«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙΣ ΑΒ

 «Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ» του κ. Γεράσιμου Καλογεράκη γράφει:

…. μεταφέροντας το μήνυμα των Ολύμπιων:

«Η διαθήκη τού Προμηθέα κλείνει μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του 9.560 π.Χ. που κατέστρεψε τη ζωή στον πλανήτη της Γαίας και την άφιξη της αποστολής της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων από τον αστερισμό της Λύρας, της οποίας ηγείτο ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΑΕΘΩΝ ΦΟΙΒΟΣ, με την ουράνια πολιτεία «ΥΠΕΡΙΩΝ», η οποία ήταν τόσο τεράστια που επικάθισε των κορυφών των ορέων που περιβάλλουν τους Δελφούς.

Σκοπός της αποστολής ήταν η διάσωση, διαφύλαξη και βιολογική ανανέωση των γόνων «Ε» που είχαν αποδεκατισθεί με τον κατακλυσμό, σε εφαρμογή τού ουράνιου σχεδίου «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ», της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας «Ε».

Ο Δευκαλίωνος γιος του Προμηθέα και της Ωκεανίδας Κλυμένης, με τη σύζυγό του Πύρρα, κόρη του Επιμηθέα και της Πανδώρας, απέκτησαν τα εξής παιδιά:

– ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ – γενάρχη των Ελλήνων.

– Τον Αμφικτύωνα.

– Την Πρωτογένεια.

– Τη Μελανθώ.

– Τη Θυία.

– Την Πανδώρα (εγγονή της Πανδώρας), η οποία είναι:

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗ – γενάρχη των Μαγνητών της Θεσσαλίας,

ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΝΟΥ – γενάρχη των Μακεδόνων και

ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΟΥ – γενάρχη των Θεσσαλών.

Κατά τον Αριστοτέλη οι Γραικοί κατοικούσαν στις περιοχές περί τη Δωδώνη και τον Αχελώο.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και η νύμφη ΟΡΣΗΙΔΑ- απέκτησαν τα εξής παιδιά:

– ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ- γενάρχη των Αιολέων.

– ΤΟΝ ΔΩΡΟ – γενάρχη των Δωριέων, του οποίου ο εγγονός ΑΣΤΕΡΙΑΣ- ήταν ο γενάρχης των Κρητών.

– ΤΟΝ ΞΟΥΘΟ- ο οποίος με την Κρέουσα απέκτησαν δυο γιους, ΤΟΝ ΑΧΑΙΟ- γενάρχη των Αχαιών, και

ΤΟΝ ΙΩΝΑ- γενάρχη των Ιώνων.

Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στο γενεαλογικό δέντρο αλλά την παραλλαγή που παρουσιάζω τη θεωρώ ως επικρατέστερη γιατί υποστηρίζεται από τις περισσότερες ιστορικές πηγές.

Πριν από την Ελληνική Επανάσταση, η επιλογή του εθνικού ονόματος «Ελλάς» και «Έλλην» δεν υπήρξε εξαρχής δεδομένη, επειδή Η ΛΕΞΗ ΕΙΧΕ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ «Εθνικό» τον «Ειδωλολάτρη» τον «Παγανιστή».

Ο Κοραής, ήταν υποστηρικτής του ονόματος «Γραικοί», που ισχύει επισήμως σήμερα στο εξωτερικό «Greece» και όχι «Hellas», επειδή έτσι ονόμαζαν εκείνη την εποχή την Ελλάδα όλα τα πολιτισμένα (I!) έθνη της Ευρώπης αλλά και για να αντιμετωπίσει κυρίως την επιθετικότητα της Εκκλησίας που ταύτιζε το όνομα «Έλληνας» με τον ειδωλολάτρη, τον αιρετικό.

Το όνομα «Έλληνες», επικράτησε από τον θαυμασμό των ξένων για την Ελληνική αρχαιότητα και τους αρχαίους προγόνους μας, τα έργα των οποίων κυκλοφορούσαν μεταφρασμένα στα Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, σε όλα τα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Η επιβολή της καθαρεύουσας, ως επίσημης γλώσσας, ενίσχυσε την επιλογή του ονόματος «Ελλάς».

Αρκετοί διανοούμενοι του εξωτερικού ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ και το όνομα «Απολλωνία», γιατί στο παρελθόν ο θεός των Ελλήνων Απόλλων, είναι ο κατ’ εξοχήν οικιστής θεός των ελληνικών πόλεων και των αποικιών.

«Ο Φοίβος Απόλλων αρέσκεται πάντοτε όταν χτίζεται μία πολιτεία αυτός να της βάζει τα Θεμέλια». (Καλλίμαχος Ύμνος εις Απόλλωνα 53).

«Όταν οι Έλληνες άποικοι δημιουργούσαν μια νέα εστία ανήγειραν πρώτο το ιερό θεού, το οποίο κατά κανόνα ανήκε στον γιό της Λητούς».

Ο Στέφανος Βυζάντιος (538 – 573 μ.Χ.) αναφέρει ότι υπήρχαν στην αρχαιότητα τουλάχιστο 25 πόλεις με το όνομα Απολλώνια. (Πέντε (5) ήταν στη Βόρειο και Κεντρική Ελλάδα, δύο (2) στο Αιγαίο, δύο (2) στην Κρήτη, μία (1) στον Πόντο, δώδεκα (12) στη Μικρά Ασία και Εγγύς Ανατολή και τρεις (3) στα μεσογειακά παράλια της Αφρικής).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ – ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ , 9.560 π.Χ., ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΗΓΗ: « Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ &ΕΛΛΗΝΩΝ»

(Αποκαλύπτοντας την παραχάραξη).

Του κ. Γεράσιμου Καλογεράκη.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>