«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Omicron: Η «Πιο θανατηφόρα παραλλαγή μέχρι τώρα;;;;;;;». Ο κόσμος μπαίνει σε υστερία Jacob M. Thompson

για γελια και για κλαματα ως

«Η νέα παραλλαγή θεωρείται η πιο σημαντική μέχρι τώρα και οι επιστήμονες εργάζονται για να δουν εάν καθιστά τα εμβόλια λιγότερο αποτελεσματικά» και «Ένας επιστήμονας περιέγραψε τη μετάλλαξη ως «τρομερή» σε μια συνέντευξη στο BBC».

Ναι, αυτό αποκαλούν αυτή τη νέα “παραλλαγή ανησυχίας”: Omicron, ή το όνομα σούπας B.1.1.529.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε την Παρασκευή ότι το στέλεχος B.1.1.529 του COVID-19 που ανακαλύφθηκε πρόσφατα αποτελεί παραλλαγή ανησυχίας, μετονόμασή του σε Omicron.

«Με βάση τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν ενδεικτικά μιας επιζήμιας αλλαγής στην επιδημιολογία του COVID-19… ο ΠΟΥ έχει χαρακτηρίσει το B.1.1.529 ως παραλλαγή ανησυχίας, που ονομάζεται Omicron», ανέφερε σε δήλωση η υπηρεσία υγείας του ΟΗΕ.

έγραψε η Medical Express
Στις 17 Οκτωβρίου, το The WinePress είπε ότι ο Fauci χτυπούσε τα ούλα του για το επερχόμενο «Πέμπτο Κύμα» . Φυσικά, για όλα φταίνε οι ανεμβολίαστοι, λέει· αλλά στην έκθεση είπα το εξής:

Όπως πάντα, η «επιστήμη θα εξελιχθεί» – υποψιάζομαι ότι μετά το Halloween, και ειδικά μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών – ο Fauci θα πει ότι τα κρούσματα και οι θάνατοι έχουν περάσει, παρόλο που λέει ότι είναι εντάξει αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, αναγνώστη: ετοιμάσου για το χειρότερο. Χωρίς να λέμε ότι θα συμβεί, αλλά όταν οι άνθρωποι αρρωστήσουν και πεθάνουν έρχονται αυτό το χειμώνα, να είστε προετοιμασμένοι για την κυβέρνηση να αυξήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την πίεση και τις εντολές.

Έτσι, νομίζω ότι κάρφωσα αυτή την πρόβλεψη σε ένα “T”.

Επιπλέον, μόλις λίγες μέρες πριν , το «St. Ο Anthony» είπε στο CNN, «Αλλά βγείτε εκεί έξω και απολαύστε το Halloween, καθώς και τις άλλες γιορτές που θα ακολουθήσουν».

Λοιπόν, νομίζω ότι όλοι ξέραμε ότι ήταν ένα σωρό ταύροι, σύμφωνα με τη σαγιονάρα του Fauci που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Ξέρετε, κάπως όταν είπε στα μέσα ενημέρωσης μια μέρα πριν από τη συνέντευξή του στο CNN ότι οι θάνατοι θα πέφτουν αυτό το χειμώνα;

Όμως, «η επιστήμη έχει εξελιχθεί», και πάλι, για πολλοστή φορά.

Έτσι, όπως συμβαίνει με την 100% πλήρως εμβολιασμένη περιοχή του Γιβραλτάρ που κλειδώνει ξανά και ακυρώνει μελλοντικά σχέδια για τα Χριστούγεννα και τις διακοπές , μην σοκαριστείτε ούτε στο ελάχιστο αν αυτό συμβεί ξανά σε όλο τον κόσμο.
Fea r έμπορος Fauci προειδοποιεί για χειρότερα Covid Παραλλαγή που έρχεται με πάνω από 200K υποθέσεις Καθημερινή
Αλλά όσον αφορά τις προβλέψεις μου για αυτή την παραλλαγή ανοησίας, έβαλα τα «χρήματα» μου να ονομαστούν «Ζέτα». Το κατάλαβα, λάθος, αλλά όπως και να ‘χει. Omicron είναι το όνομα που κυκλοφορεί.

Όλα αυτά για να πούμε, εάν παρακολουθείτε το WP, δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε από τίποτα από αυτά: το περιμένατε, γελάσατε με αυτό τότε όπως και τώρα. αλλά ήσασταν προνοητικοί και προετοιμασμένοι και ήξερες τι θα συνέβαινε πριν γίνει. Όσο για εκείνους που δεν το έκαναν, λοιπόν, να είμαι πολύ απότομος και οξυδερκής: είσαι αρκετά ευμετάβλητος και χαζός.

Αλλά ούτως ή άλλως, έτσι, προφανώς, αυτή η νέα εξαιρετικά θανατηφόρα παραλλαγή – ενός «ιού» που δεν έχει απομονωθεί ποτέ και δεν ανταποκρίνεται στις πιο βασικές αρχές της ιολογίας – προέρχεται από το έθνος της Νότιας Αφρικής : ξέρετε, η ίδια ήπειρος που δεν έχει εμβολιαστεί σχεδόν κανένας εκεί και όμως δεν υπάρχει «ακίδα» για να μιλήσουμε.

Οι «ειδικοί σε θέματα υγείας» είναι έκπληκτοι που η Αφρική έχει ποσοστό εμβολιασμού μόνο 6%, αλλά δεν υπάρχουν εστίες όπως η Δύση
Το Fox News λέει ότι «περιπτώσεις» αυτής της νέας πολύ κακής παραλλαγής έχουν βρεθεί στη Μποτσουάνα, το Χονγκ Κονγκ και τη Νότια Αφρική. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε [πάρα πολλά, ή τουλάχιστον για σήμερα], ο Δρ Fauci είναι εδώ για να μας πει ότι ο Omicron δεν είναι ακόμα στην Αμερική .

Οι ΗΠΑ πρέπει να μάθουν εάν τα εμβόλιά τους ανταποκρίνονται στη νέα παραλλαγή του Covid-19 που ανιχνεύθηκε στη Νότια Αφρική προτού εξετάσουν την ταξιδιωτική απαγόρευση, λέει ο Δρ Φάουτσι.

“Είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα … για να προστατέψετε το αμερικανικό κοινό. Αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει βάση για να το κάνετε αυτό.” pic.twitter.com/3hVcGytnt8

— New Day (@NewDay) 26 Νοεμβρίου 2021
Όμως, αυτό δεν εμπόδισε την παγκόσμια κυβέρνηση να επιβάλει ταξιδιωτικές απαγορεύσεις εντός και εκτός πολλών χωρών – οι οποίες αναμφίβολα θα εξελιχθούν σε όλες ξανά.

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες , το Ηνωμένο Βασίλειο , το Ισραήλ και πολλά άλλα ευρωπαϊκά και ασιατικά έθνη .

Και τα μέσα ενημέρωσης, από τη μια οπτική γωνία και το πολιτικό φάσμα στην άλλη, φρικάρουν τους ανθρώπους. καθώς αυτή είναι η μόνη τους δουλειά που πληρώνονται για να κάνουν.

Και πάλι, το Fox News γράφει: «Η νέα παραλλαγή θεωρείται η πιο σημαντική μέχρι τώρα και οι επιστήμονες εργάζονται για να δουν εάν καθιστά τα εμβόλια λιγότερο αποτελεσματικά» και «Ένας επιστήμονας περιέγραψε τη μετάλλαξη ως «τρομερή» σε μια συνέντευξη στο BBC. ”

Και έτσι, ήδη, διεξάγονται «δοκιμές» για να διαπιστωθεί εάν αυτή η παραλλαγή ακυρώνει ή όχι τα «εμβόλια» . καθώς η BioNTech ξεκίνησε αμέσως.

Λοιπόν, αυτό είναι αστείο: πώς αυτή η ευρωαμερικανική εταιρεία πήρε στα χέρια της αυτό το στέλεχος του ιού τόσο γρήγορα, αν φέρεται να είναι μέχρι στιγμής σε αφρικανικά και ασιατικά έθνη;

Αλλά γεια, μην κάνετε λογικές ερωτήσεις: απλώς υπακούστε τα μέσα ενημέρωσης, «δεν έχουν ποτέ άδικο και λένε ένα ψέμα, δεν το ξέρεις;».

Όπως έχω σχολιάσει προηγουμένως σε άλλες αναφορές σχετικά με αυτές τις «παραλλαγές»,

Δηλαδή, σοβαρά, κανείς δεν έχει μυαλό πια; Δεν μιλάω για τους πιστούς μου αναγνώστες, αλλά για τις πλατιές μάζες – που δεν τολμούν ποτέ να κάνουν τις πρωταρχικές ερωτήσεις: «Μπορείτε να μας δείξετε τα σκληρά και ακατέργαστα στοιχεία αυτής της παραλλαγής; Μπορείτε να βάλετε το βαμβάκι ή ένα δείγμα αίματος στο μικροσκόπιο και να μας δείξετε την παραλλαγή; Και μετά να ξαναμολύνει άλλον ασθενή;».

Αυτά είναι βασικά ερωτήματα που ΔΕΝ θα συζητηθούν ΠΟΤΕ στα ΜΜΕ και σχεδόν καμία από τις πλατιές μάζες δεν θα τολμήσει να ρωτήσει…

Άλλα μέσα ενημέρωσης εκφράζουν τους ίδιους φόβους ότι το τρέχον καθεστώς εμβολίων δεν θα λειτουργεί πλέον, αλλά προτρέπουν επίσης όλους να εμβολιαστούν, να λάβουν τα ενισχυτικά και να λάβουν συγκεκριμένα αυτά που βασίζονται στο mRNA. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό το φόβο-πορνό εδώ .

Αλλά με όλους αυτούς τους φόβους να εκτονώνονται από κοινού, οι αγορές αντέδρασαν σε ένα σενάριο φόβου εμπορίου, όπου οι άνθρωποι έκαναν ντάμπινγκ μετοχές δεξιά και αριστερά – οι οποίες αναμφίβολα θα εξαγοραστούν ξανά από τη Fed καθώς θα διοχετευθεί περισσότερη ρευστότητα.

Όμως, αυτό δεν θα σταματήσει αυτούς τους προδότες της αγοράς και τους μυστήριους που πληρώνονται για να βγάλουν τους ντόπιους στους εταιρικούς μαστροπούς τους, να λένε και να δηλώνουν, “Αυτό είναι όλο: οι αγορές θα καταρρεύσουν σίγουρα τώρα!”

Για μια σύνοψη περισσότερων από τις οικονομικές επιπτώσεις, δείτε αυτό το βίντεο από τον Gregory Mannarino παρακάτω, καθώς καλύπτει περισσότερους τίτλους και δηλώσεις από τράπεζες και επισκόπηση της αγοράς.

Επιπλέον, ένας γιατρός ER που γνωρίζει ότι λέει ότι αυτά τα πράγματα στο Omicron είναι «προπαγάνδα».
Ξεφεύγοντας από τις ανοησίες των πρωτοσέλιδων, λαοί, το μόνο που βλέπουμε δεν είναι μόνο περισσότερα παραμύθια των μέσων ενημέρωσης για να κάνουν τους πάντες να πάρουν τη σφαίρα του θανάτου, αλλά αυτές οι αυξήσεις σε «περιπτώσεις» και θάνατοι προέρχονται από αυτά τα «εμβόλια» – κάτι που έχει κάνει το WP κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και αρκετό καιρό, με πολλές αποδείξεις να το υποστηρίζουν.

Επιπλέον, θα εμφανιζόταν κατά τους χειμερινούς μήνες λόγω των ψυχρών θερμοκρασιών και των φυσικών εποχών γρίπης.

Δεν θέλω αυτή η αναφορά να είναι πολύ μεγάλη, οπότε αν χρειάζεστε μια ανανέωση, κάντε κλικ στο σύμβολο του μεγεθυντικού φακού στην κεφαλίδα αυτού του ιστότοπου και πληκτρολογήστε “Death shot” και θα λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και μετά μερικά.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οι λήπτες εμβολίου Covid θα πεθάνουν τα επόμενα χρόνια.

ΤΟ ΨΕΜΑ
Η πρώτη αυτοψία ενός εμβολιασμένου άνδρα και πώς τον σκότωσε καταστρέφοντας τα όργανά του. – DEATHSHOT: Μεταθανάτια μελέτη εμβολιασμένου άνδρα αποκαλύπτει «ιικό RNA που βρέθηκε σε κάθε όργανο του σώματος»
Αλλά, για να τα συνοψίσουμε όλα: Το Omicron είναι το πιο πρόσφατο powerplay που βασίζεται στον φόβο για τον έλεγχο και την καταστροφή των μαζών.

Τα μέσα ενημέρωσης από όλες τις οπτικές γωνίες το αναφέρουν παράλληλα, το δοκιμάζουν δια μαγείας και όλα δείχνουν να είναι ειδικοί σε αυτό μετά από λίγες ώρες από την «ανακάλυψή» του.

Και αυτό σημαίνει περισσότερα lockdown και παρεμπόδιση της ελευθερίας.

Αλλά και πάλι, οι αναγνώστες του WinePress το γνώριζαν πολλούς μήνες νωρίτερα και προετοιμάζονταν για αυτές τις εποχές.

Λοιπόν, εσείς οι άνθρωποι γελάτε αυτή τη στιγμή με αυτές τις ανοησίες, καθώς όχι μόνο ξέρετε ότι πρόκειται για προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, γνωρίζετε τις βαθύτερες αιτίες και την αλήθεια, και χρησιμοποιήσατε διακριτικότητα, ήσασταν προνοητικοί και κάνατε κάτι γι’ αυτό.

Όπως και να έχει, αυτό θα εξαλείψει ένα άλλο σύνολο μικρών επιχειρήσεων και εστιατορίων.

Ανέφερα πριν από λίγο ότι στην περιοχή μου στη Βόρεια Ιντιάνα όπου ζω, ότι πολλές μικρές επιχειρήσεις είπαν ότι αν χτυπηθούν με άλλο lockdown, είναι τοστ.
Οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο εκτοξεύονται σε περισσότερα lockdown για τον Covid
Λοιπόν, ενημερωθείτε για πολύ πιο δύσκολες στιγμές στο μέλλον. Αλλά, όπως είπα, τα ήξερες αυτά τα πράγματα και προετοιμάστηκες νωρίτερα.

Να είστε ευδιάθετοι.

Γιατί συμβαίνουν όλα τα πράγματα; Γιατί οι μάζες τρέχουν πάλι φοβισμένες;

https://winepressnews.com/2021/11/26/omicron-the-deadliest-variant-yet-world-goes-into-hysteria/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=the-winepress-latest-report-newsletter-total_3

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>