«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σας προωθώ το παρακάτω (με μία γρήγορη μετάφραση προς ενημέρωση), σχολιασμό ή/και προώθηση σε Κέντρα Έρευνας 

 ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.

Οι λοιμώξεις από γρίπη σαρώνουν πλήρως το εμβολιασμένο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, σοκάροντας το CDC… Τα εμβόλια καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύοντας την  

(CDC *The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is the national public health agency of the United States).

Λανς Ντ Τζόνσον

Ετικέτες: ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα, υγεία, κακή ιατρική, Big Pharma, έρευνα CDC, ενισχυμένη νόσος, εξάντληση του ανοσοποιητικού, ανοσία, γρίπη, εστίες, παθογόνος εκκίνηση, φαρμακευτική απάτη, τραυματισμός από εμβόλια, εμβόλια, εξασθενούν αντισώματα

 (Φυσικά Νέα) Η πανεπιστημιούπολη Ann Arbor του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν αναφέρει 313 νέα κρούσματα γρίπης για την εβδομάδα της 8ης Νοεμβρίου.

Τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) αναπτύχθηκαν για τη διερεύνηση της επιδημίας, μαζί με το τοπικό τμήμα υγείας και το Υπουργείο Υγείας του Μίσιγκαν Και Human Services.

Η ομάδα μοίρασε ερωτηματολόγια για να καθορίσει ποιος εμβολιάστηκε για τη γρίπη και ποιος όχι, και αυτό αναφέρθηκε στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Η Πανεπιστημιακή Υγειονομική Υπηρεσία ανέφερε συνολικά 528 κρούσματα γρίπης από τις 6 Οκτωβρίου 2021. κρούσματα είναι ξαφνικά, αχαλίνωτα και έρχονται μήνες πριν καν αναμενόταν μια νέα περίοδος γρίπης.

“Ενώ συχνά αρχίζουμε να βλέπουμε κάποια δραστηριότητα γρίπης τώρα, το μέγεθος αυτής της επιδημίας είναι ασυνήθιστο”, δήλωσε ο Juan Luis Marquez, ιατρικός διευθυντής στο Τμήμα Υγείας της κομητείας Washtenaw. συνεργασία με το πανεπιστήμιο καθώς εξετάζουμε πιο προσεκτικά την κατάσταση.

Η πλήρως εμβολιασμένη πανεπιστημιούπολη παρουσιάζει κρούσματα, αλλά φέτος ονομάζεται γρίπη

Η «πλήρως εμβολιασμένη» πανεπιστημιούπολη αντιμετωπίζει κρούσματα ασθενειών, αλλά κάνει «τεστ γρίπης» φέτος αντί για τεστ για τον κορωνοϊό.

Την εβδομάδα της 8ης Νοεμβρίου, ένα συγκλονιστικό 37 τοις εκατό των τεστ γρίπης ήταν θετικά.

Αυτό το υψηλό ποσοστό θετικότητας Ο ιατρικός διευθυντής του UHS, Lindsey Mortenson, ισχυρίζεται ότι όλα αυτά τα κρούσματα προέρχονται από τον ιό της γρίπης A (H3N2).

Οι περισσότεροι από τους μαθητές είναι διπλά εμβολιασμένοι για τον Covid-19 και μόνο το 23 τοις εκατό έχει λάβει εμβόλιο γρίπης για την περίοδο 2021-2022.

Μόλις ένα χρόνο νωρίτερα, σχεδόν κάθε πυρετός, αναπνευστικό σύμπτωμα και ασθένεια ονομαζόταν «covid-19».

Εξαιτίας αυτής της διαγνωστικής μεθοδολογίας, η γρίπη εξαφανίστηκε ως δια μαγείας πέρυσι (σύμφωνα με τις στατιστικές του CDC).

Καθώς η πρόσληψη του εμβολίου αυξάνεται (αλλά η ασθένεια παραμένει), είναι καιρός να επαναφέρουμε τη γρίπη και να περιορίσουμε αυστηρά τα κρούσματα του covid-19 στους «μη εμβολιασμένους». δεν αναφέρεται πλέον ως covid-19.

Το CDC σταμάτησε να παρακολουθεί «ανακαλυπτικά κρούσματα» του covid-19, επομένως, προχωρώντας προς τα εμπρός, τα αναπνευστικά συμπτώματα ταξινομούνται ως κάτι εντελώς διαφορετικό για μαθητές που είναι «πλήρως εμβολιασμένοι» με την πρωτεΐνη ακίδας covid-19 mRNA.

Οι μόνοι μαθητές που υποχρεούνται να κάνουν τεστ για τον Covid-19 είναι αυτοί που εξαιρούνται από την εντολή εμβολιασμού.

Σήμερα, όλοι οι «πλήρως εμβολιασμένοι» μαθητές μπορούν να παραλείψουν το τεστ για τον Covid-19 και να αποκαλέσουν την ασθένειά τους «γρίπη» .””

Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη του Μπιλ Γκέιτς, το 2022 είναι η χρονιά που οι αρχές δημόσιας υγείας θα απελευθερώσουν ομάδες ταχείας αντίδρασης για τη διεξαγωγή «παιχνιδιών μικροβίων» και επιτήρησης μολυσματικών ασθενειών.

Αυτές οι ομάδες θα είναι επιφορτισμένες με τον έλεγχο της κατάστασης του εμβολίου, τον καθαρισμό των ατόμων, τη λήψη κρίσεων για το ποιος

Η έρευνα του CDC για το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και η έκθεση παρακολούθησης των εταιρικών μέσων ενημέρωσης δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά κατηγόρησαν τους ανθρώπους που δεν έκαναν το εμβόλιο της γρίπης, χωρίς αυτή η δόλια δημαγωγία από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και τις αρχές δημόσιας υγείας είναι απλώς μια γεύση του τι πρέπει να έρχονται τα επόμενα χρόνια.

Θα διερευνήσει το CDC την ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα και την παθογόνο εκκίνηση;

Το αυξανόμενο επίπεδο ασθένειας είναι πιθανόν σημάδι ενίσχυσης που εξαρτάται από τα αντισώματα, μια διαδικασία εξάντλησης του ανοσοποιητικού συστήματος που μπορεί να συμβεί όταν τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο ενισχύουν τη μελλοντική είσοδο και αναπαραγωγή του ιού σε ορισμένους τύπους κυττάρων.

Η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα συμβαίνει όταν υπάρχει ανεπαρκής παροχή Οι επιστήμονες ανησυχούσαν ότι τα εμβόλια του Covid-19 θα προκαλούσαν αυτή την ανεπαρκή ανοσολογική απόκριση, οδηγώντας σε περαιτέρω ασθένειες.

Τα εμβόλια για ιούς του αναπνευστικού είναι διαβόητα για τη δημιουργία ειδικών ή διασταυρούμενων αντισωμάτων που ενισχύουν ακούσια την προσκόλληση και την αναπαραγωγή του ιού.

Όταν αυτά τα «αδύναμα» αντισώματα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της επαναμόλυνσης, το άτομο πάσχει από ενισχυμένη μόλυνση.

Όταν ένα εξασθενημένο, εμβολιασμένο άτομο αντιμετωπίζει εκ νέου μόλυνση με ιό άγριου τύπου, αυτά τα μη εξουδετερωτικά αντισώματα δεν είναι αρκετά έξυπνα ή δεν υπάρχουν σε επαρκή αριθμό για να συνδεθούν με τον ιό και να τον εξουδετερώσουν.

Τα μη εξουδετερωτικά αντισώματα μπορεί να σχηματίσουν ανοσοσύμπλοκα με ιικά αντιγόνα , τελικά προκαλώντας υπερβολική έκκριση προφλεγμονωδών κυτοκινών Η καταιγίδα κυτοκινών που ακολουθεί προκαλεί τοπικές βλάβες στους ιστούς.

Τα εμβόλια Covid μπορούν επιπλέον να προκαλέσουν παθογόνο εκκίνηση, οδηγώντας σε πιο σοβαρή αναπνευστική νόσο στο μέλλον, αλλά το CDC δεν θα διερευνήσει ούτε αυτό το θέμα.

Μια ανάλυση in-silico τεκμηρίωσε αντιγονικούς επιτόπους πρωτεΐνης SARS-CoV-2 για οποιαδήποτε ομολογία με ενδογενή Υπήρχαν συνολικά είκοσι οκτώ πρωτεΐνες SARS-CoV-2 που περιείχαν αντιγονικές περιοχές που μοιράζονται ομολογία με ανθρώπινες πρωτεΐνες. Τουλάχιστον το ένα τρίτο από αυτές σχετίζονται με το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι πιθανότητες είναι καλές ότι η προηγούμενη έκθεση σε αυτό το παθογόνο Το priming είναι ικανό να καταστέλλει το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα, οδηγώντας σε πιο σοβαρή ασθένεια.Αυτό το παθογόνο priming είναι ικανό να καταστέλλει το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα, οδηγώντας σε πιο σοβαρή ασθένεια.

Οι επιστήμονες αναπτύσσουν τώρα λαχανικά mRNA, έτσι ώστε τα παντοπωλεία να μπορούν να πωλούν «εμβόλια» κρυμμένα στα τρόφιμα

Ίθαν Χαφ

(Φυσικά Νέα) Η κυβέρνηση εξακολουθεί να απαγορεύει στο μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής να καλλιεργεί φυσικά φαρμακευτικά βότανα (δηλαδή, κάνναβη, μανιτάρια ψιλοκυβίνης, πεγιότ) στο σπίτι.

Η ίδια κυβέρνηση, ωστόσο, ξοδεύει βαριά αμερικανικά φορολογικά δολάρια για την ανάπτυξη τεχνητού φυτού mRNA. εμβόλια “τα οποία οι Αμερικανοί θα ενθαρρυνθούν να καταναλώσουν και, ενδεχομένως, ακόμη και να μεγαλώσουν οι ίδιοι για να “προστατευτούν” από τους πιο πρόσφατους σχεδιαστές ιούς.

Μια πρόσφατη ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Ρίβερσαϊντ (UCR) εξηγεί ότι το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών (NSF) έδωσε μια επιχορήγηση 500.000 δολαρίων που χρηματοδοτήθηκε από τους φορολογούμενους σε μια ομάδα επιστημόνων από το UCR για να τροποποιήσουν γενετικά (ΓΤΟ) νέα φρούτα και λαχανικά για την Big Pharma που περιέχουν κρυμμένα εμβόλια μέσα στο φυτικό τους υλικό.

«Το μέλλον των εμβολίων μπορεί να μοιάζει περισσότερο με την κατανάλωση σαλάτας παρά με ένα σφηνάκι στο χέρι», έγραψε ο Jules Bernstein σε μια σχολική ανακοίνωση για το έργο.

Δεδομένου ότι τα υπάρχοντα εμβόλια mRNA σε παραδοσιακά φιαλίδια πρέπει να διατηρούνται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να παραμείνουν «βιώσιμα», το να τα πάρεις στην αγκαλιά των ανθρώπων πριν «λήξουν» είναι μια πρόκληση. Τα λαχανικά και τα φρούτα του mRNA θα μπορούσαν να λύσουν αυτό το πρόβλημα, λένε οι επιστήμονες .

«Ιδανικά, ένα μόνο φυτό θα παράγει αρκετό mRNA για να εμβολιάσει ένα άτομο», δήλωσε ο Juan Pablo Giraldo, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Βοτανικής και Φυτικής Επιστήμης του UCR, ο οποίος ηγείται της έρευνας σε συνεργασία με άλλους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια San. Diego (UCSD) και Carnegie Mellon University (CMU).

“Δοκιμάζουμε αυτήν την προσέγγιση με σπανάκι και μαρούλι και έχουμε μακροπρόθεσμους στόχους οι άνθρωποι να το καλλιεργούν στους δικούς τους κήπους. Οι αγρότες θα μπορούσαν επίσης τελικά να καλλιεργήσουν ολόκληρα χωράφια με αυτό.”

Στην Αμερική, το φυσικό είναι «παράνομο» και το αφύσικο είναι ο κανόνας

Ο Τζιράλντο εξήγησε περαιτέρω ότι το κλειδί για τον επαναπρογραμματισμό των φυτών για την παραγωγή τεχνητών νανοσωματιδίων mRNA είναι να παραβιάσεις τους χλωροπλάστες τους.

Αυτά τα μικρά όργανα φυτικών κυττάρων συνήθως μετατρέπουν το φως του ήλιου σε ενέργεια που τα φυτά χρησιμοποιούν στη συνέχεια για να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν. Αφού χειραγωγηθούν από τον Giraldo και τους ομοίους του, αυτοί οι χλωροπλάστες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη φαρμάκων mRNA για τη φαρμακευτική βιομηχανία.

“Είναι μικροσκοπικά εργοστάσια με ηλιακή ενέργεια που παράγουν ζάχαρη και άλλα μόρια που επιτρέπουν στο φυτό να αναπτυχθεί”, λέει ο Giraldo. “Είναι επίσης μια αναξιοποίητη πηγή για την παραγωγή επιθυμητών μορίων.”

Με τον όρο “επιθυμητός”, ο Giraldo εννοεί φυσικά κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και το πιο σημαντικό κερδοφόρο. Αυτή η πλανδημική επιχείρηση είναι τελικά πολλά χρήματα, και μόλις οι ενέσεις που αποκαλούν “εμβόλια” εξαφανιστούν σε δημοτικότητα, το επόμενο βήμα είναι να τις μεταμφιέσουμε ως φρέσκα προϊόντα. …

Τρελοί επιστήμονες όπως ο Giraldo πιστεύουν ξεκάθαρα ότι περισσότεροι άνθρωποι θα πειστούν να κάνουν «εμβόλια» εάν μοιάζουν περισσότερο με φαγητό σε αντίθεση με μια μεταλλική σύριγγα. Και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο.

«Η ιδέα μας είναι να επαναχρησιμοποιήσουμε φυσικά νανοσωματίδια, δηλαδή ιούς φυτών, για παράδοση γονιδίων στα φυτά», πρόσθεσε η Nicole Steinmetz, καθηγήτρια νανομηχανικής στο UCSD, σχετικά με το αποτρόπαιο έργο.

«Κάποια μηχανική πηγαίνει σε αυτό για να κάνει τα νανοσωματίδια να πάνε στους χλωροπλάστες και επίσης να τα καταστήσει μη μολυσματικά προς τα φυτά».

Ο Giraldo λέει ότι ήταν ένα «όνειρο» του (συζήτηση για διαταραγμένους…) να αναπτύξει κάτι τέτοιο. Προφανώς ήταν ένας από τους δια βίου στόχους του να μετατρέψει τα φυσικά φυτά σε τεχνητά φαρμακευτικά εργοστάσια.

«Ένας από τους λόγους που άρχισα να δουλεύω στη νανοτεχνολογία ήταν για να μπορέσω να την εφαρμόσω σε φυτά και να δημιουργήσω νέες τεχνολογικές λύσεις», φέρεται να είπε. «Όχι μόνο για τρόφιμα, αλλά και για προϊόντα υψηλής αξίας, όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα».

Ο Giraldo εργάζεται επίσης σε ένα έργο για την τεχνητή μηχανική φυτών για την έγχυση του δικού τους αζωτούχου λιπάσματος απευθείας στους χλωροπλάστες.

……………..

Τα 10 κορυφαία σημάδια ότι τα εμβόλια Covid είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ και πολύ πιο θανατηφόρα από τον ίδιο τον Covid-19

 S.D. Wells

(Φυσικά Νέα) Πολλοί Αμερικανοί θυμούνται τον «Ψυχρό Πόλεμο» με τη Ρωσία, όταν στοίβαξαν ένα σωρό πυρηνικούς πυραύλους στην Κούβα και τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξετρελάθηκαν με τις συζητήσεις για το κόκκινο χρώμα των ΗΠΑ από μια κομμουνιστική εισβολή αφότου ο Τραμπ κέρδισε την προεδρία. Ωστόσο, οι ειδήσεις δεν ξεστόμισαν ποτέ ούτε λέξη αυτή τη φορά, όταν το καθεστώς Μπάϊντεν συνεννοήθηκε πλήρως και ολοκληρωτικά με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα για να ανατρέψει τις προεδρικές εκλογές με πλαστά ψηφοδέλτια και μηχανές ψηφοφορίας Dominion που αλλάζουν 7.000 ψήφους στο Ώρα για τον Sleepy Joe. Ω, τι να πιστέψετε και τι να μην πιστέψετε, αυτό είναι το ερώτημα.

Τα μέσα αλήθειας που χρησιμοποιούν την ΕΠΙΣΤΗΜΗ για να αποδείξουν ότι τα εμβόλια Covid είναι θανατηφόρα, επομένως σίγουρα δεν φαίνεται καθόλου θεωρία συνωμοσίας

Συχνές παρενέργειες σχεδόν όλων των εμβολίων είναι το πρήξιμο στο σημείο της ένεσης, η ζάλη, η ασθένεια, οι πονοκέφαλοι, ο λήθαργος και η λίστα συνεχίζεται. Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για τα εμβόλια Covid είναι ότι τα δισεκατομμύρια «πρωτεΐνες» ακίδας που Τα μιμητικά σωματίδια του ιού δεν μένουν απλώς γύρω από το σημείο της ένεσης, αλλά μάλλον εξαπλώνονται σε ολόκληρο το αγγειακό σύστημα, ταξιδεύοντας στον εγκέφαλο και σε κάθε ζωτικό όργανο καθαρισμού.

Αυτός είναι ο πιο ύπουλος τρόπος για να αρρωστήσετε εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς να κατηγορηθεί ο ένοχος. Οι «παρενέργειες» αυτή τη φορά είναι εντελώς διαφορετικές από τα εμβόλια γρίπης με υδράργυρο ή τα εμβόλια ροταϊού που συνδέονται με τον ιό των χοίρων. Αυτό είναι κάτι που Το σώμα δεν μπορεί απλώς να «παλέψει».

Τα κύτταρα λαμβάνουν οδηγίες να δημιουργήσουν τοξικά Prion σε όλα τα αιμοφόρα αγγεία, και βλέπουμε απόλυτα υγιείς αθλητές και στρατιωτικά μέλη να πέφτουν νεκροί λίγες μέρες μετά τα τρυπήματα του Covid. Οι ενισχυτές θα αποδειχθούν οι «πυρηνικές κεφαλές» και οι «βαλλιστικοί πύραυλοι “Από αυτόν τον “ψυχρό πόλεμο”. Οι μόνες “βολές” που εκτοξεύονται είναι τα δισεκατομμύρια πυροβολισμοί θρόμβων.

Ο Μπιλ Γκέιτς είπε στον κόσμο πριν από μερικά χρόνια σε μια διάσκεψη TED ότι σχεδίαζε να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά μερικά δισεκατομμύρια ανθρώπους χρησιμοποιώντας εμβόλια. Θυμηθείτε; Πώς είναι αυτή μια θεωρία συνωμοσίας αν το είπε, σε βίντεο και είναι το # 1 πολυδισεκατομμυριούχος προωθητής εμβολίων παγκοσμίως;

Τα 10 κορυφαία σημάδια ότι τα εμβόλια Covid είναι ΒΙΟΟΠΛΑ που χρησιμοποιούνται για γενοκτονία και ερήμωση

# 1. Οι αυτοψίες των εμβολιασμένων με Covid αποκαλύπτουν δισεκατομμύρια πρωτεΐνες αιχμής σε όλο το αγγειακό σύστημα, που μολύνουν ζωτικά όργανα καθαρισμού και τον εγκέφαλο.

# 2. Οι ενέσεις νανοσωματιδίων προκαλούν μυοκαρδίτιδα επειδή η καρδιά καταπονείται να αντλήσει αίμα πέρα ​​από όλους τους μικροσκοπικούς «θρόμβους».

# 3. Υγιείς άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων αθλητών και μελών του στρατού, πέφτουν νεκροί από «μη αναγνωρίσιμες αιτίες» μέσα σε λίγες ώρες ή ημέρες μετά το εμβόλιο για την κινεζική γρίπη.

# 4. Τα εμβολιασμένα άτομα χάνουν αργά και μεθοδικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού τους συστήματος και υποφέρουν από σύνδρομο ενίσχυσης της εξάρτησης από αντισώματα (ADE) και εξασθένηση των λευκών αιμοσφαιρίων όπως το AIDS.

# 5. Ο ιός κατασκευάστηκε σε ένα εργαστήριο στην κομμουνιστική Κίνα και τα εμβόλια ωθούνται στον πληθυσμό ναζιστικού τύπου.

# 6. Οι θάνατοι από τον Covid-19 εξακολουθούν να είναι εμφανείς μεταξύ των «πλήρως εμβολιασμένων».

# 7. Σπάνιοι θρόμβοι αίματος και επιθετικοί καρκινικοί όγκοι εμφανίζονται σε περίεργα μέρη στους εμβολιασμένους με Covid.

# 8. Οι παγκοσμιοποιητές που εξωτερικά μιλούν για ερήμωση χρησιμοποιώντας εμβόλια είναι αυτοί που προωθούν τα εμβόλια Covid περισσότερο αυτή τη στιγμή.

# 9. Οι μη εμβολιασμένοι αντιμετωπίζονται όπως οι Εβραίοι της Ναζιστικής Γερμανίας· εξοστρακίζονται, κατηγορούνται για οτιδήποτε είναι λάθος και στερούνται δουλειές και κανονική διαβίωση.

# 10. Ακόμη και ο FDA και το CDC παραδέχονται ότι τα εμβόλια Covid δεν σας εμποδίζουν να κολλήσετε ή να τον μεταδώσετε σε άλλους, οπότε ποιος είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ σκοπός τους;

Θέλετε τα καλύτερα πραγματικά νέα στο ίντερνετ σας; Συντονιστείτε στο Pandemic.news γιατί δεν χρειάζεται επιστήμονας ή γιατρός να δει ότι τα εμβόλια Covid, το Remdesivir, οι μάσκες, οι αναπνευστήρες και οι κακές συμβουλές για το CDC δημιουργούν μια πανδημία από μόνα τους.

Από τη Γραμματεία της « Πατριωτικής Ένωσης-ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Στέργιος Σμυρλής

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>