«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαταραχή του τροπικού κυκλώνα US5441200A

Μετά από χρόνια έρευνας ανακάλυψα την αλήθεια με στοιχεία δικά τους και όχι κατασκευασμένα όπως μας κατηγορούσαν, ότι τα βγάζαμε από την κοιλιά μας, ας ανοίξουν τα μάτια τους ο κόσμος και να δουν ποιοι φτιάχνουν τις πλημμύρες, τους τυφώνες, τις πυρκαγιές, τα τσουνάμια, τους σεισμούς.

Είμαι υπερήφανος ότι θα πεθάνω και θα έχω αφήσει στοιχεία να τους πολεμήσουν τους παγκόσμιους και ντόπιους δολοφόνους.

Στην ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ, στην κατηγορία πατέντες, όποιος θέλει θα βρει όλο το υλικό της αλήθειας.

Το μπόλι που μας εκβιάζουν να κάνουμε είναι μαγειρεμένων από το 2003.

Ας ανοίξουν τα μάτια τους οι λαοί, να δουν την μεγαλύτερη απάτη, την κλιματική αλλαγή, με ποιο τρόπο καταστρέφουν τα καιρικά φαινόμενα  για να τρομοκρατούν τον κόσμο.

 Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν αντιγράφει τα στοιχεία, διότι δεν τα βλέπω πολύ να μείνουν εκεί.

Και ετοιμάζω και καινούργιες βόμβες!!!

Καλό βράδυ!

Μια χημική ουσία που επιτρέπει στο νερό να ενώσει χημικά το κρυσταλλικό του πλέγμα εφαρμόζεται στο τοίχωμα του ματιού ενός τροπικού κυκλώνα για να ξεκινήσει ένα αυτοκαταστροφικό καταλυτικό αποτέλεσμα.

Εάν εφαρμοστεί σε μορφή σκόνης στο πάνω, κεντρικό τμήμα του τοιχώματος του ματιού, το αποτέλεσμα θα είναι μεγαλύτερο.

Οι υδρατμοί μέσα στο τοίχωμα του ματιού ενώνονται χημικά με το πλέγμα της χημικής ουσίας.

Αυτά τα μεγαλύτερα μόρια θα αναπτυχθούν επίσης μέσω σύγκρουσης και συνένωσης.

Τώρα ο ατμός του τοιχώματος του ματιού είναι πιο βαρύς και θα περιστρέφεται προς τα έξω από τη Φυγόκεντρη Δύναμη.

Ως αποτέλεσμα του μεγαλύτερου ματιού, η βαρομετρική πίεση στο μάτι αυξάνεται, η ταχύτητα του ανέμου επιβραδύνεται και το κύμα καταιγίδας μειώνεται σε ελάχιστες αναλογίες.

Εικόνες ( 3 )

Ταξινομήσεις

 A01G15/00 Συσκευές ή μέθοδοι για τον επηρεασμό των καιρικών συνθηκών

Περιγραφή

ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ

1. Πεδίο Εφεύρεσης

Ο σκοπός της διαδικασίας θα ήταν να εξαλειφθεί η απειλή των τροπικών κυκλώνων. Αυτή η εφεύρεση θα επιβραδύνει τις ταχύτητες των ανέμων και θα αποτρέπει τις καταιγίδες. Θα εξακολουθούσε να υπάρχει η μεγάλη ποσότητα βροχοπτώσεων που σχετίζεται με έναν τροπικό κυκλώνα από τον οποίο εξαρτώνται πολλές κοινότητες.

Μια εφαρμόσιμη χημική ουσία για την περιγραφόμενη εφεύρεση θα ήταν μια χημική ένωση που συνδέεται με το νερό σε συγκεκριμένες αναλογίες. Το νερό θα πρέπει να μπορεί να ενώνει χημικά το κρυσταλλικό πλέγμα της χημικής ουσίας. Για λόγους περιγραφής η χημική ουσία θα αναφέρεται ως ένυδρη. Αν είναι άνυδρο, τότε δεν έχει νερό κρυστάλλωσης στη σύνθεσή του. Ένας άνυδρος ένυδρος δεν έχει νερό στη σύνθεσή του, αλλά έχει την ικανότητα να δέχεται εύκολα νερό στο πλέγμα για επιπλέον μέγεθος και αντοχή.

Όσο πιο εύκολα το χημικό που χρησιμοποιείται μπορεί να συσχετιστεί με το νερό, τόσο καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιηθεί αυτό το χημικό. Για να διευκολυνθεί η σύνδεση με το νερό, είναι προτιμότερο να έχετε τον άνυδρο υδρίτη σε λεπτή μορφή σκόνης. Όσο μικρότερο είναι το σωματίδιο, τόσο πιο εύκολα μπορεί να περιβληθεί με νερό.

Οι άνυδροι υδρίτες είναι ένα είδος αλατιού. Λόγω της κρυσταλλικής τους δομής, τα άλατα χρησιμοποιούνται ως κρύσταλλοι που σχηματίζουν πυρήνα πάγου. Αυτό σημαίνει ότι, όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, τα άλατα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έναρξη της πτώσης της βροχής. Το αλάτι είναι ο σπόρος της σταγόνας της βροχής. Ο σπόρος αρπάζει λίγο-λίγο το νερό από τον αέρα μέχρι να γίνει αρκετά μεγάλο ώστε να πέσει στο έδαφος. Σε κανονικές συνθήκες, ο πάγος θα εξυπηρετούσε αυτόν τον σκοπό. Ωστόσο, τα άλατα είναι μία από τις χημικές ουσίες που μπορούν να αντικαταστήσουν τον πάγο.

Το επιλεγμένο ένυδρο πρέπει πρώτα να αλεσθεί σε μορφή σκόνης. Στη συνέχεια, πρέπει να θερμανθεί προσεκτικά, για να διαχωριστεί το νερό από τη σύνθεση. Αυτή η διαδικασία καθιστά την ένυδρη, άνυδρη.

Το άνυδρο ένυδρο θα εισαχθεί στη συνέχεια στα ανώτερα τμήματα του τοιχώματος του ματιού. Μια μεγάλη ποσότητα της χημικής ουσίας θα πρέπει να χορηγηθεί από ένα μεγάλο αεροσκάφος. Η ποσότητα της χημικής ουσίας που θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί θα ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του τροπικού κυκλώνα, το μέγεθος του ματιού του και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλοι παράγοντες θα ήταν η ταχύτητα του ανέμου, η ποσότητα του νερού στον αέρα, η βαρομετρική πίεση, η υγρασία και άλλοι παράγοντες που βοηθούν στη δημιουργία ενός τροπικού κυκλώνα. Μόλις προστεθεί η χημική ουσία, αρχίζει η διαταραχή του τροπικού κυκλώνα. Όσο περισσότερη χημική ουσία εισάγεται, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα και τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Αυτή η προσδοκία μπορεί να είναι ελπίδα μέχρι το σημείο όπου το τοίχωμα των ματιών είναι κορεσμένο. Όταν συμβεί αυτό, το υπόλοιπο χημικό θα φτάσει στο έδαφος χωρίς να απορροφηθεί.

Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών δοκιμής, ο θειικός χαλκός είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, ο θειικός χαλκός μπορεί να είναι επιβλαβής για το περιβάλλον. Μια μη τοξική ένυδρη ένωση με καλά αποτελέσματα ήταν το τρυγικό νάτριο. Αυτό δεν αποτελεί περιορισμό της επιλογής ανύδρων ενυδάτων για χρήση σε τροπικούς κυκλώνες. Ωστόσο, ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος θα ήταν ένας παράγοντας κατά την επιλογή ενός ένυδρου προς χρήση.

Μόλις ο άνυδρος ένυδρος εισαχθεί στα ανώτερα τμήματα του τοιχώματος του ματιού, η βαρύτητα θα τραβήξει τη χημική ουσία προς τα κάτω και οι άνεμοι θα περικυκλώσουν τη χημική ουσία σε όλο το τοίχωμα του ματιού. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της χημικής ουσίας, θα συσχετιστεί με το νερό και θα γίνει ένυδρος. Καθώς συνδέεται χημικά με το νερό, η ένυδρη ουσία προσελκύει φυσικά περισσότερο νερό από τον αέρα. Το ένυδρο είναι πλέον ο σπόρος μιας σταγόνας βροχής.

Η άγρια ​​ταχύτητα με την οποία μπορεί να περιστραφεί ένας τροπικός κυκλώνας, θα έκανε αυτές τις σταγόνες της βροχής να περιστρέφονται προς τα έξω. Σε έναν κανονικό τροπικό κυκλώνα το τοίχωμα του ματιού θα περιέχει υδρατμούς. Το τοίχωμα του ματιού θα στροβιλιζόταν γύρω από αυτόν τον υδρατμό με μεγάλες ταχύτητες. Μόλις προστεθεί η χημική ουσία, ένα μεγάλο μέρος των υδρατμών θα συγκεντρωθεί σε σταγόνες νερού. Αυτές οι σταγόνες νερού θα είναι πιο βαριές από τους υδρατμούς. Αυτές οι μεγαλύτερες σταγόνες θα αυξηθούν επίσης σε μέγεθος μέσω της σύγκρουσης και θα συνενωθούν με άλλες σταγόνες νερού. Λόγω της Φυγόκεντρης Δύναμης, αυτές οι μεγαλύτερες σταγόνες νερού θα πεταχτούν μακριά από το κέντρο του τροπικού κυκλώνα. Στη συνέχεια, το τοίχωμα του ματιού θα ταξιδέψει προς τα έξω μαζί με τις σταγόνες νερού. Ως αποτέλεσμα πειραμάτων, όσο πιο γρήγορα περιστρεφόταν ο τροπικός κυκλώνας, τόσο μεγαλύτερο το τοίχωμα του ματιού εξαπλώθηκε προς τα έξω.

Όπως μάθαμε από προηγούμενα πειράματα για τη σπορά τροπικών κυκλώνων, μια αύξηση στο μέγεθος του ματιού δείχνει ότι οι ταχύτητες του ανέμου επιβραδύνονται. Ένα ευρύτερο μάτι εξαπλώνει επίσης τη διακύμανση της πίεσης που σχετίζεται με το μάτι. Η πίεση του ματιού δεν θα ήταν τόσο χαμηλή. Η βαρομετρική πίεση στο μάτι είναι ο πιο ακριβής τρόπος για τον προσδιορισμό της ισχύος ενός τροπικού κυκλώνα. Όσο χαμηλότερη είναι η πίεση, τόσο πιο ισχυρός είναι ο τροπικός κυκλώνας. Με ευρύτερο μάτι και αύξηση της πίεσης, η ένταση των τροπικών κυκλώνων μειώνεται.

Ως αποτέλεσμα της σποράς του τροπικού κυκλώνα με τον άνυδρο υδρίτη, θα υπάρξει μια ξαφνική αύξηση της βροχόπτωσης. Αυτός είναι ένας λόγος που για να αποφευχθούν οι πλημμύρες, ο τροπικός κυκλώνας πρέπει να σπαρθεί πάνω από το νερό.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δοκιμής, ο τροπικός κυκλώνας θα εντατικοποιηθεί εκ νέου εάν παρέμεναν οι ιδανικές συνθήκες. Εάν ο τροπικός κυκλώνας είχε σπαρθεί λίγο πριν χτυπήσει την ξηρά, δεν θα είχε την ευκαιρία να μεταρρυθμιστεί. Θα συνέχιζε να χτυπά στη γη. Μόλις φτάσει στη γη, δεν θα είχε την πηγή καυσίμου του ζεστού, υγρού αέρα που λαμβάνει από τον ωκεανό. Σε αυτό το σημείο, ο τροπικός κυκλώνας μπορεί ουσιαστικά να εξαφανιστεί. Το σημείο στο οποίο θα σπαρθεί ο τροπικός κυκλώνας θα ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και την ταχύτητα κίνησης του τροπικού κυκλώνα.

2. Περιγραφή της προηγούμενης τέχνης

Η εφεύρεση που σχετίζεται με τους τροπικούς κυκλώνες είναι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Leonard H. Hutchinson στις ΗΠΑ. Νο. 2,903,188 του 1959. Προτείνει να αποτραπεί η ανάπτυξη μιας τροπικής καταιγίδας με τη σπορά της αρχικής σύνθεσης με χημικές ουσίες που δημιουργούν πυρήνα πριν από την ανάπτυξη της καταιγίδας. Με αυτή τη διαδικασία ελπίζει να εξαντλήσει κάθε μοτίβο καιρού που μπορεί να αναπτυχθεί. Αυτή η μέθοδος είναι μια λιγότερο πρακτική προσπάθεια αποτροπής πιθανών τροπικών κυκλώνων. Η εφεύρεσή μου ασχολείται με ώριμους ανεπτυγμένους τροπικούς κυκλώνες.

Μια άλλη μέθοδος σποράς ώριμων τροπικών κυκλώνων, χρησιμοποιήθηκε από το Project Stormfury. Προσπάθησαν να σπείρουν το υπερ-ψυγμένο νερό στους τυφώνες. Το ιωδιούχο ασήμι εφαρμόστηκε σε σύννεφα από το τοίχωμα του ματιού προς τα έξω σε ευθεία γραμμή. Με αυτή τη διαδικασία, περίμεναν να δημιουργήσουν ένα νέο τοίχωμα των ματιών. Αυτό το τοίχωμα των ματιών θα ήταν πιο έξω από το σημερινό τοίχωμα του ματιού. Το νέο τοίχωμα των ματιών θα τροφοδοτούσε το προηγούμενο τοίχωμα του ματιού. Ο στόχος του έργου ήταν να μειώσει τη μανία των ανέμων σε ώριμους τροπικούς κυκλώνες. Η εφεύρεσή μου επιτρέπει στο τοίχωμα του ματιού να απλώνεται προς τα έξω πολύ περισσότερο από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως. Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, το μάτι αυξήθηκε έως και έντεκα φορές.

Τα κύρια ελαττώματα που σχετίζονται με τη σπορά ώριμων τροπικών κυκλώνων είναι η πιθανότητα ο τροπικός κυκλώνας να αλλάξει κατευθύνσεις προς την ξηρά. Με προηγούμενες σπορές τροπικών κυκλώνων, σπάρθηκε μια λωρίδα από το τοίχωμα του ματιού προς τα έξω. Αυτό επηρέασε μόνο ένα τμήμα του τροπικού κυκλώνα. Η διαταραχή ενός τμήματος του τροπικού κυκλώνα άφησε την πιθανότητα να γυρίσει. Με την εφεύρεσή μου, το τοίχωμα του ματιού είναι σπαρμένο και οι άνεμοι μέσα στο μάτι κυκλοφορούν τη χημική ουσία σε όλο το μάτι. Δεν έχει σπαρθεί μόνο ένα τμήμα, και η πιθανότητα στροφής του τροπικού κυκλώνα μειώνεται.

Μια άλλη τεχνική στη σπορά με ιωδιούχο άργυρο περιλαμβάνει την εφαρμογή του ιωδιούχου αργύρου στο τοίχωμα του ματιού για την ανάπτυξη συμπύκνωσης υδρατμών που απελευθερώνει λανθάνουσα θερμότητα. Ελπιζόταν ότι αυτή η λανθάνουσα θερμότητα θα αντιστάθμιζε τη διακύμανση της πίεσης του ματιού. Η εφεύρεσή μου μειώνει αυτή τη διακύμανση της πίεσης επεκτείνοντας τη διάμετρο του ματιού και τεντώνοντας τη διακύμανση σε μια μεγαλύτερη περιοχή.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ

Η εφεύρεσή μου παρέχει έναν τρόπο μείωσης των τερατωδών δυνάμεων των τροπικών κυκλώνων. Θα αποφευχθούν οι έντονοι άνεμοι και οι τεράστιες καταιγίδες. Με τη χρήση ορισμένων παραγόντων σποράς που εφαρμόζονται με τον κατάλληλο τρόπο, ο τροπικός κυκλώνας αυτοκαταστρέφεται. Η σπορά προκαλεί το μάτι του τροπικού κυκλώνα να αυξηθεί σε μέγεθος, ξεκινώντας ένα καταλυτικό αποτέλεσμα. Ένα διευρυμένο μάτι μειώνει τις διακυμάνσεις της πίεσης, επιβραδύνει τις ταχύτητες του ανέμου και μειώνει τις καταιγίδες.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΩΝ

Για πλήρη περιγραφή των εικονογραφήσεων, θα πρέπει να γίνει αναφορά στις λεπτομερείς περιγραφές.

ΣΥΚΟ. Το σχήμα 1 είναι μια πλάγια όψη ενός τροπικού κυκλώνα που διαχωρίζεται κατακόρυφα μέσω του ματιού.

ΣΥΚΟ. Το 2 είναι μια πλάγια όψη ενός τροπικού κυκλώνα που διαχωρίζεται κατακόρυφα μέσω του ματιού μετά τη θεραπεία.

ΣΥΚΟ. 3 είναι μια κάτοψη ενός τροπικού κυκλώνα.

ΣΥΚΟ. Το 4 είναι μια κάτοψη ενός τροπικού κυκλώνα μετά τη θεραπεία.

Σε όλες τις εικόνες οι αριθμοί απεικονίζουν τα ίδια αντικείμενα.

Το 1 αντιπροσωπεύει το μάτι του τροπικού κυκλώνα.

Το 2 αντιπροσωπεύει τις σπειροειδείς ζώνες.

3 αντιπροσωπεύει την αριστερόστροφη κίνηση του τροπικού κυκλώνα.

Το 4 αντιπροσωπεύει το οφθαλμικό τοίχωμα του τροπικού κυκλώνα.

Το 5 αντιπροσωπεύει τον ανερχόμενο ζεστό αέρα.

Το 6 αντιπροσωπεύει τις καταιγίδες μέσα στο μάτι.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

Όλες οι εικόνες δεν είναι σε κλίμακα και έχουν υπερβληθεί σε σημεία για λόγους σαφήνειας.

Αναφορικά με το ΣΧ. 1, κάθε αριθμός αντιπροσωπεύει το μεμονωμένο μέρος του τροπικού κυκλώνα. Ο αριθμός 1 αντιπροσωπεύει το μάτι του τροπικού κυκλώνα. Εδώ η πίεση είναι εξαιρετικά χαμηλότερη από αυτή της πίεσης του περιβάλλοντος. Σε όλο τον υπόλοιπο τροπικό κυκλώνα η πίεση του αέρα είναι πολύ υψηλότερη.

Στο ΣΧ. 1, ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει τις σπειροειδείς ζώνες των νεφών βροχής. Υπάρχουν πολλαπλά στρώματα σπειροειδών ζωνών που περιστρέφονται με τον τροπικό κυκλώνα. Τα στρώματα θα εναλλάσσονται με ζώνες ψυχρού αέρα και ζεστού αέρα.

Στο ΣΧ. 1, ο αριθμός 3 δηλώνει την κατεύθυνση του ανέμου μέσα στον τροπικό κυκλώνα. Οι τροπικοί κυκλώνες που αναπτύσσονται στο βόρειο ημισφαίριο περιστρέφονται αριστερόστροφα.

Στο ΣΧ. 1, ο αριθμός 4 αντιπροσωπεύει το τοίχωμα του ματιού του τροπικού κυκλώνα. Το τοίχωμα του ματιού διαθέτει τις πιο καταστροφικές δυνάμεις ανέμου του τροπικού κυκλώνα. Αυτό είναι το μέρος όπου ο παράγοντας σποράς θα χορηγηθεί στα ανώτερα στρώματα.

Στο ΣΧ. 1, ο αριθμός 5 αντιπροσωπεύει τον ανερχόμενο ζεστό αέρα. Καθώς αυτός ο αέρας φτάνει στην κορυφή του τροπικού κυκλώνα, παρασύρεται από οριζόντιους ανέμους της ανώτερης ατμόσφαιρας. Αυτοί οι άνεμοι ρέουν πάνω από τον τροπικό κυκλώνα.

Στο ΣΧ. 1, ο αριθμός 6 αντιπροσωπεύει τις καταιγίδες στο μάτι του τροπικού κυκλώνα. Αυτές οι υπερτάσεις μπορούν να αυξήσουν τη στάθμη του νερού μέσα στο μάτι κατά είκοσι πέντε πόδια. Καθώς ένας τροπικός κυκλώνας χτυπά την ξηρά, το κύμα καταιγίδας ευθύνεται για την πλειοψηφία των πλημμυρών και των θανάτων που σχετίζονται με τους ώριμους τροπικούς κυκλώνες.

ΣΥΚΟ. 2 απεικονίζει έναν τροπικό κυκλώνα μετά από θεραπεία. Ο αριθμός 1 αντιπροσωπεύει το άτακτο μάτι του τροπικού κυκλώνα. Τώρα το μέγεθος του ματιού έχει αυξηθεί πολύ. Η πίεση του αέρα έχει επίσης αυξηθεί.

Στο ΣΧ. 2, ο αριθμός 3 αντιπροσωπεύει την κατεύθυνση του ανέμου. Ο τροπικός κυκλώνας εξακολουθεί να περιστρέφεται αριστερόστροφα. Τώρα η κίνηση του ανέμου είναι πιο ασταθής αλλά λιγότερο ισχυρή.

Στο ΣΧ. 2, ο αριθμός 4 αντιπροσωπεύει το τοίχωμα του ματιού του τροπικού κυκλώνα. Η ένταση και ο ορισμός του τοιχώματος του ματιού έχει μειωθεί πολύ.

Στο ΣΧ. 2, ο αριθμός 5 αντιπροσωπεύει τον ανερχόμενο ζεστό αέρα. Αν και ο αέρας εξακολουθεί να ανεβαίνει, περιστρέφεται γύρω από μια ευρύτερη περιοχή πριν μεταφερθεί στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

ΣΥΚΟ. 3 απεικονίζει έναν μέσο ώριμο τροπικό κυκλώνα από πάνω. Ο αριθμός 1 αντιπροσωπεύει το μάτι. Ο αριθμός 2 αντιπροσωπεύει σπειροειδείς ζώνες που προέρχονται από τον τροπικό κυκλώνα. Ο αριθμός 4 αντιπροσωπεύει το τοίχωμα του ματιού. Ο αριθμός 6 αντιπροσωπεύει τις καταιγίδες.

ΣΥΚΟ. Το 4 απεικονίζει έναν τροπικό κυκλώνα από πάνω μετά τη θεραπεία. Ο αριθμός 1 αντιπροσωπεύει το μεγεθυσμένο μάτι. Ο αριθμός 4 αντιπροσωπεύει το λιγότερο καθορισμένο τοίχωμα του ματιού. Οι σπειροειδείς ζώνες δεν είναι πλέον καθορισμένες. Το κύμα καταιγίδας δεν είναι πλέον παράγοντας.

Αξιώσεις (5)

Απόκρυψη Εξαρτημένου

Αυτό που ισχυρίζομαι είναι:

1. Μια διαδικασία για τη διάσπαση ενός ώριμου, ανεπτυγμένου τροπικού κυκλώνα που έχει ένα οφθαλμικό τοίχωμα που περιλαμβάνει:

εισαγωγή ενός ένυδρου παράγοντα στο τοίχωμα του ματιού έτσι ώστε οι άνεμοι του τροπικού κυκλώνα να κυκλώνουν τον υδρίτη σε όλο το τοίχωμα του ματιού.
Αύξηση της φυγόκεντρης δύναμης στο οφθαλμικό τοίχωμα του τροπικού κυκλώνα ως αποτέλεσμα της συσχέτισης του εν λόγω ένυδρου παράγοντα με νερό που υπάρχει στον τροπικό κυκλώνα και καθιστώντας βαρύτερες σταγόνες ένυδρου που εκτοξεύονται μακριά από το κέντρο του τροπικού κυκλώνα. και
αύξηση της διαμέτρου του τοιχώματος του ματιού λόγω του τοιχώματος του ματιού που ταξιδεύει προς τα έξω μαζί με τις βαρύτερες σταγόνες ένυδρου.
2. Η μέθοδος της αξίωσης 1 όπου ο ένυδρος παράγοντας είναι ένας άνυδρος ένυδρος παράγοντας.
3. Η διαδικασία της αξίωσης 1 όπου ο ένυδρος παράγοντας εισάγεται σε ένα ανώτερο τμήμα του τοιχώματος του ματιού.
4. Η μέθοδος της αξίωσης 1 όπου ο ένυδρος παράγοντας περιλαμβάνει θειικό χαλκό.
5. Η μέθοδος της αξίωσης 1 όπου ο ένυδρος παράγοντας περιλαμβάνει τρυγικό νάτριο.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>