«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρόσφατες αναφορές από το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίου) όπως αναλύθηκε από τη Δρ Jessica Rose

Σύμφωνα με την εμπεριστατωμένη ανάλυση των δεδομένων από τη Δρ Jessica Rose των VAERS (σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου), «μια ασφαλής εκτίμηση θα ήταν ο πολλαπλασιασμός των ανεπιθύμητων συμβάντων στο VAERS με συντελεστή 41Χ».

Αυτό σημαίνει ότι ένα τεράστιο περιστατικό τραυματισμών και θανάτων από εμβόλια δεν αναφέρεται καλά στο VAERS.

Η ανάλυση του Δρ Ρόουζ δείχνει ότι “είναι πιθανό ότι περισσότεροι από 150.000 Αμερικανοί έχουν σκοτωθεί από τα τρέχοντα εμβόλια COVID έως τις 28 Αυγούστου 2021”.

Στην αναφορά Health Impact News, ο Brian Shilhavy έγραψε για τα διαπιστευτήρια του Dr. Rose:

«Ο Δρ. Η Jessica Rose έχει BSc στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και ολοκλήρωσε το MSc της στην Ανοσολογία στο Memorial University of Newfoundland στον Καναδά. 

Ολοκλήρωσε το διδακτορικό της στην Υπολογιστική Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Bar Ilan και στη συνέχεια έκανε το πρώτο της Μεταδιδακτορικό στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ στη Μοριακή Βιολογία ».

Αυτή η ανάλυση του Δρ Ρόουζ παρουσιάστηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 στη συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολίων του FDA για τις αναμνηστικές λήψεις Pfizer COVID-19.

Μαζί με άλλους εμπειρογνώμονες και ερευνητές, ο Δρ Rose είχε την ευκαιρία να συζητήσει πληροφορίες που συνήθως λογοκρίνονται ή αποκρύπτονται από το κοινό από τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ, καθώς αντιτίθενται στην τρέχουσα επικρατούσα αφήγηση που προβάλλει απατηλά τα εμβόλια COVID ως ασφαλή και αποτελεσματικά, παρόλο που τα ίδια τα κυβερνητικά δεδομένα δείχνουν το αντίθετο.

Τα αρχεία (ενημερώθηκαν χθες 24 Σεπτεμβρίου) δείχνουν επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων στα VAERS από εμβόλια COVID-19 είναι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών.

Στην ίδια έκθεση, ο Brian Shilhavy συνεχίζει να εξηγεί:

«Εάν διαχωρίσουμε την ηλικιακή κατηγορία« Άγνωστο », βλέπουμε ότι περίπου το 77% όλων των θανάτων μετά από πυροβολισμούς COVID-19 είναι μεταξύ ατόμων άνω των 65 ετών.

Εφαρμόζοντας το ίδιο ποσοστό στο« Άγνωστο », μπορούμε να συμπεράνουμε ότι περίπου 4.414 Από τους 5.770 θανάτους ήταν πιθανώς άτομα άνω των 65 ετών.

Αυτό φέρνει το συνολικό αριθμό θανάτων σε άτομα άνω των 65 ετών μετά από  COVID-19 σε περίπου 11.770 θανάτους ».

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου υποτιμώνται είναι ότι πολλοί εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας απειλούνται, αποθαρρύνονται και αποτρέπονται να αναφέρουν τα περιστατικά στο VAERS.

Επομένως, είναι απολύτως πιθανό ότι μια συντηρητική εκτίμηση του θανάτου ηλικιωμένων άνω των 65 ετών από πυροβολισμούς COVID τους τελευταίους 9 μήνες είναι περίπου 482.570.

Αυτά μόνο από τις ΗΠΑ.

 Δεν έχουμε αξιόπιστο συμπέρασμα από τα δεδομένα εκτός των ΗΠΑ, επομένως δεν μπορούμε να δώσουμε τον ακριβή αριθμό.

Πρόσφατα, η ισραηλινή τηλεόραση αποκάλυψε μια διαρροή κλήσης Zoom με τον Αντιπρόεδρο και επικεφαλής επιστήμονα της Pfizer, Δρ. Φίλιπ Ντόρμιτσερ. Ο Δρ Ντόρμιτσερ δήλωσε ότι «το Ισραήλ ήταν το εργαστήριο του κόσμου» διότι «η Pfizer είχε αποκλειστική συμφωνία με τον Ισραηλινό Υπουργό Υγείας για να χρησιμοποιήσει αποκλειστικά μόνο τα εμβόλια της Pfizer για τον COVID-19» στους Ισραηλινούς πολίτες.

Ο γιατρός δήλωσε επίσης σε συνέντευξή του ότι “το εμβόλιο δεν λειτουργεί καθώς το 90% των νοσηλειών είναι μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων”, προσθέτοντας ότι “πολλοί από αυτούς είναι σοβαρά τραυματισμένοι”.

Εν τω μεταξύ, από τις 9 Σεπτεμβρίου 2021, το VAERS κατέγραψε επίσης 1.614 αναφορές εμβρυϊκών θανάτων μετά από εμβολιασμό εγκύων γυναικών από COVID.

Ωστόσο, όπως είπαμε παραπάνω, αυτά τα ανεπιθύμητα συμβάντα είναι πολύ ανεπαρκώς αναφερόμενα στο VAERS.

Όπως εξήγησε ο Brian Shilhavy:

«Όλοι αναγνωρίζουν και συμφωνούν ότι το VAERS είναι πολύ υποτιμημένο, αλλά τώρα έχουμε μια ανάλυση εμπειρογνωμόνων για το πόσο ανεπαρκή είναι τα αναφερόμενα ανεπιθύμητα συμβάντα από τη Δρ Jessica Rose. 

Η συντηρητική εκτίμησή της που βασίζεται σε προσεκτική ανάλυση των δεδομένων είναι ότι τα γεγονότα που καταγράφονται στο VAERS πρέπει να πολλαπλασιαστούν με X41. 

Αυτό θα σήμαινε ότι μια συντηρητική εκτίμηση των πραγματικών αριθμών θανάτων εμβρύων θα ήταν 66.174 όταν οι μητέρες τους θα εγχυθούν με εμβόλιο για τον ιό COVID-19.

Εκτός από τους εμβρυϊκούς θανάτους, γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχουν 96 καταγεγραμμένα περιστατικά όπου ένα παιδί που θηλάζει τραυματίστηκε αφού η θηλάζουσα μητέρα έλαβε εμβόλιο COVID-19.

 Και πάλι, αν πολλαπλασιάσουμε αυτόν τον αριθμό με X41, μια συντηρητική εκτίμηση θα ήταν περίπου 3.936 ανεπιθύμητα συμβάντα σε βρέφη που θηλάζουν όταν κάνουν ένεση στις μητέρες τους. 

Δύο από αυτά είχαν ως αποτέλεσμα το βρέφος που θηλάζει να πεθάνει μετά την ένεση της θηλάζουσας μητέρας ».

Βιβλιογραφικές αναφορές:

https://www.weblyf.com/2021/09/recent-reports-from-vaers-vaccine-adverse-events-reporting-system-as-analysed-by-dr-jessica-rose/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>