«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Άνθρωπον αιρετικό μετά μίας και δευτέρας Νουθεσίας Παραιτού.

244142329_987234795453313_2494106405570100497_n

Αγαπητοί συμπατριώτισσες, φίλοι και λοιποί,

Η αλαζονεία αυτών που ορίζουν τη ζωή μας έπιασε ταβάνι.

Από την μία μεριά η δύναμις του χρήματος, της επαγγελματικής εξέλιξης, της αυτοσυντήρησης σε συνδυασμό με την κομματοκρατία, τη διαφθορά και το κομμάτιασμα της κοινωνίας σε διάφορες ομάδες πολλαπλών σκοτεινών στόχων και επιδιώξεων, οδηγούν την ανθρωπότητα στον όλεθρο και στην εξαφάνιση. Έχοντας «Money» και ΜΜΕ και «όρη μεθιστάνεις»

Τα μεγάλα σχέδια του Σιωνισμού προχωρούν κανονικά αφού επέτυχε να προωθήσει σε πολιτικούς θώκους τους δικούς της ανθρώπους, να εξαγοράσει ή/και να τρομοκρατήσει τους λειτουργούς της Δημοκρατίας και να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε απόλυτο έλεγχο, σε μείωση και μετάλλαξη της, επιδιώκει να μετατρέψει τον άνθρωπό  από εν δυνάμει θεό σε ένα πλήρες ελεγχόμενο ρομπότ.

Σήμερα δεν υπάρχουν άντρες γιατί δεν υπάρχουν Σπαρτιάτισσες να γεννούν και ανατρέφουν άντρες.

Οι Ελληνίδες μητέρες πρέπει να ενεργοποιηθούν …..

Η Κάνναβις του ΓΑΠ μοιράζεται πλέον σε παιδιά, ενώ η ΕΕ της Γερμανοεβραίας Μέρκελ υλοποιώντας το σχέδιο Καλλέργη έπαυσε να αποτελεί μία όαση πολιτισμού και ελευθερίας.

Το χειρότερο είδος ανθρώπου είναι ο «Μπάσταρδος» ή «τα ημίαιμα», δηλαδή άτομα χωρίς ανθρωπισμό, χωρίς μπέσα οι οποίοι το μόνο προσόν που διαθέτουν είναι να προδίδουν και να υπακούουν στον Ισχυρόν, στον Μεγάλον αδελφό.

Τα έργα όλων των μεταπολιτευτικών πρωθυπουργών οδήγησαν στην χρεωκοπία, στην εξαθλίωση και στη δολοφονία του Έθνους.

Όλοι τους ήσαν μπάσταρδοι.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα επαχθή προγράμματα της ΕΕ ανατέθηκαν σε Ελληνόφωνους Επιτρόπους που εξυπηρετούσαν τα σχέδια της ΝΤΠ και ζημίωναν την Πατρίδα μας.

Η κ. Δαμανάκη, ο κ. Αβραμόπουλος, ο κ. Μαργαρίτης, ο κ. Δήμας, η κ. Διαμαντοπούλου κλπ έχουν κάτι κοινό;

Έπαυσε να υπάρχει το Υπουργείο που ίδρυσε ο ΓΑΠ και το οποίο περιελάμβανε την «Κλιματική Αλλαγή».

Ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΟΗΕ ο οποίος ήταν ευήκοος σε αυτά που έλεγε η μικρή Σουηδέζα αλλά αγνοούσε 500 επιστήμονες, τελικά παραδέχθηκε ότι η κλιματική αλλαγή είναι περιοδικό φαινόμενο και η λέξη «αλλαγή» αντικατεστάθη με τη λέξη «καταστροφή».

Σήμερα λειτουργεί στην Πατρίδα μας «Υπουργείο Κλιματικής Καταστροφής»

Τελικά, επειδή το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής βόλευε πολλαπλώς τα προγράμματα της ΝΤΠ που σκόπευαν:

  • Στην ικανοποίηση της αγοράς πετροχημικών και στην επιβάρυνση των χωρών μέχρι το 2100 με πολλά δις (Για την Ελλάδα αναλογούσαν 701 δις €)

  • Στη μη χρησιμοποίηση του Λιγνίτη (600 δις € χάρισε ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός στη Μέρκελ και επέτρεψε τη πυρπόληση της Ελλάδος εν ονόματι της πράσινης ανάπτυξης..)

  • Στη μη εξαγωγή πετρελαίου και Υδρογονανθράκων από νέες πηγές/χώρες, προτείνοντας τις κοστοβόρες και μη περιβαλλοντολογικές  ΑΠΕ

  • Στη δαιμονοποίηση του CO2, (αντί του ορθού της ρίψης χιλιάδων τόνων ρινιδίων μετάλλων και ρύπων στην ατμόσφαιρα στην προσπάθεια να επηρεάζουν το κλίμα (HAARP, Directed Energy Weapon πχ. Καλιφόρνια, Μάτι κλπ, Αεροψεκασμοί). Η δαιμονοποίηση του CO2 σημαίνει συνέχιση στο διηνεκές των εμβολιασμών μέχρι να βγει η ψυχή μας.

  • Το Ισραήλ πάει για το τέταρτο εμβόλιο…..ενεργεί ως «λαγός δρομέας» μεγάλων αποστάσεων που σέρνει το χορό της καταστροφής…

Παρακαλείσθε όπως διαβάσετε το συνημμένο γιατί αυτή τη στιγμή πολλές χώρες με καθεστώτα απολυταρχικά, με τα ΜΜΕ πλήρως  ξεπουλημένα προτείνουν την φυλάκιση των μη εμβολιασμένων, ενώ ο αριστερός και φιλάνθρωπος Νοάμ Τσόμσκι προτείνει τη στέρηση του φαγητού.

Βέβαια υπέρ των ανεμβολιάστων τάσσονται όσοι υποχρεώθηκαν να εμβολιασθούν, όσοι εξαπατήθηκαν  και όσοι δεν εγνώριζαν.

Θεωρώ ότι αυτή η μεγάλη ομάδα είναι η μαγιά για να ανατρέψουμε την κομματοκρατία και τη συναλλαγή.

Οι Ελληνίδες Μητέρες είναι αυτές που δύνανται να προβάλλουν την ανθρώπινη διάσταση του προβλήματος.

Οι ιατροί είναι επιστήμονες με γενικές και ειδικές γνώσεις και δεν δύνανται να γνωματεύσουν επί των εμβολίων που ούτε οι κατασκευαστές οι ίδιοι γνωρίζουν. Για ορισμένους που έχουν γνώση από βιολογικά και αφανή όπλα καθώς και για τους στόχους της ΝΤΠ, είναι λογικό όλα αυτά που συμβαίνουν να θεωρούνται σαν δολοφονικό σχέδιο.

Υποβάλλεται η παράκληση όπως:

  • Διακινείται τα μηνύματα σε κρυφή κοινοποίηση ώστε να προστατεύετε όσους δεν μπορούν ή δεν πρέπει να εκτίθενται στα όμματα κακοβούλων ατόμων.

  • Οι μη επιθυμούντες να λαμβάνουν μηνύματα παρακαλούνται να αναγράφουν «Δεν επιθυμώ»

  • Μελετήσουμε την περίπτωση της δημιουργίας «των προωθητών» μηνυμάτων ώστε η αποστολή των μηνυμάτων να συντομευθεί από κάθε άποψη. Είναι σημαντικό οι κραγεύς μας να πηγαίνουν σε ευήκοα ώτα σε ελάχιστο χρόνο.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Σ Σ

Ο πλήρης εμβολιασμός είναι ένας ατελείωτος προορισμός

Δημοσιεύτηκε πριν από 3 ώρες στις 27 Οκτωβρίου 2021

Της Μακία Φρίμαν

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ…

  • Η ΙΣΤΟΡΙΑ:

Τι σημαίνει πλήρως εμβολιασμένος; Γιατί το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλάζει συνεχώς τον ορισμό του; Γιατί το CDC και ο ΠΟΥ επαναπροσδιόρισε τόσους πολλούς βασικούς όρους που σχετίζονται με το COVID, τις πανδημίες και τον εμβολιασμό;

  • ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ:

Η προσπάθεια να διατηρήσετε την κατάστασή σας ως πλήρως εμβολιασμένα κατά του COVID είναι ένα ανόητο παιχνίδι. Όποιος προσπαθεί να το παίξει, στήνει τον εαυτό του για να πηδήξει μέσα από ατελείωτα στεφάνια σε μια μάταιη προσπάθεια να ικανοποιήσει την κρατική τυραννία.

Η λειτουργία NWO Coronavirus θα συνεχίσει να εξελίσσεται όσο οι άνθρωποι παραμένουν ανίδεοι για το τι σημαίνει πραγματικά ο πλήρης εμβολιασμός.

Ο πλήρης εμβολιασμός είναι ζωγραφισμένος από το MSM

(Mainstream Media) ως πολιτικό καθήκον, ηθική ευθύνη και «το σωστό».

Τι είναι πλήρως εμβολιασμένο; 1 βολή;

Δύο σφηνάκια; 3 βολές (2 βολές συν ένα αναμνηστικό); 4 σφηνάκια;

 Η απάντηση εξαρτάται όχι μόνο από το πού είσαι, αλλά και από το πότε είσαι. Πολλοί Ισραηλινοί διαμαρτυρήθηκαν όταν η κυβέρνησή τους απαίτησε μια 4η ένεση COVID vax για να διατηρήσουν το διαβατήριο εμβολίου τους (που ονομάζεται Green Pass) έγκυρο.

Ίσως τελικά να τους προέκυψε ότι ο πλήρης εμβολιασμός θα ήταν κάτι του οποίου ο ορισμός αποφάσισε η κυβέρνησή τους, όχι αυτοί.

Αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με την τοποθεσία, αλλά και με το ποιο χρονικό σημείο καταλαμβάνεις.

Πλήρως εμβολιασμένος σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά σημεία της απάτης.

Αυτό είναι το όλο θέμα: ο όρος πλήρως εμβολιασμένος έχει σχεδιαστεί για να σημαίνει ό, τι οι ελεγκτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) θέλουν να σημαίνει ανά πάσα στιγμή.

Η Washington Post περιγράφει την ατζέντα του NWO COVID:
Δεν θα εμβολιαστείτε ποτέ πλήρως

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2021, η MSM Washington Post που ανήκει στον Jeff Bezos προσπαθεί να εξηγήσει την ίδια τη βάση για το γιατί έλεγε στους ανθρώπους να ενθουσιαστούν εξ αρχής.

Είναι μία από τις αμέτρητες αντιφάσεις στην επίσημη αφήγηση του COVID (δείτε άλλους εδώ) η οποία, αν ήταν μαθητής λυκείου, θα είχε σημειώσει F για εσωτερική συνοχή και λογική.

Ένα από τα κυρίαρχα και επικρατέστερα μάντρα του covid plandemic ήταν «ο εμβολιασμός είναι η μόνη διέξοδος από αυτό» και «το εμβόλιο είναι ο δρόμος επιστροφής στην κανονικότητα».

Για να πω την αλήθεια, τα εμβόλια που τροποποιούν τα γονίδια είναι ο δρόμος προς τη Νέα Κανονικότητα, μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς του WEF (ένα rebranding του NWO) μέσω της εισαγωγής της νανοτεχνολογίας στα σώματα των ανθρώπων.

Η ιδέα ότι τα εμβόλια COVID είναι η μόνη διέξοδος βασίζεται σε τόσες πολλές υποθέσεις, όπως ότι ο ιός υπάρχει, ότι οι κατασκευαστές εμβολίων Big Pharma είχαν ένα πραγματικό δείγμα από αυτό όταν έκαναν το εμβόλιο, ότι το COVID είναι μια νέα ασθένεια που προκαλείται από τον SARS-CoV-2 και πολλά άλλα.

Θυμηθείτε, ακόμη και οι εταιρείες Big Pharma έχουν παραδεχτεί ότι το εμβόλιο δεν σχεδιάστηκε ποτέ για να σταματήσει τη μετάδοση COVID ή να σταματήσει τη σοβαρή λοίμωξη COVID.

Η Washington Post παραδέχεται ότι ο ορισμός του «πλήρως εμβολιασμένου» είναι ένας κινούμενος στόχος:

«Όλα αυτά καταλήγουν, ουσιαστικά, σε μια συνεχή προσπάθεια καθορισμού του «πλήρως εμβολιασμένου».

Ποιος είναι «πλήρως εμβολιασμένος» κατά του covid-19 και για πόσο καιρό;

Η ειλικρινής απάντηση είναι ότι ο στόχος κινείται μπροστά στα μάτια μας.

Μέχρι το 2021, ο «πλήρως εμβολιασμένος» δεν ήταν μια τυπική φράση, περισσότερο από «πλήρως παντρεμένος» ή «πλήρως αποφοίτησε από το κολέγιο».

Συνήθως ένα άτομο θεωρείται «εμβολιασμένο» ή «ανεμβολίαστο».

Στις αρχές του έτους, καθώς τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού άρχισαν να διατίθενται στο κοινό, ο όρος ήταν χρήσιμος … Δέκα μήνες αργότερα, τα άφθονα νέα στοιχεία κατέστησαν στην πραγματικότητα λιγότερο σαφές εάν τα σχήματα εμβολίων μας πρέπει να αποτελούνται από μία, δύο ή τρεις δόσεις.

Επί του παρόντος, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων λένε ότι οι άνθρωποι εμβολιάζονται πλήρως «2 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση» της Pfizer ή της Moderna, ή «2 εβδομάδες μετά από ένα εμβόλιο μίας δόσης» όπως το Johnson & Johnson.

Ο ορισμός αυτός είναι ήδη παρωχημένος·

Από τον περασμένο μήνα, ο οργανισμός συνιστά επίσης τρίτες δόσεις της ένεσης Pfizer για ομάδες υψηλού κινδύνου μετά από έξι μήνες.

Σύντομα η σύσταση αναμένεται να επεκταθεί σε όλους άνω των 40 ετών».

Όντας κουρέλι MSM, βέβαια, συνεχίζει προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κατηγορώντας τους γύρω του  μη εμβολιασμένους.

Το να κατηγορείς τους μη εμβολιασμένους έχει γίνει μια σημαντική τάση για τον COVID τους τελευταίους μήνες:

«Η απάντηση είναι ότι [ο εμβολιασμένος] μπορεί ακόμα να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο που μπορεί ακόμα να πεθάνει ένα άτομο που έχει «πλήρης ζώνη ασφαλείας».

Ο βαθμός στον οποίο οποιοσδήποτε από εμάς προστατεύεται από τον εμβολιασμό δεν εξαρτάται απλώς από τον αριθμό των εμβολίων που λαμβάνουμε και από το πόσο αποτελεσματικά ανταποκρίνεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Εξαρτάται και από τους γύρω μας».

Σε αυτό στο οποίο θα ήθελα να επικεντρωθώ, ωστόσο, δεν είναι η συνεχής ευθύνη του MSM για τους ανεμβολίαστους, αλλά μάλλον η παραδοχή του ότι δεν μπορείτε ποτέ να εμβολιαστείτε πλήρως, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για μια ατελείωτη σειρά εμβολιασμών που απαιτούνται για να διατηρήσετε το «διαβατήριο ασυλίας» σας ή τα προνόμια που χορηγούνται από την κυβέρνηση.

Αυτό εμπλουτίζει τη Big Pharma, παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στην κυβέρνηση (δίνοντάς τους έναν τρόπο να αποκλείσουν τους ανυπάκουους πολίτες από την κοινωνία εάν δεν συμμορφώνονται επανειλημμένα) και παρέχει στους ελεγκτές NWO μεγαλύτερη πρόσβαση στις ροές αίματος των ανθρώπων και, ως εκ τούτου, περισσότερες ευκαιρίες για την έγχυση και νανοτεχνολογία και εξωγήινες μορφές ζωής στα σώματα των ανθρώπων.

Το τέχνασμα ορισμού του CDC: Αλλάζοντας την έννοια του εμβολιασμού και του εμβολίου

Η Rochelle Walensky, διευθύντρια του CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), αναφέρθηκε πρόσφατα ότι δήλωσε ότι ο οργανισμός της «ίσως χρειαστεί να ενημερώσει» τον ορισμό του πλήρως εμβολιασμένου κατά του COVID.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το CDC έχει ήδη εμπλακεί σε κόλπα ορισμού και χειραγώγηση καθ “όλη τη διάρκεια της απάτης.

Ένα παράδειγμα είναι ότι επιμένει να ορίζει εκείνους που έχουν πάρει το εμβόλιο COVID ως «ανεμβολίαστο» εάν έχουν μόλις 14 ημέρες από τότε που το πήραν.

Με αυτόν τον τρόπο, εάν αυτοί οι άνθρωποι τραυματιστούν ή πεθάνουν από επιπλοκές ή δυσμενείς επιπτώσεις, υπολογίζονται στις επίσημες στατιστικές ως μη εμβολιασμένοι τραυματισμοί ή ανεμβολίαστοι θάνατοι.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο ρόλος του CDC στην αλλαγή του ορισμού της ίδιας της λέξης «εμβόλιο». Ο Sharyl Attkisson αναφέρει αυτή την ανακάλυψη που δημοσιοποιήθηκε από τον βουλευτή Thomas Massie:

«Τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) έχουν «αναπτύξει» προσεκτικά τον ορισμό του εμβολιασμού για να ανταποκριθούν στη φθίνουσα ικανότητα ορισμένων από τα σημερινά «εμβόλια», συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων Covid-19.

Ο αρχικός ορισμός, πριν από το 2015, ανέφερε ότι τα εμβόλια «εμποδίζουν… ασθένεια.

» Από το 2015, ο ορισμός τροποποιήθηκε για να πει ότι τα εμβόλια «παράγουν ανοσία», χωρίς απαραίτητα να προλαμβάνουν ασθένειες.

Μετά την εισαγωγή των εμβολίων Covid-19 και ανακαλύφθηκε ότι δεν «προλαμβάνουν απαραίτητα ασθένειες» ή «παρέχουν ανοσία», το CDC άλλαξε ξανά τον ορισμό των εμβολίων για να πει ότι απλώς «παράγουν προστασία».

Η ανακάλυψη δημοσιοποιήθηκε από τον Αντιπρόσωπο Τόμας Μάσι (Ρ-Κεντάκι) ο οποίος τουίταρε τους ορισμούς.

Δείτε τον εξελισσόμενο ορισμό του @CDCgov για τον «εμβολιασμό». Ήταν απασχολημένοι στο Υπουργείο Αλήθειας: pic.twitter.com/4k2xf8rvsL

— Τόμας Μάσι (@RepThomasMassie) 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αντί να απαιτείται από την ιατρική να πληροί τον ορισμό του «εμβολίου», φαίνεται ότι το CDC έχει αλλάξει τον ορισμό του «εμβολίου» για να φιλοξενήσει αυτό που κάνει το φάρμακο.»

Ένας άλλος σχολιαστής σημείωσε τα εξής σε ένα άρθρο με τίτλο Το CDC μόλις έκανε μια οργουελική αλλαγή στον ορισμό του «εμβολίου» και του «εμβολιασμού»:

«Έτσι, σε μια εβδομάδα, ένα εμβόλιο πέρασε από το να είναι κάτι που «παράγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια» σε κάτι που απλώς «διεγείρει την ανοσολογική απόκριση του σώματος έναντι ασθενειών», και ένας εμβολιασμός δεν «παράγει πλέον ανοσία» σε μια ασθένεια, απλά «προστασία» από μια ασθένεια.

Το βρίσκει κανείς άλλος ενοχλητικό;

Γιατί το CDC επαναπροσδιόρισε ξαφνικά το «εμβόλιο» και τον «εμβολιασμό» για να τους κάνει να ακούγονται παρόμοιοι με το βασικό μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο ή ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που πρέπει να συνεχίσετε να παίρνετε τακτικά;»

Όλη αυτή η συγκάλυψη λέξεων και η χυδαιότητα έρχονται να συμπληρώσουν το γεγονός ότι το λεγόμενο «εμβόλιο» COVID δεν είναι εμβόλιο ούτως ή άλλως, σύμφωνα με τυποποιημένους και μακροχρόνιους νομικούς και ιατρικούς ορισμούς, επειδή δεν περιέχει εξασθενημένο ή εξασθενημένο ιό.

Ο ΠΟΥ άλλαξε επίσης τους ορισμούς της ανοσίας της αγέλης και της πανδημίας

Υπάρχει επίσης ένα περαιτέρω υπόβαθρο σε όλα αυτά σε διεθνές επίπεδο: ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) που χρηματοδοτείται από τις Πύλες έχει αλλάξει τους ορισμούς του για την «ανοσία της αγέλης» και την «πανδημία».

Όπως εξηγεί αυτό το άρθρο, ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της ανοσίας της αγέλης για να αναφέρει τον εμβολιασμό και να αποφύγει οποιαδήποτε αναφορά σε φυσικά αποκτηθείσα ανοσία που αποκτήθηκε από προηγούμενη λοίμωξη.

Ο ορισμός της ΠΟΥ ήταν:

ΠΡΟΩΘΗΜΈΝΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ

Έχετε κορωνοϊό – τώρα τι συμβαίνει;

Χερμπάουτι

Αυτές οι τάσεις της μόδας που έγιναν ιογενείς στη δεκαετία του ’80, φαίνονται απαίσιες τώρα

Χερμπάουτι

«Η ανοσία της αγέλης είναι η έμμεση προστασία από μια μολυσματική ασθένεια που συμβαίνει όταν ένας πληθυσμός είναι ανοσοποιημένος είτε μέσω εμβολιασμού είτε μέσω ανοσίας που αναπτύχθηκε μέσω προηγούμενης λοίμωξης».

Τώρα είναι:

«Η ανοσία της αγέλης», επίσης γνωστή ως «ανοσία του πληθυσμού», είναι μια έννοια που χρησιμοποιείται για τον εμβολιασμό, στην οποία ένας πληθυσμός μπορεί να προστατευθεί από έναν συγκεκριμένο ιό εάν επιτευχθεί ένα όριο εμβολιασμού.

Η ανοσία της αγέλης επιτυγχάνεται με την προστασία των ανθρώπων από έναν ιό, όχι με την έκθεσή τους σε αυτό.

Τα εμβόλια εκπαιδεύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα για να δημιουργήσουν πρωτεΐνες που καταπολεμούν τις ασθένειες, γνωστές ως «αντισώματα», όπως θα συνέβαινε όταν εκτιθέμεθα σε μια ασθένεια, αλλά – κυρίως – τα εμβόλια λειτουργούν χωρίς να μας αρρωσταίνουν.

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι προστατεύονται από το να πάρουν την εν λόγω ασθένεια και να τη μεταδώσουν, σπάζοντας τυχόν αλυσίδες μετάδοσης.»

Είναι πόλεμος κατά της ανθρώπινης αντίληψης.

Ο συγγραφέας του άρθρου, Peter Gyel, γράφει:

«Αυτή η διαστροφή της επιστήμης υποδηλώνει ότι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης είναι μέσω εμβολιασμού, ο οποίος είναι κατάφωρα αναληθής.

Οι εκπληκτικές συνέπειες για την κοινωνία, ωστόσο, είναι ότι με τη διάθεση αυτών των ψευδών πληροφοριών, προσπαθούν να αλλάξουν την αντίληψή μας για το τι είναι αλήθεια και τι όχι, αφήνοντας τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι πρέπει να χειραγωγούν τεχνητά το ανοσοποιητικό τους σύστημα ως τον μόνο τρόπο για να παραμείνουν ασφαλείς από μολυσματικές ασθένειες

Ομοίως, ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας.

Ο αρχικός ορισμός της πανδημίας από την 1η Μαΐου 2009 προσδιόρισε ταυτόχρονες επιδημίες σε όλο τον κόσμο:

«Μια πανδημία γρίπης εμφανίζεται όταν εμφανίζεται ένας νέος ιός γρίπης εναντίον του οποίου ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν έχει ανοσία, με αποτέλεσμα αρκετές, ταυτόχρονες επιδημίες παγκοσμίως με τεράστιο αριθμό θανάτων και ασθενειών».

Ο Γκιέλ γράφει:

«Αυτός ο ορισμός άλλαξε τον μήνα που προηγήθηκε της πανδημίας γρίπης των χοίρων το 2009, αφαιρώντας τη σοβαρότητα και τα υψηλά κριτήρια θνησιμότητας και αφήνοντας τον ορισμό της πανδημίας ως «παγκόσμια επιδημία μιας ασθένειας».

Αυτή η αλλαγή στον ορισμό επέτρεψε στον ΠΟΥ να κηρύξει την πανδημία της γρίπης των χοίρων αφού μόλις 144 άνθρωποι είχαν πεθάνει από τη λοίμωξη, σε όλο τον κόσμο, και γι “αυτό η COVID-19 εξακολουθεί να προωθείται ως πανδημία, παρόλο που πολλά στοιχεία δείχνουν ότι η θανατηφόρα νόσος COVID-19 είναι ίση με την εποχική γρίπη.»

Τι σημαίνει όλη αυτή η χειραγώγηση του ορισμού;

Η χειραγώγηση του ορισμού των λέξεων είναι καταρχάς μια προσπάθεια σύγχυσης των ανθρώπων και παρεμπόδισης της κριτικής σκέψης και ανάλυσης.

Πολλοί άνθρωποι λένε να «εμπιστεύονται τυφλά την επιστήμη» όταν δεν μπορούν να καταλάβουν την αλήθεια ανάμεσα σε όλες αυτές τις αντιφάσεις. Είναι, δεύτερον, μια προσπάθεια προσαρμογής οποιουδήποτε σεναρίου (π.χ. COVID ή Operation Coronavirus) στους τρέχοντες ορισμούς ορισμένων όρων (πανδημία), ανεξάρτητα από την προσχεδιασμένη λύση ή τοξικό φάρμακο (π.χ. συσκευές νανοτεχνολογίας που τροποποιούν γονίδια) στους τρέχοντες ορισμούς ορισμένων όρων (εμβόλιο) και όποιος και αν είναι ο στόχος (ατελείωτος εμβολιασμός) στους τρέχοντες ορισμούς ορισμένων όρων (πλήρως εμβολιασμένος).

Εν ολίγοις, είναι κατευθείαν από το Όργουελ του 1984. 

Οι λέξεις, οι φαρσά και οι όροι σημαίνουν ό,τι θέλει το κυβερνών κόμμα εκείνη την εποχή,τελεία και παύλα.

Ήμασταν πάντα σε πόλεμο με την Ανατολικασία!

Σταμάτα να προσπαθείς να βγάλεις νόημα από όλα αυτά, βρωμερό μικρό πρόλογο.

Απλά βάλτε το κεφάλι σας κάτω, σκάστε, μάσκα και vax up – αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε συνεχίσει τα ψώνια.

Και, αφήστε τους σοφούς και καλονώρης ηγέτες σας να κάνουν όλη τη σκέψη σας για εσάς.

Τελικές Σκέψεις

Τελικά, η χειραγώγηση έχει σχεδιαστεί για να δικαιολογήσει ποιος είναι ήδη ο τελικός στόχος: να εγχύσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για να δημιουργήσει μια κοινωνία όπου η ένεση και ο «εμβολιασμός» είναι στάνταρ, κοινός τόπος και το δικαίωμα της κυβέρνησης να προκαλεί στους πολίτες της.

Για να το θέσω αλλιώς, να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου όλα τα εγγενή δικαιώματα εκσπλαχνίζονται και υπάρχουν μόνο προνόμια, και ότι για να κερδίσουν αυτά τα προνόμια, οι πολίτες πρέπει να παραιτηθούν από τη σωματική αυτονομία και την ιατρική κυριαρχία για να επιτρέψουν στην κυβέρνηση να τα εισάγει όποτε θέλει η κυβέρνηση.

Αυτό αλλάζει τη δυναμική της εξουσίας από ένα σενάριο όπου κυρίαρχα όντα αναθέτουν σε άλλους να τους εκπροσωπήσουν με περιορισμένο τρόπο, σε ένα σενάριο όπου οι πολίτες πρέπει να ικετεύουν για αποκόμματα (προνόμια) από μια εκτός ελέγχου κεντρική εξουσία σε μια κοινωνία δύο επιπέδων που ορισμένοι παγκόσμιοι ηγέτες (όπως η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern) παραδέχονται ανοιχτά ότι προσπαθούν να κατασκευάσουν.

Ένα μεγάλο μέρος της στροφής της παλίρροιας ενάντια στην πρόοδο του NWO COVID op θα είναι όταν μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων συνειδητοποιούν ότι η φρίκη αυτού που εμβολιάζεται πλήρως σημαίνει πραγματικά – όταν αρκετοί άνθρωποι παίρνουν ότι ο πλήρης εμβολιασμός είναι ένας ατελείωτος προορισμός.

Η Makia Freeman είναι η συντάκτρια εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης / ανεξάρτητη ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Freedom Articles, συγγραφέας του βιβλίου Καρκίνος: Τα ψέματα, η αλήθεια και οι λύσεις και ανώτερος ερευνητής στο ToolsForFreedom.com.

Η Μακία είναι στο Στεμίτ και Οδύσσεια/LBRY.

Πηγές:

*https://www.independent.co.uk/news/world/americas/immunocompromised-fourth-covid-vaccine-cdc-b1945989.html

*https://www.usnews.com/news/health-news/articles/2021-10-03/israel-tightens-covid-green-pass-rules-sparking-protest

*https://www.washingtonpost.com/outlook/fully-vaccinated-coronavirus/2021/10/21/d0f9a2d4-321b-11ec-93e2-dba2c2c11851_story.html

*https://thefreedomarticles.com/official-narrative-fake-covid-vaccine-gives-you-fake-covid-immunity/

*https://thefreedomarticles.com/internet-of-bodies-pushed-by-wef-klaus-schwab/

*https://thefreedomarticles.com/10-things-to-know-experimental-covid-vaccines/

*https://thefreedomarticles.com/covid-trends-10-current-operation-coronavirus-october-2021/

*https://thefreedomarticles.com/covid-vax-creatures-live-self-aware-critters-found-microscope/

*https://www.axios.com/cdc-fully-covid-vaccinated-definition-update-5c2312d9-64f4-4bb7-a289-04c00889a573.html

*https://sharylattkisson.com/2021/09/read-cdc-changes-definition-of-vaccines-to-fit-covid-19-vaccine-limitations/

*https://twitter.com/RepThomasMassie/status/1435606845926871041?ref_src=twsrc%5Etfw

*https://pjmedia.com/news-and-politics/matt-margolis/2021/09/08/the-cdc-just-made-an-orwellian-change-to-the-definition-of-vaccine-and-vaccination-n1476799

*https://thefreedomarticles.com/not-a-vaccine-mrna-covid-vaccine-chemical-pathogen-device/

*https://peterlegyel.wordpress.com/2021/01/15/who-changes-definition-of-herd-immunity/

*https://www.telegraph.co.uk/world-news/2021/10/24/jacinda-ardern-admits-covid-plan-creating-two-tier-system-new/

FacebookTwitterEmailΜετοχή

ΠΡΟΩΘΗΜΈΝΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ

Έχετε κορωνοϊό – τώρα τι συμβαίνει;

Χερμπάουτι

Αυτές οι τάσεις της μόδας που έγιναν ιογενείς στη δεκαετία του ’80, φαίνονται απαίσιες τώρα

Χερμπάουτι

Ετικέτες:

Μακία Φρίμαν

Η Makia Freeman είναι η συντάκτρια των Άρθρων ελευθερίας, μια μακροχρόνια ερευνήτρια αλήθειας και υποστηρικτής της ελευθερίας.

Παρέχει διορατική, μη κομματική, μοναδική και πρωτοποριακή ανάλυση για το ποιος διοικεί τον κόσμο, πώς το κάνουν και ποια είναι η βαθύτερη ατζέντα – καθώς και λύσεις για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ελευθερίας στον κόσμο.

Γράφει άρθρα που εκθέτουν την προπαγάνδα και τις πολυάριθμες πτυχές της παγκόσμιας συνωμοσίας, εκτός από τη γεωπολιτική, την κυριαρχία, την υγεία και την ανώτερη συνείδηση.

Τα άρθρα του είναι τακτικά κοινοπρακτικά και εμφανίζονται σε ιστότοπους όπως ο David Icke, το Wake Up World, το Activist Post, οι Waking Times, η Παγκόσμια Έρευνα, το Περιοδικό Sleuth και πολλά άλλα.

ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΆΡΘΡΟ

Επίσημη αφήγηση παραδέχεται ψεύτικο εμβόλιο COVID σας δίνει ψεύτικη ανοσία COVID