«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ … ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ;

τωρα το θυμηθικες

Κάποιοι λένε “Α , ρε να εμφανισθεί ένας Μεγαλέξανδρος να τον ακολουθήσουμε ! ” . Ή “Δεν έχουμε έναν ΗΓΕΤΗ να μας σώσει”.

Ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα :

α) Ακόμη και αν υπάρχει κάπου ο σούπερ Ηγέτης , δεν θα εμφανισθεί για να σώσει έναν λαό που περιμένει στον καναπέ . Πρέπει και ο λαός να δείξει οτι αξίζει να σωθεί .

β) Ο σούπερ Ηγέτης , ο Άνθρωπος Χωρίς Ελαττώματα , απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

Ο σούπερ Ηγέτης ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ !

Ναι , ο σούπερ Ηγέτης κατασκευάζεται απο έξυπνους τύπους που ξέρουν να συνεργάζονται .

Πχ είναι μια παρέα απατεώνων και τεμπέληδων που ψάχνουν κορόϊδα για να αρμέξουν .

Ο ένας παριστάνει τον θρησκευτικό αρχηγό .

Ο άλλος παριστάνει τον δημοσιογράφο .

Ο άλλος παριστάνει τον διανοούμενο .

Ο άλλος παριστάνει τον τραπεζίτη .

Όλοι αυτοί μαζί διαλέγουν ένα ηλίθιο παιδάριο που “σπούδασε” στο Χάρβαρβτ (ή στην Βουλγαρία) , δεν εργάστηκε ποτέ του , δεν ξέρει τί του γίνεται και λένε “Αύριο θα λέμε όλοι μαζί οτι αυτός είναι ο κατάλληλος ΗΓΕΤΗΣ που χρειάζεται η χώρα” .

Ο απλός λαουτζίκος όταν ακούει απο παντού το ίδιο “ποίημα” δεν πονηρεύεται οτι μπορεί να είναι σκηνοθεσία .

Το πιστεύει .

Πόσες φορές αυτός ο λαουτζίκος κατάπιε το ίδιο παραμύθι : Ελ. Βενιζέλος , Καραμανλής ( ο θείος ) , Ανδρέας Παπανδρέου … Σεξουαλικά ανώμαλοι , ακόλαστα γεροντάκια , κομπλεξικά αθύρματα όλα τα κατάπιε σαν “σούπερ ηγέτες” και μυαλό δεν έβαλε ο λαός !

Τα τελευταία 10 χρόνια , τα χρόνια της Κρίσης , δεν φάνηκε ένας αντινεοταξικός σούπερ Ηγέτης .

Γιατί ;

Διότι η αντινεοταξική παράταξη δεν είχε την ωριμότητα να καθήσει γύρω απο ένα τραπέζι , να διαλέξει έναν νεαρό με λίγα ελαττώματα και να τον προβάλλει σαν σούπερ Ηγέτη .

Τόσο απλά !

Pythagoras Pythagoridis  pitago99@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>