«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αλήθεια δεν μπορεί να είναι έτσι και έτσι, ή ολίγον έγκυος;;; Μια είναι η αλήθεια και σας την παρέχει η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ, εσείς οφείλεται να την μεταδίδεται!

 Γεωμηχανική. Διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τον ψεκασμό της ατμόσφαιρας

Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών από τα τέλη του 1800 έως σήμερα!​ Όποιος θέλει αληθινά να δει την αλήθεια στον σύνδεσμο αυτό https://prepareforchange.net/2018/08/14/chemtrails-or-geoengineering-patents-for-spraying-the-atmosphere-extensive-list-of-patents/  και επειδή πολλές φορές σαμποτάρουν την σελίδα, σας την έχω κοντά στο τέλος.

Οι επαΐοντες γνωρίζουν καλά τις επιπτώσεις των ψεκασμών, στο δε εξωτερικό ο κόσμος έχει ενεργοποιηθεί.

Η προσπάθεια του ανθρώπου να κατασκευάσει τα συστήματα υποστήριξης του κλίματος και της ζωής της Γης είναι η πιο καταστροφική και θανατηφόρα προσπάθεια που ξεκίνησε ποτέ από το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα και τις παγκόσμιες κυβερνήσεις.

Η γεωμηχανική πρέπει να θεωρείται ότι  αποβλέπει στο να επηρεάσει τον καιρό ή/και να ενεργήσει  βιολογικό πόλεμο.

Τα προγράμματα παρέμβασης για το κλίμα είναι μαθηματικά η μεγαλύτερη και πιο άμεση απειλή που αντιμετωπίζουμε συλλογικά μετά από την πυρηνική καταστροφή.

Με ρωτάς τι μπορούμε να κάνουμε και η απάντησή μου είναι να απευθυνθούμε στον αρμόδιο Υπουργό Προστασία του Πολίτη.

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Πρέπει να καλέσουμε δημοσιογράφους του χώρου μας για να αναδείξουν το θέμα.

 2α2α

Την επόμενη φορά θα έχουμε ετοιμάσει σχετικό σχέδιο δράσεως και ευρείας ενημέρωσης των συμπατριωτών μας.

Αυτά που είπε ο κ. αεροναυπηγός ήταν μέσα στο πλαίσιο να ικανοποιήσει το σύστημα και να βοηθήσει και την πράκτορα ΧΜ.

Και πιλότος να ήταν δεν θα μπορούσε ούτε θα έπρεπε να παρέχει άλλες εξηγήσεις γιατί ο μεγάλος αδελφός παρακολουθεί..

Οι πιλότοι των ειδικών αεροψεκασμών, θεωρούνται ως προσωπικό ειδικών αποστολών.

Σου παραθέτω και σου επισυνάπτω μερικές πληροφορίες για να έχεις μία σαφέστερη εικόνα του θέματος

Τέλος σου παραθέτω το λογισμικό με το οποίο μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή όλα τα αεροσκάφη που πετούν στο κόσμο.

Σε παρακαλώ επικέντρωσε τη προσοχή σου στο Αεροδρόμιου του Αράξου από τις ο8.00-09.30 και από τις 15.30 έως 17.30

Ολα τα αεροπλάνα που πετάνε τώρα στον αέρα της Ελλάδας: http://www.rdrinfo.net

Πώς μπορούμε να σταματήσουμε τις φρικαλεότητες ψεκασμού τοξικών αερολυμάτων που πραγματοποιούνται στους ουρανούς σε όλο τον κόσμο;

Τι μπορούμε να κάνουμε για να θέσουμε ένα απότομο τέλος στην επίθεση καιρού / βιολογικού πολέμου;

Ποια είναι η «ασημένια σφαίρα» στη μάχη για να εκθέσει και να σταματήσει την τρέχουσα τρέλα της μηχανικής του κλίματος;

Η απλή απάντηση είναι αυτό, δεν υπάρχει ασημένια σφαίρα.

η κινεζική κυβέρνηση παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είχε αναπτύξει προγράμματα Γεωμηχανικής για να αποτρέψει τη βροχή 4

Λας Βέγκας, Νεβάδα (15/3/16). Φωτογραφική πίστωση: Akos Angyal

Για πάνω από μια δεκαετία έχω βυθιστεί πλήρως σε συνεχείς έρευνες και συνεχείς προσπάθειες ευαισθητοποίησης στη μάχη για την έκθεση της γεωμηχανικής.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς και επίπονης πορείας αμέτρητα άτομα με αντιμετώπισαν αναζητώντας μια απλή θεραπεία.

Αναζητώντας μια απλή λύση που με κάποιο τρόπο θα σταματήσει ξαφνικά τον ψεκασμό και θα τακτοποιήσει τα πάντα στη σειρά, έτσι ώστε να μπορούν να ξεκουράσουν αυτήν την ανησυχία και να επιστρέψουν στον συνηθισμένο τρόπο ζωής τους.

Δεν υπάρχει τέτοια λύση.

Όσο πιο γρήγορα γίνει αποδεκτό αυτό το γεγονός, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να προχωρήσουμε με το ουσιαστικό έργο που πρέπει να γίνει.

Το σημείο που προσπάθησα να πιέσω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι το ίδιο, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να σταματήσει η παγκόσμια γεωμηχανική είναι αυτό, επιτυγχάνοντας μια κρίσιμη μάζα ευαισθητοποίησης για το θέμα (και την τρομερή απειλή που θέτει) μεταξύ του γενικού πληθυσμού.

Δεν μπορεί κανείς να πολεμήσει μια μάχη χωρίς στρατό, ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η παγκόσμια Γεωμηχανική είναι η δημιουργία και η στρατολόγηση ενός αφυπνισμένου στρατού.

η κινεζική κυβέρνηση παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είχε αναπτύξει προγράμματα Γεωμηχανικής για να αποτρέψει τη βροχή 5

Ακτιβιστές κατά της γεωμηχανικής που διαμαρτύρονται μπροστά από τη θυγατρική της ABC, KRCR, λόγω του αποκλεισμού του ζητήματος της μηχανικής του κλίματος.

Γιατί είναι αυτός ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός;

Επειδή η κυβέρνηση των ΗΠΑ (και άλλοι σε όλο τον κόσμο) είναι διεφθαρμένη πέρα ​​από την κατανόηση.

Επειδή οι εταιρείες μέσων που διαθέτουν δομή ισχύος ελέγχουν πλήρως τη ροή πληροφοριών.

Επειδή η μόνη πιθανότητα που έχουμε να σταματήσουμε την τρέλα της μηχανικής του κλίματος είναι από μέσα προς τα έξω.

Οι οικογένειες εκείνων που συμμετέχουν άμεσα στην επίθεση μηχανικής κλίματος (στρατιωτικοί και ιδιωτικοί εργολάβοι) πρέπει να ενημερώνονται για το τι ανήκουν τα μέλη της οικογένειάς τους.

ΠΡΕΠΕΙ να ξυπνήσουμε στοιχεία στο στρατό των ΗΠΑ και από την πλευρά μας ή δεν έχουμε καμία πιθανότητα.

Οι οικογένειες όλων εκείνων που διευκολύνουν έμμεσα την επίθεση της μηχανικής κλίματος υπό οποιαδήποτε ιδιότητα (η οποία περιλαμβάνει απλώς την άρνηση της ίδιας της πραγματικότητας) πρέπει επίσης να ενημερώνονται για το τι συμμετέχουν τα μέλη της οικογένειάς τους.

Οποιοσδήποτε επαγγελματίας σε οποιαδήποτε θέση που επηρεάζεται με οποιονδήποτε τρόπο από, συνδέεται με, σχετίζεται ή επηρεάζεται από προγράμματα γεωμηχανικής, αλλά που δεν αποκαλύπτει αυτό που ξέρει (ή πρέπει να γνωρίζει) προκειμένου να προστατεύσει τον μισθό και τη σύνταξή τους.

Η λίστα των επαγγελματιών αυτής της τελευταίας κατηγορίας είναι αδιανόητα μεγάλη.

Αυτή η λίστα θα περιλαμβάνει (αλλά δεν θα περιορίζεται σε) μετεωρολόγους, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς (σε πολλές κατηγορίες ερευνών), επιστήμονες του κλίματος, προσωπικό πρακτορείων δοκιμών αέρα και νερού, γιατρούς, πιλότους, σχετικούς προμηθευτές εξοπλισμού και υλικών κ.λπ. και η εμπλοκή στην επίθεση της μηχανικής κλίματος (ή στην απόκρυψή της) εκτίθενται πλήρως στις οικογένειες και τους φίλους τους, έχουμε μια πραγματική ευκαιρία να σταματήσουμε την τρέλα.

Αεροψεκασμοί και Εμβόλια – Τι δεν ξέρατε για τα εμβόλια και την Ανθρώπινη-ζωική γεωργία. (βίντεο)

Αεροψεκασμοί και Εμβόλια

Αεροψεκασμοί και Εμβόλια – Τι δεν ξέρατε για τα εμβόλια και την Ανθρώπινη-ζωική γεωργία.

Brucella freq 20450 (brucellosis) 1423, 748, 643, 695

Το 1946, η μελλοντική φαρμακευτική czar George Merck θα αναφέρει στην γραμματεία του πολέμου των ΗΠΑ, ότι κατάφερε να εξοπλίσει την τοξίνη που εξάγεται από το βακτήριο Brucella και να την απομονώσει σε μια ακατάλυτη κρυσταλλική μορφή, χρησιμοποιώντας μόνο τα σωματίδια του DNA.

Οι αεροψεκασμοί των κρυστάλλων μέσω των αεροπλάνων αναπτύχθηκε σε πληθυσμούς

Κινέζων και σε Κορεατών κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας.

Πολλοί βετεράνοι του πολέμου ανέπτυξαν αργότερα Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Ο στρατός αναγνώρισε ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας προκλήθηκε από τον ιό Brucella και κατέβαλε την αποζημίωση στους βετεράνους.

Παρά το γεγονός ότι το μυκόπλασμα Brucella μπορεί να παραμείνει αδρανή για δεκαετίες, μπορεί να προκληθεί από τα εμβόλια.

Τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στο στρατό των ΗΠΑ από το 1911.

Εκτός από την σκλήρυνση κατά πλάκας, αυτό το βακτήριο έχει συνδεθεί με μια ποικιλία ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων του AIDS, του καρκίνου, του διαβήτη, του Πάρκινσον, του Αλτσχάιμερ και της αρθρίτιδας.

Το 2000, ο Δρ Charles Engel του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας δήλωσε ότι το μυκόπλασμα βρουκέλλας ήταν πιθανώς υπεύθυνο για το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης καθώς και της ινομυαλγίας.

Σε αντίθεση με το αεροζόλ, τα κουνούπια ελέγχθηκαν ως παράγοντες διασποράς του παθογόνου.

Στη δεκαετία του 1950, στο Εργαστήριο του Μπελβίλ , στον Καναδά ανάτρεφαν 100 εκατ. κουνούπια ανά μήνα.

Στη συνέχεια αποστέλλονταν στο Πανεπιστήμιο Queens στο Κίνγκστον και σε άλλες εγκαταστάσεις όπου είχαν μολυνθεί με το κρυσταλλικό παράγοντας της νόσου.

Ένα μεγάλο ξέσπασμα χρόνιας κόπωσης αναφέρθηκε το 1957 στο Punta Gorda, της Φλόριντα.

Την προηγούμενη εβδομάδα μια τεράστια εισροή κουνουπιών είχε αναφερθεί.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας ανέφερε ότι 450 άτομα ασθένησαν με χρόνια κόπωση εντός του μήνα. Πολλές τέτοιες δοκιμές έχουν διεξαχθεί σε πολίτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών.

Ο Δρ Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της Merck, δήλωσε πρόσφατα ότι το παθογόνο Brucella μεταφέρεται πλέον από όλους στη Βόρεια Αμερική και, ενδεχομένως σε όλο τον κόσμο.

Το 1993, ο Δρ Shyh-Ching Lo, ανώτερος ερευνητής στο Ινστιτούτο της παθολογίας Ενόπλων Δυνάμεων, πατεντάρισε αρκετά λοιμογόνα στελέχη του μυκοπλάσματος.

Δήλωσε στους δικούς του κύκλους ότι προκαλούν το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Το Ινστιτούτο σήμερα ανακατασκευάζει την ισπανική γρίπη του 1918, την εισάγει σε σύγχρονες γρίπες για την ενίσχυση της θνησιμότητας της.

Η ισπανική γρίπη σκότωσε 675.000 Αμερικανούς στο διάστημα 1918-1919.

Πολλοί από τους νεκρούς ήταν εμβολιασμένοι στρατιώτες. 

Ο καθένας που γεννήθηκε μετά το 1918 δεν έχει ανοσία στην ισπανική γρίπη.

Από την 9-11 όλα τα αεροδρόμια των ΗΠΑ έχουν τεθεί υπό στρατιωτικό έλεγχο. Σύμφωνα με μια αξιόπιστη πηγή, υπάρχει ένα project γνωστό ως «τριφύλλι» που χρησιμοποιεί εγχώριες αερομεταφορές εφοδιασμένες με ειδικές δεξαμενές για να ψεκάζουν τον άμαχο πληθυσμό με μια ποικιλία χημικών ουσιών.

Αυτός ο συνταξιούχος επιστήμονας της κυβέρνησης συνεχίζει λέγοντας ότι ανακατασκευασμένες εκδόσεις της γρίπης μπορούν να εισαχθούν σε εμβόλια μαζί με μια πιο ήπια ουσία του εμβολίου προκειμένου να επιβραδύνουν την εξέλιξη στο πιο θανατηφόρο συστατικό του.

Χημικές ουσίες στους αεροψεκασμούς αναφέρονται σε εθνικό επίπεδο κατά την διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην σύντηξη με κύτταρα του πνεύμονα, εξασφαλίζοντας την ευκολία της διείσδυσης και της μόλυνσης.

Οι άνθρωποι θα περάσουν την γρίπη σε άλλους και στην συνέχεια, θα ξεκινήσουν να πέφτουν σαν τις μύγες.

Αυτό θα προκαλέσει πανικό ζήτηση για περισσότερα εμβόλια γρίπης, επιταχύνοντας έτσι τον κύκλο.

Ετσι άτομα που δεν εμβολιάστηκαν θα κατηγορηθούν για την διάδοση της νόσου.

Το 2002 το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών αγόρασε 286 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου από τον βρετανικό προμηθευτή Acambis.

Η Washington Post ανέφερε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ότι όλο το σύνολο του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να εμβολιαστεί εντός 5 ημερών.

Συνακόλουθα, το Τμήμα σύνταξε ένα νόμο, γνωστό ως το μοντέλο έκτακτης ανάγκης της υγείας. 

Ο νόμος μπορεί να απαιτήσει από οποιοδήποτε άτομο να εμβολιαστεί.

Η μη συμμόρφωση του θα θεωρείται κακούργημα.

Η τελευταία θεραπεία θαύμα που προωθείται από το ιατρικό κατεστημένο είναι τα γενετικά εμβόλια. Είναι όπως χαρακτηρίστηκε η τελευταία γραμμή της άμυνας μεταξύ των ανθρώπων και του μυκοπλάσματος.

Αλλά ο Δρ Rebecca Carley δηλώνει ότι τα συστατικά του DNA στα εμβόλια αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στο DNA μας, που με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει την εξαφάνιση όλης (των εμβολιασμένων) της ζωής στη γη.

Τουλάχιστον δύο ντουζίνες μικροβιολόγοι σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει βίαια κατά τα τελευταία χρόνια. 

Περιέργως, κάποιοι από αυτούς εργαζόταν στην αλληλουχία του DNA.

Ο πιο γνωστός ήταν ο Δρ Ντέιβιντ Κέλι ο οποίος πέθανε τον Ιούλιο του 2003.

Εργαζόταν για την Μοσάντ, ο Kelly ενορχήστρωσε την αποστασία του ρώσου μικροβιολόγου Βλαντιμίρ Pasechnik, ο οποίος εργαζόταν πάνω σε ένα βιολογικό όπλο ικανό να καταστρέψει το ένα τρίτο του πληθυσμού του πλανήτη.

Τον Οκτώβριο του 2004, ο Dmtry Lvov, επικεφαλής της ρωσικού Ινστιτούτου Ιολογίας δήλωσε ότι μέχρι και ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να πεθάνουν κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας.

Φαίνεται ότι το ανθρώπινο κοπάδι πρόκειται να θανατωθεί με θεαματικό τρόπο.

 Για λογικούς λόγους, οι νεκροί μικροβιολόγοι δεν πήγαιναν μαζί με το πρόγραμμα.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή σύγχυση, μια έκδοση των New York Times, από τον Ιανουάριο του 2002 αναφέρει ότι είχαν δει την κυβέρνηση των ΗΠΑ σκόπιμα να αποχαρακτηρίζει εκατοντάδες βιβλία μαγειρικής μικροβιακού πολέμου. 

Αν και οι πληροφορίες του τραπεζικού λογαριασμού του Lee Harvey Oswald είναι σφραγισμένες για άλλα 50 χρόνια, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες πωλούν έγγραφα του βιολογικού πόλεμου σε ερευνητές, μέσω του Διαδικτύου, ακόμη και από το τηλέφωνο.

Η εφημερίδα Times ανέφερε τους κινδύνους των μολυσμένων εμβολίων ήδη από τον Φεβρουάριο του 1962.

Αποδεικνύεται ότι τα εμβόλια πολιομυελίτιδας της δεκαετίας του ’50 & ’60 ήταν μολυσμένα με άρρωστο νεφρικό ιστό μαϊμούς, κάτι που ίσως αντιπροσωπεύει την τεράστια έξαρση του καρκίνου στην συνέχεια.

Αλλά τα εμβόλια δεν χρειάζεται να έχουν μολυσμένο ιστό μαϊμούς για να θεωρούνται επικίνδυνα.

Ο γιατρός Desk Reference για το 1998 παραθέτει κάποια από τα τοξικά συστατικά του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων της φορμαλδεΰδης, του αργίλιου, της φαινοξυαιθανόλης (αντιψυκτικό) και τα ανθρώπινα διπλοειδή κύτταρα (από έκτρωση εμβρυϊκό ιστό).

Τον Μάιο του 1987, η εφημερίδα Times του Λονδίνου αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της ότι το εμβόλιο κατά της ευλογιάς που χορηγήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αποτέλεσε το έναυσμα για το AIDS. 100 εκατομμύρια εμβολιασμένοι Αφρικανοί ήταν σε κίνδυνο.

Περιοχές με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμών σημείωσαν τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των κρουσμάτων AIDS. Ο Robert Gallo δήλωσε στο άρθρο, εγκρίνοντας τα στοιχεία ότι, «οι ερευνητές του AIDS κρατούν το στόμα τους κλειστό, επειδή πληρώνονται για να το κάνουν»

Το 1992 ο διευθυντής της WHO Ντέιβιντ Heymann ανέφερε ότι «Η προέλευση του AIDS δεν έχει καμία σημασία στην επιστήμη σήμερα»

Η εφημερίδα Times ανέφερε επίσης τον περασμένο Δεκέμβριο ότι το Σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου συνδέεται με τα εμβόλια.

Περισσότεροι από 100.000 βετεράνοι υποφέρουν σήμερα από το σύνδρομο που συρρικνώθηκε το 1991 κατά τη διάρκεια της Καταιγίδα της Ερήμου. 20.000 (σχεδόν όλοι) βετεράνοι, έχουν πεθάνει.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Αρούνα Καϊτά, μια επιστήμονας της φαρμακευτικής και πρύτανης του πανεπιστημίου της Νιγηρίας πήρε δείγματα από το τελευταίο WHO εμβόλιο στην Ινδία για ανάλυση. Σοβαρές προσμείξεις βρέθηκαν συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων της στειρότητας.

Το 1995 η Καθολική φιλανθρωπική οργάνωση Human Life International κατηγόρησε τον WHO για την προσπάθεια του ελέγχου του πληθυσμού στην Αφρική και αλλού.

Τον Απρίλιο του 2000, η εφημερίδα Observer ανέφερε ότι η φαρμακευτική GlaxoSmithKline χορηγούσε πειράματα σε παιδιά στο ίδρυμα Παιδική ενσάρκωση στη Νέα Υόρκη.

Τα παιδιά από την ηλικία των τεσσάρων τους δόθηκαν κοκτέιλ πολυφαρμάκων.

Ενώ σε άλλα πειράματα, σε μωρά ηλικίας 6 μηνών δόθηκαν διπλές δόσεις του εμβολίου ιλαράς. Περισσότερα από 100 ορφανά και μωρά χρησιμοποιήθηκαν σε 36 πειράματα.

Αυτό το είδος του πειραματισμού συμβαίνει με αυξανόμενη συχνότητα.

Πέρυσι, η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος έλαβε 2.100.000 δολάρια από το αμερικανικό Χημικό Συμβούλιο για τη διεξαγωγή μελετών σε παιδιά από φτωχές οικογένειες στο Duval County, της Florida.

Τα παιδιά πρέπει να εκτίθενται σε μια ποικιλία γνωστών τοξινών κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δύο ετών.

Η μελέτη θα καθορίσει το πώς οι χημικές ουσίες απορροφώνται, με την κατάποση και την εισπνοή από παιδιά και από βρέφη έως 3 ετών. Για τη συμμετοχή στη μελέτη, οι οικογένειες θα λάβουν $ 970 και ένα μπλουζάκι.

Ακρόαση για τα Chemtrails και την Γεωμηχανική στις 15 Ιουλίου 2014

https://youtu.be/FeTaejpg18g

Τι μπορεί να γίνει

Πολλοί γονείς πιστεύουν ότι δεν μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς να τα έχουν εμβολιάσει.

Αλλά τα εμβόλια ήταν πάντα σε εθελοντική βάση. Ο Δρ Zoltan Rona λέει ότι οι γονείς πρέπει να απαιτήσουν μορφές απαλλαγής από τους διαχειριστές του σχολείου.

Εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν για ιατρικούς, πνευματικούς ή θρησκευτικούς λόγους.

Η Rona δηλώνει ότι οι γονείς μπορούν να επιμείνουν στην παραίτηση από τους εμβολιασμούς ή σε μια μορφή απόκλισης και στη συνέχεια να το κατοχυρώσουν συμβολαιογραφικά προκειμένου να το παρουσιάσουν στους αξιωματούχους του σχολείου.

Επίσης, πριν από την επίσκεψη σε γιατρό, μπορεί να είναι φρόνιμο να εξετάσουν την Εφημερίδα της American Medical Association vol. 284, 26 Ιουλίου 2000. Εκεί αναφέρεται με εκπληκτική ειλικρίνεια ότι οι αμερικανοί γιατροί ευθύνονται για 250.000 θανάτους ετησίως.

Οι μισοί από αυτούς τους θανάτους οφείλονται στις αρνητικές επιπτώσεις των λάθος συνταγογραφούμενων φαρμάκων. 

Είναι ενδιαφέρον ότι, στην εναρκτήρια δήλωση του Όρκου του Ιπποκράτη, οι γιατροί κάνουν μια δήλωση προς τον Απόλλωνα.

Στην ελληνική καθομιλουμένη, η λέξη Απόλλων σημαίνει καταστροφέας.

Οι ίδιοι οι ιατρικοί σύλλογοι λένε ότι τα ιατρικά λάθη είναι η πρώτη αιτία θανάτου. 

Καρδιά, καρκίνος και ιατρικά λάθη.

Αυτή είναι το «τρίγωνο του θανάτου», σύμφωνα με αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία αποκαλύπτει ότι τα λάθη των γιατρών αποτελούν την κυριότερη αιτία θανάτου, μετά την καρδιοπάθεια και τον καρκίνο, στις ΗΠΑ.

Την βάζουν τρίτη για ξεκάρφωμα αφού και για τις δύο πρώτες οι ίδιοι ευθύνονται, αφού αντί να γράψουν ότι ο ασθενής πέθανε από την χημειοθεραπεία (δικό τους λάθος) λένε πολύ βολικά από τον καρκίνο !!!! Γνωστά αυτά.

Η μελέτη αναγνωρίζει ότι βασικό εμπόδιο για μεγαλύτερη διαφάνεια αποτελεί ο φόβος των γιατρών και των νοσοκομείων ότι, αν παραδεχθούν το μοιραίο λάθος τους, τότε θα συρθούν στα δικαστήρια από τους συγγενείς των θανόντων. Γνωστά κι αυτά …

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς της Βαλτιμόρης, με επικεφαλής τον καθηγητή χειρουργικής Μάρτιν Μάκαρι, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό “British Medical Journal”, ανέλυσαν στοιχεία από τα αμερικανικά νοσοκομεία και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι κάθε χρόνο στις ΗΠΑ τουλάχιστον 250.000 θάνατοι (σχεδόν το 10% των συνολικών θανάτων μέσα σε ένα έτος) οφείλονται σε κάποιου είδους ιατρικά σφάλματα.

Τα θανατηφόρα λάθη των γιατρών περιλαμβάνουν τη λανθασμένη διάγνωση ασθένειας, την χορήγηση φαρμάκων στα οποία ήσαν αλλεργικοί οι ασθενείς, τους θανάτους από λοιμώξεις που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, τα σφάλματα στις χειρουργικές επεμβάσεις, το λάθος ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή κ.α.

Στην πρώτη θέση, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ, βρίσκονται οι θάνατοι από καρδιά (περίπου 615.000 ετησίως) και ακολουθούν οι θάνατοι από καρκίνο (περίπου 592.000).

Στην τέταρτη θέση -μετά τα ιατρικά λάθη- είναι οι θάνατοι από χρόνιες πνευμονοπάθειες (147.000) και στην πέμπτη τα ατυχήματα (133.000).

Μπορεί επίσης να είναι φρόνιμο να λάβουν οι γονείς σοβαρά υπόψη τις συμβουλές του πρώην διευθυντή Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας του James Shannon ο οποίος δήλωσε, «Το μόνο ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται ποτέ»

 Αυτή η συμβουλή σίγουρα αντήχησε στον Πρόεδρο George W. Bush. Στις 13 Οκτωβρίου του περασμένου έτους στη μέση των προεδρικών συζητήσεων, ο Μπους σαφώς δηλώνει, «δεν έχω κάνει εμβόλιο της γρίπης και δεν σκοπεύω να κάνω»

Ένα μήνα αργότερα το Reuters μεταφέρει ένα σχετικό και ενδιαφέρον στοιχείο που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών.

Ο ερευνητής του Χάρβαρντ Gerhard Scheuch δήλωσε ότι η ρινική εισπνοή ενός απλού φυσιολογικού ορού σπρέι μπορεί να σταματήσει τον ιό της γρίπης και της φυματίωσης.

Για λόγους ίσως ο πιο γνωστός για τη Merck και για άλλους, αυτές οι ενδεχομένως σωτήριες πληροφορίες δεν έχουν λάβει ευρεία διανομή στον Τύπο.

@Written by Kerry Cassidy / 2017

«Το μοναδικό ασφαλές εμβόλιο είναι αυτό που ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε ποτέ» Δρ Τζέιμς Σάνον, πρώην διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Υγείας.

«Τα εμβόλια κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.» Dr Anthony Morris, πρώην αρχιελεγκτής εμβολιασμών και ιολόγος του FDA.

«Υστερα από πάνω από 40 χρόνια στην Ιατρική, καταλήγω ότι η ανεπίσημη πολιτική της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και άλλων τέτοιων εμβολιαστικών οργανώσεων είναι η γενοκτονία» Dr Archie Kalokerinos

«Το να μεταμορφώσεις την αντίληψη του κόσμου και να αλλάξεις την δομή της κοινωνίας είναι το ίδιο πράγμα.

Απελευθερώνοντας τον εαυτό του κάποιος, έχει αλλάξει τους συσχετισμούς δύναμης και συνεπώς, έχει μετασχηματίσει την κοινωνία» Πήτερ Μάρσαλ … τόσο απλό!

ΝΟΣΗΡΗ ΕΛΙΤ

«Το να μεταμορφώσεις την αντίληψη του κόσμου και να αλλάξεις τη δομή της κοινωνίας είναι το ίδιο πράγμα. Απελευθερώνοντας τον εαυτό του κάποιος, έχει αλλάξει τους συσχετισμούς δύναμης και, συνεπώς, έχει μετασχηματίσει την κοινωνία» Πήτερ Μάρσαλ … τόσο απλό!

Στο βιβλίο του «Εργασία και Επιστήμη στον 20ου και 21ου αιώνα: Σκέψεις και Προβολές», ο Robert G. Jahn παρατηρεί: «Στην αυγή του 21ου αιώνα, βρίσκουμε πάλι μια ελίτ, ένα αυτάρεσκα ικανοποιημένο επιστημονικό κατεστημένο, το οποίο είναι όμως τώρα προικισμένο με πολύ περισσότερη δημόσια εξουσία και σεβασμό από την προγενέστερη έκδοσή του.

Ένα αληθινό ιερατείο υψηλής επιστήμης ελέγχει σημαντικά τμήματα της δημόσιας και ιδιωτικής πολιτικής για την έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή, την παραγωγή, την εκπαίδευση και τη δημοσίευση σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας πολιτιστική εμπιστοσύνη και σεβασμό που επεκτείνονται πολύ πιο πέρα από την πραγματική αξία του.

Είναι ένα κατεστημένο που επιμένει να αποκρύβει μανιωδώς τις συσσωρευόμενες ανωμαλίες κάτω από το διανοητικό του τάπητα, αρνούμενο τη δική του, καλά τεκμηριωμένη, κληρονομιά ότι ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.»

Archieve “Archie” Kalokerinos (28 Σεπτεμβρίου 1927 – 1 Μαρτίου 2012) ήταν Αυστραλός γιατρός.

Το 2000 του απονεμήθηκε ο τίτλος Έλληνας Αυστραλός του Αιώνα από την ελληνική εφημερίδα Νέος Κόσμος με έδρα τη Μελβούρνη. Διεξήγαγε έρευνες για διάφορα ιατρικά θέματα.

Υπήρξε υποστηρικτής της θεωρίας του Linus Pauling ότι πολλές ασθένειες προέρχονται από υπερπαραγωγή ελεύθερων ριζών και κατά συνέπεια μπορούν να προληφθούν ή να θεραπευτούν από τη βιταμίνη C. αυτό τον οδήγησε να θεραπεύσει πολλές καταστάσεις με υψηλές ενδοφλέβιες δόσεις βιταμίνης C.

Πίστευε ότι τα προγράμματα εμβολιασμού έχουν χρησιμοποιηθεί για σκόπιμη γενοκτονία (μεταξύ των αυτόχθονων Αυστραλών και στη διάδοση του ιού HIV στην Αφρική) και ότι η αμερικανική κυβέρνηση συστηματικά σχεδίαζε να απαλλαγεί από ανεπιθύμητα όντα όπως εγκληματίες, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους με γνωστά καρδιακά προβλήματα να εμβολιάζονται.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Αμερικανοί επιστήμονες ανέπτυξαν μια νέα τεχνολογία που τελικά μπορεί να καταστήσει εφικτό στο μέλλον όλα μαζί τα παιδικά εμβόλια να χορηγούνται με μία και μοναδική δόση εμβολιασμού.

Η νέα μέθοδος, που αποθηκεύει τα διαφορετικά εμβόλια σε ξεχωριστές μικροσκοπικές κάψουλες στο ίδιο ενέσιμο διάλυμα, δοκιμάσθηκε σε πειραματόζωα (ποντίκια).

Θα ακολουθήσουν δοκιμές σε ανθρώπους.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου ΜΙΤ, με επικεφαλής τον καθηγητή Ρόμπερτ Λάνγκερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό “Science”, χρηματοδοτήθηκαν από το Ίδρυμα Μιπλ και Μελίντα Γκέιτς.

Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι, χάρη στη νέα μέθοδο, οι παιδικοί εμβολιασμοί θα γίνουν πιο εύκολοι, καθώς είναι γνωστό ότι συχνά τα παιδιά -αλλά και οι γονείς- αντιδρούν σε αυτούς.

Οι μικροκάψουλες από ένα βιοδιασπώμενο πολυμερές υλικό (PLGA), που περιέχουν τα διαφορετικά εμβόλια και οι οποίες εισάγονται στο σώμα ταυτόχρονα, είναι προγραμματισμένες να απελευθερώνουν το περιεχόμενό τους στα επιθυμητά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το κάθε εμβόλιο, π.χ. μετά από εννέα, 20 ή 40 μέρες.

Κάθε κάψουλα, που μοιάζει με φλιτζανάκι του καφέ σφραγισμένο με καπάκι για να συγκρατεί το φαρμακευτικό περιεχόμενό του, έχει μέγεθος μόλις 400 μικρομέτρων (εκατομμυριοστών του μέτρου).

Η ίδια τεχνολογία (που αποκαλείται StampEd Assembly of polymer Layers-SEAL), πέρα από τα εμβόλια, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για τη χορήγηση και άλλων φαρμάκων για διάφορες παθήσεις, από αλλεργίες και διαβήτη μέχρι καρκίνο …. 500 εμβόλια σε ένα, ούτε σαμπουάν να ήταν.

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια ευφυής μηχανή παραγωγής αντισωμάτων και καταστροφής ιών.

Αυτό δεν το θέλουν με κανέναν τρόπο. Έτσι το εκφυλίζουν ξεκινώντας από τα εμβόλια (αλήθεια γνωρίζετε πόσες ενέσεις και τι είδους, κάνουν στο νεογέννητο στα νοσοκομεία, τα έχουν ήδη εμβολιάσει, τα επαναληπτικά κάνουν αργότερα) και δεν αφήνουν αυτή την ευφυΐα να αναπτυχθεί, έτσι δημιουργούν χρήσιμους ηλίθιους ως σκλάβους υπήκοους.

Σήμερα ακόμη υπάρχουν 5-6 γενιές που έζησαν χωρίς εμβόλια και γνωρίζουν ακόμη το άρωμα από την ντομάτα και το πεπόνι, όταν αυτές οι γενιές εκλείψουν αυτή η κουβέντα που κάνουμε σήμερα θα είναι άνευ λόγου.

Οι νεώτερες γενιές δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΓΝΩΣΗ … τα εμβόλια και η διατροφή είναι όχι ψιλά αλλά ανύπαρκτα γράμματα.

Σήμερα θεωρούν τρόφιμα τα δηλητήρια των σούπερ μάρκετ και τους βρωμάει η αρωματική μικρούλα φράουλα, τι εμβόλια και φυσική λειτουργική ζωή, οι επόμενες γενιές θα είναι νεκρές μηχανιστικές και φουλ δυσλειτουργικές γενιές, τα ίχνη τους ουρλιάζουν ήδη κι όποιος δεν τα βλέπει, απλά δεν βλέπει.

Η ΑΓΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΖΩΟΥ

Είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που τα εμβόλια και τα φαρμάκια γενικώς είναι ΥΠΟΠΤΑ … για να λειτουργήσουν τα εμβόλια λένε οι πεϊπερολόγοι πρέπει να τα κάνουν όλοι (sic) αφού αυτοί που κάνουν εμβόλια έχουν αντισώματα κι άρα είναι καλυμμένοι … ΑΛΛΑ ΟΧΙ … πρέπει λέει να δηλητηριαστούν όλοι γιατί δεν λειτουργούν αλλιώς … τι μεγαλειώδες σκεπτικό!!!!

Θα δηλητηριαστώ εγώ που φροντίζω τον εαυτό μου, για να μην νοσήσει ο απέναντι που τρέφεται με κουτόχορτο …. ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ….. αν επηρεάζουν την δική σου ζωή τότε η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ κι όχι οι αποφάσεις μου.

Μείνε λοιπόν μακριά μου για να μην επηρεαστείς.

Σε λίγο θα μας πείτε να παίρνουμε φάρμακα για την γρίπη, για να μην αρρωστήσετε εσείς (lol) Αλλάξτε προμηθευτή μυαλού γρήγορα γιατί την χάρη δεν θα σας την κάνουμε!!!

Η αγέλη δεν θέλει ευθύνες, γι’ αυτό αντιδράει τόσο έντονα με τα εμβόλια, το γάλα, τον καφέ, τη ζάχαρη, τους αεροψεκασμούς κτλ.

Χωρίς την αγέλη θα είχε καταρρεύσει το υπάρχον σύστημα που τόσο απλοϊκά, χωρίς καμία σκέψη στηρίζει. Μην τους πειράζετε τα σταθερά τους δεδομένα – μαμ, κακα, σεξ και νανι.

Η μόνη τους έννοια είναι πως θα πάρουν το νέο i phone, θα ρουφιανέψουν, θα κλέψουν, θα κλαφτούν, θα απειλήσουν … παρασιτικοί κάθε είδους.

Σήμερα ο νέος «παράδεισος» των κλινικών δοκιμών είναι η Ινδία.

Μόνο το 2010, ο αριθμός των δοκιμών νέων φαρμάκων στην χώρα ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια.

Το 2005 η Ινδία έκανε τη νομοθεσία της για τις κλινικές δοκιμές ιδιαίτερα ελαστική με αποτέλεσμα φαρμακευτικοί κολοσσοί, όπως η Pfizer, η Astra Zeneca, και η Merck να έχουν μεταφέρει το κέντρο των επιχειρήσεων τους στη χώρα.

Το γεγονός πως τα τελευταία 3 χρόνια σχεδόν 2000 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια τέτοιων δοκιμών, λίγο απασχολεί τη φαρμακοβιομηχανία, τα κέρδη της οποίας υπολογίζεται πως ξεπερνάνε τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόσφατα η βρετανική εφημερίδα Independentαποκάλυψε πως στο Madhya Pradesh, στο Andhra Pradesh και στο Νέο Δελχί, εκατοντάδες κορίτσια χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα για τις δοκιμές του νέου εμβολίου κατά του καρκίνου της μήτρας το γνωστό Gardasil, της εταιρείας Merck.

Οι δοκιμές χρηματοδοτήθηκαν από το Ίδρυμα Bill and Melina Gates και πραγματοποιήθηκαν από μια αμερικανική μη κυβερνητική οργάνωση.

Παρόμοιες δοκιμές έγιναν και για το εμβόλιο Cervarix της ανταγωνιστικής εταιρείας GlaxoSmithKline στην ίδια περιοχή.

Τα κορίτσια συμμετείχαν στο πρόγραμμα χωρίς να το γνωρίζουν και χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους.

Όταν αρκετά από τα κορίτσια πέθαναν αφού έλαβαν το εμβόλιο, οι αρχές σταμάτησαν τις δοκιμές απαιτώντας περισσότερη έρευνα.

Αν και επισήμως ο θάνατος των κοριτσιών δεν συνδέεται με το εμβόλιο, και αρκετές περιπτώσεις καταχωρήθηκαν ως αυτοκτονία, η δοκιμή αποτελεί παραβίαση κάθε ιατρικού πρωτοκόλλου καθώς κανείς ποτέ δεν ενημερώθηκε για αυτήν.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι φαρμακευτικές εταιρείες με τη συμβολή των τοπικών υπηρεσιών υγείας πείθουν τους γονείς να δώσουν την συγκατάθεση τους για μαζικούς εμβολιασμούς, όταν στην πραγματικότητα πρόκειται για δοκιμές νέων εμβολίων.

Συχνά παρουσιάζουν στους αναλφάβητους γονείς πολυσέλιδα έγγραφα στα αγγλικά, τα οποία τους ζητάνε να υπογράψουν χωρίς ποτέ να τους ενημερώνουν για το τι ακριβώς γράφει το έγγραφο.

Το 2007 στην Πολωνία άστεγοι πληρώθηκαν 2 δολάρια ο καθένας για να συμμετέχουν σε έναν εμβολιασμό ρουτίνας -όπως πίστευαν-κατά της εποχικής γρίπης.

Στην πραγματικότητα έγιναν πειραματόζωα για τις δοκιμές ενός νέου εμβολίου κατά της γρίπης που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 20 αστέγων.

Η περίπτωση δεν έφτασε ποτέ στα δικαστήρια.

[Κανονικοί μαφιόζοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ]

Στον δυτικό κόσμο έχουν [και καλά] οριοθετηθεί αυστηρά πρωτόκολλα και ισχυρή νομοθεσία που προστατεύει τόσο τις εταιρείες όσο και τα άτομα που συμμετέχουν στις κλινικές δοκιμές.

Είναι απαραίτητο η νομοθεσία αυτή να γίνει διεθνής και να αφορά σε όλες τις δοκιμές φαρμάκων, ακόμα και όταν γίνονται σε τρίτες χώρες που δεν έχουν ανάλογους νόμους.

Όσο όμως το κέρδος τοποθετείται πάνω από την ανθρώπινη ζωή, τότε πολύ δύσκολα κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα.

Και όσο θα ισχύει αυτό, όλο και περισσότερα συνάνθρωποι μας θα πεθαίνουν στην σιωπή.

Το 2008 οι κλινικές δοκιμές για το νέο εμβόλιο της Glaxo Smith Kline κατά του πνευμονόκοκκου το Synflorix που έγιναν στην Αργεντινή είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 25 βρεφών.

Οι γονείς, αναλφάβητοι στην πλειοψηφία τους, έδωσαν την συγκατάθεση τους, υπογράφοντας φόρμες στα αγγλικά, τις οποίες αδυνατούσαν να διαβάσουν.

Σχεδόν όλοι πίστευαν πως απλά συμμετέχουν σε έναν εμβολιασμό ρουτίνας.

Οι τοπικοί γιατροί που έπεισαν τους γονείς να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα έλαβαν 350 δολάρια ως αμοιβή από την εταιρεία.

Ύστερα από το θάνατο των βρεφών, η κυβέρνηση της Αργεντινής περιορίστηκε απλά στο να επιβάλλει χρηματικά πρόστιμα [μπουαχαχαχαααα] στους επικεφαλής της έρευνας.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Vanity Fair, η Glaxo Smith Kline οι θάνατοι είναι στατιστικά δικαιολογημένοι, χωρίς όμως ποτέ να πραγματοποιηθεί ανεξάρτητη έρευνα για τις αιτίες των θανάτων ή να γίνει αυτοψία… μας δουλεύουν κανονικά.

Οι άνθρωποι σταμάτησαν να έχουν εμπιστοσύνη στο επίσημο κράτος – μαντρί (τσοπάνης) και δικαίως φυσικά, αφού έγιναν όχι απλά ανάξιοι εμπιστοσύνης, αλλά κύριοι εχθροί του ανθρώπου και της ζωντανής ζωής.

Ως συνεπακόλουθο προέκυψε το ότι, μη έχοντας την απαιτούμενη λογική σκέψη και διάκριση να ξεχωρίσουν οι άνθρωποι τι είναι τι και τι να κάνουν, αφού είχαν μάθει να εμπιστεύονται και να υπακούουν στο σύστημα και στους εκπροσώπους του τσοπαναράδες (…παπάς, χωροφύλακας, δάσκαλος, βουλευτής, γιατρός, μπακάλης κλπ) βολοδέρνουν με ότι τους πουν αυτοί που τους αντικατέστησαν (νέοι τσοπαναραίοι, μπόγιες, νταβάδες, δοσίλογοι) στον ψυχισμό τους.

Η ικανότητα να ζήσουν και να παίρνουν αποφάσεις ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΚΙ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙΑ τους είναι αδιανόητο, γιατί δεν ξέρουν να διαβάζουν ή να γράφουν πάνω από μια αράδα λέξεις κι αυτές ανορθόγραφες.

Εχουν απόλυτη ΑΓΝΟΙΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ και γι’ αυτό άγονται και φέρονται σαν τους φελλούς, από τσοπάνη σε τσοπάνη … μεζεδάκια στο τραπέζι του Μεγάλου ΑΡΧΟΝΤΑ.

Κατέδιδαν μαθητές του δημοτικού για αναπηρία και υπολόγιζαν με τους μαθητές πόσο κοστίζει στο σύστημα ένας ανάπηρος

Αυτές οι δασκάλες κάρφωναν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και τα οδηγούσαν στα κολαστήρια! Και σήμερα το ίδιο κάνουν οι Έλληνες δάσκαλοι!

ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

Οπως αναφέρει σε άρθρο της η Dailymail, o πρίγκιπας Ουίλιαμ στην ομιλία του κατά την διάρκεια του επίσημου φιλανθρωπικού δείπνου του οργανισμού Tusk Trust στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ραουντχάουζ στο Λονδίνο, που παρατέθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το Tusk Trust είναι ένας βρετανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 1990 για να βοηθήσει στην προστασία της αφρικανικής άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των αφρικανικών ελεφάντων.

Ο Δούκας του Κέμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι ο βασιλικός προστάτης του Tusk από το 2005 και υποστηρικτής του έργου του. Στην γεμάτη πάθος ομιλία του, όπως χαρακτηρίστηκε, ανέφερε:

«Κατά την διάρκεια της ζωής μου, έχουμε δει παγκόσμιους πληθυσμούς άγριων ζώων να μειώνονται κατά περισσότερο από το μισό. Θα πρέπει να εργαστούμε πολύ πιο σκληρά και να σκεφτόμαστε πολύ βαθύτερα αν θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα ανθρώπινα όντα και τα άλλα είδη ζώων με τα οποία μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη μπορούν να συνεχίσουν να συνυπάρχουν.

Ο ταχέως αναπτυσσόμενος ανθρώπινος πληθυσμός της Αφρικής προβλέπεται να υπερδιπλασιαστεί έως το 2050, μια συγκλονιστική αύξηση της τάξεως των τριών και μισού εκατομμυρίου ανθρώπων το μήνα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αύξηση αυτή θέτει την άγρια ​​φύση και τους οικοτόπους υπό τεράστια πίεση. Αστικοποίηση, ανάπτυξη υποδομών, καλλιέργεια – τα οποία είναι καλά, αλλά θα έχουν τρομερό αντίκτυπο εάν δεν ξεκινήσουμε τώρα να σχεδιάζουμε και να λάβουμε μέτρα».

Ο πατέρας του Γουίλιαμ, ο Πρίγκιπας Κάρολος, σε μια ομιλία του το 2010 στο Κέντρο Ισλαμικών Σπουδών της Οξφόρδης είχε εκφράσει επίσης τις ανησυχίες του σχετικά με την ταχεία αύξηση του πληθυσμού, προειδοποιώντας πως αυτό σημαίνει ότι η γη δεν μπορεί να μας συντηρήσει όλους (lol)

Οποιος δεν θέλει να καταλάβει … δικό του πρόβλημα.

Σχέδιο Goudenhove Kalergi

Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ  COUDENHOVE-KALERGI - e-synews.gr

Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI

Η Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Στο βιβλίο του Praktischer Idealismus (αναζήτησε το σχετικό άρθρο) ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών “Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης” δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία.

Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής.

Φαλμεράυερ – Καλλέργης – Κίσινγκερ οι τρεις μεγαλύτεροι εχθροί του  Ελληνισμού! | ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης.

Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων… και τα εμβόλια βρίσκονται μέσα σε αυτό το σχέδιο.

Πρέπει να νοσεί ο άνθρωπος από γρίπη 1-2 φορές τον χειμώνα … ο πυρετός είναι ΟΡΓΟΝΗ και καθαρίζει το σώμα από τους ΒΑΚΙΛΟΥΣ Τ … εμποδίζει την μίτωση των καρκινικών κυττάρων, κόβει δηλαδή τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων … με μπόλικη βιταμίνη C (όχι τα πορτοκάλια και οι πορτοκαλάδες δεν έχουν βιταμίνη C, περισσότερη βιταμίνη έχει η πράσινη πιπεριά και το ακτινίδιο, γι’ αυτό καλύτερα σκευάσματα, άντε τα αυτονόητα πρέπει να λέμε…) τώρα φυσικά έχουν ονομάσει κάτι άλλο ως γρίπη και κάτι άλλο ως κρυολόγημα, αλλά η μεταξύ τους διάκριση είναι ομιχλώδης.

Σε ασθενείς που παίρνουν δεκάδες φάρμακα και δεν έχουν ανοσοποιητικό ή μηχανισμό αυτοϊασης μπορεί να είναι χρήσιμο το εμβόλιο, στο πλαίσιο του «το μη χείριστο βέλτιστο» Δεν αντιλαμβάνομαι λογικά, γιατί είναι χρήσιμο σε οποιονδήποτε άλλο!! πέρα από το χρηματιστήριο φυσικά.

«Ο κύριος λόγος που παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα είναι ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν πωλούν φάρμακα, πουλάνε ψέματα σχετικά με τα φάρμακα.  

Αυτό είναι που κάνει τα φάρμακα τόσο διαφορετικά από οτιδήποτε άλλο στην ζωή.

Σχεδόν όλα όσα ξέρουμε για τα φάρμακα είναι ό,τι έχουν επιλέξει να μας πουν οι εταιρείες και οι γιατροί μας, ο λόγος που οι ασθενείς εμπιστεύονται το φάρμακό τους είναι γιατί προεκτείνουν την εμπιστοσύνη που έχουν στους γιατρούς τους στα φάρμακα που τους συνταγογραφούν.

Οι ασθενείς δεν συνειδητοποιούν ότι, αν και οι γιατροί τους μπορεί να γνωρίζουν πολλά για τις ασθένειες και την ανθρώπινη φυσιολογία και ψυχολογία, ξέρουν πολύ, πολύ λίγα για τα φάρμακα τα οποία δεν έχουν παρασκευάσει προσεκτικά και έχουν μεταμφιεσθεί από την φαρμακευτική βιομηχανία.

Αν δεν πιστεύετε ότι το σύστημα είναι εκτός ελέγχου, παρακαλώ στείλτε μου email και εξηγήστε μου γιατί τα φάρμακα είναι η τρίτη κύρια αιτία θανάτου.

Αν μια τέτοια εξαιρετικά θανατηφόρα επιδημία είχε προκληθεί από ένα νέο βακτήριο ή ιό, ή ακόμα και ένα εκατοστό από αυτό, θα είχαμε κάνει ό,τι μπορούσαμε για να τα θέσουμε υπό έλεγχο.» @Peter C. Gøtzsche, MD είναι ένας Δανός ιατρικός ερευνητής και ο διευθύνων του Σκανδιναβικού Cochrane Center στο Rigshospitalet στην Κοπεγχάγη, Δανία.

Εχει γράψει πολλές κριτικές αξιολογήσεις μέσω της συνεργασίας του στο Cochrane.

Ο ιατρός Peter C Gøtzsche, MD εκθέτει τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και το σίριαλ της δόλιας συμπεριφοράς τους, τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και στο μάρκετινγκ όπου η ηθικά κατακριτέα περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή είναι ο κανόνας.

Κοίτα το ψέκασμα στις φωτογραφίες, πάνω από τον ΒΟΛΟ, πριν λίγες ημέρες, τα αεροσκάφη πετούν ΕΚΤΟΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ και στην ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ.

Μετά μπορείς να μιμιδίζεις τις μαλακίες που ακούς από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, αν είσαι δυσλειτουργική μαϊμού!

Τι να κάνεις αν δεν είσαι;

Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές και η ΔΥΝΑΜΗ σου θα σε κατευθύνει.

Αν χρειαστεί να κάνεις εμβόλια, υπάρχουν πάνω από 10 τρόποι να τα αποβάλλεις από τον οργανισμό σου, πριν ρημάξουν το DNA σου.

Διάβασε άρθρα σχετικά: “Διατροφή για Δύναμη και Υγεία” και “Τα Εμβόλια Σκοτώνουν τα Αντισώματα”

Και φυσικά ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ κανείς μας δεν νοιάζεται!!!

@Eleonora Trelawny /αναζήτησε το άρθρο “Ο Μύθος των Εμβολίων” και το βιβλίο

Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ
MORITZ ANDREAS

Αναζητήστε το βιβλίο Vaccines and Autoimmunity πανεπιστημιακή έκδοση του τμήματος Ανοσολογίας του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, γραμμένο από 50 κορυφαίους ανοσολόγους.

ΕΣΥ που παπαγαλίζεις χιλιααααααάδες μελέτες περί ωφέλειας των εμβολίων 400 ακόμη φαντάζομαι δεν θα σε κουράσουν! για πιο σφαιρική άποψη.

Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ’ Ο ΓΙΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια ευφυής μηχανή παραγωγής αντισωμάτων και καταστροφής ιών.

Αυτό δεν το θέλουν με κανέναν τρόπο.

Έτσι το εκφυλίζουν ξεκινώντας από τα εμβόλια (αλήθεια γνωρίζετε πόσες ενέσεις και τι είδους, κάνουν στο νεογέννητο στα νοσοκομεία, τα έχουν ήδη εμβολιάσει, τα επαναληπτικά κάνουν αργότερα) και δεν αφήνουν αυτή την ευφυΐα να αναπτυχθεί, έτσι δημιουργούν χρήσιμους ηλίθιους ως σκλάβους υπήκοους.

Σήμερα ακόμη υπάρχουν 5-6 γενιές που έζησαν χωρίς εμβόλια και γνωρίζουν ακόμη το άρωμα από την ντομάτα και το πεπόνι, όταν αυτές οι γενιές εκλείψουν αυτή η κουβέντα που κάνουμε σήμερα θα είναι άνευ λόγου.

Οι νεώτερες γενιές δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΓΝΩΣΗ … τα εμβόλια και η διατροφή είναι όχι ψιλά αλλά ανύπαρκτα γράμματα.

Σήμερα θεωρούν τρόφιμα τα δηλητήρια των σούπερ μάρκετ και τους βρωμάει η αρωματική μικρούλα φράουλα, τι εμβόλια και φυσική λειτουργική ζωή, οι επόμενες γενιές θα είναι νεκρές μηχανιστικές και φουλ δυσλειτουργικές γενιές, τα ίχνη τους ουρλιάζουν ήδη κι όποιος δεν τα βλέπει, απλά δεν βλέπει.

Το παρόν άρθρο (και όλα τα σχετικά άρθρα του terrapapers) έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, αποτελεί μια συμβολή, ένα έναυσμα περαιτέρω έρευνας για τηn γενικότερη συζήτηση που υπάρχει, για την αναγκαιότητα ή μη των εμβολίων καθολικά, σε όλους, χωρίς διάκριση κι ανεξέλεγκτα, όπως και τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της προ-ιατρικής με το ΚΕΡΔΟΣ κάθε είδους, όπως και την απομάκρυνση από τον «Όρκο του Ιπποκράτη» που πλέον είναι Ολοφάνερη.

1) Κανείς μας δεν είναι αντίθετος στην έρευνα και στην χρήση πειραματικών μεθόδων … αλίμονο!!!

Αλλά πρέπει να τηρούνται οι λογικές (ηθικές) διαδικασίες και με γνώμονα αυτές κι όχι το κέρδος (υλικό ή άυλο) να παράγονται τα αποτελέσματα.

2) Όποιος θέλει να εμβολιαστεί, είναι απολύτως ελεύθερος να το κάνει, κανείς δεν τον εμποδίζει.

Αναλαμβάνει όμως και πλήρως την ευθύνη της ζωής και της υγείας του, ειδικά αν διαβάζει τα «ψιλά γράμματα» στις συσκευασίες των φαρμάκων.

Η καλύτερη θεραπεία είναι η Π Ρ Ο Λ Η Ψ Η … το ανώτερο όλων είναι να ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ο οργανισμός … τελεία και παύλα.

Σε καμία περίπτωση τα άρθρα μας δ ε ν αποτελούν σύσταση ή προτροπή για την αποφυγή εμβολιασμού μια και σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρείται επιβεβλημένη και μονοδρομική.

Η στόχευση αφορά την υπερβολή την οποία πολλές φορές διαπιστώνουμε στην προσέγγιση του θέματος αυτού, και στην προσοχή, και το «ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ» κατά την αρχαία Ελληνική ρήση που χρειάζεται να επιδείξουν οι επιστήμονες και οι ερευνητές στον χώρο της υγείας ως «παραγωγοί» λύσεων και οι ασθενείς καταναλωτές ως χρήστες και λήπτες υπηρεσιών και προτάσεων που τους προτείνονται προληπτικά ή μη για την υγεία τους.

Κάποια εμβόλια είναι επιβεβλημένα υπό αυστηρό έλεγχο και σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάποιοι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη, αφού δεν έχουν επιλογές υγείας, καθαριότητας, ασφαλούς τροφής, ευζωίας κλπ.

Παρατήρηση του Ολοφάνερου και Διαφοροποίηση μας γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.

Η μη διαφοροποίηση (ομαδοποίηση) είναι κύριο γνώρισμα των άνοων.

*Η υπογράφουσα και η ιστοσελίδα terrapapers.com δεν έχουν σκοπό να παρακινήσουν γενικά τους ανθρώπους να μην ακολουθούν την συστημική ιατρική. Παρουσιάζουν διεθνή στοιχεία, σχετικά με την ασφάλεια ή μη των παραγόμενων θεραπειών.

Ο κάθε ενήλικας θα πρέπει να συμβουλεύεται τον θεράποντα γιατρό του και να αναλαμβάνει την ευθύνη της υγείας του.

  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΉΣ

Δωρεάν εφαρμογή παρακολούθησης Geoengineering:

Απλά εγκαταστήστε τη συντόμευση στην Αρχική οθόνη σας

www.GeoWatchApp.com

  • ΥΛΙΚΌ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΏΝ

Πλήρες χρώμα, γυαλιστερά
φυλλάδια!
 

  • 20 ΣΕΛΊΔΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΆ ΦΥΛΛΆΔΙΑ

  • ΒΙΒΛΊΟ DVD ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΊΟΥ

  • ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΕΙΣΑΓΩΓΉΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΈΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΛΊΜΑΤΟΣ

Επιστολή για την εισαγωγή ανθρώπων
στο θέμα της κλιματικής μηχανικής
 

  • ΣΕΛΊΔΑ ΠΡΌΤΑΣΗΣ ΔΡΆΣΗΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΉ

  • ΜΕΤΑΦΡΆΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΆ

  • ΑΔΙΆΨΕΥΣΤΟ ΥΛΙΚΌ ΤΑΙΝΙΏΝ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΎ ΑΕΡΟΛΎΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΈΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΛΊΜΑΤΟΣ

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο

  • ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΣΎΓΧΡΟΝΟΙ ΑΕΡΙΩΘΟΎΜΕΝΟΙ ΚΙΝΗΤΉΡΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΧΕΔΌΝ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΆΓΟΥΝ ΜΟΝΟΠΆΤΙΑ ΣΥΜΠΎΚΝΩΣΗΣ

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το φροντιστήριο

  • ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΖΩΝΤΑΝΏΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΏΝ ΕΙΚΌΝΩΝ

Παρακολουθήστε τη ζωντανή δορυφορική δραστηριότητα.
–>Γεωστατικού Δορυφορικού Διακομιστή<–

  • ΓΚΑΛΕΡΊ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΏΝ ΕΙΚΌΝΩΝ ΨΕΚΑΣΜΟΎ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΎ ΕΙΡΗΝΙΚΟΎ

  • GEOENGINEERING ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ

  • ΝΟΜΙΚΈΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ

  • ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ

  • ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΙΣΤΟΡΊΕΣ

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 31 Ιουλίου 2021, #312

Ο Ντέιν Γουίγκινγκτον GeoengineeringWatch.org Πόσοι είναι προετοιμασμένοι για αυτό που εκτυλίσσεται; Οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για την κλιματική παρέμβαση έχουν

Γραφένιοι ουρανοί;

Ο Ντέιν Γουίγκινγκτον GeoengineeringWatch.org Τι δεν μας λένε;

Σπέρνεται το εξαιρετικά τοξικό και αμφιλεγόμενο γραφένιο στοιχείου

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 24 Ιουλίου 2021, #311

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Το χάος του κλίματος αυξάνεται σε όλο τον κόσμο, το ίδιο ισχύει και για το κλίμα

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 17 Ιουλίου 2021, #310

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Οι ανωμαλίες των καιρικών συνθηκών γίνονται τώρα τόσο ακραίες που πολλές αρχίζουν επιτέλους

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 10 Ιουλίου 2021, #309

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Η κατασκευασμένη αποτέφρωση της δυτικής Βόρειας Αμερικής συνεχίζεται ενώ κατακλυσμόι ρεκόρ κατακλύζονται και

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 3 Ιουλίου 2021, #308

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org ρεκόρ θερμότητας, πυρκαγιές, καπνός, τυφώνες, πλημμύρες και τεράστιο χαλάζι, πώς είναι το 4ο σας

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 26 Ιουνίου 2021, #307

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Ιστορικά άνευ προηγουμένου ρεκόρ συντριπτική θερμότητα έχει προγραμματιστεί για άλλη μια φορά ψήνει περιοχές

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 19 Ιουνίου 2021, #306

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Από τις καιρικές συνθήκες, στη συμπεριφορά των κοινωνιών, στις εξελισσόμενες ατζέντες των ελεγκτών, όλα

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 12 Ιουνίου 2021, #305

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Πρωτοφανή σενάρια για το κλίμα και τη θερμοκρασία σπέρνουν τον όλεθρο στη γεωργική παραγωγή όλα

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 5 Ιουνίου 2021, #304

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Επίσημες αφηγήσεις για μερικά από τα τρομερά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε αρχίζουν να

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΕΣ ΞΗΡΑΣΊΕΣ

Γεωμηχανή: Φωτιά και πάγος

Ο Ντέιν Γουίγκινγκτον GeoengineeringWatch.org Geoengineering σπέρνει τον όλεθρο σε όλο τον κόσμο, από τις φωτιές μέχρι τον πάγο. μετά

Geoengineering δημιουργώντας πάγωμα φριτέζα ακραίες τιμές

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Παγκόσμιες εργασίες κλιματικής μηχανικής δημιουργούν όλο και πιο ακραίες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασία whiplash

Κυβερνήτης Newsom, Geoengineering και πρωτοφανείς πυρκαγιές

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org ο νεοεκλεγείς κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ αναγκάστηκε να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω

Η γεωμηχανή τροφοδοτεί καταστροφές από καταιγίδες

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Για άλλη μια φορά τα δάση στις Δυτικές ΗΠΑ αποτεφρώνονται ως ανατολικά των ΗΠΑ

Παγκόσμια επίθεση τροποποίησης καιρού που προκαλεί κλιματικό χάος και περιβαλλοντική καταστροφή

Η Dane Wigington geoengineeringwatch.org Παγκόσμια μηχανική για το κλίμα περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές πτυχές και διαδικασίες.

Οι συνέπειες της

NASA, και η εγκληματική άρνηση της κλιματικής μηχανικής

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org NASA δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο για το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα για να

Geoengineered Δυτική κατάρρευση των ΗΠΑ για να δροσίσει την υπόλοιπη χώρα, και πάλι

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Οι Δυτικές ΗΠΑ έχουν, τουλάχιστον, γίνει εδώ και πολύ καιρό μια ζώνη θυσίας για το κλίμα

Η κλιματική μηχανική χειρίζεται πλήρως τις βροχοπτώσεις

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Εδώ και πολλές δεκαετίες μια συγκεκαλυμμένη παγκόσμια συνεργασία των κυβερνήσεων έχει

Οι γεωενμηχανιστές διαταράσσουν τον υδρολογικό κύκλο σε μια απελπισμένη προσπάθεια συγκάλυψης της πλανητικής τήξης

Dane Wigington geoengineeringwatch.org Απόκρυψη της σοβαρότητας και της αμεσότητας αμέτρητων συγκλίνουν καταστροφών από πληθυσμούς (μέχρι την

Απόγνωση, αποδεκασία και καταστροφή της κλιματικής μηχανικής, τι θα χρειαστεί για να ξυπνήσουν οι μάζες;

Ο Ντέιν Γουίγκινγκτον geoengineeringwatch.org Πριν από περίπου 70 χρόνια η κυβέρνησή μας πήρε την απόφαση να διαπράξει τον άνθρωπο.

  • ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 31 Ιουλίου 2021, #312

Ο Ντέιν Γουίγκινγκτον GeoengineeringWatch.org Πόσοι είναι προετοιμασμένοι για αυτό που εκτυλίσσεται;

Οι συνεχιζόμενες επιχειρήσεις κλιματικής παρέμβασης έχουν ωθήσει τον πλανήτη πέρα από το σημείο χωρίς επιστροφή, το κλιματικό χάος

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 24 Ιουλίου 2021, #311

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Μακελειό για το κλίμα αυξάνεται σε όλο τον κόσμο, το ίδιο ισχύει και για το σενάριο του CV-19. Θερμαντήρας ιονόσφαιρας που προκαλείται από θερμότητα υψηλής πίεσης

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 17 Ιουλίου 2021, #310

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Οι ανωμαλίες των καιρικών συνθηκών γίνονται τώρα τόσο ακραίες που πολλοί αρχίζουν επιτέλους να ρωτούν αν υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία από εμάς

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 10 Ιουλίου 2021, #309

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Η κατασκευασμένη αποτέφρωση της δυτικής Βόρειας Αμερικής συνεχίζεται, ενώ οι κατακλυσμόι ρεκόρ κατακλύζονται και δροσίζουν τις ανατολικές ΗΠΑ.

Οι καλλιέργειες τροφίμων αποδεκατίζονται και από τα δύο

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 3 Ιουλίου 2021, #308

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org ρεκόρ θερμότητας, πυρκαγιές, καπνός, τυφώνες, πλημμύρες και τεράστιο χαλάζι, πώς πάνε οι διακοπές σας στις 4 Ιουλίου;

Η Δυτική Βόρεια Αμερική είναι για άλλη μια φορά

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 26 Ιουνίου 2021, #307

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Ιστορικά πρωτοφανές ρεκόρ καταστροφικής ζέστης έχει προγραμματιστεί να ψήσει για άλλη μια φορά περιοχές της δυτικής Βόρειας Αμερικής για μια ανησυχητικά μεγάλη διάρκεια. Πολλές μερίδες

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 19 Ιουνίου 2021, #306

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Από τις καιρικές συνθήκες, στη συμπεριφορά των κοινωνιών, στις εξελισσόμενες ατζέντες των ελεγκτών, όλα γίνονται γρήγορα πιο ακραία και όλα συνδέονται.

Η βαρύτητα

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 12 Ιουνίου 2021, #305

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Πρωτοφανή σενάρια για το κλίμα και τη θερμοκρασία σπέρνουν τον όλεθρο στη γεωργική παραγωγή σε όλο τον κόσμο.

Σε πόση ώρα θα είναι τα ράφια των παντοπωλείων;

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 5 Ιουνίου 2021, #304

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Επίσημες αφηγήσεις για μερικά από τα τρομερά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε αρχίζουν να ξετυλίγονται, αλλά άλλα παραμένουν ανεπίτρεπτα.

Τι θα χρειαστεί για να σπάσει

Geoengineering Παρακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις συναγερμού, 29 Μαΐου 2021, #303

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Η επιστημονική κοινότητα παραδέχεται τελικά ότι η κατάσταση της βιόσφαιρας είναι πολύ πιο τρομερή από ό, τι είχε αποκαλυφθεί προηγουμένως και ότι οποιαδήποτε ανάκαμψη θα

  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΚΑΤΑΙΓΊΔΩΝ

Επακόλουθος του χημικού πυρήνα πάγου

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Χημικά πυρηνικά γεγονότα “χιονιού” σπέρνουν τον όλεθρο στα δάση, τα οικοσυστήματα και τις ανθρώπινες υποδομές.

Οι χημικές διαδικασίες σποράς σύννεφων πυρήνων πάγου είναι ένα κύριο συστατικό

Χημικά πυρήνας χειμερινός καιρός

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Η εξαιρετικά ανώμαλη επιφανειακή ψύξη στο Τέξας και σε άλλα μέρη του κόσμου δεν είναι μόνο τυχαίες πράξεις της Φύσης.

Οι παγκόσμιες εργασίες κλιματικής μηχανικής δεν είναι απλώς

Μηχανική Κλιματικό Χάος

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Πολλές κρύες θερμοκρασίες ρεκόρ εξακολουθούν να συμβαίνουν σε διάφορες τοποθεσίες των ΗΠΑ.

Πώς είναι δυνατόν μια τέτοια σταθερά ανώμαλη ψύξη ενός τέτοιου

Hurricane Dorian, Should We Continue To Expect The Unexpected?

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Hurricane Dorian has been highly impacted by the ongoing climate engineering operations. Do governments have the right to modify our weather? What path is Hurricane Dorian

Hurricane Barry, Was It Manipulated In The Attempt To Diminish The Gulf Algae Bloom?

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Is there evidence to indicate that climate engineering operations manipulated hurricane Barry? Available data makes clear the answer is yes. Were the weathermakers attempting to churn

  • AIRCRAFT SPRAYING VIDEOS

Graphene Skies?

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org What aren’t we being told? Is the highly toxic and controversial element graphene being seeded into our skies as part of the ongoing covert

Geoengineering Watch: Our First Ever High Altitude Atmospheric Testing

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org After substantial difficulty and expense, Geoengineering Watch has utilized two types of aircraft to complete multiple atmospheric particulate sampling flights up to

Climate Engineering, New Film Footage Confirmation

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org The climate science community is increasingly calling for massive global climate engineering / solar radiation management operations to be immediately deployed to

Geoengineering Reality: Film Footage And Facts Prove Contrail Myth

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Sharing shocking and inarguable film footage of jet aerosol spraying is the most powerful tool of all for waking people up to

Geoengineering, Weather Warfare, And The Contrail Deception

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Official sources, who’s job it is to deny the blatantly obvious climate engineering atrocities, have consistently claimed that the vapor trails seen behind WWll

NASA, And The Criminal Denial Of Climate Engineering

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org NASA is nothing more than a tool for the military industrial complex to carry out their nefarious agendas and to cover up their

High Bypass Turbofan Jet Engines, Geoengineering, And The Contrail Lie

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Refuting the “its just condensation trails” official lie is easily done if specific fundamental facts are understood and remembered. The short article and

  • ACTIVIST ARTICLES & VIDEOS

Geoengineering Watch Global Alert News, June 19, 2021, #306

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org From the weather, to the behavior of societies, to unfolding controller agendas, all is rapidly becoming more extreme and all is connected. The gravity

Geoengineering Watch Global Alert News, December 14, 2019, #227

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Ongoing investigations and document releases continue to expose the endless flow of lies and deception emanating from the US government. Endless political theater is

All The Way – A Charles Bukowski Poem

Geoengineering Watch Global Alert News, September 22, 2018, #163

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org From all over the world the headlines continue to pour in, change is occurring at blinding speed. As our forests and wildlife disappear, instead

Sowing Seeds

What are we to do as the walls close in on us? Is it not our duty of care to protect our children’s future and this

Mirror, Mirror In The Sky

By Irene Parousis “We’re going to build a mirror factory first and put out nothing but mirrors for the next year and take a long look in them.” – Fahrenheit

  • HEALTH

World-Renowned Doctor Addresses Climate Engineering

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org How do we retain our health in an increasingly contaminated environment? Though there are countless forms of contamination from human activities, the climate engineering

Duty To Warn: Three Profoundly-Important, Science-Based Articles From India With Observations On The US Sanctioned “Vaccine Holocaust Of Newborns, Infants And Children”

Duty To Warn: Three Profoundly-Important, Science-Based Articles From India With Observations On The US Sanctioned “Vaccine Holocaust Of Newborns, Infants And Children” (Whose parents, it needs

The Origin Of HIV / Aids, The Documentary

Duty To Warn: A Serious Warning About The Toxicity Of Aluminum-Adjuvanted Vaccines – Especially For Infants And The Elderly

Duty To Warn A Serious Warning About the Toxicity of Aluminum-Adjuvanted Vaccines – Especially for Infants and the Elderly By Gary G. Kohls, MD – Duty

American College Of Pediatricians Latest To Warn Of Gardasil HPV Vaccine Dangers

Source: Vaccine Impact The once held theory that the Human Papillomavirus (HPV) Gardasil vaccine was safe has officially been proven false. The public has had a

Duty To Warn: Incentivizing Pediatricians (And Other “Healthcare” Practitioners As Well) To Follow The Potentially Highly Toxic CDC/AAP Vaccine Schedule

Duty to Warn Incentivizing Pediatricians (and Other “Healthcare” Practitioners as Well) to Follow the CDC/AAP Vaccine Schedule By the World Mercury Project Team – March 8,

The Great Nutrient Collapse

Source: Politico Irakli Loladze is a mathematician by training, but he was in a biology lab when he encountered the puzzle that would change his life.

Duty To Warn: On Big Vaccine’s Dis-Informers

Duty to Warn: On Big Vaccine’s Dis-Informers by Gary G. Kohls, M.D. Medical Doctor Responds to Rochester, Minnesota School Board’s Decision to Ban “Under-Vaccinated” Students from

Duty To Warn: Drug-Induced Iatrogenic Disorders – The Third Leading Cause Of Death In The US And Britain

Καθήκον να προειδοποιούνται οι ιάστρογενες διαταραχές που προκαλούνται από ναρκωτικά – Η τρίτη κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ και τη Βρετανία από τον Gary G. Kohls, ορισμός MD ενός

Καθήκον προειδοποίησης: Υδράργυρος, αλουμίνιο και εγκεφαλοπάθεια που προκαλείται από εμβόλια

Καθήκον προειδοποίησης υδραργύρου, αλουμινίου και εγκεφαλοπάθειας που προκαλείται από εμβόλια (συμπεριλαμβανομένης της διαταραχής του φάσματος του αυτισμού, της ΔΕΠ-Υ, των μαθησιακών διαταραχών, της επιληψίας, των αυτοάνοσων διαταραχών, της διαταραχής χρόνιας κόπωσης και πολλών άλλων χρόνιων ασθενειών)

  • ΔΈΝΤΡΟ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ

Επακόλουθος του χημικού πυρήνα πάγου

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Χημικά πυρηνικά γεγονότα “χιονιού” σπέρνουν τον όλεθρο στα δάση, τα οικοσυστήματα και τις ανθρώπινες υποδομές.

Οι χημικές διαδικασίες σποράς σύννεφων πυρήνων πάγου είναι ένα κύριο συστατικό

Χημικά πυρήνας χειμερινός καιρός

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Η εξαιρετικά ανώμαλη επιφανειακή ψύξη στο Τέξας και σε άλλα μέρη του κόσμου δεν είναι μόνο τυχαίες πράξεις της Φύσης.

Οι παγκόσμιες εργασίες κλιματικής μηχανικής δεν είναι απλώς

Into The Wild, Με τον Ντέιν Γουίγκινγκτον, 10 Σεπτεμβρίου 2020, #1

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Πόσο άσχημες είναι οι συνθήκες στις τελευταίες εναπομείνασες περιοχές άγριας φύσης;

Ποιοι πρωταρχικοί παράγοντες τροφοδοτούν τις πρωτοφανείς πυρκαγιές που αποτεφρώνουν δάση που προηγουμένως ευημερούσαν;

Τι

Κλιματική Μηχανική, Clearcutting, και ρεκόρ πυρκαγιών

Οι πυρκαγιές του Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Record συνεχίζουν να σαρώνουν τον κόσμο, αποτεφρώνοντας ό,τι απέμεινε από τα πρώην τεράστια ακμάζοντα δάση της Γης.

Γιατί? Μας λένε επίσημες πηγές ότι

Γεωμηχανική, κλιματική κατάρρευση, νεκρά φύλλα και φυλλόπτωση

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Ορατά σημάδια κατάρρευσης της βιόσφαιρας μπορούν να παρατηρηθούν παντού, αλλά πόσα φαίνεται να παρατηρούν;

Πώς θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς δέντρα;

Δεν θα το μαθαίναμε ποτέ.

Πάνω από 3 τρισεκατομμύρια δέντρα έχουν χάθηκε από τον πλανήτη μας από την αυγή του ανθρώπου.

Τα δέντρα είναι ένας θαυματουργός οργανισμός, ένας πρωταρχικός πυλώνας στον ιστό της ζωής στον κάποτε ακμάζοντα πλανήτη μας.

Εκτελούν αμέτρητες βασικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης του άνθρακα

  • ΚΊΝΔΥΝΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΉΤΩΝ

Εφαρμοσμένη μηχανική κλίματος, μεταδόσεις μικροκυμάτων, και ο Απρίλιος Nor’Easter

Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Εξαιρετικά ισχυρές επίγειες εγκαταστάσεις μετάδοσης μικροκυμάτων χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεχιζόμενες λειτουργίες ψεκασμού ατμοσφαιρικού αερολύματος για τον πλήρη χειρισμό του κλίματος της Γης

Δορυφορικές εικόνες της NASA αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αποδείξεις της κλιματικής μηχανικής

Ο Dane Wigington geoengineeringwatch.org Όσον αφορά τις δυσάρεστες και δυσάρεστες αλήθειες, μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις.

Οι εικόνες φωτογραφιών που παρουσιάζονται παρακάτω τραβήχτηκαν από

Οι ακραίοι κίνδυνοι που θέτουν οι «έξυπνοι μετρητές»

Οι τρομοκράτες καιρού ελέγχουν το κλίμα

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org η κλιματική μηχανική δεν είναι τίποτα λιγότερο από τον καιρό και τον βιολογικό πόλεμο.

Όχι μόνο οι ουρανοί μας είναι συνεχώς κορεσμένοι με εξαιρετικά τοξικά στοιχεία κλιματικής μηχανικής,

Geoengineering: Μεταδόσεις συχνότητας και πόλεμος καιρικών συνθηκών

Ο Dane Wigington GeoengineeringWatch.org Συχνότητες παίζουν βαθύ ρόλο στον αφάνταστα θαυματουργό και πολύπλοκο ιστό της ζωής.

Οι επιπτώσεις ή οι συχνότητες (και τα αποτελέσματα που μπορούν να δημιουργήσουν)

  • ΠΡΟΟΠΤΙΚΈΣ

Όλη τη διαδρομή – Ένα ποίημα του Τσαρλς Μπουκόφσκι

ΚΥΜΑΤΙΚΉ: Επιστήμη εναντίον Μουσικής – Νάιτζελ Στάνφορντ

Η πιο εμπνευσμένη ομιλία: Η σοφία μιας εγκατάλειψης τρίτης τάξης θα αλλάξει τη ζωή σας – Rick Rigsby

«Έπρεπε να είχα κάνει κάτι» – Από το σχέδιο συνωμοσίας

Είμαστε από το μέλλον

Το χριστουγεννιάτικο καθήκον μου να προειδοποιήσω τη στήλη: Αμφισβητώντας τη χριστιανική συμμετοχή στο ανθρωποκτονιών με τη μνήμη της ανακωχής Χριστουγέννων του 1914

Καθήκον να προειδοποιεί θυμόμαστε την ανακωχή των Χριστουγέννων του 1914: (και αμφισβητώντας τη χριστιανική συμμετοχή στην ανθρωποκτονία) Πώς οι στρατιώτες με πρόσφατα συντονισμένες συνειδήσεις σχεδόν σταμάτησαν έναν πόλεμο

Καθήκον προειδοποίησης: Δύο από τους ενόχους που βρίσκονται πίσω από το iatrogenic τέρας υπερεμβολιασμών της Αμερικής

Καθήκον να προειδοποιήσει τους ενόχους στο CDC και FDA που βοήθησαν στη δημιουργία του Iatrogenic τέρας υπερεμβολιασμών της Αμερικής από τον Gary G. Kohls, MD 4 Δεκεμβρίου 2017 Over

Καθήκον προειδοποίησης: Υδράργυρος, αλουμίνιο και εγκεφαλοπάθεια που προκαλείται από εμβόλια

Καθήκον προειδοποίησης υδραργύρου, αλουμινίου και εγκεφαλοπάθειας που προκαλείται από εμβόλια (συμπεριλαμβανομένης της διαταραχής του φάσματος του αυτισμού, της ΔΕΠ-Υ, των μαθησιακών διαταραχών, της επιληψίας, των αυτοάνοσων διαταραχών, της διαταραχής χρόνιας κόπωσης και πολλών άλλων χρόνιων ασθενειών)

Καθήκον να προειδοποιεί: Αλλάζοντας το συναίσθημα “Πόλεμος όχι άλλο” της ημέρας ανακωχής στον πόλεμο-δοξάζοντας

Καθήκον να προειδοποιήσει την αλλαγή του συναισθήματος “Πόλεμος όχι άλλο” της ημέρας ανακωχής στην πολεμική-δοξάζοντας προπαγάνδα της ημέρας βετεράνων από Gary G. Kohls, MD 11-11-17 99

Το εξωτερικό και το εσωτερικό

Πηγή: Born Outside The Box του Zen Gardner 17 Ιουλίου 2017 Είμαστε όλοι ξένοι και εσωτερικοί από διάφορες απόψεις.

Οι κοινωνικοί κύκλοι, σε γενικές γραμμές, είναι μόνο ένας

Το 2016 η Κυπριακή Δημοκρατία εξέφρασε επίσημα με έγγραφο τις ανησυχίες της για αεροψεκασμούς από τις βρετανικές βάσεις οι όποιοι επιφέρουν αλλαγές στο κλίμα.

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Το άρθρο είναι του 2016 αλλά παραμένει επίκαιρο και δείχνει ποιοι είναι οι υπαίτιοι για την αλλαγή του κλίματος και οι οποίοι έχουν το θράσος να μας προειδοποιούν ότι θα έχουμε λειψυδρία (ΕΔΩ). Περισσότερα για το HAARP  ΕΔΩ.

Το θέμα των αεροψεκασμών από τις βρετανικές βάσεις συζήτησε η επιτροπή περιβάλλοντος της βουλής. Ο υπουργός γεωργίας ζήτησε μελέτη και εξηγήσεις από τις βρετανικές βάσεις.

Για πρώτη ίσως φορά εμμέσως πλην σαφώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους παραδέχτηκαν ότι γίνονται αεροψεκασμοί από τις βρετανικές βάσεις.

Συγκεκριμένα με επιστολή που έστειλε σήμερα στην επιτροπή περιβάλλοντος ο υπουργός γεωργίας Νίκος Κουγιάλης παραδέχεται ότι οι βρετανικές βάσεις διενεργούν αεροψεκασμούς και ζητά από τον υπουργό εξωτερικών να επικοινωνήσει με τη διοίκηση τους και να διερευνήσει το όλο ζήτημα.

Μάλιστα αναφέρει ότι «Θα μπορούσαν δυνητικά να αλλοιώσουν την ικανότητα της ατμόσφαιράς να εκτελέσει συγκεκριμένη διεργασία για παράδειγμα βροχή».

Ο πρόεδρος των οικολόγων Γιώργος Περδίκης ανέφερε ότι γίνονται αυτά τα πειράματα σε διάφορες χώρες ώστε να αντιμετωπιστούν οι κλιματικές αλλαγές και για διευκόλυνση του σήματος των ραντάρ.
Οι αγρότες της περιοχής ανησυχούν ήταν το μήνυμα του γενικού γραμματέα της ΕΚΑ Πανίκου Χάμπα
Ο κύριος Κουγιάλης έχει ήδη δώσει οδηγίες στις υπηρεσίες του να προχωρήσουν σε σχετική μελέτη και να τον ενημερώσουν.

Νωρίτερα

Την αλλοίωση του κλίματος εξαιτίας των αεροψεκασμών από αεροσκάφη των αγγλικών βάσεων επιβεβαίωσε στην ουσία το Υπουργείο Γεωργίας στην Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής συζήτησε τα προβλήματα από τους αεροψεκασμούς. Με επιστολή που έστειλε σήμερα στην Επιτροπή ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, αναφέρει πως εκ πρώτης όψεως και χωρίς να επιβεβαιώνεται διαφαίνεται ότι οι ενέργειες αυτές θα μπορούσαν να αλλοιώσουν την κλιματολογία της περιοχής αφού ενδεχομένως να αλλοιωνόταν η σύσταση της γήινης ατμόσφαιρας και οι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται θα μπορούσαν να αλλοιώσουν την ικανότητα της ατμόσφαιρας να εκτελέσει συγκεκριμένη διεργασία, για παράδειγμα βροχή.

Επιπλεον αναφέρει ο κ. Κουγιάλης, έχει ζητήσει από τον Υπουργό Εξωτερικών να επικοινωνήσει με τη Διοίκηση των βρετανικων βάσεων και να διερευνήσει το όλο ζήτημα.

Επιπλέον ο κ. Κουγιάλης ενημερώνει την Επιτροπή ότι μετά από επιστολή που έλαβε από τις αγροτικές οργανώσεις σχετικά με τους αεροψεκασμούς, έχει δώσει οδηγίες στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου για διερεύνηση του όλου θέματος.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στην επιτροπή, ενδεχομένως οι αεροψεκασμοί να γίνονται για πειράματα ώστε να υπάρχει διευκόλυνση του σήματος των ρανταρ, και για αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.

Οπως λέχθηκε, έχει επιβεβαιωθεί και σε διεθνή συνέδρια ότι με τους αεροψεκασμούς μπορεί να ισχύουν αυτά τα δύο ενδεχόμενα.

Η επιστολή του Υπουργού Γεωργίας:

ΠΗΓΗ

Πώς λειτουργεί πραγματικά το HAARP 15

Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών από τα τέλη του 1800 έως σήμερα!​

  • 0462795  – 16 Ιουλίου 1891 – Μέθοδος Παραγωγής Βροχής-Πτώσης

  • 1103490  – 6 Αυγούστου 1913 – Rain-Maker

  • 1225521  – 4 Σεπτεμβρίου 1915 – Προστασία από δηλητηριώδες αέριο στον πόλεμο

  • 1338343  – 27 Απριλίου 1920 – Διαδικασία και συσκευή για την παραγωγή έντονων τεχνητών σύννεφων, ομίχλης ή ομίχλης

  • 1619183  – 1 Μαρτίου 1927 – Διαδικασία παραγωγής νεφών καπνού από κινούμενα αεροσκάφη

  • 1665267  – 10 Απριλίου 1928 – Διαδικασία Παραγωγής Τεχνητής Ομίχλης

  • 1892132 – 27 Δεκεμβρίου 1932 – Εξάρτημα ψεκασμού για εξάτμιση  κινητήρα αεροπλάνου

  • 1928963  – 3 Οκτωβρίου 1933 – Ηλεκτρικό σύστημα και μέθοδος

  • 1957075  – 1 Μαΐου 1934 – Εξοπλισμός ψεκασμού αεροπλάνων

  • 2097581  – 2 Νοεμβρίου 1937 – Electric Stream Generator – Αναφορά στο 3990987

  • 2409201  – 15 Οκτωβρίου 1946 – Μείγμα που παράγει καπνό

  • 2476171  – 18 Ιουλίου 1945 – Smoke Screen Generator

  • 2480967  – 6 Σεπτεμβρίου 1949 – Συσκευή εναέριας εκκένωσης

  • 2550324  – 24 Απριλίου 1951 – Διαδικασία για τον έλεγχο του καιρού

  • 2582678  – 15 Ιουνίου 1952 – Συσκευή διάδοσης υλικού για αεροπλάνα

  • 2614083  – 14 Οκτωβρίου 1952 – Metal Chloride Screening Smoke Mixture

  • 2633455  – 31 Μαρτίου 1953 – Smoke Generator

  • 2688069  – 31 Αυγούστου 1954 – Steam Generator – Αναφορά στο 3990987

  • 2721495  – 25 Οκτωβρίου 1955 – Μέθοδος και συσκευή για την ανίχνευση μικροσκοπικών σωματιδίων σχηματισμού κρυστάλλων που αιωρούνται σε αέρια ατμόσφαιρα

  • 2730402  – 10 Ιανουαρίου 1956 – Ελεγχόμενη συσκευή διασποράς

  • 2801322  – 30 Ιουλίου 1957 – Θάλαμος αποσύνθεσης για καύσιμο μονοπροωθητικού – Αναφέρθηκε στο 3990987

  • 2881335  – 7 Απριλίου 1959 – Παραγωγή Ηλεκτρικών Πεδίων

  • 2908442  – 13 Οκτωβρίου 1959 – Μέθοδος για τη διασπορά της φυσικής ατμοσφαιρικής ομίχλης και σύννεφων

  • 2986360  – 30 Μαΐου 1962 – Aerial Insecticide Dusting Device

  • 2963975  – 13 Δεκεμβρίου 1960 – Σφαίρα διοξειδίου του άνθρακα σποράς σύννεφων

  • 3126155  – 24 Μαρτίου 1964 – Silver Iodide Cloud Seed Generator

  • 3127107  – 31 Μαρτίου 1964 – Generation of Ice-nucleating Crystals

  • 3131131  – 28 Απριλίου 1964 – Ηλεκτροστατική ανάμιξη σε μικροβιακές μετατροπές

  • 3174150  – 16 Μαρτίου 1965 – Σύστημα Κεραίας Αυτοεστίασης 3234357  – 8 Φεβρουαρίου 1966 – Ηλεκτρικά Θερμαινόμενη Συσκευή Παραγωγής Καπνού 3274035  – 20 Σεπτεμβρίου 1966 – Μεταλλική Σύνθεση για Παραγωγή Spic της Hydroke

  • 3300721  – 24 Ιανουαρίου 1967 – Μέσα για την επικοινωνία μέσω ενός στρώματος ιονισμένων αερίων

  • 3313487  – 11 Απριλίου 1967 – Cloud Seding Apparatus

  • 3338476  – 29 Αυγούστου 1967 – Συσκευή θέρμανσης για χρήση με δοχεία αεροζόλ

  • 3410489  – 12 Νοεμβρίου 1968 – Αυτόματα ρυθμιζόμενο σύστημα ψεκασμού αεροτομής με αντλία

  • 3429507  – 25 Φεβρουαρίου 1969 – Βροχοποιός

  • 3432208  – 7 Νοεμβρίου 1967 – Ρευστοποιημένος διανομέας σωματιδίων

  • 3441214  – 29 Απριλίου 1969 – Μέθοδος και συσκευή για σπορά σύννεφων

  • 3445844  – 20 Μαΐου 1969 – Σύστημα Επικοινωνιών Παγιδευμένης Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας

  • 3456880  – 22 Ιουλίου 1969 – Μέθοδος Παραγωγής Κατακρήμνισης Από την Ατμόσφαιρα

  • 3518670  30 Ιουνίου 1970 – Τεχνητό νέφος ιόντων

  • 3534906  – 20 Οκτωβρίου 1970 – Έλεγχος ατμοσφαιρικών σωματιδίων

  • 3545677  – 8 Δεκεμβρίου 1970 – Method of Cloud Seeding

  • 3564253  – 16 Φεβρουαρίου 1971 – Σύστημα και μέθοδος για την ακτινοβόληση των επιφανειών του πλανήτη

  • 3587966  – 28 Ιουνίου 1971 – Πυρηνοποίηση κατάψυξης

  • 3601312  – 24 Αυγούστου 1971 – Μέθοδοι αύξησης της πιθανότητας βροχόπτωσης με την τεχνητή εισαγωγή ατμών θαλασσινού νερού στην ατμόσφαιρα προς τα όριά της μιας περιοχής Air Lift

  • 3608810  – 28 Σεπτεμβρίου 1971 – Μέθοδοι αντιμετώπισης ατμοσφαιρικών συνθηκών

  • 3608820 – 20 Σεπτεμβρίου 1971 – Επεξεργασία ατμοσφαιρικών συνθηκών με διαλείπουσα διανομή υλικών σε αυτήν

  • 3613992  – 19 Οκτωβρίου 1971 – Μέθοδος τροποποίησης καιρού

  • 3630950  – 28 Δεκεμβρίου 1971 – Εύφλεκτες συνθέσεις για παραγωγή αερολυμάτων, ιδιαίτερα κατάλληλες για τροποποίηση σύννεφων και έλεγχο καιρού και διαδικασία αερολύματος

  • USRE29142  – 22 Μαΐου 1973 – Εύφλεκτες συνθέσεις για παραγωγή αερολυμάτων, ιδιαίτερα κατάλληλες για την τροποποίηση σύννεφων και τον έλεγχο του καιρού και τη διαδικασία αερολύματος

  • 3659785  – 8 Δεκεμβρίου 1971 – Τροποποίηση καιρού με χρήση μικροενθυλακωμένου υλικού

  • 3666176  – 3 Μαρτίου 1972 – Συσκευή αναστροφής ηλιακής θερμοκρασίας

  • 3677840  – 18 Ιουλίου 1972 – Πυροτεχνήματα που περιλαμβάνουν οξείδιο του αργύρου για χρήση αλλαγής καιρού

  • 3722183  – 27 Μαρτίου 1973 – Συσκευή για τον καθαρισμό ακαθαρσιών από την ατμόσφαιρα

  • 3769107  – 30 Οκτωβρίου 1973 – Πυροτεχνική σύνθεση για την παραγωγή καπνού με βάση το μόλυβδο

  • 3784099  – 8 Ιανουαρίου 1974 – Μέθοδος ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

  • 3785557  – 15 Ιανουαρίου 1974 – Σύστημα σποράς σύννεφων

  • 3795626  – 5 Μαρτίου 1974 – Διαδικασία τροποποίησης καιρού

  • 3808595  – 30 Απριλίου 1974 – Σύστημα διανομής Chaff

  • 3813875  – 4 Ιουνίου 1974 – Πύραυλος με σύστημα απελευθέρωσης βαρίου για τη δημιουργία σύννεφων ιόντων στην ανώτερη ατμόσφαιρα

  • 3835059  – 10 Σεπτεμβρίου 1974 – Μέθοδοι δημιουργίας σωματιδίων καπνού πυρήνων πάγου για τροποποίηση καιρού και συσκευές επομένως

  • 3835293  – 10 Σεπτεμβρίου 1974 – Ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης για την παραγωγή υπερθερμαινόμενων ατμών

  • 3877642  – 15 Απριλίου 1975 – Πυρηνικό παράγοντα κατάψυξης

  • 3882393  – 6 Μαΐου 1975 – Σύστημα επικοινωνιών με χρήση διαμόρφωσης της χαρακτηριστικής πόλωσης της ιονόσφαιρας

  • 3896993  – 29 Ιουλίου 1975 – Διαδικασία για τοπική τροποποίηση της ομίχλης και των σύννεφων για την ενεργοποίηση της βροχόπτωσης και για την παρεμπόδιση της ανάπτυξης των συννεφών που παράγουν χαλάζι

  • 3899129  – 12 Αυγούστου 1975 – Συσκευή για την παραγωγή σωματιδίων καπνού πυρήνων πάγου για την τροποποίηση του καιρού

  • 3899144  – 12 Αυγούστου 1975 – Παραγωγή σκόνης contrail

  • 3940059  – 24 Φεβρουαρίου 1976 – Μέθοδος για διασπορά ομίχλης

  • 3940060  – 24 Φεβρουαρίου 1976 – Vortex Ring Generator

  • 3990987  – 9 Νοεμβρίου 1976 – Γεννήτρια καπνού

  • 3992628  – 16 Νοεμβρίου 1976 – Σύστημα αντιμέτρων για ακτινοβολία λέιζερ

  • 3994437  – 30 Νοεμβρίου 1976 – Εκπομπή διάδοσης ιχνοποσοτήτων βιολογικά ενεργών χημικών ουσιών

  • 4042196  – 16 Αυγούστου 1977 – Μέθοδος και συσκευή για την ενεργοποίηση μιας ουσιαστικής αλλαγής στα χαρακτηριστικά της γης και τη μέτρηση των μεταβολών της γης

  • RE29,142  – 22 Φεβρουαρίου 1977 – Εύφλεκτες συνθέσεις για την παραγωγή αερολυμάτων, ιδιαίτερα κατάλληλες για την τροποποίηση σύννεφων και τον έλεγχο του καιρού και τη διαδικασία αερολύματος

  • 4035726  – 12 Ιουλίου 1977 – Μέθοδος ελέγχου και/ή βελτίωσης υψηλού γεωγραφικού πλάτους και άλλων συστημάτων επιτήρησης επικοινωνιών ή ραδιοκυμάτων με μερικό έλεγχο ραδιοκυμάτων κ.ά.

  • 4096005  – 20 Ιουνίου 1978 – Πυροτεχνική Σύνθεση Σποράς Σύννεφων

  • 4129252  – 12 Δεκεμβρίου 1978 – Μέθοδος και εξοπλισμός για την παραγωγή υλικών σποράς

  • 4141274  – 27 Φεβρουαρίου 1979 – Αυτόματος διανομέας φυσιγγίων τροποποίησης καιρού

  • 4167008  – 4 Σεπτεμβρίου 1979 – Διανομέας ρευστού ήλιου

  • 4347284  – 31 Αυγούστου 1982 – Λευκό φύλλο καλύμματος ικανό να αντανακλά τις υπεριώδεις ακτίνες

  • 4362271  – 7 Δεκεμβρίου 1982 – Διαδικασία για την τεχνητή τροποποίηση της ατμοσφαιρικής κατακρήμνισης καθώς και ενώσεων με βάση διμεθυλοσουλφοξειδίου για χρήση στη διεξαγωγή της εν λόγω διαδικασίας

  • 4402480  – 6 Σεπτεμβρίου 1983 – Δορυφόρος τροποποίησης της ατμόσφαιρας

  • 4412654  – 1 Νοεμβρίου 1983 – Laminar microjet ψεκαστήρας και μέθοδος αεροψεκασμού υγρών

  • 4415265  – 15 Νοεμβρίου 1983 – Μέθοδος και συσκευή για φασματοσκοπία απορρόφησης σωματιδίων αερολύματος

  • 4470544  – 11 Σεπτεμβρίου 1984 – Μέθοδος και μέσα για την τροποποίηση του καιρού

  • 4475927  – 9 Οκτωβρίου 1984 – Διπολικό σύστημα μείωσης ομίχλης

  • 4600147  – 15 Ιουλίου 1986 – Γεννήτρια υγρού προπανίου για συσκευές σποράς σύννεφων

  • 4633714  – 6 Ιανουαρίου 1987 – Αναλυτής σωματιδίων φορτίου και μεγέθους αερολύματος

  • 4643355  – 17 Φεβρουαρίου 1987 – Μέθοδος και συσκευή για την τροποποίηση των κλιματικών συνθηκών

  • 4653690  – 31 Μαρτίου 1987 – Μέθοδος παραγωγής νεφών σωρών

  • 4684063  – 4 Αυγούστου 1987 – Δημιουργία και απομάκρυνση σωματιδίων

  • 4686605  – 11 Αυγούστου 1987 – Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας HAARP / Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας EASTLUND – Μέθοδος και συσκευή για την τροποποίηση μιας περιοχής στην ατμόσφαιρα, την ιονόσφαιρα και/ή τη μαγνητόσφαιρα της γης

  • 4704942  – 10 Νοεμβρίου 1987 – Charged Aerosol

  • 4712155  – 8 Δεκεμβρίου 1987 – Μέθοδος και συσκευή για τη δημιουργία μιας τεχνητής περιοχής θέρμανσης ηλεκτρονίων κυκλοτρονίων του πλάσματος

  • 4744919  – 17 Μαΐου 1988 – Μέθοδος διασποράς ιχνηλάτη αερολύματος σωματιδίων

  • 4766725  – 30 Αυγούστου 1988 – Μέθοδος καταστολής του σχηματισμού contrails και λύση αυτών

  • 4829838  – 16 Μαΐου 1989 – Μέθοδος και συσκευή για τη μέτρηση του μεγέθους των σωματιδίων που παρασύρονται σε ένα αέριο

  • 4836086  – 6 Ιουνίου 1989 – Συσκευή και μέθοδος για την ανάμειξη και τη διάχυση θερμού και ψυχρού αέρα για τη διάλυση της ομίχλης

  • 4873928  – 17 Οκτωβρίου 1989 – Εκρήξεις πυρηνικού μεγέθους χωρίς ακτινοβολία

  • 4948257  – 14 Αυγούστου 1990 – Οπτική συσκευή μέτρησης λέιζερ και μέθοδος για τη σταθεροποίηση της απόστασης των μοτίβων των κροσσών

  • 1338343 – 14 Αυγούστου 1990 – Διαδικασία και συσκευή για την παραγωγή έντονης τεχνητής ομίχλης

  • 4999637  – 12 Μαρτίου 1991 – Δημιουργία τεχνητών νεφών ιονισμού πάνω από τη γη

  • 5003186  – 26 Μαρτίου 1991 – Στρατοσφαιρική σπορά Welsbach για μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη

  • 5005355  – 9 Απριλίου 1991 – Μέθοδος καταστολής του σχηματισμού contrails και λύση αυτών

  • 5038664  – 13 Αυγούστου 1991 – Μέθοδος για την παραγωγή ενός κελύφους σχετικιστικών σωματιδίων σε υψόμετρο πάνω από την επιφάνεια της γης

  • 5041760  – 20 Αυγούστου 1991 – Μέθοδος και συσκευή για τη δημιουργία και τη χρήση σύνθετης διαμόρφωσης πλάσματος

  • 5041834  – 20 Αυγούστου 1991 – Τεχνητός ιονόσφαιρος καθρέφτης που αποτελείται από στρώμα πλάσματος που μπορεί να γείρει

  • 5056357  – 15 Οκτωβρίου 1991- Ακουστική μέθοδος μέτρησης ιδιοτήτων κινητού μέσου

  • 5059909  – 22 Οκτωβρίου 1991 – Προσδιορισμός μεγέθους σωματιδίων και ηλεκτρικού φορτίου

  • 5104069  – 14 Απριλίου 1992 – Συσκευή και μέθοδος για την εκτόξευση ύλης από αεροσκάφος

  • 5110502  – 5 Μαΐου 1992 – Μέθοδος καταστολής του σχηματισμού contrails και λύση αυτών

  • 5156802  – 20 Οκτωβρίου 1992 – Επιθεώρηση σωματιδίων καυσίμου με ακουστική

  • 5174498  – 29 Δεκεμβρίου 1992 – Cloud Seding

  • 5148173  – 15 Σεπτεμβρίου 1992 – Σύννεφο και μέθοδος ελέγχου κυμάτων χιλιοστών

  • 5242820  – 7 Σεπτεμβρίου 1993 – Patent Mycoplasma Army

  • 5245290  – 14 Σεπτεμβρίου 1993 – Συσκευή για τον προσδιορισμό του μεγέθους και του φορτίου των κολλοειδών σωματιδίων με τη μέτρηση του ηλεκτροακουστικού αποτελέσματος

  • 5286979  – 15 Φεβρουαρίου 1994 – Διαδικασία απορρόφησης υπεριώδους ακτινοβολίας με χρήση διάσπαρτης μελανίνης

  • 5296910  – 22 Μαρτίου 1994 – Μέθοδος και συσκευή για ανάλυση σωματιδίων

  • 5327222  – 5 Ιουλίου 1994 – Συσκευή ανίχνευσης πληροφοριών μετατόπισης

  • 5357865  – 25 Οκτωβρίου 1994 – Μέθοδος σποράς νεφών

  • 5360162  – 1 Νοεμβρίου 1994 – Μέθοδος και σύνθεση για την καθίζηση του ατμοσφαιρικού νερού

  • 5383024  – 17 Ιανουαρίου 1995 – Οπτική οθόνη υγρού ατμού

  • 5425413  – 20 Ιουνίου 1995 – Μέθοδος για την παρεμπόδιση του σχηματισμού και τη διάσπαση των ατμοσφαιρικών αναστροφών, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αέρα στο έδαφος και τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στις πόλεις

  • 5434667  – 18 Ιουλίου 1995 – Χαρακτηρισμός σωματιδίων από διαμορφωμένη δυναμική σκέδαση φωτός

  • 5441200  – 15 Αυγούστου 1995 – Διαταραχή τροπικού κυκλώνα

  • 5486900  – 23 Ιανουαρίου 1996 – Συσκευή μέτρησης για την ποσότητα φόρτισης τόνερ και συσκευή σχηματισμού εικόνας που διαθέτει τη συσκευή μέτρησης

  • 5556029  – 17 Σεπτεμβρίου 1996 – Μέθοδος υδρομετεωρικής διάχυσης (σύννεφα)

  • 5628455  – 13 Μαΐου 1997 – Μέθοδος και συσκευή για την τροποποίηση της υπερψυγμένης ομίχλης

  • 5631414  – 20 Μαΐου 1997 – Μέθοδος και συσκευή για την απομακρυσμένη διάγνωση της κατάστασης του συστήματος ωκεάνιας-ατμοσφαιρικής

  • 5639441  – 17 Ιουνίου 1997 – Μέθοδοι σχηματισμού λεπτών σωματιδίων

  • 5762298  – 9 Ιουνίου 1998 – Χρήση τεχνητών δορυφόρων σε τροχιές της γης προσαρμοστικά για την τροποποίηση της επίδρασης που διαφορετικά θα είχε η ηλιακή ακτινοβολία στον καιρό της γης

  • 5800481  – 1 Σεπτεμβρίου 1998 – Θερμική διέγερση αισθητηριακών συντονισμών

  • 5912396  – 15 Ιουνίου 1999 – Σύστημα και μέθοδος αποκατάστασης επιλεγμένων ατμοσφαιρικών συνθηκών

  • 5922976  – 13 Ιουλίου 1999 – Μέθοδος μέτρησης σωματιδίων αερολύματος με χρήση αυτοματοποιημένου ανιχνευτή αερολύματος ταξινομημένου κινητικότητας

  • 5949001  – 7 Σεπτεμβρίου 1999 – Μέθοδος για αεροδυναμική ανάλυση μεγέθους σωματιδίων

  • 5984239  – 16 Νοεμβρίου 1999 – Τροποποίηση καιρού από τεχνητό δορυφόρο

  • 6025402  – 15 Φεβρουαρίου 2000 – Χημική σύνθεση για τη μείωση της θολότητας της ορατότητας και την αποτοξίνωση των αναθυμιάσεων και των χημικών ομίχλων σε χώρους πυρκαγιάς

  • 6030506  – 29 Φεβρουαρίου 2000 – Παρασκευή ανεξάρτητων χημικών ειδών υψηλής αντίδρασης

  • 6034073  – 7 Μαρτίου 2000 – Διαλυτικά απορρυπαντικά γαλακτώματα με αντιική δράση

  • 6045089  – 4 Απριλίου 2000 – Αεροπλάνο με ηλιακή ενέργεια

  • 6056203  – 2 Μαΐου 2000 – Μέθοδος και συσκευή για την τροποποίηση υπερψυκτών νεφών

  • 6110590  – 29 Αυγούστου 2000 – Συνθετικά νηματοποιημένες νανοϊνες μεταξιού και μια διαδικασία για την κατασκευή τους

  • 6263744  – 24 Ιουλίου 2001 – Αυτοματοποιημένος ανιχνευτής αερολυμάτων με ταξινομημένη κινητικότητα

  • 6281972  – 28 Αυγούστου 2001 – Μέθοδος και συσκευή για τη μέτρηση της κατανομής μεγέθους σωματιδίων

  • 20030085296  – 2 Νοεμβρίου 2001 – Συσκευή ελέγχου τυφώνων και ανεμοστρόβιλων

  • 6315213  – 13 Νοεμβρίου 2001 – Μέθοδος τροποποίησης καιρού

  • 6382526  – 7 Μαΐου 2002 – Διαδικασία και συσκευή για την παραγωγή νανοϊνών

  • 6408704  – 25 Ιουνίου 2002 – Μέθοδος και συσκευή ανάλυσης μεγέθους σωματιδίων αεροδυναμικής

  • 6412416  – 2 Ιουλίου 2002 – Συσκευές και μέθοδος παραγωγής αερολυμάτων με βάση προωθητικό

  • 6520425  – 18 Φεβρουαρίου 2003 – Διαδικασία και συσκευή για την παραγωγή νανοϊνών

  • 6539812  – 1 Απριλίου 2003 – Σύστημα μέτρησης του ρυθμού ροής ενός αερίου μέσω υπερήχων

  • 6553849  – 29 Απριλίου 2003 – Ηλεκτροδυναμικός αναλυτής μεγέθους σωματιδίων

  • 6569393  – 27 Μαΐου 2003 – Μέθοδος και συσκευή για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας

  • 0056705 A1  – 17 Μαρτίου 2005 – Τροποποίηση καιρού από την Royal Rainmaking Technology

  • 6890497  – 10 Μαΐου 2005 – Μέθοδος για την εξαγωγή και τη δέσμευση διοξειδίου του άνθρακα

  • 2446250  – 4 Ιανουαρίου 2007 – Μια ηλιακή ασπίδα με βάση τη σκόνη ή τα σωματίδια για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη

  • 7965488  – 9 Νοεμβρίου 2007 – Μέθοδοι αφαίρεσης αερολυμάτων από την ατμόσφαιρα

  • 8048309  – 28 Αυγούστου 2008 – Διάθεση διοξειδίου του άνθρακα με βάση το θαλασσινό νερό

  • 20100072297  – 24 Σεπτεμβρίου 2008 – Μέθοδος για τον έλεγχο των τυφώνων

  • 8012453  – 27 Οκτωβρίου 2008 – Απομόνωση άνθρακα και παραγωγή υδρογόνου και υδριδίου

  • 7645326  – 12 Ιανουαρίου 2010 – Περιβαλλοντική χειραγώγηση RFID

  • 7655193  – 2 Φεβρουαρίου 2010 – Συσκευή για την εξαγωγή και τη δέσμευση διοξειδίου του άνθρακα

  • 8079545  – 20 Δεκεμβρίου 2011 – Επίγειος χειρισμός και έλεγχος εναέριου οχήματος κατά τη διάρκεια μη πτήσεων

  • 0117003 – 5 Οκτωβρίου 2012 – Μέθοδος γεωμηχανικής της επιχείρησης με χρήση πιστώσεων αντιστάθμισης  άνθρακα – εναλλακτικός σύνδεσμος

  • 8373962  – 12 Φεβρουαρίου 2013 – Φορτισμένο νέφος σπόρων ως μέθοδος για την αύξηση των συγκρούσεων σωματιδίων και για τον καθαρισμό εναέριων βιολογικών παραγόντων και άλλων ρύπων

Πηγή:  https://www.geoengineeringwatch.org/links-to-geoengineering-patents/
Chemtrail Proofs:  https://www.geoengineeringwatch.org/

Ανοιχτή επιστολή σε ένα δισεκατομμύριο Ινδουιστές: η σφαγή νεογέννητων μόσχων είναι βασική για όλη την έρευνα εμβολίων—συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων για τον COVID

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη Γεωμηχανική

·Τι είναι η Γεωμηχανική;
https://www.youtube.com/watch?v=Gp_N71Rvl1g

·Συνέπειες της Γεωμηχανικής στην Υγεία
https://www.youtube.com/watch?v=hsePP4kScTE

· Υπάρχει απόδειξη ότι το Geoengineering έχει ήδη αναπτυχθεί;
https://www.youtube.com/watch?v=JWFNltIoJF0

·Γιατί είναι Γεωμηχανική;
https://www.youtube.com/watch?v=rpTUhTDFS40

· Μπορεί η κυβέρνηση να διεξάγει νόμιμα γεωμηχανική; Γιατί αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία θα το κάνουν αυτό στον εαυτό τους;
https://www.youtube.com/watch?v=RXBB03O-Efs

·Γιατί δεν έχουν έρθει οι επιστήμονες;
https://www.youtube.com/watch?v=VlDAWh1JuSs

·Ποιος βρίσκεται πίσω από την παγκόσμια γεωμηχανική;
https://www.youtube.com/watch?v=Z4VvlhLEELU

·Περιβαλλοντικές συνέπειες της Γεωμηχανικής
https://www.youtube.com/watch?v=5BNmZdVlSpQ

·Γιατί οι περιβαλλοντολόγοι δεν μιλούν ανοιχτά;
https://www.youtube.com/watch?v=qRCwwl1VXZw

Τι είναι το GeoengineeringWatch.org;
https://www.youtube.com/watch?v=nphXVBcEub8

·Γιατί η EPA δεν μιλάει;
https://www.youtube.com/watch?v=wKnDeXAbvl0

·Τι μπορούμε να κάνουμε για να εκθέσουμε και να σταματήσουμε τη γεωμηχανική
https://www.youtube.com/watch?v=2eRTaykx7KQ

Η γεωμηχανική καλύπτει θέματα Υγείας για τα οποία μιλάμε!
https://www.geoengineeringwatch.org/category/health/

· Τα Chemtrails είναι παγκόσμια μυστική λειτουργία για απόλυτο έλεγχο, ανίχνευση UFO
· «Chemtrails» — Πώς σας επηρεάζουν και τι μπορείτε να κάνετε
https://www.youtube.com/watch?v=IqATQtwOY34

Άλλα συνεχιζόμενα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

  • Φθοριούχος

  • Εμβόλια,

  • Glyphosate

  • Μολυσμένα δηλητηριώδη τρόφιμα

  • ΑΛΛΑ

  • DOJ

  • EPA

  • CDC

  • FDA

  • CIA

  • FBI

  • NSA

  • HHS

  • Federal Reserve Bank

  • ΜΕΧΡΙ

  • διεθνές νομισματικό ταμείο

  • ΕΝΑ

  • ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ

  • Διεθνής Ερυθρός Σταυρός

  • Βατικάνο

  • ΟΜΠΑΜΑ

  • Ίδρυμα Κλίντον

  • Big Pharma

  • Ρότσιλντς

  • CFR, Τριμερής Επιτροπή και Bilderbergers

  • Υπάρχουν περισσότερα στη λίστα παγκοσμίως!

Πηγή:  Operation Disclosure

Αναρτήθηκε από Unknown στις 11:58 μ.μ.

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Ετικέτες ‘ΑΤΖΕΝΤΑ 21’

Αεροψεκασμοί και Εμβόλια – Τι δεν ξέρατε για τα εμβόλια και την Ανθρώπινη-ζωική γεωργία. (βίντεο)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΆ

Αεροψεκασμοί και Εμβόλια Αεροψεκασμοί και Εμβόλια – Τι δεν ξέρατε για τα εμβόλια και την Ανθρώπινη-ζωική γεωργία. Brucella freq 20450 (bruc…

Τα Chemtrails ψεκάζουν στους ουρανούς μας ως μέρος ενός κρυφού στρατιωτικού προγράμματος της NASA για τον γεω-μηχανική

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΆ

Σε αυτό το αποκλειστικό βίντεο διάρκειας 1 ώρας, η Rosalind Peterson στην California Sky-Watch αποκαλύπτει πώς τα Chem-trails ψεκάζουν στου…

Ψεκασμοί,μβόλιαδιέξοδο;

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΆ

Τά Chemtrails (χημικοί ἀεροψεκασμοί) μπορεῖ νά εἶναι βόμβες  Ἀγγελιαφόρων RNA   πού ἐξαπλώνουν μαζικές κυτταροκινικές καταιγίδες (  κυτταροκ…

Το Πείραμα Haarp [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΆ

Μπορούν κάποιοι να προκαλέσουν σεισμό; του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου, συγγραφέα Πρόκληση Σεισμών   είναι η διέγερση των γεωλογικών…

Γεωμηχανική: Τροποποίηση καιρού μέσω «ιόντων κορώνας»

ΑΤΖΈΝΤΑ 2030

Τους κορωνοϊούς τους μάθατε, ώρα να γνωρίσετε και τα κορωνοϊόντα τα οποία μάλιστα μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο στη Γεωμηχανική. Για την κα…

skip_nexthome

Ο κορωνοϊός απομονώθηκε από τον άνθρωπο, οι δολοφόνοι το σχεδίαζαν από το 2003

Αφηρημένη

Αποκαλύπτεται εδώ ένας πρόσφατα απομονωμένος ανθρώπινος κοροναϊός (SARS-CoV), ο αιτιολογικός παράγοντας του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου (SARS).

Παρέχονται επίσης η αλληλουχία νουκλεϊκών οξέων του γονιδιώματος SARS-CoV και οι αλληλουχίες αμινοξέων των ανοιχτών πλαισίων ανάγνωσης SARS-CoV, καθώς και μέθοδοι χρήσης αυτών των μορίων για τον εντοπισμό SARS-CoV και την ανίχνευση λοιμώξεων από αυτόν.

Παρέχονται επίσης ανοσοδιεγερτικές συνθέσεις, μαζί με μεθόδους χρήσης τους.

https://patents.google.com/patent/US7776521B1 

Όλα τα παραπάνω τα έχω μεταφρασμένα με την google καλό κουράγιο

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η αλήθεια δεν μπορεί να είναι έτσι και έτσι, ή ολίγον έγκυος;;; Μια είναι η αλήθεια και σας την παρέχει η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ, εσείς οφείλεται να την μεταδίδεται!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>