«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα προσπαθήσω να ανεβάζω κάθε ημέρα και μια πατέντα δολοφόνο των λαών, απλά εσείς την αντιγράφετε στο δικό σας αρχείο, διότι δεν ξέρουμε τι συμβεί στο μέλλον??????????????? Θα τα βρίσκετε στην κατηγορία πατέντες.

 ΠΑΤΕΝΤΑ 1 Α

Μέθοδος και συσκευή για την τροποποίηση των κλιματικών συνθηκών

Μια γεννήτρια ομίχλης περιλαμβάνει έναν αγωγό ο οποίος είναι κατά προτίμηση κατακόρυφος και πολύ ψηλός, έναν αεραγωγό για την κίνηση του αέρα προς τα κάτω μέσω του αγωγού, έναν οδηγό αέρα που περιλαμβάνει ένα στόμιο για να κατευθύνει τον αέρα που αναδύεται από τον αγωγό σε ένα ουσιαστικά οριζόντιο ρεύμα προς μια επιλεγμένη κατεύθυνση μακριά από τον αγωγό και μια γεννήτρια ομίχλης που δημιουργεί ομίχλη στον κινούμενο αέρα κατά προτίμηση αφού ο αέρας έχει φύγει από το στόμιο.

Το στόμιο είναι κατά προτίμηση περιστρεφόμενο σε οριζόντιο επίπεδο.

 Η εφεύρεση επιτρέπει σε μια παραγόμενη ομίχλη να τοποθετείται όπου απαιτείται από το ρεύμα αέρα στο οποίο παρασύρεται αντί να βασίζεται στη φυσική μετατόπιση του ανέμου.

Ταξινομήσεις

 A01G13 / 065 Προστασία από παγετό με δημιουργία ομίχλης ή με ψεκασμό

Δείτε 1 ακόμη ταξινομήσεις

US4643355A

Ηνωμένες Πολιτείες

 Λήψη PDF Βρείτε την προηγούμενη τέχνη Παρόμοιος

Εφευρέτης

Ernest D. Sanders

Lawrence D. Sanders

Nigel D. Sanders

Τρέχων Ανάδοχος

Development Finance Corp της Νέας Ζηλανδίας

Εφαρμογές σε όλο τον κόσμο

1983  NZ 1984  EP ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΙΑ Ο 1985  ΜΑΣ

Συμβάντα εφαρμογής US06/808.380

1983-02-02

Priority to NZ203159A

1983-02-02

Priority to NZ203159

1985-12-16

Η αίτηση υποβλήθηκε από την Development Finance Corp της Νέας Ζηλανδίας

1987-02-17

Η αίτηση εγκρίθηκε

1987-02-17

Δημοσίευση του US4643355A

Προβλεπόμενη λήξη

Λήξη – Σχετική χρέωση

Περιγραφή

Αυτή είναι μια συνέχεια της εφαρμογής Ser. Αριθμ. 576.420, κατατέθηκε 02/02/84, πλέον εγκαταλελειμμένο.

ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ

1. Πεδίο της εφεύρεσης

Αυτή η εφεύρεση αναφέρεται σε μια μέθοδο και μια συσκευή για την τροποποίηση των κλιματικών συνθηκών με τη δημιουργία και ελεγχόμενη διασπορά μιας ομίχλης, δηλαδή λεπτών σταγονιδίων νερού που αιωρούνται στον αέρα.

2. Περιγραφή της προηγούμενης τέχνης

Οι τεχνητά δημιουργημένες ομίχλες είναι χρήσιμες για τον έλεγχο των κλιματικών συνθηκών μέσα και πάνω από το φύλλωμα σε διάφορες καταστάσεις.

Για παράδειγμα, μια ζεστή, ξηρή, ακίνητη μέρα, μια ομίχλη που δημιουργείται και κατευθύνεται σε μια περιοχή φυλλώματος θα κρυώσει και θα υγράνει τον αέρα του περιβάλλοντος και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μειώσει το καψάλισμα των φρούτων, για παράδειγμα.

Επίσης σε ζεστό καιρό η πρόσληψη νερού από τις ρίζες μερικές φορές δεν μπορεί να συμβαδίσει με την απώλεια νερού από τα φύλλα.

Μια τεχνητή ομίχλη ή ομίχλη μπορεί να προσφέρει διαφυλλική άρδευση και να μειώσει την πίεση στο φυτό, το δέντρο κ.λπ.

Ωστόσο, πιθανώς η μεγαλύτερη οικονομική ανάγκη για τροποποίηση των κλιματικών συνθηκών είναι η ανάγκη δημιουργίας τεχνητών ομίχλης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των παγετών ακτινοβολίας όπου η θερμοκρασία του φυλλώματος μπορεί να πέσει κάτω από τους 32 βαθμούς Φαρενάιτ προκαλώντας ζημιά παγώματος στο φύλλωμα σε θερμοκρασία που εξαρτάται από τη συγκεκριμένη καλλιέργεια. , φυτό, δέντρο κ.λπ.

Στο US Pat. Νο. 4,039,144 που κατατέθηκε από τον Thomas R. Mee, εκχωρητή στη Mee Industries Inc. συζητείται μια μέθοδος τεχνητής δημιουργίας ομίχλης και ένα σημαντικό μέρος της θεωρίας πίσω από τον έλεγχο του παγετού.

Θα υποτεθεί ότι ο αναγνώστης αυτής της προδιαγραφής είναι εξοικειωμένος με τα περιεχόμενα αυτής της προδιαγραφής διπλώματος ευρεσιτεχνίας.

Πολύ εν συντομία, US Pat. Το Νο. 4,039,144 σχετίζεται με τη δημιουργία ομίχλης σε μια προεπιλεγμένη τοποθεσία ή τοποθεσίες και η μετατόπιση του ανέμου χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την ομίχλη μέσα και πάνω από το φύλλωμα που πρόκειται να προστατευτεί.

Έχουν παρουσιαστεί δυσκολίες με αυτή τη διάταξη, πρώτον επειδή σε πολλές γεωγραφικές τοποθεσίες η μετατόπιση του ανέμου δεν είναι προβλέψιμη και δεύτερον επειδή το βάθος του στρώματος ομίχλης που επιτυγχάνεται οικονομικά είναι ανεπαρκές για να παρέχει τον επιθυμητό βαθμό ακτινοπροστασίας, επειδή το κόστος δημιουργίας της ομίχλης σε αρκετά μεγάλο ύψος πάνω από το φύλλωμα είναι πολύ υψηλό.

Επομένως, η προηγούμενη τεχνική αποκαλύπτει μεθόδους και συσκευές για δημιουργία ομίχλης αλλά καμία δεν παρέχει αποδεκτό έλεγχο της θέσης της ομίχλης που δημιουργείται.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ

Η παρούσα εφεύρεση σε μια πρώτη όψη συνίσταται σε μια γεννήτρια ομίχλης που περιλαμβάνει έναν αγωγό, έναν μηχανισμό κίνησης αέρα για την κίνηση του αέρα μέσω του αγωγού, ένα μέσο κατεύθυνσης αέρα για να κατευθύνει τον αέρα που αναδύεται από τον αγωγό σε ένα ουσιαστικά οριζόντιο ρεύμα σε μια επιλεγμένη κατεύθυνση μακριά από τον αγωγό και ένα μέσο δημιουργίας ομίχλης που δημιουργεί ομίχλη στον κινούμενο αέρα.

Η φράση “ουσιαστικά οριζόντια” χρησιμοποιείται σε αυτήν την προδιαγραφή με μια μάλλον χαλαρή έννοια.

Στην πράξη δεν έχει νόημα να κατευθύνουμε την ομίχλη στο έδαφος και ούτε κάποιος χρήσιμος σκοπός επιτυγχάνεται συνήθως κατευθύνοντας την ομίχλη με τρόπο σχεδόν κατακόρυφο παρά οριζόντιο, επειδή ένας από τους στόχους θα είναι συνήθως η εξάπλωση της ομίχλης σε μια σημαντική περιοχή καθώς και την παροχή επαρκούς ύψους ομίχλης.

 Παράγοντες όπως η μετατόπιση του αέρα και η κλίση του εδάφους στο οποίο είναι εγκατεστημένη η συσκευή θα σημαίνουν ωστόσο ότι η γωνία με την οποία πρόκειται να προωθηθεί η ομίχλη μπορεί να ποικίλλει από τη μια θέση στην άλλη και επομένως η φράση ουσιαστικά οριζόντια προορίζεται για να δει καταστάσεις όπου υπάρχει ένα αισθητό προς τα πάνω συστατικό της διαδρομής της ομίχλης καθώς και οριζόντια.

Ομοίως η φράση “ουσιαστικά κάθετη”

Σε μια δεύτερη άποψη, η παρούσα εφεύρεση συνίσταται σε μια μέθοδο τροποποίησης των κλιματικών συνθηκών που περιλαμβάνει συνεχώς κινούμενο αέρα μέσω ενός αγωγού, κατεύθυνση του κινούμενου αέρα σε ένα ρεύμα σε μια ουσιαστικά οριζόντια κατεύθυνση μακριά από τον αγωγό και δημιουργία συνεχούς ομίχλης στον κινούμενο αέρα σε θέση πριν ή μετά την τελική κατεύθυνση του αέρα σε μια ουσιαστικά οριζόντια κατεύθυνση.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΩΝ

Μια προτιμώμενη μορφή της μεθόδου και της συσκευής της εφεύρεσης θα περιγραφεί με αναφορά στα συνοδευτικά σχέδια όπου:

ΣΥΚΟ. 1 είναι μια σχηματική υψομετρική όψη μιας γεννήτριας ομίχλης σύμφωνα με αυτή την εφεύρεση και.

ΣΥΚΟ. Το σχήμα 2 είναι μια σχηματική μερική κατακόρυφη όψη διατομής που λαμβάνεται κατά μήκος του άξονα της γεννήτριας ομίχλης που δείχνει τα μέσα κατεύθυνσης του αέρα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η συσκευή γεννήτριας ομίχλης της παρούσας εφεύρεσης φαίνεται γενικά σε μια προτιμώμενη μορφή στο ΣΧ. 1.

Η συσκευή περιλαμβάνει έναν αγωγό 1, έναν μηχανισμό κίνησης αέρα 2 (Σχήμα 2) για να κινεί τον αέρα μέσω του αγωγού, ένα μέσο κατεύθυνσης αέρα 3 για να κατευθύνει τον αέρα που αναδύεται από τον αγωγό σε ένα ουσιαστικά οριζόντιο ρεύμα σε μια επιλεγμένη κατεύθυνση μακριά από τον αγωγό όπως φαίνεται από τα βέλη 4, και ένα μέσο δημιουργίας ομίχλης 5 που δημιουργεί ομίχλη στον κινούμενο αέρα.

 Το μέσο κατεύθυνσης αέρα 3 και επομένως το αναδυόμενο ρεύμα αέρα είναι περιστρεφόμενο ως προς το έδαφος, και είναι κατά προτίμηση περιστρεφόμενο σε σχέση με τον αγωγό 1, σε ένα ουσιαστικά οριζόντιο επίπεδο διαμέσου τουλάχιστον ενός τομέα ενός κύκλου, έτσι ώστε να μπορεί να διασκορπιστεί η ομίχλη στο περισσότερες από μία κατευθύνσεις και κατά προτίμηση είναι περιστρεφόμενο κατά 360 μοίρες.

Το μέσο κατεύθυνσης αέρα 3 περιλαμβάνει ένα στόμιο εξόδου 7 το οποίο είναι ουσιαστικά οριζόντιο αλλά κατά προτίμηση είναι φουσκωμένο προς τα πάνω για να επιτρέψει να δοθεί μια ανοδική κατεύθυνση στον αναδυόμενο αέρα.

Η διατομή του στομίου 7 θα είναι ορθογώνια.

Το στόμιο επικοινωνεί με, και μπορεί να είναι ενσωματωμένο με, ένα ουσιαστικά κατακόρυφο σωληνοειδές τμήμα 9 το οποίο περιβάλλει το κάτω άκρο του αγωγού 1. Όπως μπορεί να φανεί στο ΣΧ. 2, τα μέσα στήριξης αγωγών 10 περνούν από το εσωτερικό του σωληνοειδούς τμήματος 9 για να στηρίξουν τον αγωγό 1 με τρόπο που επιτρέπει στον αέρα να ρέει διαμέσου του αγωγού μέσω του σωληνοειδούς τμήματος 9 και μέσα στο στόμιο εξόδου 7.

Παρόλο που απεικονίζονται μόνο δύο μέσα στήριξης αγωγών στο ΣΧ. 2, στην πράξη θα υπήρχε συνήθως μεγαλύτερος αριθμός για να δώσει την απαιτούμενη σταθερότητα στον αγωγό 1.

Η περιστροφή του μέσου κατεύθυνσης αέρα επιτυγχάνεται κατά προτίμηση με τη στήριξη του σε μια πλειάδα τροχών όπως οι 15 και 16 που κινούνται σε μια τροχιά 19.

Τα μέσα ελέγχου 53, 54 που φαίνονται σχηματικά στα σχέδια παρέχονται κατά προτίμηση για τον έλεγχο του ρυθμού περιστροφής του μέσα κατεύθυνσης αέρα, κατά προτίμηση με τρόπο που να επιτρέπει τη μεταβολή του ρυθμού περιστροφής.

Τυπικά τα μέσα ελέγχου 53, 54 θα έλεγχαν τον ρυθμό περιστροφής του άξονα 20 του κινητήριου τροχού 15.

Στην πράξη, ο ρυθμός περιστροφής θα εξαρτηθεί από τις κλιματικές συνθήκες και την ανάγκη διασποράς μεγαλύτερων όγκων ομίχλης σε ορισμένες κατευθύνσεις από ό,τι σε άλλες , για παράδειγμα για να αντιμετωπίσετε μια μετατόπιση ανέμου.

Το στόμιο 7 των μέσων κατεύθυνσης αέρα περιλαμβάνει επίσης ένα πλήθος απέχουσες ουσιαστικά οριζόντιες πλάκες 21 για να διαιρούν και να κατευθύνουν τον κινούμενο αέρα σε ένα ρεύμα στην απαιτούμενη ουσιαστικά οριζόντια διεύθυνση.

Οι πλάκες 21 είναι κατά προτίμηση ρυθμιζόμενες ως προς την κλίση τους προς την οριζόντια.

Θα εκτιμηθεί ότι καθώς το μέσο κατεύθυνσης αέρα είναι περιστρεφόμενο κατά 360 μοίρες γύρω από τον αγωγό 1, ο ουσιαστικά κωνικός εκτροπέας αέρα 12 βοηθά επίσης την ομαλή διέλευση αέρα από τον αγωγό στο στόμιο ανεξαρτήτως του προσανατολισμού του στομίου σε σχέση με τον αγωγό .

Ο μηχανισμός κίνησης αέρα 2, ο οποίος κατά προτίμηση περιλαμβάνει έναν ανεμιστήρα προπέλας που βρίσκεται κατά προτίμηση στη βάση του αγωγού, έτσι ώστε ο αγωγός να μην χρειάζεται να ενισχυθεί για να τον στηρίξει, κινείται από έναν άξονα 22 ο οποίος κατά προτίμηση διέρχεται από το κέντρο του ουσιαστικά κωνικού εκτροπέα αέρα 12 η βάση 13, η οποία είναι κατά προτίμηση κατασκευασμένη ως χώρος που φιλοξενεί έναν κινητήρα μετάδοσης κίνησης (δεν φαίνεται) για τον άξονα του ανεμιστήρα 22, καθώς αυτός ο κινητήρας θα έπρεπε συχνά να έχει μεγάλη ισχύ εξόδου και επομένως μέγεθος ανάλογα με το μέγεθος της γεννήτριας ομίχλης και τον όγκο του αέρα είναι ικανό να κινηθεί.

Ένας τέτοιος χώρος μπορεί επίσης να στεγάζει άνετα τα μέσα ελέγχου που θα είναι κατά προτίμηση ηλεκτρικά και οποιαδήποτε συσκευή άντλησης ή φιλτραρίσματος χρειάζεται.

Ένα πλήθος πτερυγίων στάτορα 23, κατάντη του ανεμιστήρα, βοηθούν στην απομάκρυνση της περιστροφής που μεταδίδεται στην κινούμενη αέρια μάζα καθώς αυτή διέρχεται μέσω του ανεμιστήρα.

Το μέσο δημιουργίας ομίχλης 5 περιλαμβάνει μια συστοιχία ή ένα πλέγμα 24 από ακροφύσια ψεκασμού που φαίνονται σχηματικά στο 50 που τροφοδοτούνται από σωλήνες νερού (δεν φαίνεται λεπτομερώς) συνδεδεμένο σε μια πολλαπλή 25 που τροφοδοτείται με κατάλληλα καθαρό νερό υπό κατάλληλη υψηλή πίεση.

Τα ακροφύσια ψεκασμού είναι κατάλληλου μεγέθους για να παρέχουν μια ομίχλη ή ομίχλη του απαιτούμενου εύρους μεγεθών σταγονιδίων για τον σκοπό στον οποίο πρόκειται να τοποθετηθεί η γεννήτρια ομίχλης.

 Είναι ευρέως γνωστό ότι τα μεγάλα σταγονίδια πέφτουν στο έδαφος πιο γρήγορα από τα μικρά, και είναι επίσης γνωστό ότι η αποτελεσματικότητα μιας κουβέρτας ομίχλης για την ανάκλαση της ακτινοβολούμενης θερμότητας, η οποία διαφορετικά θα χανόταν από την ακτινοβολία από το φύλλωμα στον ουρανό, εξαρτάται από μέγεθος σταγόνας.

Με τη συσκευή αυτής της εφεύρεσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεγάλα μεγέθη σταγόνων, καθώς η ομίχλη διασπείρεται από το ρεύμα αέρα στο σημείο που απαιτείται, την ανάγκη να έχει υψηλό βαθμό άνωσης έτσι ώστε να παραμένει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να κατανέμεται όπου χρειάζεται λόγω φυσικής μετατόπισης του ανέμου, όπως στο προαναφερθέν Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ. Νο. 4.039.144, καταργείται.

Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα δεδομένου ότι είναι πάντα δύσκολο και δαπανηρό να φιλτράρονται μεγάλοι όγκοι νερού στον απαιτούμενο βαθμό για την πρόληψη ή την ουσιαστική εξάλειψη της απόφραξης του πίδακα ψεκασμού και φυσικά όσο ευρύτερο είναι το στόμιο της δέσμης τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα εμφάνισης απόφραξης.

Το μέσο δημιουργίας ομίχλης είναι κατά προτίμηση τοποθετημένο έτσι ώστε να δημιουργεί ομίχλη στο ρεύμα αέρα το οποίο έχει αναδυθεί από το μέσο κατεύθυνσης αέρα 3, δηλαδή αφού ο αέρας κατευθυνθεί τελικά σε μια ουσιαστικά οριζόντια διεύθυνση.

Καθώς το μέσο κατεύθυνσης αέρα είναι κατά προτίμηση περιστρεφόμενο, είναι βολικό να συνδεθούν τα μέσα δημιουργίας ομίχλης σε αυτό.

Η απόσταση του πλέγματος 24, από το στόμιο 7, μπορεί να χρειαστεί να είναι αισθητή ανάλογα με τον αριθμό των ακροφυσίων ψεκασμού που υπάρχουν στο πλέγμα.

Τα ακροφύσια ψεκασμού απαιτούν επαρκή απόσταση έτσι ώστε κάθε ανεμιστήρας ή κώνος σταγονιδίων νερού που παράγονται να μην προσκρούει αδικαιολόγητα στον ανεμιστήρα ή τον κώνο των γειτονικών ακροφυσίων ψεκασμού.

Τυπικά, μια απόσταση περίπου 10 εκατοστών μεταξύ των ακροφυσίων ψεκασμού θα ήταν επαρκής. Τα ακροφύσια ψεκασμού δημιουργούν κατά προτίμηση ομίχλη προς την κατεύθυνση του ρεύματος αέρα.

Μπορεί να είναι επιθυμητό να εισαχθεί αέρας υπό πίεση στο νερό που θα τροφοδοτηθεί στα μέσα δημιουργίας ομίχλης.

Ο πεπιεσμένος αέρας θα διαστέλλεται πολλές φορές όταν βγαίνει από ένα ακροφύσιο ψεκασμού και το εκρηκτικό αποτέλεσμα που δημιουργείται βοηθά στη διασπορά του νερού σε λεπτά σταγονίδια.

 Αυτή η τεχνική επιτρέπει σε μεγαλύτερα μεγέθη πίδακα να επιτύχουν μικρότερα από τα συνηθισμένα μεγέθη σταγονιδίων, κάτι που είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Ο αέρας μπορεί να εισαχθεί υπό πίεση είτε επιτρέποντας μια ελεγχόμενη διαρροή αέρα στην πλευρά εισόδου της αντλίας νερού που συνήθως χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία των μέσων δημιουργίας ομίχλης είτε εισάγοντας αέρα από μια πηγή υπό πίεση στην πλευρά εξόδου της αντλίας.

Εάν ένας μεγάλος όγκος πρόκειται να αντιμετωπιστεί με ομίχλη, τότε το πλέγμα θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τον αριθμό των ακροφυσίων που απαιτούνται για τη δημιουργία ομίχλης με τον απαιτούμενο ρυθμό. Αυτό θα καθορίσει την απόσταση του πλέγματος 24 από το στόμιο 7 έτσι ώστε ολόκληρο το πλέγμα να πλένεται από το ρεύμα αέρα.

 Καθώς αυτή η απόσταση μπορεί να είναι αισθητή, προτιμώνται τα μέσα ουσιαστικής αντιστάθμισης της ροπής στρέψης σε ένα κατακόρυφο επίπεδο που ασκείται από τα μέσα δημιουργίας ομίχλης γύρω από το μέσο κατεύθυνσης αέρα 3, στο οποίο είναι στερεωμένο.

Όπως φαίνεται στο ΣΧ. 1 το πλέγμα 24 μπορεί να προσαρτάται με ένα βραχίονα 29 στο μέσον κατεύθυνσης αέρα και ο βραχίονας 29 μπορεί να έχει, στο άκρο απέναντι από αυτό του πλέγματος, ένα αντίβαρο 30 που θα μπορούσε να είναι μια δεξαμενή γεμάτη νερό ή κάποιο άλλο βάρος.

Μια γεμιζόμενη δεξαμενή έχει μερικά πλεονεκτήματα στο ότι μπορεί να γεμίσει και να αδειάσει εύκολα για να αλλάξει το βάρος της.

Προτιμάται ο βραχίονας 29 να περιστρέφεται στο 31 προς τα μέσα κατεύθυνσης αέρα 3 έτσι ώστε το πλέγμα 24 να μπορεί να περιστραφεί προς τα κάτω για συντήρηση και αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται η γεννήτρια ομίχλης.

Κατά προτίμηση ο βραχίονας 29 περιστρέφεται επίσης στο πλέγμα στο 32 και ένας κάτω βραχίονας 33 παρέχεται περιστρεφόμενος στο μέσο κατεύθυνσης αέρα στο 34 και στο πλέγμα στο 35 έτσι ώστε να σχηματίζεται ένας παραλληλόγραμμος σύνδεσμος έτσι ώστε το πλέγμα 24 να συγκρατείται ουσιαστικά κατακόρυφα μέσα τόσο η ανυψωμένη όσο και η κατεβασμένη θέση που φαίνεται στις διακεκομμένες γραμμές στο ΣΧ. 1.

Υπάρχει κατά προτίμηση ένα ζεύγος βραχιόνων 29 και 33, ένα ζεύγος σε κάθε πλευρά του πλέγματος 24 και μέσα κατεύθυνσης αέρα 3, αλλά όπως το ΣΧ.

Το 1 είναι μια σχηματική υψομετρική όψη, μόνο ένας από κάθε ζεύγος βραχιόνων μπορεί να φανεί.

Η πολλαπλή νερού συνδέεται κατά προτίμηση μέσω ενός εύκαμπτου εύκαμπτου σωλήνα 39 επαρκούς μήκους σε έναν περιστροφικό σύνδεσμο 40 που βρίσκεται στην κορυφή του αγωγού 1 και τροφοδοτείται με νερό μέσω ενός κατάλληλου αγωγού 51 ο οποίος συνήθως θα τρέχει κάτω από το εσωτερικό του αγωγού 1 σε μια παροχή 52 στη βάση.

Ένα σύρμα, σχοινί ή αλυσίδα 41 μπορεί να κρέμεται από το πλέγμα 24 για να μπορεί να τραβιέται προς τα κάτω και ένας εύκαμπτος ιμάντας 42, κρεμασμένος μεταξύ ενός ζεύγους βραχιόνων 33 για να αντέχει στον πυθμένα του στομίου 7, θα ελέγχει το προς τα πάνω θέση του πλέγματος 24 με την υπόθεση ότι το βάρος αντιστάθμισης 30 ασκεί μεγαλύτερη ροπή γύρω από τον άξονα περιστροφής 31 από ότι το πλέγμα 24 και τα σχετικά μέρη του.

Οι ακριβείς διαστάσεις της γεννήτριας ομίχλης θα ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση στην οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί.

Ωστόσο, στον έλεγχο της ζημιάς από το πάγωμα σε μια τυπική κατάσταση οπωρώνα, τα μέσα κατεύθυνσης του αέρα θα είναι τουλάχιστον 16 πόδια πάνω από το επίπεδο του εδάφους και η είσοδος 8 του αγωγού 1 τουλάχιστον 36 πόδια πάνω από το επίπεδο του εδάφους.

Σε ένα τέτοιο ύψος το άνω άκρο του αγωγού 1 είτε διεισδύει στο στρώμα αναστροφής είτε ο αέρας που έλκεται στον αγωγό είναι ουσιαστικά από το στρώμα αναστροφής στην πράξη.

Αναμένεται ότι σε κάποιο βαθμό θα συμβεί περιστροφή της μάζας αέρα λόγω του τεχνητού ανέμου που δημιουργείται από τη γεννήτρια ομίχλης και αυτός ο άνεμος θα μπορούσε ίσως να μεταφέρει αέρα από το στρώμα αναστροφής στον αγωγό, ακόμη και αν ο αγωγός δεν έφτανε στρώμα.

 Εάν ο αέρας από το στρώμα αναστροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αυτό μπορεί πλεονεκτικά να αυξήσει την άνωση της παραγόμενης ομίχλης.

Ακόμη και όταν δεν υπάρχει στρώμα αναστροφής, η ανυψωμένη εισαγωγή του αγωγού είναι πλεονεκτική αφού εξαλείφει ή ελαχιστοποιεί την είσοδο ομίχλης στον αγωγό και επιτρέπει στο ρεύμα αέρα να κατευθύνεται μακριά από τον αγωγό χωρίς δυσκολία.

Η είσοδος ομίχλης στον αγωγό μπορεί να προκαλέσει πάγο.

Ωστόσο, στην ευρύτερη όψη της η εφεύρεση θεωρείται ότι περιλαμβάνει εγκαταστάσεις όπου ο αγωγός μπορεί να μην είναι κατακόρυφος ή μεγάλου μήκους.

Είναι πλεονεκτικό να αναρροφάται ο αέρας μέσω του αγωγού όπου ο αγωγός είναι κατακόρυφος γιατί τότε ο ανεμιστήρας μπορεί να βρίσκεται στη βάση του αγωγού και επομένως πιο κοντά στον κινητήρα του ανεμιστήρα.

 Ο αγωγός μπορεί επίσης να είναι ελαφρύτερης κατασκευής. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει στρώμα αναστροφής, η ανυψωμένη εισαγωγή του αγωγού είναι πλεονεκτική αφού εξαλείφει ή ελαχιστοποιεί την είσοδο ομίχλης στον αγωγό και επιτρέπει στο ρεύμα αέρα να κατευθύνεται μακριά από τον αγωγό χωρίς δυσκολία.

Η είσοδος ομίχλης στον αγωγό μπορεί να προκαλέσει πάγο.

Ωστόσο, στην ευρύτερη όψη της η εφεύρεση θεωρείται ότι περιλαμβάνει εγκαταστάσεις όπου ο αγωγός μπορεί να μην είναι κατακόρυφος ή μεγάλου μήκους.

Είναι πλεονεκτικό να αναρροφάται ο αέρας μέσω του αγωγού όπου ο αγωγός είναι κατακόρυφος γιατί τότε ο ανεμιστήρας μπορεί να βρίσκεται στη βάση του αγωγού και επομένως πιο κοντά στον κινητήρα του ανεμιστήρα.

 Ο αγωγός μπορεί επίσης να είναι ελαφρύτερης κατασκευής.

Ακόμη και όταν δεν υπάρχει στρώμα αναστροφής, η ανυψωμένη εισαγωγή του αγωγού είναι πλεονεκτική αφού εξαλείφει ή ελαχιστοποιεί την είσοδο ομίχλης στον αγωγό και επιτρέπει στο ρεύμα αέρα να κατευθύνεται μακριά από τον αγωγό χωρίς δυσκολία.

Η είσοδος ομίχλης στον αγωγό μπορεί να προκαλέσει πάγο.

Ωστόσο, στην ευρύτερη όψη της η εφεύρεση θεωρείται ότι περιλαμβάνει εγκαταστάσεις όπου ο αγωγός μπορεί να μην είναι κατακόρυφος ή μεγάλου μήκους.

 Είναι πλεονεκτικό να αναρροφάται ο αέρας μέσω του αγωγού όπου ο αγωγός είναι κατακόρυφος γιατί τότε ο ανεμιστήρας μπορεί να βρίσκεται στη βάση του αγωγού και επομένως πιο κοντά στον κινητήρα του ανεμιστήρα.

 Ο αγωγός μπορεί επίσης να είναι ελαφρύτερης κατασκευής.

Στην ευρύτερη πτυχή της η εφεύρεση θεωρείται ότι περιλαμβάνει εγκαταστάσεις όπου ο αγωγός μπορεί να μην είναι κατακόρυφος ή μεγάλου μήκους.

 Είναι πλεονεκτικό να αναρροφάται ο αέρας μέσω του αγωγού όπου ο αγωγός είναι κατακόρυφος γιατί τότε ο ανεμιστήρας μπορεί να βρίσκεται στη βάση του αγωγού και επομένως πιο κοντά στον κινητήρα του ανεμιστήρα.

 Ο αγωγός μπορεί επίσης να είναι ελαφρύτερης κατασκευής.

Στην ευρύτερη πτυχή της η εφεύρεση θεωρείται ότι περιλαμβάνει εγκαταστάσεις όπου ο αγωγός μπορεί να μην είναι κατακόρυφος ή μεγάλου μήκους.

Είναι πλεονεκτικό να αναρροφάται ο αέρας μέσω του αγωγού όπου ο αγωγός είναι κατακόρυφος γιατί τότε ο ανεμιστήρας μπορεί να βρίσκεται στη βάση του αγωγού και επομένως πιο κοντά στον κινητήρα του ανεμιστήρα.

Ο αγωγός μπορεί επίσης να είναι ελαφρύτερης κατασκευής.

Για την πρόληψη του παγώματος του φυλλώματος λόγω παγετού ακτινοβολίας, συνήθως θα διαπιστωθεί ότι χρειάζεται ένα στρώμα ομίχλης με βάθος τουλάχιστον 130 πόδια για να διασφαλιστεί ότι αιωρείται αρκετό νερό στον αέρα πάνω από το φύλλωμα για να ακτινοβολήσει πίσω ένα μεγάλο μέρος. μέρος της ακτινοβολούμενης ενέργειας που διαφορετικά θα χανόταν στον ουρανό.

Φυσικά, στο σχεδιασμό μιας γεννήτριας ομίχλης για κάθε δεδομένη τοποθεσία πρέπει να ληφθούν υπόψη οι δυνάμεις του ανέμου στην κατασκευή και ολόκληρη η δομή πρέπει να σχεδιαστεί ώστε να αντέχει σε αυτές.

Φυσικά είναι σχετικά εύκολο να εισαχθούν χημικές ουσίες στο κινούμενο ρεύμα αέρα μέσω κατάλληλων πίδακων ψεκασμού και να χρησιμοποιηθεί θερμαινόμενο νερό ή να θερμανθεί ο αέρας που διέρχεται.

Η γεννήτρια ομίχλης που φαίνεται στα σχέδια και περιγράφεται σε αυτή την προδιαγραφή έχει το πλεονέκτημα ότι είναι αθόρυβη στη λειτουργία (σε σύγκριση με μια αιολική μηχανή), είναι ένα φθηνό μέσο προστασίας από παγετό και σχετικά φθηνή στην εγκατάσταση, εάν είναι ηλεκτροκίνητη είναι ρύπανση δωρεάν και μπορεί να λειτουργήσει χωρίς επίβλεψη.

Απαιτεί ελάχιστη ποσότητα νερού σε σύγκριση με μεθόδους καταψύξεως με άρδευση.

Μπορεί να διασκορπίσει αποτελεσματικά σταγονίδια ομίχλης σχετικά μεγάλου μεγέθους, τα οποία είναι πιο διαφανή από τα μικρότερα σωματίδια, επιτρέποντας τη δημιουργία ομίχλης ακόμη και σε περιοχές όπου θα παρασυρθεί στους δρόμους και διαφορετικά θα δημιουργούσε κίνδυνο κυκλοφορίας εάν το μέγεθος των σταγονιδίων ήταν πολύ μικρό.

 Είναι επίσης ικανό να παρασύρει ένα σημαντικό βάρος νερού στον κινούμενο αέρα σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου αυτό απαιτείται, π.χ. όπου απαιτείται υψηλή βροχόπτωση από την ομίχλη για αρδευτικούς σκοπούς.

 Με τον έλεγχο του ρυθμού περιστροφής των μέσων κατεύθυνσης του αέρα, η ομίχλη μπορεί να οδηγηθεί ουσιαστικά όσο απαιτείται.

Ένας αργός ρυθμός αναγκάζει την ομίχλη πιο μακριά από τη γεννήτρια ομίχλης.

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε οι όγκοι με περίεργο σχήμα να γεμίζουν με ομίχλη.

Σε αντίθεση με μια αιολική μηχανή που περιορίζεται από ιμάντες προστασίας, αυτή η εφεύρεση επιτρέπει την ομίχλη να κατευθύνεται πάνω από το καταφύγιο.

Το ρεύμα αέρα από τη γεννήτρια ομίχλης παρέχει επίσης μια ζώνη υπό πίεση που τείνει να περιορίζει τη διείσδυση ψυχρού αέρα στην περιοχή.

Περιορίζοντας την ενέργεια του αεραγωγού σε ένα ρεύμα αναδυόμενου αέρα, η ομίχλη μπορεί να κατευθυνθεί όπου απαιτείται σε διάκριση με τις γεννήτριες ομίχλης της προηγούμενης τεχνολογίας που εξαρτώνται από την ολίσθηση του ανέμου.

Με τον έλεγχο του ρυθμού περιστροφής των μέσων κατεύθυνσης του αέρα, η ομίχλη μπορεί να οδηγηθεί ουσιαστικά όσο απαιτείται.

Ένας αργός ρυθμός αναγκάζει την ομίχλη πιο μακριά από τη γεννήτρια ομίχλης.

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε οι όγκοι με περίεργο σχήμα να γεμίζουν με ομίχλη.

Σε αντίθεση με μια αιολική μηχανή που περιορίζεται από ιμάντες προστασίας, αυτή η εφεύρεση επιτρέπει την ομίχλη να κατευθύνεται πάνω από το καταφύγιο.

 Το ρεύμα αέρα από τη γεννήτρια ομίχλης παρέχει επίσης μια ζώνη υπό πίεση που τείνει να περιορίζει τη διείσδυση ψυχρού αέρα στην περιοχή.

Περιορίζοντας την ενέργεια του αεραγωγού σε ένα ρεύμα αναδυόμενου αέρα, η ομίχλη μπορεί να κατευθυνθεί όπου απαιτείται σε διάκριση με τις γεννήτριες ομίχλης της προηγούμενης τεχνολογίας που εξαρτώνται από την ολίσθηση του ανέμου.

Με τον έλεγχο του ρυθμού περιστροφής των μέσων κατεύθυνσης του αέρα, η ομίχλη μπορεί να οδηγηθεί ουσιαστικά όσο απαιτείται.

Ένας αργός ρυθμός αναγκάζει την ομίχλη πιο μακριά από τη γεννήτρια ομίχλης.

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε οι όγκοι με περίεργο σχήμα να γεμίζουν με ομίχλη.

Σε αντίθεση με μια αιολική μηχανή που περιορίζεται από ιμάντες προστασίας, αυτή η εφεύρεση επιτρέπει την ομίχλη να κατευθύνεται πάνω από το καταφύγιο. Το ρεύμα αέρα από τη γεννήτρια ομίχλης παρέχει επίσης μια ζώνη υπό πίεση που τείνει να περιορίζει τη διείσδυση ψυχρού αέρα στην περιοχή.

Περιορίζοντας την ενέργεια του αεραγωγού σε ένα ρεύμα αναδυόμενου αέρα, η ομίχλη μπορεί να κατευθυνθεί όπου απαιτείται σε διάκριση με τις γεννήτριες ομίχλης της προηγούμενης τεχνολογίας που εξαρτώνται από την ολίσθηση του ανέμου.

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε οι όγκοι με περίεργο σχήμα να γεμίζουν με ομίχλη.

Σε αντίθεση με μια αιολική μηχανή που περιορίζεται από ιμάντες προστασίας, αυτή η εφεύρεση επιτρέπει την ομίχλη να κατευθύνεται πάνω από το καταφύγιο.

Το ρεύμα αέρα από τη γεννήτρια ομίχλης παρέχει επίσης μια ζώνη υπό πίεση που τείνει να περιορίζει τη διείσδυση ψυχρού αέρα στην περιοχή.

Περιορίζοντας την ενέργεια του αεραγωγού σε ένα ρεύμα αναδυόμενου αέρα, η ομίχλη μπορεί να κατευθυνθεί όπου απαιτείται σε διάκριση με τις γεννήτριες ομίχλης της προηγούμενης τεχνολογίας που εξαρτώνται από την ολίσθηση του ανέμου.

Αυτή η δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε οι όγκοι με περίεργο σχήμα να γεμίζουν με ομίχλη.

Σε αντίθεση με μια αιολική μηχανή που περιορίζεται από ιμάντες προστασίας, αυτή η εφεύρεση επιτρέπει την ομίχλη να κατευθύνεται πάνω από το καταφύγιο.

 Το ρεύμα αέρα από τη γεννήτρια ομίχλης παρέχει επίσης μια ζώνη υπό πίεση που τείνει να περιορίζει τη διείσδυση ψυχρού αέρα στην περιοχή.

Περιορίζοντας την ενέργεια του αεραγωγού σε ένα ρεύμα αναδυόμενου αέρα, η ομίχλη μπορεί να κατευθυνθεί όπου απαιτείται σε διάκριση με τις γεννήτριες ομίχλης της προηγούμενης τεχνολογίας που εξαρτώνται από την ολίσθηση του ανέμου.

Αξιώσεις (17)

Απόκρυψη Εξαρτημένου

Αυτό που διεκδικούμε είναι:

1. Μια γεννήτρια ομίχλης που περιλαμβάνει:

έναν ουσιαστικά κατακόρυφο αγωγό που έχει άνω και κάτω άκρα.

ένα μέσο κίνησης αέρα που συνδέεται συνεργατικά με τον εν λόγω αγωγό για να μετατοπίσει τον αέρα μέσω του εν λόγω αγωγού.

μέσα κατεύθυνσης αέρα τοποθετημένα με δυνατότητα περιστροφής πλησίον του κάτω άκρου του εν λόγω αγωγού για περιστροφική κίνηση σε σχέση με τον εν λόγω αγωγό σε ένα ουσιαστικά οριζόντιο επίπεδο, το εν λόγω μέσο κατεύθυνσης αέρα έχει ένα άκρο εξόδου για να κατευθύνει ένα ρεύμα αέρα που δημιουργείται από το εν λόγω μέσο κίνησης αέρα ουσιαστικά οριζόντια μακριά από τον εν λόγω αγωγό ; και

ένα μέσο δημιουργίας ομίχλης που περιλαμβάνει,

Μέσα στήριξης ακροφυσίου τοποθετημένα σε απόσταση από το άκρο εξόδου του εν λόγω μέσου κατεύθυνσης αέρα,
πλήθος ακροφυσίων τοποθετημένων στο εν λόγω μέσο στήριξης ακροφυσίου και σε απόσταση κατάντη από το εν λόγω άκρο εξόδου του εν λόγω μέσου κατεύθυνσης αέρα για να βρίσκονται μέσα στο εν λόγω ουσιαστικά οριζόντιο ρεύμα αέρα, και
Μέσα παροχής ρευστού που συνδέονται λειτουργικά με τα εν λόγω ακροφύσια για την παροχή ενός ρευστού στα εν λόγω ακροφύσια, έτσι ώστε το ρευστό που εκπέμπεται από τα εν λόγω ακροφύσια να συνδυάζεται με το εν λόγω ουσιαστικά οριζόντιο ρεύμα αέρα για να σχηματίσει ένα ουσιαστικά οριζόντιο κάλυμμα ομίχλης.

2. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 1 όπου τα εν λόγω ακροφύσια τροφοδοτούνται μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα που συνδέεται μέσω περιστρεφόμενης ζεύξης με το εν λόγω μέσο παροχής υγρού.

3. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 1 όπου το εν λόγω μέσο κατεύθυνσης αέρα περιλαμβάνει ένα στόμιο εξόδου το οποίο είναι ουσιαστικά οριζόντιο και ένα πλήθος απέχουσες, ουσιαστικά οριζόντιες, ρυθμιζόμενες πλάκες για τη διαίρεση και την κατεύθυνση του κινούμενου αέρα.

4. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 1 και περαιτέρω περιλαμβάνει:

ένα περίβλημα κάτω από τα μέσα κατεύθυνσης αέρα· και
ένας κινητήρας μετάδοσης κίνησης λειτουργικά συνδεδεμένος με τον εν λόγω μεταφορέα αέρα που στεγάζεται εντός του εν λόγω περιβλήματος.

5. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 1 όπου το εν λόγω μέσο κατεύθυνσης αέρα περιλαμβάνει ένα ουσιαστικά κατακόρυφο σωληνοειδές τμήμα που περιβάλλει τμήμα του εν λόγω αγωγού, και περαιτέρω περιλαμβάνει μέσα στήριξης αγωγών που περνούν από το εσωτερικό του εν λόγω αγωγού για να στηρίξουν τον αγωγό κατά τρόπο που να επιτρέπει στον αέρα να ροή εντός του εν λόγω μέσου κατεύθυνσης αέρα, και έναν ουσιαστικά κωνικό εκτροπέα αέρα ομόκεντρος με τον άξονα του αγωγού για να εκτρέπει τη ροή αέρα που παράγεται από τον εν λόγω μηχανισμό κίνησης αέρα μέσω του εν λόγω μέσου κατεύθυνσης αέρα.

6. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 5 όπου τα μέσα κατευθύνσεως του αέρα υποστηρίζονται για περιστροφή από τροχούς που εδράζονται σε μια τροχιά που παρέχεται στο εν λόγω μέσο κατεύθυνσης αέρα.

7. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 1 όπου:

Το εν λόγω μέσο στήριξης ακροφυσίου περιλαμβάνει ένα ράφι ακροφυσίων.
Η εν λόγω πλειάδα ακροφυσίων είναι τοποθετημένη στην εν λόγω σχάρα ακροφυσίων. και
Παρέχεται μέσο στερέωσης σε ράφι που εκτείνεται μεταξύ της εν λόγω σχάρας ακροφυσίων και του εν λόγω μέσου κατεύθυνσης αέρα.

8. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 1, όπου το εν λόγω μέσο παροχής ρευστού περιλαμβάνει μέσα για την παροχή νερού υπό πίεση στα εν λόγω ακροφύσια.

9. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 1 όπου η εν λόγω κίνηση αέρα περιλαμβάνει:

ένας ανεμιστήρας έλικας τοποθετημένος στον εν λόγω αγωγό για να περιστρέφεται γύρω από έναν άξονα ομοαξονικό με τον κεντρικό άξονα του αγωγού. και
ένα πλήθος πτερυγίων στάτορα τοποθετημένα κατάντη του εν λόγω ανεμιστήρα.

10. Μια μέθοδος τροποποίησης των κλιματικών συνθηκών που περιλαμβάνει:

δημιουργία μιας ουσιαστικά κατακόρυφης ροής αέρα σε έναν αγωγό που έχει άνω και κάτω άκρα.
κατευθύνοντας την εν λόγω ροή αέρα από το κάτω άκρο του αγωγού μέσω ενός στοιχείου κατεύθυνσης αέρα που έχει μια έξοδο σε ένα ουσιαστικά οριζόντιο ρεύμα μακριά από τον αγωγό και πάνω από την επιφάνεια του εδάφους.
περιστροφή της εν λόγω ροής αέρα σε ένα ουσιαστικά οριζόντιο επίπεδο.
περνώντας το εν λόγω οριζόντιο ρεύμα ροής αέρα πάνω από ένα πλήθος ακροφυσίων που απέχουν κατάντη της εξόδου του στοιχείου κατεύθυνσης αέρα αφού το εν λόγω ρεύμα ροής αέρα έχει αναδυθεί από την έξοδο του στοιχείου κατεύθυνσης αέρα.
παροχή υγρού στα εν λόγω ακροφύσια.
εκτίναξη του εν λόγω ρευστού μέσω των εν λόγω ακροφυσίων στο εν λόγω ρεύμα ροής αέρα. και
συνδυάζοντας το εν λόγω εκτοξευόμενο ρευστό με το εν λόγω ρεύμα ροής αέρα για να σχηματίσει ένα ουσιαστικά οριζόντιο κάλυμμα ομίχλης.

11. Μέθοδος όπως αξιώνεται στην αξίωση 10 που περιλαμβάνει περαιτέρω την περιστροφή της κατεύθυνσης της ροής του αέρα μέσω ενός επιλεγμένου τομέα σε ένα ουσιαστικά οριζόντιο επίπεδο.

12. Μια μέθοδος όπως αξιώνεται στην αξίωση 11 όπου η ροή αέρα περιστρέφεται συνεχώς κατά 360 μοίρες.

13. Μέθοδος όπως αξιώνεται στην αξίωση 11, όπου η περιστροφή πραγματοποιείται με μεταβλητή ταχύτητα ανάλογα με την κατεύθυνση της ροής αέρα που βγαίνει.

14. Μια μέθοδος όπως αξιώνεται στην αξίωση 11 και περαιτέρω περιλαμβάνει:

ανίχνευση κλιματικών συνθηκών στον προς επεξεργασία όγκο με ομίχλη· και
έλεγχος της ταχύτητας περιστροφής της κατεύθυνσης της ροής του αέρα σε απόκριση στις αισθητές κλιματικές συνθήκες.

15. Μια γεννήτρια ομίχλης που περιλαμβάνει:

ένας αγωγός που έχει ουσιαστικά κατακόρυφο άξονα.

ένας μηχανισμός κίνησης αέρα που συνδέεται συνεργατικά με τον εν λόγω αγωγό για να μετατοπίσει τον αέρα μέσω του εν λόγω αγωγού.

Μέσα κατεύθυνσης αέρα περιστρεφόμενα σε σχέση με το έδαφος σε ένα ουσιαστικά οριζόντιο επίπεδο που συνδέεται συνεργαζόμενα με τον εν λόγω αγωγό και έχει ένα άκρο εξόδου για να κατευθύνει ένα ρεύμα αέρα που δημιουργείται από τον εν λόγω κινητήριο αέρα ουσιαστικά οριζόντια μακριά από τον εν λόγω αγωγό, με τον εν λόγω αγωγό να υψώνεται πάνω από το εν λόγω μέσο κατεύθυνσης αέρα. και

μέσα δημιουργίας ομίχλης που περιλαμβάνουν,

ένα ράφι στήριξης ακροφυσίων τοποθετημένο σε απόσταση από το άκρο εξόδου του εν λόγω μέσου κατεύθυνσης αέρα,

ένα πλήθος ακροφυσίων που είναι τοποθετημένα στην εν λόγω σχάρα στήριξης ακροφυσίων για να βρίσκονται μέσα στο εν λόγω ουσιαστικά οριζόντιο ρεύμα αέρα,

Μέσα στερέωσης ραφιού στήριξης ακροφυσίων που εκτείνονται μεταξύ της εν λόγω σχάρας στήριξης ακροφυσίου και του εν λόγω μέσου κατεύθυνσης αέρα, και επιτρέπουν την αιώρηση του εν λόγω ραφιού προς τα κάτω από τη θέση λειτουργίας του σε μια θέση συντήρησης ή αποθήκευσης πιο κοντά στο έδαφος, και

Μέσα παροχής ρευστού που συνδέονται λειτουργικά με τα εν λόγω ακροφύσια για την παροχή ενός ρευστού στα εν λόγω ακροφύσια,

έτσι ώστε το ρευστό που εκπέμπεται από τα εν λόγω ακροφύσια να συνδυάζεται με το εν λόγω ουσιαστικά οριζόντιο ρεύμα αέρα για να σχηματίσει ένα ουσιαστικά οριζόντιο κάλυμμα ομίχλης.

16. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 15 όπου το εν λόγω μέσο στερέωσης σε ράφι περιλαμβάνει:

ένα πλήθος βραχιόνων που εκτείνονται από το εν λόγω ράφι.

μέσα για την στρεφόμενη στερέωση των εν λόγω βραχιόνων επί του εν λόγω μέσου κατεύθυνσης αέρα. και

μέσο για την εξουδετέρωση της ροπής που παράγεται από το εν λόγω μέσο στήριξης ακροφυσίου γύρω από τον άξονα περιστροφής.

17. Μια γεννήτρια ομίχλης όπως αξιώνεται στην αξίωση 16 όπου:

Η εν λόγω ροπή είναι μια ροπή που ασκείται σε ένα κατακόρυφο επίπεδο από το εν λόγω μέσο δημιουργίας ομίχλης. και

Το εν λόγω μέσο για την αντιστάθμιση της ροπής περιλαμβάνει μέσα για την ουσιαστική αντιστάθμιση της εν λόγω ροπής.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>