«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι εικόνες αποκαλύπτουν υψηλές συγκεντρώσεις οξυγόνου στην ατμόσφαιρα του Άρη

Η διαστημική αποστολή των  Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων  (ΗΑΕ) κυκλοφόρησε σήμερα, 9 Οκτωβρίου 2021, νέες εικόνες του  Άρη που  δείχνουν υψηλές συγκεντρώσεις  οξυγόνου  στην ατμόσφαιρά του.

Σε μια δήλωση, η αποστολή των   Εμιράτων ανέφερε ότι «οι παρατηρήσεις περιέχουν εντελώς απροσδόκητα χαρακτηριστικά που θα έχουν εκτεταμένες συνέπειες για τα υπάρχοντα μοντέλα της ατμόσφαιρας του  Άρη  και την κατανόηση της συμπεριφοράς του».

«Δεν είχαμε προβλέψει δομές αυτού του μεγέθους και πολυπλοκότητας», δήλωσε η γυναίκα που ηγήθηκε της αποστολής, Hessa al Matroushi.

Οι εικόνες που ελήφθησαν από το  διαστημικό σκάφος Hope  δείχνουν διακυμάνσεις στις συγκεντρώσεις ατομικού οξυγόνου και μονοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα του  Άρη  την ημέρα και αποκαλύπτουν την αφθονία οξυγόνου.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν υψηλές συγκεντρώσεις οξυγόνου στην ατμόσφαιρα του Άρη

Οι εικόνες αποκαλύπτουν υψηλές συγκεντρώσεις οξυγόνου στην ατμόσφαιρα του Άρη.

«Αυτά τα δεδομένα θα έχουν αντίκτυπο στα μοντέλα που είναι γνωστά μέχρι τώρα στην ατμόσφαιρα του  Άρη  καθώς και στη γνώση μας για τις αλλαγές στον  Άρη «, δήλωσε η Σάρα αλ Αμίρι, υπουργός Επικρατείας των ΗΑΕ για την προηγμένη τεχνολογία, μέσω Twitter.

Οι εικόνες λήφθηκαν σε μια εποχή που ο  Άρης  ήταν μακρύτερα από τον Sunλιο και όταν η ηλιακή δραστηριότητα ήταν χαμηλή, και σε αυτές μπορείτε να παρατηρήσετε τις  εκπομπές οξυγόνου  σε διαφορετικά μήκη κύματος, τα οποία στις εικόνες μπορούν να διαφοροποιηθούν επειδή είναι πιο φωτεινά και έχουν μεγάλο μέγεθος

Οι μεγάλες δομές δεν είχαν φωτογραφηθεί στο παρελθόν, είπε η αποστολή και «αμφισβητούν τις αντιλήψεις των επιστημόνων» σχετικά με την ατμόσφαιρα του  κόκκινου πλανήτη , η οποία είναι πολύ περίπλοκη και την οποία ο  ανιχνευτής Hope ερευνά  λεπτομερώς από την εκτόξευσή του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο  καθετήρας του Εμιράτου  ολοκληρώνει μια τροχιά στον κόκκινο πλανήτη κάθε 55 ώρες για να καταγράψει ένα πλήρες δείγμα πλανητικών δεδομένων κάθε εννέα ημέρες και θα το κάνει για δύο χρόνια για να «χαρτογραφήσει την ατμοσφαιρική δυναμική του  Άρη «.

Πηγή: ForoTV

https://www.grupovx.com/2021/10/imagenes-revelan-altas-concentraciones-de-oxigeno-en-atmosfera-de-marte/