερα όλες οι χώρες κινούνται στην παραγωγή άλλων μορφών ενέργειας αποκτώντας ανεξαρτησία από τους κατέχοντας τα πηγάδια των υδρογονανθράκων, για τα οποία η Αμερική θυσίασε χιλιάδες στρατιώτες που νόμιζαν ότι αγωνίζονται για την Μεγάλη Αμερική ενώ στην πραγματικότητα έτρεφαν το φίδι της ΝΤΠ

Τώρα που το μονοπώλιο των πηγαδιών σπάει νέες μέθοδοι παραγωγής ενέργειας με πυρηνική σύνταξη κλπ αναπτύσσονται.

Υπόψη ότι οι Γερμανοί μας πουλήσανε παλαιάς τεχνολογίας υλικό. Τα νέα πάνελ φωτοβολταϊκών μετατρέπουν αμέσως την ηλιακή σε ηλεκτρική ενέργεια κλπ

Τον Λιγνίτη τον χαρίσαμε στους Γερμανούς ενώ όπως γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Στεφανής θα μπορούσαμε να τον εκμεταλλευθούμε άριστα.

Τα δάση που μας έκαψαν λένε ότι θα τα αναπληρώσουμε από φυτώρια στην Αφρική που ανήκουν στον Bill Gates

Στέργιος Σμυρλής

Έγραψε: Στις Σάβ, 20 Νοε 2021 στις 11:15 π.μ., ο/η Nemos aosmos1@otenet.gr